Ni MÅSTE se Top model Sverige ikväll!

För en av mina närmsta vänner, Sibel, är med !!!!!! Haha har vetat sen i typ november men kan ju inte säga nåt :P :P :P Men nu har det ju gått på reklam länge och ikväll visas första avsnittet :D Jag ska åka till dom efter skolan och se det tillsammans med Sibbe och Vicky <3 Ska bli så GRYMT KUL ! Så slå på TV3 kl 20.00 ikväll!

Söt bild på oss från juldagen 2009.

Brigitte Bardot-pose!

Brigitte Bardot - 1960

 

Elle Macpherson, Rihanna, Gisele Bundchen och Lindsay Lohan några decennier efter.

A photograph can be an instant of life captured for eternity that will never cease looking back at you. - Brigitte Bardot

 


Vecka 5: Kindness

Oj, redan vecka 5! Tiden går så himla fort.. Den här veckans egenskap som jag kommer försöka fokusera extra på är kindness, vänlighet eller godhet. Det är en väldigt bra, men rätt svår egenskap när man tänker efter.. Att bry sig om alla och allting som kommer i ens väg. Häftigt!


På baksidan av kortet står det tydligt och bra om hur man är vänlig och god i praktiken:

Söndag!


Eftersom jag inte var hemma på hela dagen igår tog jag igen det idag ;) Men jag har nu på kvällen iaf passat på att hälsa på Vicky som har kommit hit över helgen för att överaska sin lillebror! Gött att ses igen :) Men jag ska faktiskt till Göteborg på tisdag! Berättar varför i ett annat inlägg :D Nu ska jag lägga mig, imorn måste jag plugga !!

You are here...


Rummet uppe på!

I fredags var vi som sagt hos min pappa och Kristina och firade hennes födelsedag. Dom har det så mysigt i deras stuga ute på landet och jag tycker särskilt mycket om ett av rummen som dom har renoverat på övervåningen! Pappa har slagit ut väggar och lagt golv och dom har snickrat ihop egna möbler och det har blivit så fint :)


När man kommer upp i trappan hänger fina drapperier med träkulor.


Soffan, som dom har byggt själva, sträcker sig längs med hela väggen och i bordet är det en ruta med glas över där det är ingraverat när dom byggde det.


Kristinas favoritband, Queen, på väggen :)


Det finns en massa små roliga pryttlar överallt :)


Kaminen håller hela övervåningen varm.


Pappa slog ut väggen så snedtaket och bjälkarna kom fram och längs med där den gamla väggen var står nu deras CD-skivssamling.

Det härliga med rummet är att den har så mysig och varm stämning, allt blandat, udda, de har hittat och gjort själva som inte "matchar" helt men som gör det så fint ändå!

Mysig helg!

Igår var jag och Andreas hos min pappa o firade hans Kristina och idag umgås vi med Andreas familj :) Vi har fikat, ätit mat o spelat kort hos Andreas mormor och nu är vi hos hans föräldrar och ska beställa pizza och spela mer sällskapsspel! Mysig helg! Jag uppdaterar från mobilen så bilden är en gammal mobilbild från sommaren 2010.

Så blev det!




Jag behöll luggen lång, det är rätt kul och ovant faktiskt! Slingorna är varvade blont och koppar och längden kapades typ 3 cm. Skönt att bli av med fnöset! Men jag tror frisörskan blev rätt trött på mitt hår för hon hade i fyra olika produkter så att det ska bli lent och lättkammat, men ändå var det citat "ovanligt trassligt". Well, det har gått igenom mycket :P

Frisören Sören

Om ungefär en timme ska jag till Ekolea och klippa och slinga håret! Jag tror det blir lite mer rött i mitt hår, men sen är det det där dilemmat med vad man ska göra med luggen - klippa eller inte klippa... Visar hur det blev sen iaf!

En gammal bild från en av mina många vistelser hos Ekolea.

P.s. Orka att jag kommer ha låten Hockeyfrilla på huvudet hela dan nu :P

Sytt mer ikväll!

Ikväll har jag sytt in två plagg som var för stora, manchesterbyxorna jag nämnde igår och en 60-tals klänning jag köpte på Tradera innan jul! Har inte visat den och den är så himla fin! Nu när den är insydd ska jag bara leta reda på ett tillfälle jag kan ha på mig den :)



Min garderob har verkligen fått mer färg och mönster de senaste åren :) Synd bara att allt är ihopknökat så man inte ser allt det fina!


