Sista jobbdagen imorgon innan semestern, high five!


Jag och Andreas har bara gått runt och high five:at varann hela kvällen idag när vi kom hem från jobbet ;) Bara en arbetsdag kvaaar! Jag går dessutom kortdag imorn, lääägligt!
 
Jag har köpt allting jag kan tänkas behöva, allt från skönhetsprytlar, Maxosoltabletter, lite sommarkläder, ögonmaskar så man har en chans att sova på flyget, extrabatteri till våra iPhones, vi har lånat en resväska av Andreas mamma så vi har en varsin, vi har tvättat, jag har solat solarium för jag vill inte vara helt blek de första dagarna där borta.. och en massa annat mer.. Det som återstår är att packa och ladda ned massa P3 dokumentärer tror jag.. Har köpt en bikini också tidigare i veckan som jag hoppas kommer hem innan fredag!
 
Imorn efter jobbet blir det att korka upp lite vin och få det här sista gjort :) GAAHH börjar få lite rese-pirr nu faktiskt :D Det har känts så avlägset förut, men nu är det ju bara typ två dagar kvar iiiiihhh!

Second hand och loppis, classic familjen Johansson-söndag!

Kom hem med en kaftan, två västar och en fönsterlampa, allt gick tillsammans på 190 spänn!


I've been waiting for a long, long time, just to get off and throw my hands up high!


Bara en vecka kvaaaar till tre veckors semester i Kalifornien !!

Kanske dags att klippa luggen igen ändå?


Ständigt denna lugg-ångest :P

Förkylningstips och helgen!


Idag mår jag mycket bättre, ska försöka ta mig till jobbet imorn :) Mitt tips mot förkylning är Esberitox som man kan köpa på apoteket eller Life! Det står på dem att de ska hjälpa mot förkylningssymtom och jag tycker faktiskt att de hjälper! Förr när jag blev förkyld kunde det sitta i i över en vecka och jag var supertäppt i näsan och sen hostade jag i flera dagar efteråt. Nu har jag haft ont i halsen sen i lördags, fick feber i söndags och måndags, igår kom snuvan, men idag är allt som sagt mycket bättre!
 
På fredag ska jag jobba på öron-, näsa- och halskliniken igen! Jag hade ju lovat det redan i våras att jag skulle täcka upp för dem när de ska åka iväg på en kick-off^^ Är lite nervös över att jobba igen i deras system, men det ska nog gå bra.. På lördag ska jag vaxa mig inför resan, iiihh! Blir hela ben, bikini och armhålor, ouch! Får se om det blir någon kräftskiva också, enda chansen ju det här året eftersom kräftsäsongen är long gone när vi kommer hem igen :) Ska definitivt ta det lugnt iaf, det har varit en blöt sommar och jag planerar på några härliga drinkar över atlanten också så bäst att vila från det lite den här helgen!

Vecka 34: Purposefulness


Vad ska man annars göra när man är sjuk?


Upptäckte dock att jag inte hade lim hemma, så får limma fast tidningsurklippen någon annan dag!

Allmänt bara helt orkeslös


Är hemma från jobbet idag för jag har så ont i halsen och känner mig allmänt bara helt orkeslös som man blir när man är sjuk.. Ska äta glass nu och kolla på gamla avsnitt av Project runway!

Svallande tyger


Hos pappa och Kristina :)


Gårkvällen!

Efter solen hade gått ned gick jag och Vicky in och fortsatte förfesten på min balkong innan vi drog till Koriander!
 



"Du är drottningen på gatan, full av vibe, sätter färg på min vardag!" <3






Träffade Suss och Christian på Koriander!

Kvällen var full av dans och drama :P Idag är jag liiite trött, igår hade jag vart uppe i närmare 24 timmar när jag kom i säng men ändå lyckades jag vakna av mig själv efter 3 timmars sömn, hej och hå! Nu blir det nog ingen mer utgång förrän jag befinner mig i USA känner jag!
 
Ikväll ska jag och Andreas till pappa och Kristina och grilla! Och faktiskt tälta på deras tomt :)

Eftermiddagssol :)


Igår låg jag och Vicky och solade/förfestade från 16 tills solen gick ned, underbart!


Självklart California-vinet nu när det är 2 veckor kvar tills vi drar ;)


Långhelg!

Drog tidigare från jobbet idag, ledig imorn för min 80% tjänst har dragit igång nu :) Har satt mig på en filt utanför mig och solar med vin och chips, snart kommer Vicky och joinar!


Hemma hos Jemima Kirk!

Aka Jessa i Girls :) Säsong 2 kommer nästa år!

En dag på stranden!

Perfekt söndag :)

Vecka 33: Love

 

Långkörar-lördag!

När jag och Andreas kom hem från stan slängde vi i princip bara in det vi hade handlat i lägenheten och drog in igen för att möta upp några vänner på en uteservering :)

Fick äntligen använda denna 60-tals klänning som jag fyndade på Tradera för flera veckor sen! 




Blev många läskande dagens ;) Sjukt fin dag!




<3

Sen fick jag äntligen igång grabbarna och vi drog till Koriander och dansade :D

En cider disguised as an öl^^

Haha trötta efter att ha hållt igång sen 16 :P Helskön dag!

V&E on the beach!


Tre veckor kvar till sunny Cali !!

Längtar till tusen! Idag åkte jag och Andreas in till stan iaf för att köpa lite grejer inför resan, bl.a. extrabatteri till våra iPhones, massa pocketböcker och solskydd spf 15, 30 och 50!

Nu ska vi snart möta upp några vänner på en uteservering :)


Are we there yet?

 

Lördagen på landet :)


Vecka 32: Steadfastness


Bilder från fredagen!

 
Jag och Karin satt på hennes utegård och förferrade tills solen gick ned :)


Redan vid 22 var det dags att dra sig till krogen där hennes kille och några kompisar skulle spela! Här har vi Canis Lupus med Matte till vänster och...


Matte till höger :)




Karin och jag <3


Och här har vi Karins pojkväns band - Vengeance of Karma, Jesper i mitten!




Träffade som sagt en kompis till min storebror, Mats!


Superkul kväll, alla var såna sköningar :D

Några blandade gamla bilder :)

Det är så kul att titta bland alla sina mappar fulla med bilder från flera år tillbaks! Var tvungen att välja ut några och lägga upp igen :)
 

Fantastisk kväll i Krillehöla!

Träffade både gamla och nya vänner ikväll! Bästa Karin, min f.d. klasskamrat som ska till jobbet om 4 timmar <3 Fick en blöt kindkyss av en välbevarad 50-årig dam och träffade en av min storebrors kompisar :D (min storebror gick bort 2004 så därför värmde det verkligen i hjärtat) Sen känns det skönt att det finns så snälla människor som ställer upp och väntar på bussen med en i en halvtimme och dessutom bjuder på gammal Rolling Stones under tiden :) Tusen tack alla!


Förferrar i Kristinehamn!

Är hos min vän Karin och har det gött med Nationalteatern, pizza och vin/redbull - stil och klass! Ikväll ska vi se hennes kille och en kompis giga, blir kul :)


43kr jeans från Tradera :D


Letar efter en maxikjol!




Okej, så en 90-tals klänning och en maxikjol! Tradera, tradera, tradera...