Vecka 3: Respect

Idag drog jag respekt-kortet ur högen av Virtueskort, så den här veckan ska jag försöka tänka extra mycket på att vara respektfull mot mig själv och andra :)

Varje måndag det här året ska jag dra ett kort ur en korthög där vardera kort handlar om en specifik egenskap som alla människor har inom sig. Förra veckan försökte jag att vara så pålitlig som möjligt, och veckan innan det tänkte jag på att vara så vänlig/vänskaplig jag bara kunde! Jättemysigt :) Jag samlar alla dom här korten på bloggen under kategorin "Inspirationsbilder & inre skönhet" om någon vill gå tillbaks och läsa om de andra egenskaperna igen.

På baksidan av kortet står det hur man är respektfull i praktiken:

Kommentarer
Postat av: Caroline

Vart köper man sådana? :)

2012-01-19 @ 08:54:04
URL: http://oddities.blogg.se/
Postat av: Elina aka pinkflesh

SV Caroline; Jag vet inte riktigt eftersom dom här korten var min mammas och vi har haft dom i över tio år. Men jag vet att dom ska finnas på svenska också nu för min storasyster har köpt såna! Jag ska fråga henne :) Annars har jag googlat och dom finns att köpa här på engelska i olika versioner:

https://virtuesshop.com/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=70

På första sidan står det till höger "Do a virtues pick" där man kan klicka så kommer det upp ett slumpat egenskapskort :)

http://www.virtuesproject.com/

2012-01-19 @ 15:08:49
URL: http://prettypinkflesh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0