Och då ska vi inte gå in på mina byrålådor :P Jag bara föser ner allt i en enda röra varje gång vi har tvättat! Det är ingen idé att vika för det är så trångt att allt ligger huller om buller bara man ska stänga lådan sen :P

Mick Jagger & Marianne Faithfull

Fruktansvärt snyggt par!


Sytt om ett par jeans :)


Jag kommer alltid på kreativa grejer jag vill göra när jag ska somna :P Natten till idag somnade jag till tanken om att jag måste sy om ett par av mina jeans, göra dom mer utsvängda! Så det är precis det jag har gjort idag efter skolan. Jag hade kvar jeanstyg från gamla jeans som har blivit shorts, så jag sprättade upp mina "flare" jeans och sydde in de gamla jeanstygerna, blev himla bra faktiskt! Imorn kanske jag ska sy in ett par manchesterbyxor som är lite för stora..

Daisies










Januari är en alldeles för lång månad !!

Mina första par cowboy boots!


Budade precis hem dom från Tradera för under 100-lappen med frakt :)

Tänkte eventuellt kanske fixa till dom nåt sånt här om det går:

freepeople.com

38 bilder


Har suttit och valt ut av alla mina bilder vilka jag vill skriva ut och ha i min portfolio :) Inte för att jag ska springa runt på castings :P Men för att det är roligt att ha dom jag tycker om på riktigt i handen, så jag kan klappa på dom! Men alla har jag ju såklart inte fått i print size, så har skickat massa mail till olika fotografer också ikväll. 38 bilder är det som får plats i min portfoliobok så jag har sållat som tusan för att de jag tycker allra mest om ska få finnas med :)

Hihi en till ny bild!


Fotograf; Jessica Bergman

I hear the knock on my door that never comes


I hear the telephone that hasn't rung

You gotta tell me you're coming back to me

Vecka 4: Cleanliness

Den här veckan ska jag tänka extra mycket på att vara renlig, som enligt kortet kan betyda både att vara ren i sinnet och i kroppen! Det börjar ju bra iaf eftersom jag duschade imorse och har fram till nu suttit med mitt examensarbete = koncentrera mina tankar på det som är bra för mig.


På baksidan står det såhär:

Söndag!


Målat :)


Har äntligen kommit nån vart, men den är inte klar än! Här är det fortfarande blött på vissa ställen så det blänker och ser lite konstigt ut..


Nu ska jag göra nudlar och se på nån dokumentär :) Skön lördag!

Paz Lenchantin

 

Coola Paz, bassisten i The entrance band!

The Entrance Band


Ny bild från i tisdags!


Fotograf; Jessica Bergman

Tjohooo !!

Jag är uppe i skyarna nu denna fredagsmorgon :D Men jag måste få fundera lite över helgen!

Tree houses!

Tänk att ha ett eget tree house, som en slags sommarstuga att åka till om helgerna.. Hade gärna haft ett den här helgen när jag bara har tänkt att ta det lugnt och kanske läsa, måla och försöka sig på gitarren!


Ny bild från plåtningen i söndags!


Fotograf; Vicky Ruckman Le
Assistent; Hien Ng

Haha!


Jessica hade lagt upp den här bilden i sin blogg. Det blev cat fight igår om vem som fick sitta på den här bänken och inte :P

Tur i oturen ;)


Dom på Cows parfymeri hade klantat sig så jag fick hem fel order - en Laura Mercier mineral powder spf 15 i färgen Real sand kom hem till mig, när jag egentligen skulle ha detta! Så jag ringde och den söta tjejen på andra sidan luren fixade så att jag får min riktiga order den här veckan :) Hon frågade också ifall jag hade användning för den här felskickade produkten, och eftersom jag har velat mellan just färgerna Soft porcelain och Real sand så fick jag behålla denna :) Det verkar faktiskt som att Real sand funkar bra för mig när jag stryker den över handryggen! Så tur i oturen! ...Eller egentligen endast salig tur?

För två timmar sen:


En liten bild bara "behind the scenes" förut hos Jessica när vi plåtade! Vi körde två olika sets och jag tror vi fick till det igen ;) Dom klara bilderna kommer förstås upp här sen. Nu ska jag käka och soooova <3 Önskar man kunde äta och sova mer här i livet^^

Mer fotning idag :)


Idag ska jag fota med Jessica min fotografböna! :)

Bilden är behind the scenes från en plåtning vi gjorde för två år sen :)

Ny bild från plåtningen igår!


