Festivaldrömmar...


Jag har tyvärr ingen möjligehet att dra på någon festival i sommar, så typiskt eftersom det är första sommaren på flera år som jag verkligen är sugen! Varenda krona sparar jag till USA-resan, som såklart kommer vara så värt det! Men åååhhh... Aja, jag får längta tills nästa år då jag har pengar och jobb jag kan ta semester från mitt på sommaren, vad härligt :D

Här kommer några härliga bilder för er som sitter i samma situation som jag och till er lyllosar som ska iväg på allt roligt snart!


Haha!

Internhumorn i vår klass :P


Yes!


Fick veta idag att jag har fått VG i ekonomikursen och VG på det sista provet i diagnosklassificeringskursen så det borde innebära att jag har VG i alla kurser genom hela utbildningen :D Jag har klarat mitt egna mål som jag satte tyst för mig själv hösten 2010. Vad bra det känns!

Jag firade genom att jobba efter skolan och äta rester till middag när jag kom hem 17.30 :P Hårt liv. Men idag lämnade jag också in mitt examensarbete så nu blir det glidardagar i skolan tills nästa fredag då jag tar examen :D

De senaste varma dagarna genom Instagram!


Väntar på tåget hem efter skolan.


Kullarna bakom vår lägenhet var fulla av maskrosor!


Jag upptäckte att mina lilltår är så små att de inte syns i mina sandaler.. The 4 toe-freak liksom^^


Jag och Andreas på Pråmen i lördags. Skön kontrast där mellan våra ansiktsuttryck :P


Väse storgata i all sin prakt!


Njuter på Arnön!


Känns skönt att ha tagit vara på de soliga dagarna :)

Jag i fredags^^Vecka 22: Detachment


Jaa, det här med tankar och känslor och när man ska använda vilket, hjärnan eller hjärtat, är svårt! Det här kortet inspirerade mig iaf till att försöka tänka på det mer :) Jag är så känslostyrd ofta!


Mors dag!

 

<3 <3 <3

Arnön!


Picknick!

Idag jag, Andreas, Maya, Jeremy, Vicky och Linda bara hängt vid Pråmen och haft picknick med massa olika chips, jordgubbar, grädde, godis och cider. Härlig dag :)) Ikväll blir det att heja på Sverige!


Fredag!

Snart kommer några kompisar från klassen över sen får vi se vart kvällen tar oss :)


Söndagens bilder!

I söndags var det strålande väder i Oslo så vi tog våran baksmälla till Frognerparken med lite picknick :)

Sen åkte vi hem till Maya och Jeremy igen och städade och åt fryspizza till Timbuktu.

Solig dag med tatuerande och häng med bästis :)

Tatueringen blev klar på nolltid så efteråt mötte jag upp Carro och vi myste ute på gården :) Nu sitter jag på bussen hem igen, men om typ en månad ska jag tillbaks för att fylla i armen lite till och byta färg på revolvrarna från rosa till turkost!


Peanut, butter, tattoo-time :D

Sitter på bussen till Västerås nu, har tid hos min tatuerare, Johanna på Bluebird kl 13 :) Ska tatuera in en textrad ur en Leonard Cohen-låt som vi spelade på mammas begravning på revbenet!


Mayas födelsedagsfest i Oslo :DJeremy mötte oss vid tågstationen och vi gick till deras lägenhet, hon var inte hemma så vi gömde undan våra grejer i hallen och satt och väntade spända :D


Födelsedagsbarnet <3 Vi åkte ju som sagt och överraskade henne :D Så himla kul att se hennes reaktion glad och arg samtidigt!


Ironisk mustasch hela dan :D

Det var peruk-tema, även om perukerna åkte av en efter en under kvällen :P Men jag, Jeremy och Linda hade på oss dom ända tills vi skulle lägga oss vid 05!


Glittriga two tone-cupcakes :D


Maya hade köpt massa glow sticks, äkta 90-tal :D


<3


Hahah så shyssta solbrillor ;D


Welle, sistah from anotha mistah den kvällen ;D


Joel och Jeremy aka Jerry och Pärry tydligen... 90-talet tog över denna kväll :P


Sen var det visst peanut, butter, jellyshots-time innan krogen!


