Något att se fram emot :)

Den här veckan är lite körig, lägenheten är en stor jäkla mess och på lördag kommer det hit vänner och familj på fest + att jag ska vara fin också (brun och ingen utväxt) så varje kväll efter praktiken den här veckan har jag grejer att stå i med andra ord^^ Får ta lite i taget.. Mitt mål är att kunna ha hela lördagen ledig och bara njuta av det fina vädret som är lovat och göra mig fin och ha kul!

Med dom orden vill jag ursäkta mig över att min blogg är tråkig just nu :P Men nånting som alltid livar upp lite är ju nya bilder och plåtningar är faktiskt på intåg! På söndag är det ju dags för nästa Projekt Modell plåtning, sen på måndag och tisdag har jag planerat in att fota med två fotografer här i Karlstad, den ena vet ni sen förut Jessica också en vän till henne som är på besök och som jag har planerat att fota med för läänge sen, Peter!

Så stay tuned ;)


Onsdag!

Är på praktiken nu, ska gå strax^^ Jag och Andreas ska gå på stan lite, hoppas han inte blir trött och vill åka hem efter en halvtimme :P Vad är det med killar egentligen? Jag och mina tjejkompisar kan spendera precis hela dan med att gå runt och bara kika i affärer!
Eller är det bara en personlighet som har fallit Andreas - anti shopping-personligheten?


Tortyr !!


Andreas present till mig från Topshop har kommit... Fatta vad min hjärna gick i 110 när jag kom hem och såg det ligga såhär på bänken !!

Vad tror ni det är i?!?


P.S Har nu klämt på det 3 gånger, och det verkar som att det åtminstone är ett par örhängen i! Förutom det är det rätt svårt att urskilja nånting mjukt från nånting mjukt :P

Redo för nästa plåtning!


På söndag (på min födelsedag) är det dags för 4e fotograferingen av Projekt Modell! Jag fick veta för drygt en vecka sen vad det skulle handla om eftersom jag vann bästa bilden förra gången^^ Men det var först idag efter praktiken som jag pallrade mig runt på stan och letade upp det jag behöver ha med mig :) Jag kan säga så mycket att det kommer handla om "livsglädje" i dessa bilder, vad twisten är får ni se ;)

Bilder som är tagna så här långt i tävlingen, fotografer är: Håkan Dauvén, Jörgen Lundh och Patrik H.

Yes!

Allt var toppen, det var visst tre år sen sist men inget hade förändrats så nu behöver jag inte komma dit förrän om tre år igen tyckte hon :) Dessutom kostade det bara 400 spänn eftersom jag har samlat på mig staten-rabatten under åren^^ Gött mos!

Iiih!

Nu sitter jag på bussen påväg till tandläkarn :( Är nervös för jag har inte varit på nån kontroll på två år.. Finns ingen bra anledning till varför jag inte har varit där, det beror på lathet o att jag inte har velat lägga mina ynka pengar på det :P Men nu så, önska mig lycka till!

Inte ett enda moln på himlen!


Idag har jag haft picknick igen, fast med Andreas och Eric den här gången! Vi hade med oss vattenmelon, jordgubbar, baguette, Philadelphia, kalkonpålägg, lantmorötter och dipp! Mums <3

Picknick med Vicky :)


Jag hämtade upp Vicky hos henne så vi kunde gå till Ica och handla gott till picknicken!


Vi köpte med oss allt möjligt, popcorn, körsbär, lantmorötter, två dippar, lakrits och cashew nötter med ostsmak + dricka :P Gott var det iaf!


Glad :D

Faster Marjas bröllop :)

Min faster Marja gifte sig igår på Midsommarafton ute på landet!


Såhär såg jag ut (ville visa skon också när jag hade högklackat för en gångs skull)^^


Det var en fin liten kyrka dom gifte sig i.


Andreas och jag :)


Efter bröllopet åkte vi till deras herrgård där vi var resten av dagen/kvällen. Här hålls det på att ta kort. Det är min pappa, faster Mervi, min farmor och pappas halvsyster Katarina, där bak står brudparet min faster Marja och Henry :)


Bröllopsvalsen :)


Pappa spelade egenkomponerad in och ut march i kyrkan och även bröllopsvalsen!


Min kusin Kristoffer, Andreas, Jan (en vän till brudparet) och min kusin Peter.