Fotograf; Vicky Ruckman Le
Assistent; Hien Ng


Vad tycks? :) Har ju inte stått framför kameran på evigheter känns det som så det var himla kul! En annorlunda plåtning också eftersom jag fick slänga med huvudet åt olika håll, vilket inte är lätt!

Uppföljningen av youtube-klippen!


Igen med den där jäkla tjejen som har utgett sig för att vara jag! Det kunde ju omöjligtvis hon veta som hade gjort klippen liksom.. Ni kanske minns för ett par år sen när den här killen försökte adda mig på facebook, misstänker ju att det är samma person^^

Vecka 3: Respect

Idag drog jag respekt-kortet ur högen av Virtueskort, så den här veckan ska jag försöka tänka extra mycket på att vara respektfull mot mig själv och andra :)

Varje måndag det här året ska jag dra ett kort ur en korthög där vardera kort handlar om en specifik egenskap som alla människor har inom sig. Förra veckan försökte jag att vara så pålitlig som möjligt, och veckan innan det tänkte jag på att vara så vänlig/vänskaplig jag bara kunde! Jättemysigt :) Jag samlar alla dom här korten på bloggen under kategorin "Inspirationsbilder & inre skönhet" om någon vill gå tillbaks och läsa om de andra egenskaperna igen.

På baksidan av kortet står det hur man är respektfull i praktiken:

Fotat idag :)


Idag blev det många glas vatten och tallrikar mat för i eftermiddag var jag och fotade med en fotograf som heter Vicky :) Hon ska ha en utställning längre fram mot sommaren där förhoppninsvis en bild från idag kommer med om det blev nån bra ;) Vi körde porträttbilder med lite slängande av huvudet och fläkt i håret! Kommer lägga upp resultatet här såklart :)

Gårkvällen!


Malin och jag förfestade lite på bussen till Kristinehamn med spotify och rödvin i petflaska! Tips - sugrör, så slipper man få "rödvinsläppar" och gråa tänder^^


Haha! Enda bilden jag fick på födelsedagsbarnet, så det får gå :P Det var förfest hos Karin med en massa folk så det var jätteroligt!


Matte, jag, Jesper och Malin på balkongen! Bra att alla gör miner förutom jag, fett mobbad^^


Framåt 23-snåret blev det allsång :D

Jag tog så lite bilder >< Men det var en rolig förfest! Massa nytt folk och blandad musik - minst sagt! Står i köket och snackar med några och helt plötsligt från all Slayer och allt vad som spelades kommer Kung av sand på. Tydligen Mia Skäringers bror som hade queue:at den, jag vet inte, men jag dog av det iaf! Och ett tag hade jag och några killar Ramones-fest med tillhörande dans och skönsång. Vad mer hände.. Jag träffade en bloggläsare ;) Och nån man över 40 var där och kramade mig flera gånger för han tyckte det var så fint att jag och min pappa kunde festa ihop? :P Random!


Sen blev det Bells, tydligen gäller inte Mastis längre :P Jag och Malin var överlyckliga över att man kunde beställa mat där så vi köpte en pomfrittalrik, såå gott! På Bells blev det en massa dans på källarvåningen där dom spelade fett bra musik, sånt man vill höra ute!

Strax efter 02 tog jag och Malin swebussen hem, somnade såklart, men vaknade tills vi skulle kliva av :) Just det! Jag hade beställt en taxi för alla nattbussar hade slutat gå och taxichauffören och jag hade gått på samma högstadieskola! Det fick mig att känna mig lite gammal faktiskt, haha :P

Vilket svammel det blev, men hur som, rolig kväll vare!

Vad uhum.. "fin" jag blir?




Tyvärr har hon bara tagit min bild utan lov, så därför känns det inte okej och jag har bett henne ta bort klippen^^ Hoppas hon gör det snart. Det var en snäll läsare som sa till mig :)


Uppdatering
Nu är klippen borta redan, det var snällt :)

Lördag!


Nu drar jag till Kristinehamn för att fira två kompisar som fyller år :D

She who sows...


Thank you for the days...


Those endless days, those sacred days you gave me.
I'm thinking of the days,
I won't forget a single day, believe me.

I bless the light,
I bless the light that shines on you believe me.
And though you're gone,
You're with me every single day, believe me.

Days I'll remember all my life,
Days when you can't see wrong from right.
You took my life,
But then I knew that very soon you'd leave me,
But it's all right,
Now I'm not frightened of this world, believe me.