Vi drog till De Ville där VIP-rummet var hyrt åt oss. Bästa att Jeremy ända sedan kl 21.30 den här kvällen undrade hur kvällen skulle gå när han redan var SÅHÄR full :P Jaa.. duu hahaha.. 3 timmar senare!


Fea överraskade också Maya med att komma :D


Bästa kvällen!

Vecka 21: Modesty


Vilket fint kort! "Modesty comes of self-acceptance and quiet pride.", "You are grateful for your gifts and you know that others have gifts too."


Sorry for party rocking, Oslo!

Igår åkte jag, Vicky och Linda till Oslo för att överraska vår kompis Maya som fyllde 25 :D Det var födelsedagsparty med peruker, glow sticks, LMFAO, hippietalks, röj på borden inne på VIPen, supertrevliga främlingar, nya vänner och allmänt awesomeness :D

Nu är vi på väg hem igen efter en solig bakisdag med parkhäng, fantastisk helg!


"Vinfylla i leopardmorgonrock... Stil och klass!"

Vicky kom över till mig lite spontant sådär igårkväll med sin leopardmorgonrock och vin. Så vi satte oss i våra morgonrockar och pimplade och kedjerökte till alldeles för sent och jag snurrade mig in i sömnen tillsammans Vänner-avsnitt.

Det spårade lite och vi ville vara flower children XD


<3 <3 <3 <3 <3 <3Idag var det tufft på jobbet :P Men jag ska inte klaga, det var bästa kvällen igår! <3

Yeah!


Torsdag!


Idag har jag pluggat, har opponering på examensarbetet, prov och en inlämningsuppgift nästa vecka... Men nu ska jag nog försöka sy om ett par jeans så de blir ännu mer utsvängda! Det är samma som jag gjorde om i januari :P Men det blev inte tillräckligt tycker jag, haha! Kanske blir utsvängd-blind, som dom knallbrun/orange människorna som är beroende av solarium :P

The devil is in the details...


Vecka 20: Loyalty

Fick mig att tänka på ett Dwight citat från The Office :D Jag och Andreas håller på och ser om det igen^^

Would I ever leave this company? Look, I’m all about loyalty. In fact, I feel like part of what I’m being paid for here is my loyalty. But if there were somewhere else that valued loyalty more highly, I’m going wherever they value loyalty the most.

Sixties bikini babes!


I think that next summer, if we're all still alive...

...you should try, we should try to jump into some water and focus on getting high.

I don't care, I love it!


Ha en skön lördagkväll :D Jag ska grilla med Andreas familj <3

TGIF!

Den här veckan var ju första tillbaks i skolan, men när jag inte satt i skolbänken var jag tillbaks på kontoret på ÖNH-kliniken och jobbade :) Och igår flängde jag ju runt i Göteborg hela dagen! Det ska med andra ord bli riktigt skönt med en lugn helg :)


En trepanation, tack!


Godnatt!

Jag ska upp i småtimmarna imorn och cykla till stan för vi i klassen ska bege oss på studieresa till Göteborg. Jag säger med andra ord godnatt för idag och vi hörs kanske från Sveriges framsida imorn!


You know the real bitches love me, fuck the fake girls.


Bilder från fredagkvällen!


Vi var hemma hos mig och förfestade!


Fruktig sommardrink ya'll!


Puss!


Det blev lite mycket vin och härj där ett tag efter några drinking games...


Hahaha! Mörda sönder Swedish house mafia - Antidote :P
Sen kom Neban och Dila :)


Vid 00 drog vi in till Tempel där det var hiphop-klubb!


Vi dansade precis heela kvällen!


<3

Vecka 19: ConfidenceIdag är ingen vanlig dag...

För idag är Andreas födelsedag :)


Hiphop-klubb ikväll!

Håller på och gör mig i ordning, men kan inte bestämma mig för om jag ska släppa ned håret eller ha kvar det i bollarna :D Det man behöver sin BFF för och hon kommer snart :)


Your hair is beautiful tonight!

Jag ska måla hela världen, lilla mamma :)Vecka 18: Humility