Femme fatale!


<3 Så skön!

Mina absoluta favoriter är Till the world ends, Inside out, I wanna go, (Drop dead) beautiful, Seal it with a kiss och He about to lose me!

Första besöket hos sjukgymnasten!

Idag har jag äntligen, efter typ 5,5 år med värk i nacke och axlar, varit hos en sjukgymnast :) Det är de här röda musklerna som jag är väldigt spänd i, och det går även upp på halsen på sidorna och fram mot bröstet:

Sjukgymnasten var jättebra iaf och vi kom fram till en behandling som hon tror kommer fungera riktigt bra. Först och främst ska jag tänka mer på min hållning, göra mikropauser när jag sitter och skriver vid datorn och gå ut och gå mer. För det andra ska jag nu äta en kur med Voltaren en vecka och om två veckor ska jag på akupunktur, som jag sen kommer gå på 2 ggr/vecka april ut! Efter det ska vi se om det behövs fler akupunkturbehandlingar, men även börja med lite övningar för nacken och axlarna.

Det ska bli så skönt att slippa värken :)

Säljer ett par boots!


Fick hem dom här skorna idag som jag köpte från Tradera, men dom är för smååå :( det är strl 38 och jag har egentligen 39, men jag ville chansa iaf :P Ibland kan det funkar, men inte den här gången som sagt..

Så nu säljer jag dom vidare på Tradera. Det är utropspris 1kr så är ni intresserade klicka HÄR!

Doodle på G^^


Jag sprang in på Panduro i fredags och köpte acrylfärg, penslar och nånting att måla på. Igårkväll började jag kladda lite :) Blir kul detta! Har ingen plan med det alls, det får bli vad det blir^^

Fredagkvällen!

Jag, Andreas, Fredrik och Jennie möttes upp på Cazanova och åt middag :)Efter supergod mat gick vi vidare till Guldapan för drinkar.

Deras Tartinis är så jäääkla goda! Färska hallon får man till också :))


<3


<3


Här är vi ändå rätt sansade och pratar om normala grejer...


Sen blev det TEQUILA !!! Hahah :P


Älskar tequila! Har inte druckit det sen Arvika 2007 bara för jag råkade svälja i fel strupe där en gång och det brändes i flera timmar efteråt när jag andades :P Men nu kom jag över min "rädsla" :D


Efter det blev det snurrigt och en massa high five:ande och planer på finlandsbåt nästa helg och jag vet inte allt vad det var XD


Hahahahahah XD


Sen åkte vi hem till mig och Andreas för mer drinkar och spel :D

Kul kväll! Älskar att gå ut på fredagar, för man kan vara bakis en hel dag och ändå ha en hel dag kvar sen X) Så gött!

Tips: Cypress olja!


Förra veckan var jag på min tredje och sista ansiktsbehandling (jag slog till på en kampanj om 3 ansiktsbehandlingar + 5 Q for skin-produkter i januari). Då fick jag ligga med en ansiktsmask med bl.a. cypress olja i för att värka mot gamla märken efter finnar. Jag fick även mitt Q for skin-serum spetsad med några droppar cypress olja som jag nu har använt morgon och kväll i över en vecka. Och nu måste jag dela med mig av hur bra det har fungerat mot mina små röda märken! Det hjälper ju såklart att jag har tagit mycket väl hand om min hy på sista tiden och inte längre får finnar, det gör ju att märkena får tid att gå bort, men med den här oljan går det ännu fortare!
Så här står det bl.a. på shenet.net om oljan:
Används framför allt för sin kraftigt sammandragande verkan: Drar samman och torkar ut småsår, ärr, hudsprickor, eksem, blåmärken, ytliga och utvidgade blodkärl, tidiga åderbråck, hemorrojder.
Bra för akne och oren hy (antiseptisk och reglerande på fettproduktionen) och för slapp hy med stora porer. Utmärkt i och ofta använd i rakvatten, som man vill ha sammandragande efter den omilda behandling som en rakning ofta kan vara för huden.
Men man behöver endast mycket lite! Hon på Ekolea droppade i 6 st droppar i min 10 ml flaska med Q for skin-serum.

En annan grej jag kan dela med mig av angående hudvård och finnar är att har man ett serum eller olja till ansiktet och masserar med ett par minuter morgon och kväll ihop med rengöring så kan man massera bort finnar som är påväg att slå ut! Om ni får såna som liksom ligger djupt inne i huden som en liten knöl man kan känna med fingrarna. Masserar man intensivt där med rena händer och med bra olja för ansiktet kan den påbörjade finnen försvinna ut i kroppens rengöringssystem istället! Lite enkelt förklarat, men det funkar faktiskt.

Vår basics :)


Så! Nu har jag varit i farten igen :) Det var ett tag sen jag visade vad jag har köpt, men nu kunde jag inte låta bli! Dessa köp har gjorts idag :D Det gick på en del.. Men det är ju som sagt basics, som är så användbara!
En mockajacka, blåa utsvängda jeans och solglasögon från Topshop, en svart och en vit cardigan från H&M samt ett par låga boots och en stor väska i skinn från Tradera!

1 månad utan blogg^^


Livet har bara rullat på :) Jag har gått i skolan, haft en 2-veckors LIA-period som varit fantastiskt roligt, fått ett oväntat samtal om sommarjobb på en vårdcentral lite utanför Karlstad, jag och Andreas har haft middagar, jag hade en klassfest hos mig och vi dansade hela natten på Blue moon och jag och Andreas har införskaffat fler tavlor och fina kuddar till vardagsrummet som kom till sin plats idag! Och en massa annat! Livet har bara rullat på :)

Det var inget medvetet beslut att "sluta blogga", det bara blev så och det har varit så skönt! Och så kul att se att jag fortfarande har kvar mina läsare (bloglovin)! Nu har jag fått litet sug till att skriva här igen :)