I wish today could be tomorrow,
The night is dark,
It just brings sorrow, let it wait.

The Kinks - Days

Nytt smink: Laura Mercier


Har precis skicket efter nytt smink från Cow parfymeri. Jag har länge varit sugen på att testa nåt nytt eftersom jag har använt Everyday minerals i flera år nu. Jag tycker EDM är jättebra, särskilt eftersom det är så billigt! Men nu är det dags för nånting nytt, och eftersom CSN kom in på mitt konto inatt och jag har läst hundratals recensioner de senaste dagarna på Makeupally så la jag alltså en order på detta ovan!

Mineral powder spf 15, soft porcelain (inte rätt färg på bilden)
Undercover pot #1 (inte rätt färg på bilden)
Secret camouflage brush
Secret brightening powder 1

Mineralpudret ska enligt recensioner vara mjukt, täckande, hålla hela dagen och ge lite lyster åt huden. Undercover pot är en 3 i 1-produkt med en consealer för ansiktet och en för under ögonen + ett löspuder för att fixera. Borsen är en consealerborste som jag köpte eftersom jag inte har en för just den här typen av krämconcealer. Och brightening pudret borstar man på under ögonen för att fixera och ljusa upp partiet så att man ser piggare ut.

Det ska bli jättespännande att testa detta. Hoppas verkligen att det är bra och att jag valde rätt bland färgerna för det var ingen billig nota: 1315kr gick det på!

Spring 2012 ready to wear

Jag har inte blivit stormförtjust i någon kollektion än för våren sommaren.. Har såklart inte kollat igenom alla, men dom som jag ändå förväntade mig nåt av ;) Jag fann iaf några småfavoriter här och där och tipsa mig gärna om ni har sett nåt snyggt! Även om studiemedel inte räcker till så fasligt mycket nytt i klädväg så älskar jag att bli inspirerad.

So here it goes:

Emilio Pucci - alltid en favorit med mönstren och 60/70-tals vibbarna. Fruktansvärt sexigt!


Mara Hoffman - Färgglatt men ändå jordnära.


Michael Kors - sköna mönster och så avslappnat. Hej djungeln!


Charlotte Ronson - Väldigt sött och romantiskt med 90-tals känsla.


Dsquared2 - Det vanliga "jag slängde på mig varenda grej jag hittade i tältet, festival-tjejen". Guldkornen tycker jag ändå är scrafsen runt höften och halsen, västarna och fransarna.


Just Cavalli - Också alltid en favorit! Härliga tunna tyger med avslappnat häng, gillar pälsdetaljerna, blusarna och klänningen extra mycket.

Elgitarrkurs under våren ;)


Jag har bokat in mig på en kvällskurs på Folkuniversitetet under vårterminen - Elgitarr för nybörjare, barn & ungdom. .... JA "barn & ungdom" :P Det stod ingen åldergräns och det fanns ingen som hette "...nybörjare, vuxen", så jag sökte^^ Jag kontaktade dom även och dom svarade ungefär, "Det har varit mest yngre som sökt, men det finns ingen åldersgräns så du är välkommen."

Jag tänker såhär, min mamma ville börja dansa igen när hon var runt 50 så hon bokade in sig på en kurs Jazzdans 30+ och bara "Ja, jag är ju 30+!" - Så skön! Därför tänker jag att vad spelar det för roll om jag är 5, 8 eller 10 år äldre än alla andra där?! Till hösten kan jag gå fortsättningskursen som inte heter "barn & ungdom" :)

Det finns massor med fantastiskt roliga kurser på Folkuniversitetet och Medborgarskolan och flera andra ställen, våga hitta nya intressen! Ända sen jag har varit typ 18 år har jag känt att jag är för gammal för att t.ex. lära mig spela nåt instrument. Men fan man blir ju inte yngre och nu tänker jag "vadå 18, det är ju ingen ålder" och detsamma kommer jag tycka om 23 när jag är 30 år!

It's Cher, bitch!



Måla med olja!

Jag fick en massa målargrejer av min pappa och Kristina i julklapp så under jullovet har jag målat lite med oljefärg! Det är skitkul, men skitsvårt! Såhär ser det ut iaf hittills.

Våran tvåa är ju för liten egentligen för såna här hobbys, jag sitter inträngd i ett hörn av köket :P

Lördagens^^


Vecka 2: Trustworthiness

Det här året kommer jag försöka tänka extra mycket på positiva egenskaper som vi har inom oss. Min mamma hade en bunt med 52 kort som var och en beskriver en egenskap, så jag tänker dra ett slumpmässigt kort varje vecka och försöka tänka på och praktisera den speciella egenskapen.

