En sida med massor av skönhets-recensioner!

Har precis kommit hem från jobbet nu.. Tänkte jag skriva, det stämmer ju inte, kom hem för 40 minuter sen! Såå skönt, nu är jag faktiskt ledig fram till torsdag :D
Imorn ska jag tvätta och emellan maskinerna tänkte jag åka in till stan, behöver påskrift från Arbetsförmedlingen också vill jag ta en titt och känn på mobilen jag funderar på att skaffa! Jo, och köpa ny mascara :) Hoppas dom fortfarande finns för 50 spänn på H&M som jag tipsade om igår, vet inte hur länge rean hade hållt på^^
Det var ju flera Max Factor mascaror det handlade om och för att bestämma mig för en utav dom så har jag faktiskt en sida där jag kollar upp recensioner på :) Upptäckte den rätt nyligen, det är Makeupalley, där kan man söka efter alla möjliga skönhetsprodukter och hitta massor av bra recensioner som vanliga människor har skrivit! För att kunna läsa alla recensioner av en produkt måste man nog bli medlem, har för mig att det var så. Men jag blev medlem snabbt och enkelt, bara det att deras mail kom till Skräpkorgen först^^
Men iaf, det är ett hett tips om man vill höra lite vad andra har att rekomendera! Typ som nu med mascarorna så sökte jag bara på Mascara och Max Factor och sen ordnade jag recensionerna så dom med högst betyg kom överst :) Så False lash effect kom ju högt upp, men även den 2000 calorie så jag är lite sugen på att testa den faktiskt eftersom jag redan har haft False lash effect och inte vart såå impad^^
Vi får se hur det blir imorgon :) Nuu blev det väldigt långt inlägg, men det är inte ofta det händer så^^ Vi hörs imorn igen! P&K

3 månader med Duac!

Idag är faktiskt den sista dagen jag kommer använda Duac acne gel, det har gått 3 månader och det är det längsta man ska använda den här medicinen! Gud vad tiden har gått fort!
När jag började med den såg jag resultat nästan på en gång och blev väldigt hoppfull, men det blev inte bättre i samma fart under hela behandlingen tyckte jag. Och jag har inte blivit av med finnarna helt så därför har jag en ny tid hos min husläkare om en vecka!
Kom nyss på en sak.. Nu får jag gå en vecka utan någonting mot finnarna - läskigt :S Har inte gjort det på hmm.. 3år? Har alltid kört Basiron! Ska kanske göra det nu också iof under tiden.. Men ivf ser jag verkligen fram emot att få träffa min läkare igen, det är ju liksom ett steg närmre fin hy :)
Så nu vet ni hur det ligger till.. Det enda tipset jag kan ge folk som ha problem med finnar är att kontakta sin husläkare på vårdcentralen! Bästa jag har gjort! Önskat att jag hade gjort det tidigare bara istället för att mjäka på med Basiron och olika ansiktstvättar, t.ex. testade jag Pro Active från TV-shop i över 3 månader under hösten 2006 som bara gjorde det värre :( Det var faktiskt då som dom verkliga problemen kom! Mina problemområden är kinderna och käklinjen^^
Det finns inga genvägar helt enkelt, man behöver antibiotika som bara läkare kan skriva ut!
Någon som vet lite vad man kan tänkas få utskrivet när inte Duac hjälper?


Funderar kring ny mobil..

Såhär på morgonen :P Jag har haft samma mobil sen hösten 2006, en röd Sony Ericsson.. Vet inte själva benämningen :P Och jag har 3, vilket funkar toppen för mig eftersom flera av mina vänner har det och vanligtvis ligger min mobilräkning på strax över hundra-lappen (eftersom jag har betalat av mobilen)!
MEN jag skulle verkligen vilja ha en ny mobil som man kan surfa från, kolla och uppdatera bloggen när jag vill, ha spotify på den, mail o.s.v.
Så jag kollade lite vad 3 hade att erbjuda och jag tror jag blev kär i denna faktiskt:

Den verkar ha allt! Bra kamera med autofokus och blixt, höghastighets surf, medföljande minneskort på 2GB, GPS och bra batteritid! Googlade runt lite för reviews och i allmänhet verkar kritiker tycka att det är en allsidig och behändig, lättanvänd mobil :) Enda nackdelen är väl att designen är lite tråkig :P Men det bryr jag mig faktiskt inte om!
Ska kanske in till stan imorgon förmiddag så ska gå förbi en 3 butik och kolla på den IRL^^
Är det någon som har denna eller känner någon som har den som kan ge lite råd? :)


På tal om mascaror!

Såg i en tidning på jobbet idag att H&M säljer ut flera Max Factor mascaror för 50-lappen! Vad jag kan minnas var det dessa:

False lash effect, Masterpiece max och 2000 calorie

Jag ska nog ta mig en sväng förbi innan jobbet imorn :)

Tisdag!

Om en halvtimme drar jag till jobbet^^ Ska jobba idag och imorn, sen är det påsk och ledighet :D
Jag fick lite förfrågningar i det HÄR inlägget om att det är kul att läsa om skönhet och tips och hur det går med typ balsam-metoden, dermanord o.s.v.. Och det kommer faktiskt bli lite mer skönhets-inlägg nu framöver för jag har en del att skriva om :)
P&K!

Angående Maybellines Collosal volum' express...


Jag lovordade ju den här mascaran i det HÄR inlägget.
MEN nu på senaste har jag faktiskt märkt en rätt dålig sak med den, nämligen att efter att man använt den i ungefär 1-2 månader så börjar den redan att torka. Vilket gör att det blir svarta små prickar både under och över ögonen :( Så frågan är om jag faktiskt kommer fortsätta att köpa den, eller gå tillbaks till Max Factor masterpiece max.. Eller pröva någon annan?
Aja, ville bara korrekta mig lite^^ Den var ju superbra i början, men som sagt, gillar inte att den torkar ut så fort och ramlar ner under ögonen!

