Tatuering^^


Jag funderar på att ändra lite på min half sleeve.. Jag skulle välja lägga till lite paisleymönster! Fast det är ju svårt att göra cover up och särskilt på svarta grejer, så jag vet inte hur bra det skulle bli^^ Bilden ovan är bara tyyyp som jag vill ha det, det där ser ju bara dumt ut :P Men jag tror att Johanna från Blue bird (hon som gjort mina tatueringar) skulle kunna fixa nåt riktigt snyggt! Har lust att höra med henne iaf och se vad hon säger :)


Nytt shampoo och inpackning!


Var till Ekolea idag (igen! :P), den här gången för att klippa topparna. Det var verkligen på tiden, var 4 månader sen sist också har jag ju färgat det och stojat så det fanns en del att klippa ;P Nädå, så farligt var det inte, det var mest överhåret som behövde en omgång p.g.a. slingorna jag gjorde i våras^^
Dom hade 20% rabatt på alla deras produkter idag, vilket var kul för jag behövde nytt shampoo! Men det blev inte So pure igen utan hon tipsade mig om Organic care system som skulle vara ännu bättre för skadat hår + deras inpackning! Dessa var billigare än So pure dessutom så det + rabatten gjorde att jag slog till :) Ska bli kul att testa!

Fler bilder från förra helgen!

Nu så kommer de bilder som Vicky tog från förra lördagen på Tempel och Ankan :)






:D

Löshår och linser :D

Idag var det mycket som väntade mig när jag kom hem från skolan :)) Löshår, linser, bodylotion och mascara^^



Jag köpte löshår från Rapunzel (som vanligt, deras hår är bäst!) men den här gången köpte jag clip ons så jag ska bara ha i det ibland, det sliter mindre på håret :) Jag köpte även dygnet runt-linser som man kan ha i oavbrutet upp till 30 dagar så hejdå glasögon :D (hoppas jag, linserna känns bra än så länge iaf).


Och min favorit-lotion, Paris Hilton Can can <3 Och Max factor mascaran^^


Byta byta^^

Fick äntligen mina kläder från Topshop idag! Jeansen och jackan (och over knee-strumporna) satt som ett smäck! Men klänningen kändes lite kort i ärmarna och scarfen var inte som jag hade tänkt mig, så jag ska skicka tillbaks dom^^ Men det är lugnt för jag har hittat det perfekta plagget att byta dom till:

Jag trodde att jag hade dött och kommit till himlen när jag såg den här bland de nya plaggen på topshop.com <3 <3 <3 Har beställt den nu och ska skicka tillbaks paketet med klänningen och scarfen imorn :))

Ny bild :)



Fotograf; Jessica Bergman

Topshop kollektioner!


Tycker att det är lite gulligt att en av Topshops vår/sommar kollektioner heter Swedish summer :)) Det faller inte mig riktigt i smaken, jag suktar mer efter den här kollektionen:

Snake Valley! Ögongodis verkligen!

Bilder från igår!


Vicky kom över till mig vid 17-tiden och vi gjorde oss iordning :)


Sen blev det förfest hos Linda!


Det här hade jag på mig :)


Vi gosades X)


Vickys kusin är på besök från Serbien så han var med också :) Han kan typ bara säga "tack så mycket" och "skål" på svenska så vi skålade mycket ;D


Nom nom rosévin och sockerdricka^^




Påväg in till krogen!


:D

Sen tog jag inte mer bilder, men Vicky gjorde det så jag snor från henne sen och visar mer :) Vi drog iaf till Tempel först, men där var så lite folk så vi gick vidare till Ankan där vi härjade på rocken :D

Lördag!


Blir utgång ikväll! Vicky kommer hit och vi ska göra oss iordning tillsammans med hög musik och mat och godis :D Sen blir det förfest på rud och efter det Tempel! Tjohoo!

Hårakuten!