Förra veckan tänkte jag lite extra på att vara vänlig/vänskaplig (friendliness). Det var ett jättebra kort som hjälpte mig mycket faktiskt :)

Den här veckan ska jag förska vara extra pålitlig!


På baksidan av kortet står det mer om hur man är när man är pålitlig:

Hejdå Vicky-middag/fest!


Vicky ska flytta till Göteborg imorn, så igårkväll hade jag, Frida och Alexandra en hejdå middag och utekväll med henne :) Frida bjöd hem oss på middag, som ledde till dans i hennes vardagsrum, som ledde till spontanutgång på Tempel. En otroligt rolig kväll!

Här kommer bilderna som fastnade i min kamera, jag vet att Vicky har fler roliga i hennes :)






So much i know, that things just don’t grow if you don’t bless them with your patience



Öga för öga...


:)


Min brorson Timo har sovit över här natten till idag :)

Bohemiskt vitt!









Hårdrockens historia på svtplay!


Bild svt.se

Igårkväll hade Hårdrockens historia seriestart på SVT 2. Dokumentärserien innefattar 11 avsnitt som handlar om hur hårdrocken har sett ut genom tiderna och hur alla dagens undergenrer av heavy metal har kommit till! Jag såg första avsnittet idag på deras webplay och det var jätteintressant :)

Här kommer ni till programmet på svtplay!



I've got blisters on my fingers!




Kom att tänka på den här låten bara för mina fingertoppar gör såå ont, haha! Jag har börjat så smått igår och idag med ett av mina nyårslöften - att lära mig spela gitarr ;)

Vecka 1: Friendliness

Jag har 52 kort här hemma som var min mammas. På var och en av korten står det om en egenskap som alla människor har. Tanken är att man när man känner för det ska ta ett kort ur högen och reflektera lite över den egenskapen.

Jag tänkte ta ett kort i veckan detta året ut för jag tycker dom är så bra och mysiga :) Och för att jag verkligen ska komma ihåg egenskapen kom jag på idén att lägga ut det här på bloggen också! Så kan ni som vill också läsa och ta till er :)

Den här veckans egenskap blir:


På baksidan står det hur man praktiserar egenskapen:


Ett jättebra sätt att börja nya året på ju!

Årsresumé 2011!


2011 hade en lugn start för min del. Det som hände var väl att jag skippade glasögonen och började använda linser, festade några gånger och längtade efter våren :)


I februari var jag i Kristinehamn och festade med en klasskompis, sjukt kul kväll!


Jag gav Andreas en hemmagjord Alla hjärtans dag-present i form av ett hjärta innehållande Lakritsal, jag fick av honom ett besök hos frisören med klippning och slingning... 0-1 :P


I mars anordnade jag klassfest hos mig :)


En annan kväll i mars gick jag, Andreas, Fredrik och Jennie ut och åt! Kvällen slutade med tequila och planer på finlandskryssning :S


Jag köpte akrylfärg och började måla lite smått :)


I april gick jag och dessa godingar ut på hiphop klubb, fett skön kväll!


Årets första och mycket efterlängtade balkonghäng ägde rum i slutet av april :)


I början av maj fyllde min älskling 27 år <3


I slutet av maj blev det en utekväll för att fira en av Andreas kompisar. Denna kväll ska också komma att bli den kvällen jag kom på att Koriander är en sjukt bra klubb :P


Jag och Andreas köpte äntligen en ny säng !!


I början av juni åkte jag och Andreas ut till väse och hade grillkväll hos min pappa och Kristina :)


Det var riktigt varmt i juni och jag passade på flera gånger att åka till stranden :) Det här är från en dag då vi först låg på stranden och sen körde spontanutgång på Tempel!




Innan jag började sommarjobbet i mitten av juni passade jag på att fota med Jessica :) Sen försvann ungefär all fritid från mig när jag åkte hemifrån 06 och kom hem 18 från jobbet i Sunne!


Vi firade min födelsedag två dagar tidigt, den 2a juli och jag fick frukost och presenter i sängen :) Bl.a. ny kamera !!


En helg i juli åkte jag och Andreas med Fredrik och Jennie till Sysslebäck :)


I slutet av juli hann jag med att fira min systers och Vickys födelsedag på samma dag!


Jag och Raman fotade :)


Den 29e juli gjorde både jag och Andreas våran sista arbetsdag innan semestern <3 Det firades på kvällen med skumpa på balkongen och senare middag på Via Appia!