Sandaler!

Varje sommar har jag problem med att hitta sandaler, 2010 verkar det dock vara tvärtom - problem med att välja sandaler!

Ett axplock från Scorett, DNA, Bianco, Vagabond, Topshop och Asos.

P.s vet inte om jag gillar träsko-trenden, men just det paret i det här kollaget gillade jag just p.g.a. "western"-spännet ;) Vad tänker ni köra på för sandaler i år?

Keep the faith baby, you broke the rules and won!


En av mina favoritlåtar med Ramones <3 Fick ett ryck igår och lyssnade på baara en massa Ramones låtar, jag blir så glad av deras musik och det känns som jag är 14 år igen, på det härliga sättet!

Såhär vill jag klä mig i sommar!


Mycket blått/turkost och vitt blev det, like-knappen på det! Sportigt, gillar verkligen palm tryck :D blekt jeans, sött och slarvigt^^

Allt kommer ifrån Topshop, dom har grymt mycket snyggt där nu.

Dagens^^


Gosen!


Idag om ett par timmar kommer min baby hem :D
Det har faktiskt varit skönt att vara själv dom här dagarna, men åååh vad kul det ska bli att se honom igen! Det blir nog mys deluxe, vi har massor av nya avsnitt att se, ANTM, The Office, Project runway, Solsidan m.m!


Hörs senare igen :*

Boo!

I just lost an hour :(

Nya kategorier!

Nu så har jag nog gått igenom alla blogginlägg jag någonsin har skrivit och delat in dom i fler kategorier så det blir lättare att hitta det man vill läsa om :) T.ex. så hade jag en kategori förutom som hette "Personlig stil, mode, shopping, skönhet m.m" och innehållet i den var så bred, så nu är den delad till mer specifika ämnen "Hudvård & Smink", "Hårvård & Frisyrer", "Shopping", "Dagens outfit" och "Mode". Jag har även lagt till nya kategorier som "Heminreding", "Resa Bulgarien -09", "Träning", "TV program", "Uteliv - Bilder" och "Önskelista".

Tror detta kommer hjälpa en del, inte minst migsjälv när jag letar bland arkiven!


Jag har inte varit utanför lägenheten idag, fattar inte att tiden har gått så fort! Klockan är redan 22, för mig känns det som 17 :P Så jag ringde Vicky nyss, vi ska gå en promenix :)

Lite krångel..

Jag håller på och ändrar om lite, lägger till nya kategorier och flyttar runt jättemånga inlägg! Och det verkar som att blogg.se krånglar lite med mig och lägger vissa av inläggen överst, alltså som om jag nyss hade skrivit dom.. Så ursäkta om det blir lite rörigt här under kvällen och hoppas jag inte behöver radera för många inlägg^^

Hårinpackning tips!


Såå snygg :P
Jag tvättar håret med Garnier Fructis - No silicone, Volume restructure balsam, masserar in det i hårbotten, det är skitbra också för det sätter igång blodcirkulationen och gör så att håret växer lite fortare har jag hört ;)
Sen gör jag en inpackning med Garnier Respons - Pärlemor & körsbär inpackning, honung och olivolja, tar en riklig mängd i längderna på handdukstorkat hår och sen en plastpåse över så det inte droppar och det gör att håret håller sig fuktigt så inpackningen verkar mer! Både honung och olivolja verkar återfuktande för håret :)
Har i det ungefär en timme eller sålänge som jag känner för^^ Ska laga mat och äta nu iaf och sen skölja ur det!

Varken balsamet eller hårinpackningen har några dåliga ingredienser i sig som t.ex. mineralolja, silikoner, parabener etc. - enligt balsammetoden som jag började med för nästan en månad sen^^

Alone time^^


Jag vaknde för 40 minuter sen, trodde klockan var 10 och skulle somna om när jag märke att terariumet för orm-Frasse var tänt (det är tidsinställt att tändas kl 11) så jag kollade på klockan och fick lov att gå upp :P
Jag hängde ju med Vicky igårkväll efter jobbet, vi struntade i att laga thaimat lata som vi är XD Vi åt bara en massa godis och softade, pratade, så som det ska vara :) Kom hem efter 02^^


Idag blir det alone time deluxe^^ Jag ska strax göra frulle, sen träna, göra nån hårinpackning.. Fast kanske blir nån promenix med Vicky frammåt kvällen :) Imorn kommer Andreas hem igen!

Foto; Josefine Jönsson

Jag och Vicky <3

Ska alldeles strax med bussen till stan och jobba^^ Bara fyra timmar på fredagar så det är gött! Efter att jag har slutat ska jag och Vicky handla massa gott och laga thaimat hos henne och ha BFF-kväll :D

Jag och Vicky på min allra första plåtning, hösten 2007!

Foto; Frida Norgren aka Synchiqe

Beyonce gravid?


Läste på Nyheter24 att det ryktas om att Beyonce och Jay Z ska bli föräldrar :D Hoppas detta är sant, fatta vad sött barn dom kommer få!


Blondinbella nämnde mig!

Jag kunde inte se Bella & Tyra show igårkväll för Mia var ju här och hon är inte direkt insatt i bloggvärlden :P Men jag såg det nu imorse och dom tog med min fråga! Så dom nämnde min blogg prettypinkflesh.blogg.se, och det är ju kul :) Även om Bella uttalade den lite försvenskat i just ordet "pretty" haha ;P
Jag gillar deras program, det känns som att se några nära kompisar prata och det är mysigt tycker jag :) Om ni inte har sett så kan ni se det HÄR, och dom nämner bloggen där också ganska i början^^

Bild lånad från http://nyheter24.se/bella-tyra-show

Såg ni avsnittet igår? :)

Godnatt!