Igårkväll gjorde jag en sån där dum grej igen då jag får för mig att mitt hår är tråkigt och behöver en uppfräshning, fast jag har inte lust att lägga dyra pengar på det hos frissan så jag gör det hemma^^ Det blev GRÖNT! Okej, inte grön-grön, men typ grå/grönt/mörkblont/ :'( Som tur är har jag världens bästa kille som vet hur viktigt håret är för mig så han pröjsade så jag fick gå till Ekolea idag och få det fixat :) <3


Färgen blev skiitfin! Jag är typ ljusblond med kopparfärgade skiftningar :) (Bry er inte om hårrötterna på första bilden, håret blir jättegult av ljuset inne i badrummet)

Jag ska ALDRIG färga/tona/bleka håret hemma igen! Hon som fixade håret på mig idag var bäst, bara hon som kommer få röra mitt hår hädanefter :*

Fotpall^^


Budade nyss hem den här fotpallen från Hammarös auktionsverk för en hundring :) Ska bara klä om den så kommer den se jättesöt ut i vårt sovrum!

Ansiktsbehandling X)


I förmiddags var jag på ansiktsbehandling för första gången i mitt liv, det var underbart! Ekolea (där jag klipper mig, köper hårvård och ansiktsvård) har dom ett erbjudande nu, man får 3 st Q for skin-ansiktsbehandlingar + 5 st Q for skin-produkter för 3200kr. Jag har använt Q for skin sen i början av sommaren och jag trivs väldigt bra med deras produkter så jag hoppade på erbjudandet^^
Det hon gjorde iaf var att rengöra huden, massera ansiktet, dekollaget och ner lite på överarmarna och övre ryggen och nacken för att få upp blodcirkulationen, skrapade bort döda hudceller, sen fick jag ligga under ånga ett tag och sen tömde hon porerna och sen fick jag en ansiktsmask och vilade ett tag, fick en längre massage och sen avslutade hon med nå serum också målade hon mig med lite foundation så jag slapp åka buss osminkad XD Hon frågade mig också en massa om vad jag själv tycker är problemet med huden, vad jag skulle önska mig och om jag var stressad och sådär och utifrån det så kommer hon göra lite olika behandlingar på mig de två gångerna som är kvar :)
Nästa gång blir om ungefär en månad!

Produkterna på bilden är de som jag fick med mig hem, minus hudkrämen som dom inte hade inne just idag men som jag ska hämta på måndag! Det är ansiktstvätten och ansiktsvattnet som jag brukar ha, men sen är det en olja som jag ska på efter ansiktsvattnet och massera på problemområden och en burk med kapslar som jag ska ta 2 st per dag^^ Spännande att testa :)

Så skönt att verkligen få chansen att unna sig nu när man får extra pengar från CSN den här månaden och lite lön från biblioteket! Få bli ompysslad i 1,5 timme och proffshjälp till finare hy :)

Back to black^^


Första skolveckan avklarad och första utbetalningen från CSN har trillat in! Det har jag firat med att lägga en beställning hos Topshop :D

Puccis inspiration:


Jane Birkin :)

Spring/Summer 2011 - Mina favoriter!


Topshop Unique! Alltså ärligt, 70-tals glam/hippie/90-tals grunge <3 <3 <3


Christian Dior! Färgstarkt, stora mönster, crochet, fjädrar och 50-tals flirtigt :D


Just Cavalli! Jeans patchwork, 70-tals stil på de två överdelarna till höger, safari och stora stensmycken!


Emilio Pucci! Det är också den där 70-tals vibben som får mig på fall! Och jag gillar verkligen korta klänninga med långa ärmar, de tre maxiklänningarna är ju helt fantastiska dessutom!

Kommer ni också försöka köra på den här stilen eller har ni plockat ut andra favoriter?

Bilder lånade av nymag.com

Sunshine!


Årsresumé 2010!