Pappa och Kristina dansar :)

Det var så himla roligt hela dagen och kvällen igår! Mina kusiner (brudens söner, alltså) höll låda hela kvällen med sånger, små lekar och tal. Allt var väldigt avspännt och fint! Är så glad att ha träffat mina tre kusiner och min farmor igen, har inte träffat nån av dom sen jag var 7år eller nåt! Synd att inte min storasyster Mia kunde vara där, och min farbror Mauri!

Kristina som var chaufför ville åka hem vid 22-tiden så då fick hon och pappa skjutsa oss till Fredrik och Jennie där det var midsommarfest med en massa Gyllenetider, Orup och Magnus Uggla i högtalarna :P Det blev mycket dans, glasskrig och musiklekar^^

Midsommar bröllop!

Nu är det stressigt här :P Pappa kommer om en kvart och hämtar mig och Andreas för att åka nånstans utanför Deje där min faster ska gifta sig :D Men först måste jag få i mig frulle^^
Hörs ikväll, eller imorn (beroende på hur roligt bröllopfesten är ;D) :*


Spontanshopping hos Vicky :)

Vicky visade mig en jättefin tunika från H&Ms Fashion against aids som hon hade köpt, så jag blev sugen på att själv se vad H&M hade att erbjuda på hemsidan^^ Det slutade med att jag klickade hem detta:

En blus och ett halsband med en elefant :) Jag gillar elefanter, det var min mammas älsklingsdjur efter nyckelpiga!

Mmm X)

Livet är allt bra just nu, jag har äntligen ett bra svar på frågan "Så vad gör du nu för tiden?" - Jag ska plugga till Medicinsk sekreterare till höst och nu praktiserar jag på stadsbiblioteket i Karlstad där jag även är uppskriven på Vikarie-listan^^
Dessutom fick ajg sluta tidigare idag och passade på att lägga mig i ett solarium, fy vad skönt! Har inte solariumat mig sen jag var 15 eller nåt! Jag tror allt handlar om måtta, röka med måtta, dricka med måtta, sola med måtta^^ Men gud vad skönt det var att ligga där efter en dags arbete, musik i öronen, en fläkt på.. Somnade nästan X)
Nu har jag ätit mat och sippar på en drink. Ska träffa Vicky sen och äta glass!
Hoppas ni också har det skönt och inte sitter inne och väntar på att jag ska uppdatera här :P

Förlåt alla Göteborgare!

Fotbollen är på i vardagsrummet, jag går förbi:

Jag: Vem är det som pratar? Loket Olsson?
Andreas: Glenn Strömberg, fotbollskommentator.


Oops!

Nytt smink från EDM :)

Fick mitt smink som jag beställde från Everydayminerals idag:

Foundation, bronzer och rouge i pressadpuder-form, första gången jag testar det och jag är supernöjd! Så himla smart också med locket som separerar paden från sminket^^ Vanlig foundation i löspuder och en ögonskuggspensel, som är toppen förresten! Eftersom borsten är så stor och mjuk så är det mycket lättare att få ögonskuggan jämn märkte jag :)
Jag är inte överförtjust i rouge-färgen, trodde inte den skulle vara riktigt så kall i tonen, men färgen passar mig faktiskt, jag har den på läpparna så blir dom bara lite mörkare än vanligt^^

En avi :)


Jääj mitt smink har kommit! Visar sen :)

Adam kommer hit ikväll :)

Om en timme ungefär ska jag möta upp Adam på stan och ta hit honom till mig och Andreas :) Det är under jättetråkiga omständigheter han har kommit hit till Sverige idag, men jag är iaf väldigt glad över att få träffa honom!

<3

Kurserna jag kommer läsa:

Fick en fråga av Hannah om vilka kurser jag kommer läsa, tänkte skriva det här för det kan väl vara kul för andra att veta, också :)

Jag kommer läsa:
Anatomi/sjukdomslära
Arbetspsykologi/arbetsliv
Ekonomisk planering/budget och statistik
Medicinsk engelska
Patientrelaterad administration och dokument
Kommunikation
Diagnosklassificering
Medicinsk terminologi
Examensarbete och utredningsmetodik
IT
och Lärande i arbete (LIA)

Det finns en sak bara tror jag som kan göra att jag väljer bort utbildningen, och det är om jag får anställning på biblioteket där jag praktiserar nu, trivs så otroligt bra där! Jag vill båda, men bra jobb går nog före utbildning.. Hur som helst så är jag jätteglad för nu har jag garanterat nåt att göra i höst som leder mig frammåt i livet!