Det har vart en lugn eftermiddag på jobbet och efter att jag slutat mötte jag upp syrran och vi åkte hem till mig. Vi har gjort varma mackor med left over köttfärsås, mumma! Också har jag äntligen fått visa henne Svenska hollywood fruar ;) Hon och jag har en speciell humor tillsammans och jag har nog aldrig skrattat så mycket med/åt Maria Montazami som med Mia :P
Nu har hon lagt sig på soffan med Mia och Klara avsnitt på, hon ska sova för hennes tåg till sin kille går kl 06 imorn bitti! Jag ska med lägga mig ner nu, det känns tryggt att ha henne sovandes i vardagsrummet :) Jag är ju själv nu för Andreas åkte till Sälen igår med några jobbarkompisar^^
Ska skicka godnatt-sms till honom nu! Får önska er godnatt också, inte ofta jag uppdaterar så här sent :P Vi hörs imorn igen :) P&K!

Hard!


Torsdag!


Idag ska jag jobba igen och ikväll kommer min storasyster Mia sova över hos mig :)

Tack för alla svar på frågorna i förra inlägget :D Jag tycker det är superkul att läsa, så om du inte har hunnit än så gör det gärna nu eller senare :)

Foto; Frida Norgren aka Synchiqe

Vilka är ni? :)


Det vore grymt kul om ni orkade svara på några frågor :) Jag har vid skrivande stund 79 pers som följer mig via bloglovin och statistiken visar att typ 150-170 olika människor läser min blogg varje dag, och jag undrar ju såklart vilka ni är? :D Vet inte ens riktigt vilka av mina vänner som läser den :P

1. Vem är du som läser min blogg?
2. Varför läser du den?
3. Hur hittade du till mig?
4. Vad tycker du är bra och mindre bra med bloggen?
5. Har du sett mig på riktigt någon gång?

Jag skulle iaf tycka det vore coolt att få veta ;)

Foto; Natalie G Sundling

Ung Kate Moss!

Jag tycker Kate Moss är skiitsnygg, särskilt när hon var ung på 90-talet! Här kommer några underbara bilder på henne :)










Och här kommer ett par stycken på henne och Johnny Depp :)



Idag ska jag jobba och sen så ska jag nog hänga lite med Vickygrrrl <3

Flickvänssnygg^^





(Ny tröja från Forever21)

Zumbat^^

Nu har jag Zumbat, är faktiskt stolt över att jag tränat minst 2ggr i veckan i nästan två månader! I början tränade jag 5ggr i veckan, så det har gått neråt lite :P Men ska iaf fortsätta med detta hela våren, har märkt skillnad faktiskt! I styrka och välmående, men också min rumpa, den har fått sig ett litet lyft X)

Nu är jag trött, ska hoppa in i duschen och sen göra mig lite fin för imorn åker Andreas till Sälen direkt efter jobbet och är borta ända till Söndag! Boo :( Men iaf, så vill göra mig lite fin också ska vi laga mat och gosa ner oss ikväll :) Min Osis dust it har redan kommit också, brevbäraren var snäll nog att sätta fast den i brevluckan fastän den inte gick igenom, så slapp jag gå till ica och hämta den!

Hockey!

Nu sitter jag på Erics dator, jag och Andreas är hemma hos honom och ska se Färjestadmatchen!
Är inne på min 4e Ben & Jerry's glass på en vecka också, haha XD Men det är typiskt mig att få ett visst begär när det gäller godis/glass/snacks och köra enbart på det i några veckor och sen byta till nåt annat^^

Nu sjunger dom Nationalsången, så måste dra! Vi hörs imorn, P&K :)

Mot Bergvik^^

Yes, idag ska jag faktiskt ta mig ut ur lägenheten! Jag blev uppringd för nån timme sen och ska åka för att prata lite om att kanske börja praktisera i en butik för att sen få jobba extra där under sommaren..

Såhär ser jag ut^^


Skinny little bitch!


Nya singeln från Hole, äntligen! <3 Har ju väntat på det här albumet Nobody's daughter i 2 år nu! Skönt att dom har samma sound nu som då X) Det är ju det vi gillar med dom och Courtney Love, eller hur?

Söndags skönhets-shopping!

Jaa.. Jag råkade klicka hem ett par grejer från Accessora^^

En microfiber handduk:
"Absorberar vattnet och torkar håret ca 10 gånger snabbare än en vanlig frottéhandduk och minskar problem med kluvna hårtoppar."


Talika Eyelash conditioning cream:
"Detta är originalet - Talikas ögonfranskräm som kom till 1948 och sedan dess varit en kultprodukt bland celebriteter.
Ögonfranskrämen stärker fransarna och stimulerar tillväxten och är lämplig för dem som tappar många fransar, för dem som har glesa fransar och för dem som vill ha längre starkare ögonfransar. Fransarna får en vacker lyster, blir tjockare och längre."

Jag hade bara tänkt att köpa microfiber handduken, men jag började klicka runt och hittade några produkter som skulle göra ögonfransarna längre, tjockare och friskare. Och eftersom jag har funderat kring det här en längre tid så googlade jag omkring lite för att få recensioner om dom olika budget alternativen dom hade och kom fram till att den här verkar bäst^^ Det blir kul att testa!

Edit kl20:44
Nu har jag även klickat hem detta från ForHair:

Osis Dust it:
"Lätt puder som ger textur, matt effekt, stadga, naturlig känsla och MYCKET VOLYM."

Äntligen har jag beställt den! Jag behöver verkligen något mer volymgivande nu när jag håller på med Balsam-metoden och inte vill tuppera eller använda uttorkande hårsprayer^^ Och Osis dust it innehåller lyckligtvis inga dåliga ingredienser :)

Mina 10 bästa filmtips!

