Västerååås woop woop!

Har the best time med Carro i V-ås :D som sagt kan man inte logga in på blogg.se-appen :( Men jag kommer tillbaks imorn eller på söndag! Puss

Onsdag!


Tjoho! Bara två jobbdagar kvar. Fast alltså veckorna går ju sjuuuukt fort! På fredag är det redan den fredagen innan lördagen då jag ska tatuera mig :D Åker till Västerås över helgen och hälsar på Carro och ska alltså även tatuera mig hos Johanna igen. Vi ska bättra på cover upen på armen och fylla i mina gamla revolvrar vid bikinilinjen, dom kommer även ändra färg från rosa till turkost, mucho snyggt! Och om en vecka fyller jag år! Woop woop :D

Några bilder från helgen :)

Det var en skön helg, två kompisar från Sthlm hälsade på oss och vi chillade, gjorde hemmalagade hamburgare, spelade kort och bara njöt av tre dagars ledighet :)

Vecka 26: Courage


Midsommar!




 

Torsdag!

Jag körde håret lite ala Jessa i Girls idag ;) Fick många komplimanger på det på jobbet, little did they know att det gömmer sig en strumpa där, haha!
 
Åh vad härligt med tre dagar ledigt nu <3

Nåt för grabben att bita i!

Min önskelista till när jag fyller år :) Brukar göra en lista åt Andreas i Word med bilder, länkar och storlek på det jag önskar mig i julklapp och som nu födelsedagspresent ;) Barnsligt? Ja, men så smidigt!
 
Allt detta kommer då från Topshop och Asos!

Jag tror jag är den enda som längtar efter sommarvädret!


Vecka 25: Mercy


Jane Birkin & Serge Gainsbourg


Tradera-auktionerna går ut om 23 timmar!

Tänkte påminna om mina auktioner som jag har lagt upp på Tradera, de går ut imorgon, söndag, med start strax efter 17.00 och ungefär en timme framåt! Jag har lagt väldigt lågt utropspris på allt :)

http://www.tradera.com/auktioner/pinkflesh

Förövrigt är söndagar min "Tradera-dag", då kan jag sitta i timmar och kolla igenom nästan allt som finns i min storlek, jag älskar att fynda!

Känner mig gammal och trög men...


Varför har dom gjort om blogg.se >< Så här mycket förändring på en gång klarar jag inte av! Därför jag inte orkat uppdatera här de senaste dagarna för det kändes som för stort projekt att lära sig in i efter en hård arbetsdag^^ Det går inte att logga in genom deras app heller... Boo!

Jobba jobba joobba!


Åh vad roligt det är att ha börjat jobba :D Trivs superbra på Sunnes vårdcentral. Har bonat in mig på kontoret nu och hängt upp examensbeviset och stipendiumet på nåltavlan ;) Jag tror jag har kommit in i rutinerna där nu också. Har hoppat omkring lite med anteckningsblock i högsta hugg den här veckan! Men imorgon blir det tillbaks till receptionen där jag var hela förra sommaren ;P Vi har rullande schema på det och flera andra uppgifter, skönt med omväxling! Det är så härligt också att alla där borta har lett och hälsat mig välkommen tillbaka! Det känns ju alltid bra när folk kommer ihåg en sådär trots att man "bara" var sommarvikarie där nere i receptionen^^ På fredag har vi grillfest, ska bli kul :)

Ville bara berätta att jag trivs och att det går bra på nya jobbet! Och vad gäller rubriken så lyssnade jag på ett podavsnitt av Morgonpasset i P3 imorse från i torsdags då Anders Jansson (Hipp hipp) var med och guuud dog sönder! Roligt att börja dagen med att kväva skratt hela tågresan till jobbet ;) Och rubriken är alltså från en Hipp hipp-sketch som jag kom att tänka på i och med Anders Jansson och att inlägget handlar om jobbet^^

I'll endure the night


for the promise of light

Vecka 24: Justice



Garderobsrensning!


Idag har jag rensat mina garderober igen och hittat massor att lägga upp på Tradera för att samla in några extra slantar till USA-resan! Så jag kan köpa mer att fylla på garderoberna med där borta ;) Så hjälp mig nu, haha! Nä, men det är väl värt en titt iaf :)

http://www.tradera.com/auktioner/pinkflesh



Själv har jag fyndat lite på Tradera på sistone, ska visa det i ett annat inlägg sen :)

Resultatet av dip & tie dye!


Nu längtar jag bara efter varma sommardagar så jag kan sporta mina färgglada shorts :D

Examenskvällen :D


Innan middagen satt vi vid Pråmen och förfestade lite ;) det var sån härlig känsla att sitta där i solen och spänningen i kroppen inför examensdagen hade släppt!