Foto; Jessica Bergman


Antagningsbesked^^

Idag fick jag antagningsbeskedet till Yrkeshögskoleutbildningen Medicinsk sekreterare i Kristinehamn. Först när jag öppnade det stora vita kuvertet så fick jag bara ut ett blått litet formulär om deras alkohol/drog-policy, man bara "tack" :P Men sen hittade jag även detta:

Jag blev antagen :D Kan inte fatta det, jag tyckte jag skrev så himla dåligt på alla prov, men utav alla 50 som skrev prov så är jag en av dom 18 som kom in på utbildningen :D

Trött..



Foto: Natalie G Sundling

One inch man!


Jag och Ludde har skickat youtube länkar på låtar till varann sen midnatt typ, hjälpt mig hålla mig uppe tills Andreas kommer hem från Metaltown :)

Löshåret åkte i ikväll!

Jag fick ett ryck och tog fram mitt löshår jag hade för ett år sen, drygt 50st slingor. Eftersom jag inte har någon värmetång längre till att sätta i keratinvaxslingor så tog jag en gammal plattång och som tur var hittade jag vaxpluppar liggandes undangömt i en liten påse :D Det är väl det inte dom mest proffesionella slingorna jag nånsin satt i, men det är väl ingen som ska kolla det :P



Längden var det nästan ingen skillnad på, men ååh vad tjockt och fint det blev!

The Beattle-ettes!


Här får vi svar på flera Beatles låtar ;)

Lördag!


Det var jäkligt skönt att göra sig lite fin idag fastän jag inte ska göra nåt särskilt eller träffa någon :P Men nu när jag praktiserar hinner jag inte fixa till mig mer än snabbsminkning på 10 min och ta på sig kläder som är hela och rena och som inte visar låren, magen eller tatueringarna^^
Så nu har jag på mig mina älsklingsjeans (som är trasiga) och sotad sminkning ;) Jääj for me!

Just nu:



När katten är borta dansar råttorna (råttan) på borden :P
Andreas är på Metaltown och eftersom alla mina vänner är på annat håll så har jag fest hemma själv med popcorn, drinkar och lite skön tidig 70-tals rock på högsta volym ;D

Utvärdering: Lip injection från Too faced!

Ska visa lite bilder:

Såhär ser jag ut  utan nånting på läpparna, har väldigt bleka läppar ;/


Här har jag på det genomskinliga, det brändes som fan :P Det kändes inte som Smashbox eller Maybellines plumper, deras är typ pepparmintigt. Men den här från Too faced brändes som.. typ bränässlor eller nåt^^ Men det går ju över efter några minuter, det är uthärdligt! Man får lite mer färg i läpparna som ni ser, och liite större är dom ju, men inge "wow" tycker jag^^ Fast den är ju inte sämre än dom andra jag har testat heller, det är rätt likvärdigt!


Här har jag tvättat av mig sminket och alltså även läppglanset, effekten är kvar tycker jag. Läpparna har mer färg och ser typ lika stora ut^^


Och här har jag på färgen Techno tart, den är faktiskt rätt diskret ändå!

Jag köpte den mindre storleken 4,5g och dom är små:

Techno tart och orginalet^^

Båda läppglansen luktade godis! Och jag älskar den doften så det var en kul överaskning :) Det som skiljer dom åt (förutom färgen) är att den färgade, Techno tart, är tunnare i konsistensen och den brändes inte lika mycket som den vanliga^^
Jag vet inte än hur länge plump-effekten håller i sig, men det har gått ungefär 1,5 timme sen jag hade på första gången och jag tycker det har gått över..

Jag brukar ju inte betygsätta produkter, men jag kan säga att jag hade klarat mig utan dom här läppglansen, men det är ändå kul att ha ;) Så ett medelbetyg!


Förresten, gud vad knäpp man ser ut när man tar bilder rakt framifrån sådär nära med digitalkameran :P Not pretty!