Jag älskar filmer som berör en, som utbringar starka känslor i en och som finns kvar inom en långt efter att filmen är slut! Min absoluta favorit någonsin är denna:

Från 1997
"A Jewish man has a wonderful romance with the help of his humour, but must use that same quality to protect his son in a Nazi death camp." IMDB!

Sen kommer resten utan inbördes ordning:

Från början en bok, filmen kom ut 1993.
"The House of Spirits chronicles the lives of three generations of the Trueba family of Chile." IMDB!


Från 1994
"Two imprisoned men bond over a number of years, finding solace and eventual redemption through acts of common decency." IMDB!


Från 1999
"Lester Burnham, a depressed suburban father in a mid-life crisis, decides to turn his hectic life around after developing an infatuation for his daughter's attractive friend." IMDB!


Från 1990
"An uncommonly gentle young man, who happens to have scissors for hands, falls in love with a beautiful teenage girl." IMDB!


Från 1998
"A former neo-nazi skinhead tries to prevent his younger brother from going down the same wrong path that he did." IMDB!


Från 1994
"Forrest Gump, while not intelligent, has accidentally been present at many historic moments, but his true love, Jenny, eludes him." IMDB!


Från 2003
"Based on the life of Aileen Wuornos, a Daytona Beach prostitute who became a serial killer." IMDB!


Från 2003
"A story about a son trying to learn more about his dying father by reliving stories and myths his father told him about himself." IMDB!


Från 1972
"The aging patriarch of an organized crime dynasty transfers control of his clandestine empire to his reluctant son." IMDB! (Både Gudfadern 1 och 2 är bra!)

Håller ni med mig? Vill ni lägga till nån mer film som platsar bland dom här? Tipsa mig :D

Söndagmorgon^^

Det var mysigt igår att se på film, vi såg ju som sagt Twilight och den var helt okej, romantisk! Jag köpte väl inte riktigt allt, blev inte så berörd av filmen. Men jag ångrar inte heller att jag såg den^^

Hela den här veckan har varit väldigt slapp, har inte gjort något särskilt så jag tycker jag avslutar i samma manér ;P Ska göra nån hårinpackning, käka Ben & Jerry's half baked och kolla igenom The real housewives of O.C igen!

Filmkväll^^

Jag och Andreas tänkte faktiskt se på film ikväll, vi gör aldrig det för vi är så himla dåliga på att komma överens om vad vi ska se :P Jag skojar inte, vi blir fett griniga för båda är så envisa och har helt olika filmsmak XD
Men direkt när Andreas frågade, ska vi se på film? Så försökte jag öppna mitt sinne^^ Det är alltid jag annars som frågar efter filmkväll, så nu när han tog initiativet så bestämde jag mig för att vara förhandlingsbar! Vi funderade en liten stund och kom sen på att det har ju snackas så jäkla mycket om dom här Twilightfilmerna, båda är skeptiska men vi ska faktiskt se första filmen nu ikväll! Blu ray kvalité också, så det blir nog kul :)

Ska bli spännande och se ifall man tycker den är bra eller inte! Folk är ju helt hysteriska över filmerna och böckerna, samtidigt som filmerna har fått väldigt ljumna betyg på imdb ;S Har bunkrat upp med Ben & Jerry's Half baked, morötter med dipp, kex och brieost så helt fel kan det ju inte bli iaf ;)

Vad tycker mina vänner/läsare om filmerna? :D

Ahmen fyfan :(


:'( </3

Chanel "gnuggisar" (temp tattoos).

Ingen har väl missat att Chanel hade gjort temporära tatueringar på modellerna i deras S/S10 fashion show där dom rullade runt i halmen ;) Kul tycker jag!


Mest gillar jag den kedjan som kommer ner från underbyxorna på bilden till höger - snyggt! Får mig att bli sugen på fler tatueringar.. Kanske ska göra lite smycken kring revolvrarna jag har där?

P.S Vilket underbart hår tjejen har också på samma nämnda bild!

Dermanord!


Det blev Dermanord tillslut :) Så mycket mixed kritik kring Clinique och Dermalogica. Jag googlade sönder igår kring alla dom här tre märkena och några till^^ Ett stort plus som gjorde att jag tillslut valde dom här var att innehållsförteckningen stod klart och tydligt och det var väldigt få ingredienser!

Cleansing: ansiktstvätt med ricinolja och vit lera för blandhud. Ricinolja tillför fukt och mjukhet och den vita leran renar.
Gentle Freshener: ansiktsvatten med pepparmynt och salvia för normal till torr hud. Pepparmyntan ska vara uppfriskande och salvian renande.
Face lotion: ansiktskräm med eteriska oljor från bergamott och patcholi för normal till torr hud, funkar både som dag och nattkräm. Bergamottoljan är antiseptisk och kan lindra eksem, patcholioljan är stärkande och regenererande.
Papaya peeling: peeling med papayaextrakt som löser upp döda hudceller, passar även känslig hy och används 1-2ggr/vecka.
Eye makeup remover: mild rengöring för huden runt ögonen.

Totalt: 905 riksdaler^^

Kunde såklart inte hålla mig och har redan testat alltihop :D Första intrycket är att cleansern tog bort smink bra och huden kändes mjuk efteråt, absolut inte torr!
Sen tog jag eye makeup remover och den funkade också bra, blev heller ingen oljig hinna som det blir efter andra jag har testat.
Det var long overdue att peela ansiktet, har aldrig hittat någon peeling som jag gillat, men den här var verkligen super! Jättesmå fina korn och min hud har aldrig varit så len :O Och huden kändes inte ett dug torr efter den här heller^^
Efter det svepte jag en bomullspad med ansiktsvattnet över pannan, näsan och hakan. Och ansiktsvatten har jag inte använt sen jag var 14 år tror jag bara för det torkade ut huden så mycket >< Men än en gång, huden var fortfarande mjuk X)
Och tillsist, lotionen, blev förvånad över hur lite man behövde för det första, sen så var den gudomlig att ha på :)

Enda minuset jag kan komma på nu är att doften var lite stark i alla produkterna tyckte jag, förutom eye makeup removern! Fast doften störde inte mig, det luktadet inte äckligt, bara rent!