Sen åt vi som sagt tre rätters på Via Appia!


Vi bjöd våran klassföreståndare på middagen :)





Vid 22.30 var vi ett gäng som åkte hem till mig på en för/efterfest!


Andreas hade köpt bubbel till oss :D


Sen blev det Ankan :D






Åh vad vi dansade :D


Haha vi var fyra tappra brudar kvar sen vid stängning ;) Typ blondes have more fun, haha :P

Det var en helt perfekt dag igår! Från morgon till kväll/natt var det bara en massa skratt och kärlek!

Tjoho examensbevis och stipendium :D




Bästa klassen <3 Och vår klassföreståndare Inger liggandes över alla såklart, haha!

Ikväll ska vi äta tre rätters på Via Appia, sen blir det nog hem till mig på förfest och senare ut i natten :) Här ska det gås all in!

Examensdagen är här !!

Kan inte fatta det! Trodde aaaaldrig att den här dagen skulle komma! Fast det är ju typiskt mig, jag tror aldrig en dag jag längtar till kommer att komma :P Inte ens nästa helg kommer att komma typ :P Men den här dagen är nåt alldeles extra!


Dip & tie dye!


Igår lolade jag, Vicky och Raman runt på stan och samlade ihop allt vi behövde, klor, textilfärg, textilsalt, balja, plasthandskar, sopsäckar att täcka ytor med och gummisnoddar.

Vi började med att bleka mörka tyger i klor ute på balkongen. Vi lät kläderna ligga i 3 avsnitt av Girls^^



Sen skulle vi börja färga :) Vi körde först lila och sen rosa!


Man häller i textilfärgen och saltet i en stor gryta med 7 liter vatten och värmer på låg värme så att den håller 40°.


Det ska ligga i en halvtimme och man ska röra om då och då.



Efter lila var det dax för rosa :)

Idag har vi kört en till omgång med turkos färg! Jag får visa alla "nya" plagg en annan dag, just nu hänger de på tork!

Nu ska jag fixa i ordning det sista inför examen imorgon :)

Dagens skörd!


Tisdag!



Idag har jag varit i skolan och efter lunch jobbade jag på öron-, näsa-, halskliniken! Det var min sista dag där fram till i höst då jag ska hoppa in när det behövs, har ju 80 % tjänst då på Sunnes vårdcentral så på fredagar är jag ledig för jobb på öron igen! Men det har varit slitigt att plugga och jobba samtidigt nu sista månaden, det ska bli riktigt skönt med några lediga dagar :) Är ledig fram till på fredag då jag tar examen :D


Fick blommor utav administratörerna på kliniken och min favvo Magnumglass, så sött!


Hemma väntade ett roligt paket - min namnskylt :D


Jag var så sliten så Andreas beställde världens godaste pizza från Italiana - kebabkött, tomater, lök, fetaost och kebabsås.. Mmm <3

Nu har jag fått lite energi igen efter maten och coca cola :P Antingen bleker jag håret eller så pysslar jag lite med kläder jag har tänkt göra om.. Imorgon ska jag och Vicky ha pysseldag då vi ska testa på tie dye och dip dye :D

Vecka 23: Reliability


Hah, veckans egenskap är reliability och jag plockar kortet idag istället för igår som jag egentligen skulle :P Orka universum ibland alltså...



No church in the wild!



Watch the throne-skivan alltså <3 Jag är väl helt sen med att skriva hur bra den är men ändå :P och nu för några dagar sedan kom musikvideon ut för den här låten så det känns aktuellt ändå!

Blekt utväxt + tagit ur löshåret :)


Skönt att bara ha sitt egna hår igen, det var ju rätt onödigt eftersom löshåret inte gjorde håret en enda cm längre, bara tjockare = tovar sig lättare :P






Jag funderar lite på att köra en mild blekning i hela håret till veckan när man ändå är ledig... Med mild menar jag Jane Hellen Solblond som bara bleker 3 nyanser, använder bara den! Funkar perfekt för mitt hår och är inte lika skadligt som de starkare.

Heeelg!

Den här helgen ska bara bli chill. Vicky kom över förut på brunch i sängen med äggröra, mackor, juice, wienerbröd, körsbär och mango och vi kollade igenom den nya serien Girls :) Fett skön!! Alla borde börja se den, det har bara kommit ut 7/10 avsnitt på första säsongen och dom har okejat en andra säsong :D

Nu är jag hos Andreas föräldrar och vi ska grilla här ikväll :)