Ännu mer nytt i min sminkväska^^


Efter praktiken idag var jag på jakt efter en ny läppenna eftersom jag tydligen har tappat bort min Teal från MUS (igen!). Fast den blandade jag ändå med en mer neutral läppenna eftersom den blir lite för orange till vardags ibland, så nu införskaffade jag mig en ny i en färg som jag tror blir jättebra :) Den heter Coral fire och är från Maybelline!
När jag ändå var inne på Kicks kollade jag runt för att se vilka primers dom hade, tillslut frågade en tjej som jobbade där om jag behövde hjälp och då öppnade jag såklart munnen och sa att jag funderar kring primers :P Jag blir extra fet i T-zonen på sommaren och jag har slut på min gamla primer från YSL^^ Jag sa att jag isf var ute efter en som inte hade parabener eller mineralolja i sig och förklarade lite om min hudvård och sminket jag använder. Då tipsade hon mig om Smashbox och berättade lite om dom olika sorterna och jag gick därifrån med den här gröna! Den ska neutralisera röda partier i ansiktet, jag har ju lite röda prickar efter finnar och kan bli röd om näsan och hakan, som jag har nämnt förut^^
Jag ska testa den senare ikväll + Lip injection läppglansen (har även fått den genomskinliga nu) så här ska jämföras! Kika in här igen om ett par timmar så ska jag berätta vad jag tycker :)

Sympathy for the devil


Det är väl inte MK (musikaliskt korrekt) att gilla en cover mer än orginalet, särskilt inte när orginalet är utav Rolling Stones, men i det här fallet tycker jag det^^

Min önskelista till födelsedagspresenter ;)


Allt är ifrån Topshop! Jag brukar göra en wishlist på deras sida och maila till Andreas, men nu har ju inte det funkat på en vecka så jag fick kopiera och klistra in länkarna till plaggen i ett dokument och skicka till honom :P Funka det med^^

Lip injection!


Jag beställde dessa två häromdagen^^ Egentligen var det ett misstag att jag tog båda, först fattade jag inte att den första jag beställde var färgad och när jag insåg det var det försent att avbryta ordern så jag beställde den genomskinliga också :P
Den färgade kom idag på posten, färgen heter Techno tart och var faktiskt väldigt fin så jag behåller den! Ni får se bilder imorn eller i helgen :)

En röst för rökarna!

Nånting som irriterar mig nåt så otroligt är när jag står utanför busskuren och röker (för innanför är det ju typ "förbjudet" att röka) och folk ändå hostar sådär fejkat och kollar surt på en! ÅÅÅåååhhhh !! Kan bli galen när det händer, jag står ju förfan redan en bit bort från dom för att visa att jag förstår att röken kan vara jobbig för vissa. Och det fattar jag verkligen, jag fattar att endel har astma och känslig näsa och rent allmänt hatar lukten av cigaretter MEN det är jävligt ohyffsat att göra en sån stor gest utav det när man redan har visat respekt för dom^^


Bottom line: Om jag visar respekt för icke-rökarna genom att blossa en bit ifrån dom så får dom faktiskt också visa mig respekt genom att inte göra en stor grej utav det, utan bara gå en bit bort dom själva med. Det är faktiskt deras problem - inte mitt, eftersom jag får röka var fan jag vill utomhus och överallt annars som det är rökfritt!
Endel kan ju verkligen ge en en blick som om man var avskum, liksom.. Fan, det kan inte vara roligt heller att gå runt och göra den minen så fort man står inom 3 meters radie från en som röker :P

Har jag fel eller?

Foto; Josefine Jönsson

Första utvärderingen av Q for skin!


Ska först berätta lite mer om produkterna jag köpte:

Ansiktstvätt:

Den tvättade bort all smink, t.o.m. ögonsminket väldigt fort! Jag tog bara lite och gnuggade runt i ansiktet, sköljde bort och inte ett uns smink fanns kvar^^ Bra start! Huden kändes dock inte riktigt lika mjuk som efter DermaNords ansiktstvätt, fast den är inte lika effektiv heller.. Och den här luktade nästan ingenting!

Ansiktsvatten:

Jag sprayade sen på ansiktsvatten över hela ansiktet. Hann inte känna nån effekt av den för man ska ha på krämen direkt efter när huden fortfarande är fuktig^^ Men den luktade iaf ingenting!
På morgonen räcker det med att jag bara sprayar ansiktsvattnet i ansiktet och sen på med fuktighetskrämen och skippar alltså ansiktstvätten sa hon som hjälpte mig!