Over all, är jag supernöjd, det har gått över en timme sen jag testade grejerna och huden i ansiktet känns fortfarande jättelen, mjuk och skön, både utanpå och liksom inifrån! - Så gosigt!

Det verkar ju väldigt lovande, har aldrig haft sån här skön känsla efter någon rengöringsrutin tidigare! Så nu hoppas jag bara att det inte dyker upp nåt läskigt på den här nya Dermanord-vägen.. Typ utbrott av finnar eller nån allergisk reaktion eller vad nu som kan hända :P
Det jag är ute efter är inte att bli av med finnar eller nåt sånt, det har jag en receptbelagd gel för, utan jag vill bara att huden ska vara ren, len, mjuk och ha lite hälsosam lyster^^
Jag kommer uppdatera er lite då och då, ni får gärna påminna mig också ifall ni är intresserade av att veta hur det går :)

Nya "skinn"jackan^^

Ni vet ju att jag beställde lite grejer från Forever21 och jag fick hem avin tidigare i veckan och mycket riktigt, som några utav er sa, så slapp jag tull :D Idag hade jag på mig jackan på stan:


Ni får se vad jag kom hem med lite senare ;)


Väckt av Arbetsförmedlingen :P

Igen! - kan jag t.o.m. tillägga, hände igår morse också^^ Och både gångerna vaknade jag så plötsligt av min ringsignal att jag inte visste vem jag var för några sekunder :P Ni vet dom första förvirrade sekunderna man får av att vakna hastigt, vem är jag, vart är jag, vad är det meningen att jag ska göra? Så det var väl ett gyllene tillfälle att prata med en från arbetsförmedlingen som ska rekomendera mig till en praktikplats? :P haha!

Sov gott!

Har precis sett på Bella & Tyra show, såg det förra veckan också och jag gillar det! Tyckte även att båda tjejerna höjde sig ett snäpp i detta avsnittet! Men jag kan inte ens föreställa mig hur nervösa dom måste ha varit på premiären, och även nu! Det kan bara bli bättre :) Har ni sett det?

Nu är det dags att tvätta av ansiktet och sen blir det sängen tillsammans med Andreas och första avsnittet av South Park s14 :D Har hört att Tiger Woods kommer bli grillad :P


Godnatt och sov gott :*

Foto; Raman Yazdani

Torsdag!

Yes, har precis avklarat en tvättid 10-14 tillsammans med Andreas (han jobbar hemifrån resten av veckan) och vi började inte småtjaffsa :D Känn på den! Älskar att tvätta på vardagar mitt på dan, det är så himla glädjedödande att göra det på söndagar :/ Då har man redan ångest över den kommande jobbveckan och man kanske är bakis och är allmänt seg på söndagar^^ Att vara klar med tvätten mitt på dan på en torsdag gör mig lugn och jag kan njuta av vetskapen att jag har en massa rena, mjuka, varma kläder att ha på mig!
Senare ska vi till Ica, jag ska bl.a. köpa Ben & Jerry's Cookie dough ;) Fick pengs idag, och mer kommer in imorn, gött! Och ikväll blire nytt avsnitt av Top model och South park !! <3


Tack för alla tips jag fick i förra inlägget förresten! Det var lite blandad kritik till Clinique, dom produkterna jag hittills har testat med dom (primer och skin tone corrector) har jag älskat^^ Läste på lite om Dermanord också, verkar bra, fast kanske lite väl "hippie"? :P Varför ska man köpa ansiktsvatten för 200 spänn som bara är citronvatten och aloe vera typ? Hmms.. Får fundera på't! Ska till stan imorn och införskaffa nåt bra, så ge mig gärna mer tips på aniktstvättrutiner :D

Foto; Lina Flodins

Ansiktstvätt funderingar..

Sitter och funderar kring ett byte av ansiktstvättrutin.. Just nu använder jag en drös olika grejer, nån ansiktsmjölk/skrubb från Nivea för känslig hy, min Duac gel, sen en fuktighetskräm från L'Oréal och till sist Clinique skin tone corrector! En himla röra helt enkelt och jag är inte nöjd :P
Imorn eller på fredag ska jag gå runt och kika lite på vad det finns för alternativ typ på Kicks och Åhléns! Är lite sugen på Cliniques 3 stegs system..

Jag vill ha en ansiktstvättsrutin som tar bort smink och orenheter, återfuktar huden och lindrar rodnader! Min hud ser alltid bäst ut på morgonen innan jag har gjort någonting, så fort jag tvättat ansiktet så är min näsa, kinder + haka röd :P Not pretty!

Förresten så kan jag säga att Duac acne gel som jag fick utskrivet för ungefär 2,5 månad sen har fungerat rätt bra! Men jag är inte heelt av med problemen, så ska ringa min husläkare nästa vecka och se om jag kan få nåt annat utskrivet^^ (Man ska inte använda Duac i mer än 3 månader).


Vad använder ni när ni tvättar ansiktet?

Geni vs moron!

Alltså.. Den här killen ska tydligen vara ett geni med extrem IQ alá Rain Man^^
I det här klippet ska han laga en "klassisk" julmåltid med kalkon:

Det är väldigt underhållande :P

Kolla även denna, där han ska vispa "äggvita" till en omelett och det börjar brinna :P


Hur mycket är IQ värt när man inte kan ta hand om en lägenhet eller laga mat? :P

Helgens bildkavalkad!

