Tisdag!


Foto: Jessica Bergman

Härliga tisdag! Varför jag säger det är för att imorn går jag halvdag i skolan och sen har jag ledigt till på tisdag nästa vecka :D Har lite roligt inplanerat också under dagarna. Imorn blir det thailunch med några tjejer i klassen, efter det tänkte jag sola och sen har jag tid för akupunktur och efter det ska jag och Andreas handla skor på nån outlet :) På torsdag ska jag förhoppningsvis plåta med Jessica! Fredag blir det solhäng med Vicky och sen grillning hos pappa<3 Lördag och söndag är öppet än så länge och på måndag ska Andreas mamma firas med tårta :)

Bilden är ny, eller ja från i somras, men Jessica har fixat iordning den nu :)

Ny säng <3


Så fiiiiin <3 Förra sängen var bara 120 cm XD Andreas hade sönder plankbotten den första veckan vi hade den, haha, och den har vi haft nu i typ 5 år^^ Men nu i veckan bestämde vi oss för denna vackra på 160 cm med förvaringslådor under :) Att sängen tar upp precis hela vårt lilla sovrum gör iiingenting, den är värd all plats :D Vårt fina gamla överkast fick vi lägga på snedden för att täcka iaf en liten bit också har vi ett nytt, enkelt vitt under :)

Här är en bild från 2008, på hur den gamla sängen såg ut:

Det var ju fint det med, men åååh så glad jag är nu över den nya sängen! Känns som man kommer in till ett fint hotellrum varje gång jag går in här :))

Fredagens bilder :)

Jag åkte upp och mötte Andreas efter att han slutade jobbet och vi åt på ett thaiställe med födelsedagsbarnet Jimmy :) Sen blev det förfest hos Jimmy med en massa folk och vi drog senare ut till Koreander där vi stod på gästlistan, gött när sånt är fixat!


Jag och Jennie ;)


Basn var här från Sthlm :D Kul att se honom igen, det var typ 2 år sedan!


Hihi glad med en drink + öl :D


Så fiiin <3
Fredrik, Jimmys syster Linda och Jennie :)
Jag och Andreas dansade som tusan :D
Sen blev det alldeles för snurrigt så vi drog hem, fast först förbi Sibylla ;)

Vi tog taxi med maten hem och åt tillsammans med The Office i sängen <3


Fatta vad gött det vaaarrr :D Skitkul kväll!

Dum dum da da da


Ska trotsa min förkylning och ta mig ut och äta och sen festa in en av Andreas kompisars födelsedag!

I'm gonna marry the night, I'm not gonna cry anymore!


Nu blir jag strax hämtat av ett par klasskompisar, vi ska på klassfest :D Blir nog Red room, så vi syns där!

Lördag!


Hur många av mina rubriker börjar inte med "Lördag!" ? :P Men det ÄR lördag och det är gött för jag har nyss varit hos Vicky och ätit glass på hennes balkong <3 Och om en stund ska jag och Andreas över till hans mamma och grilla :)

Igår var det sista dagen på min LIA för den här terminen, jag har varit på Kils vårdcentral 2 + 3 veckor och igår bjöd jag på kakor och läkarsekreterarna gav mig en fin afrikansk vas med blommor, jättefin :)) Så gulligt av dom! Så på måndag ska jag tillbaks till skolan igen och det ska bli kul att träffa klasskompisarna igen :D Nästa lördag är det klassfest ;)

Om en månad har jag klarat av halva utbildningen :) Och då blir det jobb på Sunnes vårdcentral!

Nu ska vi sticka och köpa grill-mat :D P&K!

I steal Wayne girls, I steal Drake girls^^


Tradera-shopping^^

De senaste två veckorna har jag budat hem detta från Tradera :)

En röd blus med små vita prickar, en lila klänning med vit/oranged mönster, en blå klänning med vitt mönster, ett virkat linne och en jeansväst.. Det har totalt gått på 782kr.. Ouch! Det var inte riktigt inplanerat i min budget :P Men det ordnar sig :) Får leva fattigt resten av maj^^ Ser fram emot att vara lite färgglad i sommar :)

Väntar ju på kläder från H&M också som jag beställde förra fredagen :P Så det får nog vara stopp på klädshoppingen hela juni-månad också. Förutom nån ny bikini ;)

Lördag!


Strax kommer Andreas familj och vänner över på massa tårtor och öl :)

Idag är ingen vanlig dag...

..för idag är Andreas fö'lsedag :D :D :D

Bästa dagen i MITT liv <3

Några bilder från Långfredan^^

Senast jag var ute och festa var på långfredagen och då tog jag inga bilder själv (boo!), så jag har fått vänta på att få andras bilder^^ Nu har jag fått några från Fridas kamera :)


Frida och jag <3


Vicky och jag :D <3


<3 <3 <3


Matilda och jag :) Haha jag får huka mig, hon är så petit! Vems idé var det att posa på krogens toalett, förresten? ><

Kul kväll iaf :D Var som sagt på hiphopklubb på Tempel, så det var fett skön musik och stämning! Lite svettigt bara, men så blir det ju när alla dansar^^ Fler bilder kommer :)