Fuktighetskräm:


Man behöver bara minimalt med kräm verkligen! Och man kan ha den runt ögonen och både som dag och nattkräm! Den luktade ingenting och trots att jag bara tog pyttelite, typ som en ärta så räckte det till hela ansiktet och det kändes att man blev återfuktad!

Min hud kring näsan och hakan kan lätt bli lite röd efter att jag har tvättat ansiktet, särskilt innan jag började med DermaNord, med DermaNord minskade det mycket, men med det här tycker jag det minskade ännu mer! Hudtonen är väldigt jämn^^
Nu ungefär 1,5 timme efteråt känns huden babymjuk och len fortfarande X)

Hon som sålde det här till mig rådde mig att sluta med Epiduo, hon tyckte inte att jag hade så farlig hud att jag behövde stark medicin över kinderna, utan jag kunde bara punktbehandla med den på dom enstaka finnar jag får. Och det är faktiskt sant kom jag på när hon sa det, jag får inte alls såna finnar längre, nu är det lite då och då bara någon enstaka kommer upp^^ För dom här tre produkterna som hon plockade ut åt mig är som ni ser antiinflammatoriska och balanserar talgproduktionen. Så jag ska faktiskt testa endast detta!

Så då ska vi se sen om ett par veckor eller en månad ungefär vad jag tycker då!


Bilder; Rebecka Bergvall och http://www.hs-scandinavia.se/produkter.html

Q for skin - Ny hudvård!

Detta fick följa med mig hem efter jobbet idag:

Ansiktsrengöring, ansiktsvatten, fuktighetskräm + mascara^^

Jag gick in på Ekolea där jag köpte mina DermaNord produkter i mars nångång för nu när det är varmare kände jag att jag blev fetare i ansiktet, så jag tänkte byta ut mitt ansiktsvatten och fuktighetskräm (som båda är för torr hud) mot samma produkter fast för fet hud!
Sist jag var där och köpte DermaNord produkterna var inte "experten" eller vad man ska säga där, så jag plockade åt mig det jag tyckte jag behövde från märket DN som jag hade hört mycket gott om.
Idag när jag gick in var "experten" faktiskt där och hon tipsade mig om denna serie Q for skin som utav alla deras märken dom hade, hade fått mest lovord från kunderna när det gäller acne, eksem, obalanserad hud och även åldrande. Så jag lät mig övertalas^^ 900 spänn gick det på med 20% rabatt.. Dubbelt så dyrt som DN, alltså! Men det ska tydligen vara dubbelt så drygt också^^
Oh well, vad har man skatteåterbäring till om man inte ska köpa på sig nya skönhetsprodukter som man inte har råd med annars? :P

Jag försökte googla det lite nu när jag kom hem, men det gav inte så många träffar.. Om ni har hört nåt om detta eller t.o.m. använder det själva, så dela gärna med er!
Jag återkommer senare med en första utvärdering av hur produkterna känns :)

<3


Här för dig föralltid!

Härlig Måndag :)

Det har varit en toppendag idag :D På praktiken är allt skitbra, dom säger uppskattande saker till mig precis varje dag! När jag kom hem gick jag och Andreas en promenix och handlade sen lagade vi god mat tillsammans och skålade med öl/drink :) Åt maten i sängen och såg på The Office, jag somnade visst.. Tror jag har sovit i nästan 2 timmar? Nåja, skönt var det iaf!


<3


Klicka här för att låna den här boken

Ni anar inte vad det går undan för mig att skriva den meningen nu :P Så träffsäker och snabb på tangenterna! Damerna här blir alldeles till sig av lycka :D Heja Elina!

Klickade nyss hem denna från Tradera!


Olivgrön tröj/klänning i ribbad bomull, 100kr gick det på med frakt^^ Lite oskyldig shopping sådär på söndagkvällen :)

Umgåtts med min brorson idag!

Min brorsons mamma är massageterapeut och hon masserade Andreas en gång innan vi åkte till Turkiet, så nu var det dags igen och Eric följde även med och fick massage. Under tiden umgicks jag med min brorson Timo och han lärde mig spela Assassins Creed 2 :D Han är 11år och börjar 5an till hösten^^ Det var jättekul att träffa honom :)

Här kommer några bilder på min storebror Marco och Timo:






Timo är spindelmannen ;P

<3 <3 <3


Myskväll!