Jag, Andreas, Fredrik och Jennie åkte skridskor i Januari! Sviiiinkallt och svårt, jag ramlade flera gånger :P Men det var väldigt kul och man kunde köpa varm choklad X)


I Januari åkte jag också till Carro i Sthlm för att hälsa på en snabbis i samband med en plåtning :)


Jag, Vicky och Maya festade in Februari ;)


Och Alla hjärtans dag firade jag och Andreas hemma med lite gott framför TVn <3


Jag var i Väse flera gånger för Kristinas födelsedag, pappas födelsedag och min halvsyrra Linda var i stan i Februari :)


Jag tränade Zumba hemma i vardagsrummet flera dagar i veckan ;D


I Mars var Sibbe i stan och hon, jag och Vicky festade!


I April var jag jättekramig på en fest hos Emma och Maya :)


Valborg började med en lugn grillning hos Andreas familj, sen sms-tvingade Vicky in mig till Tempel :P


I Maj fyllde Andreas 26år <3


Senare samma månad kom Sibbe och hälsade på <3 Vi var jättefattiga men skrapade ihop till en utekväll ändå ;)


I slutet av Maj åkte jag, Andreas, Fredrik och Jennie till Turkiet en vecka!


Den 1a juni önskade Andreas mig lycka till för intagningsproven till Medicinsk sekreterare-utbildningen <3 Jag praktiserade även på Stadsbiblioteket^^


Midsommar firade vi på min faster Marjas bröllop! Jag fick träffa mina kusiner som jag inte hade sett sen jag gick på lågstadiet ungefär och det var så kul :))


I Juli fyllde jag 22 år och min pappa var med och mina kompisar "från Andreas sida", bästisen Vicky + min familj festade med mig :D


Efter att jag avslutade min praktik i slutet av juli hade jag en månads semester innan skolan började. Här är från när jag och Andreas lånade cyklar och åkte till Mariebergsskogen, mysigt :)


Emma och Maya hade avskedsfest i början av Augusti och Carro hälsade på mig!


Vi anlände till krogen in style med chips och poliseskort ;)


Jag och Andreas åkte till Sthlm några dagar, bodde på hotell, shoppade, hälsade på Ludde och gick på Skansen :)


Senare i Augusti hade jag och Vicky en mys-kväll hos henne med massa levande ljus, rosa drinkar, minimashmellows och allsång <3


Den allra sista Augusti-dagen träffade jag Gudrun Schyman :)


I början av September var jag och Andreas och gänget ute och åt och festade på Guldapan och Redrum, Tartinis !!


I September hade skolan dragit igång ordentligt och jag blev en riktig pluggis med glasögon och allt :D


Allt pluggande tog kål på mitt sociala liv men på Halloween kom jag ut och festade iaf!


I början av November åt jag, Andreas, pappa och Kristina middag och festade :)


Andreas och min 8-årsdag firade vi med bio <3


I slutet av november och december var jag barnvakt åt min brorson Timo ett par gånger, här är vi hos min syster Mia :)


Första dagen av mitt jullov åkte jag, Andreas, pappa och Kristina till Sthlm och såg We will rock you :D Bästa julklappen!


Julafton firade jag, Mia, Timo och hans mamma Susanne hemma hos pappa och Kristina <3


På juldagen åt jag och Mia amerikansk julmiddag hos ett par av mammas vänner och sen på kvällen festade jag och Vicky som vanligt :D


Under mellandagarna var Ludde och Jessica hos oss, så det var ett ständigt drickande och spelande av diverse sällskapsspel, som vanligt^^ Jag jobbade även på Stadsbiblioteket!


Och nyår firades som sagt i Örebro ;)


I förra årets resumé skrev jag såhär om år 2010:
"För år 2010 önskar jag mer tid för mina vänner, träffa pappa och Mia mer och försöka komma på rätt spår med vad jag vill med livet vad det gäller jobb/plugg! 2009 tog jag inte så stora kliv frammåt på just det planet, jag försökte men halkade tillbaks till ruta ett^^"

Och jag är väldigt glad över att jag faktiskt har uppnått målen! Jag har spenderat mer tid med vänner och speciellt min familj, pappa, Kristina, Mia, Timo och Susanne har varit väldigt närvarande hela året <3 Vad det gäller jobb/plugg-delen så tog jag verkligen stora kliv fram i somras då jag kom in på min utbildning och praktiserade på Stadsbiblioteket vilket gjorde att jag har extrajobb där nu när jag vill under loven :) Gud vad skönt det känns att ha kommit nån vart!