Här kommer tusen bilder från helgen som Vicky tog :D

Fredag:

Vicky och jag hade umgåtts hela dan, gått promenix och lunchat^^ På kvällen mötte vi upp Sibbe på busstationen och handlade mat och hårfärg och myste hela kvällen :)

Lördag:

När jag kom hem från stan typ 11 på morgonen (åkte in för att köpa ännu en hårfärg) så hade Vicky öppnat en Smirnoff ;D


Soppåsen var full med hårfärgsförpackningar :P


Sibbe och jag, har den sista blekningen i här, den som ställde allt till rätta igen<3


Gosan!


Sen började vi göra oss iordning vid 16-17tiden :)


The real housewife of Karlstad, är jag iaf :P Lagade mat till oss :)


:D


Raman och en kompis till honom kom över på förfest^^




Gosness!


Eesverrjeee!








Hahaha <3






Mmm Vickys boobs <3


Kärlek!


Kjaam






På Nöjes^^


Min outfit


Sibbes outfit


Vickys outfit


Träffade på en barndomskompis, Kim :)


Och Maya!


Snurrigt!


Och ännu mer snurrigt.. + seriösa smärtor i fötterna efter allt dansande i höga klackar :P Dax att gå hem!
Också måste jag citera vad vicky skrev på sin bdb:
Det var en KAMP att ta sig från Herrhagen till Stora torget i våra skor för all jävla is och allt jävla grus som var på vägarna så vi kom på världens roligaste lek och typ dog av garv hela vägen ner!
"OKEJ, nu ska vi fan skärpa till oss! VI GÅR RUNWAY NU, FATTAR NI! Vi går åt Gucci, nu får vi fan inte skämma ut oss!"
"OKEJ, nu skämde vi precis ut oss! Gucci gav oss sparken, men det gör inget, nu går vi åt JPG, KOM IGEN NU!!"
Hahahahaha!


Pröva själva :D

Jääj! Paket att hämta :D


I fredags fick jag mitt smink från Everydayminerals, är supernöjd! Och nu kom den andra avin för kläderna från Forever21 :D Men jag måste vänta tills på torsdag att hämta det för det är då jag får pengar (kommer antagligen betala tull och jag slösade alla pengar jag har i helgen på hårfärg och utgång :P).

Ny bild :D


Fotograf; Jessica Bergman

Just nu:


Omnomnom <3

Telephone!


Omg! En läsare, Thess, skrev till mig "Elina, har du sett Telephone videon?!" och länkade den till mig :D Tack så hemskt mycket! Jag var på youtube och sökte efter den för typ en vecka sen och då fanns den ju inte! Men nu så :) Och jag är inte besviken, kolla själva <3 Det är en uppföljning av Paparazzi videon:

Några bilder från igår :)

Tog bara ett par bilder med min kamera, men jag vet att Vicky tog en massa, ska bli skitkul att se dom sen :D Också fastnade vi på några vimmelbilder^^
Hade skiiitkul igår iaf, älskar att man inte går ut så ofta längre, för då blir det ännu mer speciellt när man väl träffar sina tjejer, gör sig iordning tillsammans och dansar! <3 Vi hade slappat hela dagen, småstädat lite, gjort mat, började göra oss iordning runt 17tiden och åt mat vid 19 X) Sen kom Raman och en kompis till honom över också, det blev myyycket turk/serb/iranier/finne-skämt, haha XD Orka med oss!

Iordning gjorda :D <3


På alla poserbilder hade jag lazy eye, haha! Rosé vin med Sprite var en hit^^ Såhär såg jag ut igår iaf :)

Och lite vimmelbilder:


Puss hej!


Projekt modell 2010!


Kan nu avslöja att jag är med i ett projekt som ska vara som ett "mini next top model". Det är alltså 11 tjejer som under våren och sommaren kommer åka på olika fotograferingar ett par gånger i månaden ungefär och från varje fotografering kommer fotografen retuschera en bild på varje tjej också kommer en jury att ge lite feed back på bilderna och sen så får läsarna(?) vad jag har förstått det som, rösta och den med minst röster åker "ut" varje gång, the last one standing får lite priser från några sponsorer som jag inte vet riktigt än vad det är^^
Det känns som en kul grej, man får träffa en massa tjejer och nya fotografer och fina bilder till portfolion :)
Så ni kommer alltså få följa mig under detta i bloggen framöver, förhoppningsvis riktigt länge, haha!
Här är sidan där ni finner allt!


Bitches!

Jag, Sibbe och Vicky gör oss iordning nu för fullt hemma hos mig i vårat pyttelilla badrum (enda spegeln i hela lägenheten :P)! Musiken spelas högt, Lady Gaga, GBC, Rihanna, Deep Purple, Pitbull m.m :D
Håret blev helt okej tillslut, ni får se bilder sen ;) PUSS

Hair disaster!

Haha jag har färgat/blekt håret 4 gånger nu XD 2ggr igårkväll och 2ggr idag^^ Har även haft i tomatpuré för att få bort gröna skiftningar (vet inte om det funkade). Började ju med att jag fick ett infall att jag ville ha en förändring, jag lutade åt att tona det brunt men väl i affären fegade jag ur och tog Ljus kopparblond istället från Casting creme gloss som jag hade förra året vid den här tiden. Ångrade mig direkt efter att jag hade tonat håret och körde i en pärlblond färg som bleker 2-4 nyanser, tror det var Viva från Wella. Då blev längderna typ lite gröna så imorse tog jag bussen till stan och köpte tomatpuré plus en mycketljus gyllenblond färgning från eh.. Schwarzkopf! Gjorde ingenting förutom att jämna ut färgen lite kanske.. Och nu sprang jag iväg till Ica och köpte Jane hellen mood Solblond som bleker 3 nyanser. Just nu är håret blött så jag vet inte riktigt hur resultatet är.. Men det verkar som att det är bättre iaf och ljusare :)
Oh boy.. Note to self - stay blonde!