Nu blir det att poppa popcorn och gosa ner sig i sängen med avsnitt och kanske nån film :)

Bilden är från 2007^^

Köpt lite nytt smink :)



Allt är ifrån Everydayminerals och kostade typ 440kr med frakt^^ Det är en foundation i löspuder, en borste till ögonskuggor också ville jag pröva deras "pressed powders". Det är ju mycket behändigare att ta med sig en dosa med spegel och applikatorsvamp, dessutom är det ett lock som separerar svampen och själva pudret så det inte blir lika smutsigt!
Ivf, så valde jag en foundation/puder i samma färg som löspudret, en rouge och en bronzer^^ Bronzern har jag redan fast i löspuder form, men som sagt det blir så bökigt att ha med sig i väskan om man vill bättra på under dagen!

Fredag!

Efter praktiken har jag bara tagit det lugnt, det är lite folk över här som ser på fotbollen^^ Jag har fixat med viktiga saker som göra ett Event för min födelsedagsfest på FB ;P Det blir kul! Och sen försökte jag än en gång lägga till nya plagg i min wishlist på topshop, men icke^^
Nu har jag gjort mig en drink och Jennie har poppat popcorn så ska vara lite social :)


Vann denna omgången :)

Wohoo! Fick mig en trevlig överaskning när jag kom hem nyss, jag blev utsedd av juryn till vinnare av den senaste omgången av Projekt Modell! Så jag slipper röstningen + att jag får veta vad nästa tema blir tidigare än andra så jag har mer tid att förbereda mig på :)


Fotograf; Patrik H
Så blev bilden :) Tydligen den allra första som togs dessutom!

Så här löd motiveringen:
Denna den 3e omgången väljer vi i juryn ut Elinas bild som den bästa och korar henne till vinnare av denna omgången. Temat var etno och ett bra val av location, pose som känns jordnära och en interaktion med sin omgivning tillsammans med ett lugnt fint ansiktsuttryck fångar känslan i etno och ger Elina vinsten denna gången, grattis Elina! :) Det roliga med denna bilden är att det är den allra första i Elinas serie och det visar ju på att hon är en modell som kan prestera redan från start, en bra egenskap.

Så nu slipper ni rösta på mig, haha :P Utan gå in och rösta HÄR på nån av dom andra tjejornas bilder, skitfina allihop tycker jag! Måste ha varit jättesvårt för juryn! Har själv inte bestämt mig än utan får suga på't^^

Studenten!

Jag befinner mig hos Andreas familj, vi har firat hans lillebrors student och nu ska vi "vakta" när hans kompisar kommer på förfest, aka dricka till lite mer o spela kort o lyssna på Våfflans galna historier :P Jag svär han är Kramer x 1000 fast värmländsk!

F U !!!

Jag håller på med det viktigaste jag har gjort på flera veckor - försöker lägga in nya plagg i min wishlist på topshop.com och möts av det här:

AAAARRRGHHH !!! Samma sak hände igår också ><

Det är Gud som stoppar mig från att shoppa upp pengarna jag fick tillbaks på skatten igår, han har aldrig gillat mig :(

Alejandro!

När jag såg igår att den här låten hade släppts som singel med musikvideo, tänkte jag neej :( Jag lyssnade ju igenom Monster-skivan i vintras och visst, låten var catchy men inte nån favorit hos mig! Tyckte den liknade La isla bonita för mycket :P (Och Dance in the dark på samma skiva liknar Vogue förövrigt)^^
Men jag var ju tvungen att se videon iaf och jag blev inte besviken! Det är nästan så att jag börjar gilla låten t.o.m. :P Så snygg video så jag dör typ lite, hur ska hon kunna toppa detta?
Eller vad tycker ni om låten/videon?


Ahmen inge töligt!


6,5k in på kontot idag, tackar mjukglass Statliga förvaltningsmyndigheten!

Tisdag!