Vad ska jag nu önska mig (eller snarare jobba för) år 2011? Jag måste försöka balansera pluggandet med tiden för min familj och vänner. Kanske sänka kraven på mig själv när det gäller skolan? Slappna av! Vara lite mer spontan :)

Ny tavla :)


Jag och Andreas var på Ikea igår och kom hem med bl.a. den här tavlan :) Vi är lite emot att köpa tavlor från Ikea för det är inge kul att se "sin" tavla i vartenda hem man besöker, så vi brukar vänta på att den rätte dyker upp nånannanstans. Men 2,5 år senare är fortfarande många väggar tomma i vår lägenhet och vi föll för denna så så fick det bli!

Vi bytte ut den svarta lurviga vardagsrumsmattan också mot ett svart/brunt koskinn. Köp aldrig en lurvig matta de är omöjliga att få rena och man hittar ingenting om man råkar tappa något :P

Nyår :D


Ludde och Jessica i bilen påväg till Nilsson i Örebro för att fira nyår!


Jessica och jag :)


Stanna till vid McDonalds i Kristinehamn^^




Efter lite sällskapsspel och några öl framme hos Nilsson, innan maten serverades, passade Ludde och Andreas på att demonstrera hur man åker längdskidor^^


David, Ludde, Andreas och Jessica precis innan vi får äta förrätten :) Maten var jättegod, vi hade caterat hem maten, hummersoppa, kalvytterfilé, chokladtryffel och ostbricka (som vi aldrig orkade äta :P).




Gosen!



Spegelposing^^


Vi gick ut på balkongen vid 00-slaget och räknade ner tillsammans med SVT som David hade tagit fram på mobilen, korkade upp champagne och kollade på raketer^^


Nyårspuss :D


Sen hittade jag Andreas inne på Nilssons rum där vi hade dumpat våran uppblåsbaramadrass :P


Vi lolade lite :P




Hahahah XD




Jessica och Ludde rollspelar lite, prostituerad och kostymnisse^^


Jag och Andreas fortsatte vara CPn :P


Litte skyldig!


Ludde väljer låtar till vårat musik-spel. Man är i lag också spelar lekledaren upp 30 sekunder av början på en låt och det laget som först vet vilken artist och låt det är får poäng. Det är skitkul!


Men vi kunde inte längre lyssna på musik när Ludde fixade låtarna så vi fick lyssna från Nilssons hårddisk till TVn, vilket resulterade i Onkel Kånkels julskiva :(


David blir vild och vill lyssna på Aqua - Doctor Jones XD


"MEN JAAAAAHHHH !!" Hahahha XD


Andreas, Jennie, Eric och Fredrik^^

Vi la oss typ 07 och vaknade vid 11 av att Fredrik snarkade ><


Godmorgon :D


Hahahah så jäkla taskig XD


Jag hittade min bortglömda chokladmunk i väskan från McDonalds från gårdagen :D :D :D


Vi gick till en pizzeria och åt frukost X) Men först delade Ludde ur reklam till folk vars brevlådor pryddes av lappar "Ingen reklam tack" :P


Vi åt på pizzerian Sugmin, nej förlåt Mingus!


Sen köpte vi godis på en kiosk och dom hade mina topp 3 favorit-lakritsgodisar i hela världen :D :D :D


Sen nyktrade vi till oss med lite sällskapsspel :)



Vi kom hem igen vid 19-tiden och det var sååå skönt att vara hemma, gud vilka mellan-dagar och helg XD Vi har haft Ludde och Jessica hos oss nämligen, det är även därför jag inte har uppdaterat nånting typ, vi har bara spelat en massa spel, druckit och varit uppe sent och jag har dessutom jobbat några dagar på bibblan^^

Hoppas ni har haft det skitkul i helgen :D

Godmorgon!


:D :D :D