Rond 2

Okej, jag fick värsta ångesten och tvingade mina brudar här (Vicky och Sibbe) att följa med mig till Ica Supermarket typ 5 minuter innan dom stängde för att köpa en blekning XD
Så nu har jag i en pärlblond blekning som ska göra håret 2-4 nyanser ljusare.. Jag vet inte vad det blir :P Bra förhoppningsvis, annars blir jag nog fan mörkhårig imorn, haha!

Vi tre har lagat mat och sett på ANTM ;) Brudarna ska sova över hos mig, all girls weekend (min Andreas är i Sthlm hos en kompis).

(Vicky som satt ihop bilderna, älskar att hon hade döpt bilden till "yum" <3)

Resultatet!



Lite strawberry-blonde^^ Vet inte om jag är nöjd :S Hade den här färgen för ett år sen.. Känns ganska gjort, men när jag var i affären vågade jag inte välja någon annan :P Men någon förändring kändes behövligt.. Nu vet jag inte om jag ska gå tillbaks till blont eller gå mörkare? :S Gaaah, ångest!

Tonar håret^^


Vilken färg tror ni det blir? :D

(Haha ignorera tvätthögen i bakgrunden XD)

På tal om ANTM s14:


Här är dom 13 finalisterna!
Baserat på bara den här videon är nog mina favoriter Ren, Naduah (strunta i det rakade håret och kolla in ansiktsformen och ögonen<3) och Raina :)
Vilka tyckte ni om när ni såg klippet?

:D


Ååh mår så bra nu :) Ingen klocka ringde imorse, jag har suttit framför datorn i morgonrocken och ätit god frukost, snart ska jag träna och ikväll ska jag och Andreas gosa ner oss med godis och nya avsnitt! Ni visste väl förresten att säsong 14 av ANTM sändes igårkväll i USA? :D
Jag vet inte, men allt känns toppen just nu!

Foto; Natalie G Sundling

5h av jobb, sen frihet :D

Haha, så det känns just nu XD Ska till jobbet strax, sista dagen för den här veckan! Sen väntar bara roliga saker :D Imorn blir det hemma-mys med Andreas för han åker till Sthlm över helgen och hälsar på en kompis, så då ska jag, Vicky och förhoppningsvis Sibbe(?) att ha slumber party och festa <3
Men som sagt, jobb först - fest sen^^

Väntan..

Åååh sitter och väntar varje förmidag på att posten ska komma med avier till mig :P Har ju en beställning från Forever21 och en från Everydayminerals som jag väntar ivrigt på !! Och idag kom posten igen utan en avi.. Aarrghh! Nåja, det borde komma vilken dag som helst nu..

Det jag väntar på <3

Vardag ><


Idag har jag tränat, duschat och ätit. Snart ska jag iväg till jobbet.. Vardag ><

Foto; Tommy Andersson

Första tjuvtitten från bok-fotograferingen!

Blev taggad på FB idag med ett par bilder från plåtningen i Sthlm! Eftersom dom ligger uppe där tänkte jag att det nog inte gör nånting att visa i bloggen heller :)

Rädd^^


Söt ;) Gillar denna!

Fotograf; Sven Goewie
Make up: Petra Heikkinen
Hair: Hanse Andersson
Art directior: Nicole Östman

Första "receptet" i bloggen!

Okej, här kommer den första maträtts-bilden jag någonsin har lagt ut på internetiz:

Vicky gjorde den här maträtten för nån vecka sen när jag var hemma hos henne :) Sjukt god! Och för att inte glömma enkel :D Har ätit det nästan varje dag nu i en vecka :P

Det är tagliatelle med kyckling, pesto, lite matlagningsgrädde och körsbärstomater!
- Sätt på vatten till pastan och skär upp kycklingfilén i små bitar
- Släng ner kycklingen i stekpannan och krydda med lite salt och peppar
- Koka pastan och ta fram en djup tallrik
- Häll en klick matlagningsgrädde i tallriken och typ två matskedar pesto + lite salt och rör om
- När pastan och kycklingen är klar, kör ner allt i tallriken och rör om så pesto/grädden fördelar sig jämt
- Skär upp några körsbärstomater och lägg ovanpå
Klart :D Tar typ en kvart att göra^^

Up!


Igårkväll kom ju Mia över igen, vi såg på Up! :) Väldigt mysig och rolig film! Är glad att jag har sett den, ni vet den känslan, gud vad härligt att jag fick uppleva den här filmen? <3

Idag tar jag det lugnt, har tränat och nu håller jag på och lagar mat, godaste och lättaste maten förresten, ska kanske skriva om det senare :D

Starstrukk


I think I should know how to make love to something innocent without leaving my fingerprints out, now
L-O-V-E's just another word I never learned to pronounce
How, do I say I'm sorry cause the word is never gonna come out no
L-O-V-E's just another word i never learned to pronounce

Söndag!


Idag vaknade vi inte förrän halv ett :O Ändå somnade vi runt tolv inatt.. Skönt att sova länge iaf, det är det söndagar är till för :) Hade tänkt träna idag också men näe :P Sitta framför datorn i morgonrocken och äta choklad lockar mer!
Ikväll kommer min storasyster Mia igen och ska sova över, vi funderar på att se nån film^^
Japp, en liten update om vad osm händer idag, alltså ;) Nu ska jag se på The real housewives of New York city s03e01 :D P&K!