Kom hem från Biblioteket för en timme sen för en kort nervarvning och nu ska jag och Andreas till hans mor och fira hennes födelsedag :)

Foto; Axel Engström

Aaaahhwww trash tv<3

Nya serien jag följer när tiden står stilla: Bad girls club!
I andra avsnittet av första säsongen blir en av tjejerna så jäkla dyngrak och psykotisk så att hon helt från ingenstans börjar slå ner två av de andra tjejerna + mördar sönder deras kök^^ Ärligt, ni måste se!
Det som har hänt är att Ripsi och Zara har shottat en hel flaska tequila själva, Ripsi blir pangfull och kan knappt stå på benen när dom bestämmer sig för att utföra yoga^^ Och mitt upp i allt slänger sig Ripsi över Kerry och kallar henne allt möjligt otrevligt. Kerry får bort henne tillslut och buttar ner henne i poolen! Now watch what happens:

Fan vad jag älskar såna här tv-program :D No-brainers liksom <3

Tråkig blogg :(

Boo! Vad dålig jag har blivit på att blogga efter semestern.. Men jag är så himla trött, fattar inte hur folk orkar jobba 8.00-16.30 varje dag i hela sina liv? Jag har gjort det i en vecka nu och är nästintill död när jag kommer hem och helgen hjälpte inte fastän vi tog det lugnt! Gud vad glassigt jag har levt ändå, sen jag slutade plugga har jag nästan bara softat hela dagarna och några kvällar i veckan gått till ett jobb som kräver noll energi :P
Iof får ju ni med jobb betalt för mödan, det hade nog fått upp mitt humör om dagarna också^^ Jag har ju bara praktik.. Även om det är en rolig praktik och jag kommer säkert få jättegoda referenser därifrån, men det väger liksom inte lika tungt som pengar i energivågen på kvällen :P
Men jag kommer säkert in i det snart så jag blir lite mer pigg i allmänhet och då sätter bloggandet fart igen :)

Har bloggat på projektmodell-bloggen!

Vi tjejer har ju fått möjligheten att skriva egna inlägg nu på Projekt modell och nu har även jag fått upp ett! Ni kan läsa det HÄR om ni vill :) Jag skriver lite om vad jag tycker om tävlingen, hur jag kände att det gick sist och sådär^^


Fler bilder från Turkiet :)

Här kommer Jennies bilder! Sen ska det även finnas bilder och klipp på Fredriks iphone som vi ska få nåndag :P


Vandra längs stranden <3


Glad ;D


Självutlösare, bra grejer^^ Här ska vi strax bege oss ut på stan första dagen!


Grabbarna^^


Tjejerna^^


Vattenpipa på balkongen X)


Innan vi drog ut på The Doors^^


Jennies födelsedag på bästa restaurangen Villa Okan! Så glad ;D


;)


<3 <3 <3


Båt turen :)




Pool lekar :D :D :D


Och sista kvällen åt vi på hotellet eftersom vi skulle upp tidigt nästa morgon^^

Lördag!


Jag och Andreas ska ta oss ut i solen, gå en sväng och fixa present till hans mamma som fyller år i veckan och sådär, blir mysigt! Ikväll ska vi till Fredrik och Jennie, som vi egentligen skulle gjort igår fast jag somnade :P

After work^^

Jag gick hem från praktiken idag, en 30 minuters promenad i lagom tempo där man hann med att äta glass, lyssna på musik och njuta av solen X) Grabbarna väntade på mig på uteserveringen av kvarterskogen, där slog jag mig ner och vi drack några öl/cider för mig och konverserade lite. Man väljer tre kända personer också ska den tillfrågade välja vem han/hon ska ha sex med, gifta sig med och döda :P


jag^^


Henke^^


Andreas och Fredrik!

Senare kom Eric också :)


Nu ska jag äta MAAAAT !!! Och ikväll blir det att gå över till Fredrik och Jennie, avnjuta en vattenpipa och se på bilder som dom tog i Turkiet :)

Jag somnade efter maten och vaknade nu strax efter 11 idag (lördag) :P

Livsnjutaren kommer fram samtidigt som värmen^^




Har druckit fler Safari-drinkar ihop med glasstårta i sängen med Andreas och sett på The Office <3 Varför gör man inte nå sånt litet bara under vinterhalvåret oftare? Känns som folk är mer spontana och care-free på sommaren^^

Bilder från Kreta 2006 <3

Behind the scenes bilder från plåtningen!