Första helgen på semestern kom Carro och hälsade på <3


Vi hade sån tur med vädret på våran semester :) Alla 9 dagar i början av semestern innan vi stack till Lanzarote var underbatr varma och härliga! Vi hade besök av Ludde också och vi åkte till flera ställen och badade :)


Den 9e augusti åkte vi till Lanarote och hälsade på Adam i 2,5 vecka <3 Helt fantastiskt!



I slutet av augusti och början av september blev det många utgångar :D


Jag och Andreas var på dop :)


Och i slutet av september gick vi ut och åt med min pappa och Kristina!


I början av oktober började jag, Frida, Vicky och Sandra ha tjejmiddagar en gång i veckan. Det förgyllde verkligen hösten <3


Jag bjöd min brorson på bio :)


Jag och Vicky såg Cabaret!


Jag och Andreas var ute och åt middag ett par gånger med hans föräldrar :)


Tjejmiddagarna fortsatte varje vecka i november <3


Jag, Mia och Timo såg Tintin :D


Den 19e november firade jag och Andreas att vi blev tillsammans för 9 år sedan <3


I slutet av november kom Carro och hälsade på igen <3


I december kom Adam och bodde hos oss i en vecka :D <3


Vi tjejer kokade ihop ett eget julbord :)


Innan jul kom Ludde på besök igen och det blev många roliga kvällar med brädspel, kortspel, film och ritande :)


Jag jobbade några dagar veckan efter jul men hann med att träffa min halvstorasyster Linda när hon var i stan!


Och årets sista dag firade jag med fest hemma hos oss :)


I årsresumén om 2010 skrev jag såhär:
"Jag har spenderat mer tid med vänner och speciellt min familj, pappa, Kristina, Mia, Timo och Susanne har varit väldigt närvarande hela året <3 Vad det gäller jobb/plugg-delen så tog jag verkligen stora kliv fram i somras då jag kom in på min utbildning och praktiserade på Stadsbiblioteket vilket gjorde att jag har extrajobb där nu när jag vill under loven :) Gud vad skönt det känns att ha kommit nån vart!

Vad ska jag nu önska mig (eller snarare jobba för) år 2011? Jag måste försöka balansera pluggandet med tiden för min familj och vänner. Kanske sänka kraven på mig själv när det gäller skolan? Slappna av! Vara lite mer spontan :)
"

Jag har nog inte sänkt kraven på mig själv när det gäller skolan. Däremot har tempot inte varit lika högt så därför har jag kunnat fortsatt ha höga ambitioner, fått sommarjobb inom yrket jag utbildar mig till OCH haft mycket härlig tid med vänner och familj <3 Jag har satsat på mig själv i år, jag gick till en kurator och sjukgymnast i våras och jag har funnit tid till att slappna av och vara lite kreativ!

År 2012 kommer bli mycket spännande! Till sommaren är jag klar med min utbildning, då är det jobb som gäller. Jag har som mål att fortsätta få VG i kurserna, få ett sommarjobb/jobb, om inte som vårdadministratör så vet jag iaf att jag kan vikariera på stadsbiblioteket :) Jag har också som mål att börja lära mig spela gitarr och att måla mer! Och till hösten/vintern 2012 hoppas jag och Andreas på att kunna åka på en längre resa tillsammans, vi funderar på USA :)

Love, dream, peace, journey!


Nyårsdagen!


Stannar inne idag :) Äter kycklingwok, godis och ser på film^^ Nya året fullt av ambitioner börjar imorn säger vi ;)

Nyårsafton!


Vi började kvällen med lite snittar och tilltugg och en quiz som Andreas hade gjort om rymden!


Halvt uppätet tilltugg^^


Sen hade Jonas live musik-quiz åt oss :)


Jennie, David och Eric :)


Jonas och Stina!


<3


:D




Hahahah! Eric är flummig och Fredrik skeptisk ;)


Sen kom Robin och en fina flickan ehhViktoriaaah <3


Jag vill också va en fin ehhflicka^^


Gostjejer!


<3


Vid 00-slaget gick vi till himlabacken och såg på fyverkerierna och smällde av några vi med :) Jag glömde kameran hemma så jag fick ta några bilder med mobilen.


Jimmy med cigarr och pris-champagnen han fick när han vann rymd-quizet!




:)

Sen gick vi hem till oss igen och fortsatte kvällen med fler musik-quizar :)