Foto; Jessica Bergman

Rude boy !

Det är den här låten som gäller nu <3 Och videon är HOT !!

Hoppar på trenden jeansskjorta^^



Det var det som låg i paketet jag hämtade ut igår ;) Kommer ursprungligen från Topshop, men jag fyndade den på Tradera^^

Onsdagsmys!

Juste, det vart ju mer mys den här veckan! Jag och Andreas blev hembjudna till Vicky, där hennes kille är och hälsar på också, på kvällsfika ;D

Mmm brownie med grädde X) Fast Andreas har nog grädde med brownie :P

Godmorgon!


Det vart för mycket Fredagsmys igårkväll för att sitta vid datorn^^ Hade ju Mia här som sov över så jag, hon och Andreas såg på nya dubbelavsnittet av The Office och sen drog vi igenom hela Solsidan så Mia fick se, dog av garv alltså XD Mia Skäringer <3
Hämtade ut ett paket igår också :D Ni får se senare vad den innehöll för nu ska jag Zumba ;D

P.S Hur gammal tror ni att min syrra är? Iof har jag skrivit det förut, men kan vara kul vad ni skulle gissa på XD

Fredag!

Strax ska jag åka till jobbet, min storasyster Mia har börjat jobba på Norstat nu också :D Så vi båda ska jobba ikväll och sen ska hon sova över hos mig och Andreas - Fredagsmys!
Har vart en stressig förmiddag och internet har dött för mig lite då och då :P Vi kanske hörs ikväll efter jobbet, fast man ska ju vara social IRL också^^ P&K!

Ny förpackning!

Förresten, när jag var på stan tidigare idag så passade jag på att köpa ny Tranbärskapslar som jag pratade om HÄR, och dom har tydligen bytt utseende:

Såhär ser dom som jag använder ut nu för tiden^^

Som sagt, det finns många varianter och alla fungerar säkert bra, men why fix it if it ain't broken? Alltså, kör jag på det som jag vet gör susen för mig :) Jag tar bara två kapslar när jag har en UVI på känning eller om jag vet att jag har gjort nånting som jag brukar få UVI utav för att förebygga^^

Överaskade Andreas idag <3


Med en stor röd ros och Jättesalta ;) Han blev jätteglad, Gosen!

Största hippien - Balsam-metoden fr.o.m. idag!

Jag ska börja med nåt som kallas för Balsam-metoden, man skippar att tvätta håret med shampoo och använder istället balsam att tvätta hårrötterna med! Jag är helt noob på detta, allt jag vet har jag läst HÄR. Mitt hår mår verkligen inge bra, så jag ska ge detta en chans! Främst bara för att jag har hört från flera håll att man ska hålla sig undan vissa ingredienser i hårvårdsprodukter och på den sidan står det om allt sånt :)
Så jag har varit till Ica nyss och köpt med mig hem allt jag behöver:

Dom här produkterna är alltså godkända, dom är billiga och finns i de flesta livsmedlesbutiker!
Garnier Fructis - No silicone, Volume restructure balsam
Garnier Respons - Pärlemor & körsbär inpackning
L'Oréal Studio Line Hot Curl Spray
Schwarzkopf Got2be 2 Sexy Big Volume Mousse

(Det finns jääättemånga olika balsam, inpackning och stylingprodukter som är godkända, dessa hittade jag i min Icabutik och kände för att prova.)
Och jag kommer nog testa att blanda i lite olivolja och honung i inpackningen också!

Men först måste man shampoonera håret en sista gång för att få bort alla rester av mineraloljor och silikoner och det visade sig att det här shampoot/duschtvålen som Andreas använder funkar utmärkt till det:

Toppen! Så slipper man köpa nytt shampoo bara för att använda en gång liksom :P

(Även här finns det massor av olika shampoon att välja mellan, har du tur så har du det redan hemma, precis som jag ;))

Detta ska bli spännande :O Jag håller er uppdaterade så klart!

En till ny bild :)


Foto; Jessica Bergman

Duktig!

Jag tränade faktiskt :D

Känner mig mycket duktig! Nu blir det att hoppa in i duschen, sen ska jag visa en till bild från plåtningen i fredags :)


Att träna eller inte träna?

Det är frågan...

Sitter just nu i min gosiga morgonrock och har varken lust att träna eller duscha eller nånting :P Men jag har inte tränat på hela veckan och förra veckan tränade jag inte heller lika mycket som jag hade planerat^^

Mye..

Första bilden från plåtningen i Fredags!


Foto; Jessica Bergman

Vad tycker ni? Jessica gillade dom bilderna där jag såg lite "drömsk" ut :) Men vi hann inte med så mycket som vi ville under den här plåtningen så vi ska komplettera med fler outfits och poser på måndag!

Morgonshopping ;)


Köpte lite smink imorse :D Från Everydayminerals som vanligt!
1. Foundation
2. Mörkare foundation att använda till att skugga ansiktet
3. Concealer
4. Rouge
5 - 7. Ögonskugga

Can't wait! Alltid så himla kul att testa nytt smink, nya färger :)

Måndag!

Mår mycket bättre idag :) Jag hinkade i mig tranbärsjuice och citronvatten igår och det verkar ha funkat!
Så nu håller jag på och lagar mat och sen ska jag jobba^^ Måndagar, alltså ><


Hoppas ni får en bra start på veckan! Själv ska jag se om jag kan köpa nån ny mode/tjejtidning att läsa på jobbet för att få tiden att åg snabbare ;) P&K!

Foto; Josefine Jönsson

Fått tillbaks min pojkvän?

Nu är OS slut, vi såg såklart finalmatchen i hockey nyss, en riktig rysare! Och nu ser jag fram emot vardagskvällar tillsammans med min pojkvän igen ;) Nån mer som känner igen sig?