Blir sminkad^^


Jag och Therese - färdig stylade :)




Kollar efter ormar :P



Är nervös inför bilden, kändes som jag inte var så fokuserad som jag kunde ha varit.. Hade ingen klar idé om hur jag ville att bilden skulle se ut, så det kanske blev lite halvhjärtat bara^^ Vilket är synd eftersom stylingen var så snygg! Men vi får se^^

Bilder lånade från projektmodell.blogg.se

Just nu:

sitter jag och Andreas på en filt i gräset o dricker drinkar och solar som om vi aldrig kom hem från turkiet <3

Hur boken förmodligen kommer att se ut :)


Baksida och framsida^^

Längtar tills jag får se fler bilder som kommer vara med i boken och tills boken kommer ut såklart :D

Fotograf 1: Sven Goewie
Fotograf 2: Carlis Fridlund
Make up: Petra Heikkinen
Hår: Hanse Andersson
Art director: Nicole Östman
Assistent: Hana Platbardis & Ossi Wising


Drink på balkongen efter praktiken^^



Uuuh vad gött!

Godnatt!


Bilder från Turkiet - Del 1

Nu så ska ni få se lite bilder från semestern! Har inte fått Jennies bilder än men det kommer i nåt annat inlägg :)


Jag och babe på tåget till Sthlm, första klass uuuh så gött!


Framme på Arlanda åt vi världens dyraste räkmacka, 140 spänn, jojomensan! God var den dock X)


När vi kom fram på kvällen, käkade vi mat på en restaurang och sen blev det ett par drinkar på hotellbaren! Fick även komma bak och göra min egna drink, jäklar vad stark den blev :P


Nästa dag hängde vi på stranden såklart, det var skithöga vågor! Efteråt bytte vi om och letade rätt på bästa vattenpip-stället i hela Alanya - Alibaba^^


Hittade ny favoritdrink - African inn! Det är Safari, apelsinjuice och hmm... nånting.. Typ ananas eller kiwi eller nåt? Skit samma, Safari är grejen iaf! Köpte med från tax free'n sen såklart ;D


Andreas kapsylöppnare är fantastisk, han kommer inte ihåg vart han fick den ifrån men det står "Search and you will fin Jesus" XD


Fredrik köpte en vattenpipa på plats som vi sen kunde förferra med på balkongen på hotellet!


<3


Utsikt från balkongen!


Fanns jättefina parker^^


Så jävla mycket grönt och färger överallt, det var jättevackert!


Vi gick till hamnen och kirrade båt-tur till senare i veckan^^


En kväll blev det rockbaren The Doors, jäkligt bra DJ!


Vi hittade inte skidbacken, men after ski lät bra iaf^^


Hihi lite salongs så där bara :P




<3


Jennie fyllde år :D Och vi hittade till bästa restaurangen i stan - Villa Okan! Perfekt personal, mat, live musik <3


En dag drog vi alltså ut på en båt-tur där man kunde sola på deck, fick lunch buffé och bada på lite olika ställen!




Vi gick såklart tillbaks till Villa Okan en annan kväll, då fick vi gratis efterätt <3


Och den sista bilden jag har är från en annan restaurang där en ur personalen, ni ser själva, balanserar tre glas med dryck i på huvudet medans han rullar runt på en öltunna^^ Här skojar han också om att ta av sig kläderna :P

Det jag kommer minnas mest tror jag är maten <3 <3 <3 Solandet såklart på stranden, lekerna i poolen, dom goda drinkarna och det glada humöret vi alla hade :D Toppen var ordet!
Mer bilder kommer som sagt när jag har fått dom från Jennie :)

Andreas hälsning till mig imorse <3

Trodde jag hade postat det här inlägget innan jag åkte imorse, men tydligen inte^^


Om det är svårt att urskilja, så står det "Lycka till <3 PS. Tandkräm slut :("
Så sött! Blev verkligen glad när jag såg det imorse :)

Provdag..

Nyss hemkommen från Kristinehamn där jag har skrivit prov hela dagen. Svenska, engelska och data/texthantering^^ Tror inte jag kommer komma in faktiskt, det känns som jag psykade migsjälv lite och överanalyserade så att jag missförstod uppgifterna. Engelskan var den enda som jag känner att jag gjorde mitt bästa på, men den verkade vara sån liten del utav allt eftersom vi bara fick 45 minuter på oss och man hann inte göra klart hela.
Men men, det är gjort iaf och nu är det bara att släppa det och se i juli om man kommer in eller inte!

Nu blir det tydligen vallfärd mot lilla Icaaan ("lilla Icaaan" är Ica och "stora Icaaan" är Ikea enligt Sibbes mor) :D