Årsresumé 2012! You work hard, you play hard^^

Okej, så jag kanske inte har uppdaterat här på längre, men årsresumé är ett måste. Det är så roligt att gå tillbaks och se vad som faktiskt har hänt på ett år!
 

I januari fotade jag faktiskt med duktiga Vicky Ruckman för hennes utställning.


Vicky flyttade till Gbg över våren så vi hade going away party!


I februari åkte jag till Gbg och hälsade på Vicky och Sibel och såg på premiären av Top Model Sverige :D


Jag kom tillbaks snart därefter och vi festade!


I februari åkte jag även till Västerås och gjorde om min tatuering på överarmen lite hos Johanna på Bluebird. Blev såå nöjd!


Jag började sticka ;) Blev måånga mormorsrutor^^ Här sitter jag förresten på tågstationen i Sunne efter en arbetsintervju!


Det var ett väldigt flängande för mig i februari :P Jag åkte till Västerås igen och hälsade på Carro och vi festade som galningar ;D


Gick på ett par föreläsningar på Festival för systerskap i mars.


Jag fortsatte att måla en hel del :)


Jag och Andreas gick och såg Filip och Fredrik.


Påsk firades hos Vicky ;)


Det var riktigt varmt och skönt i slutet på april så det blev mycket häng på min balkong med somriga drinkar :)


Hiphop-klubb i maj!


Jag och Vicky vinade på min balkong iklädda våra leopardmorgonrockar ;) Såå jobbigt att gå till jobbet dagen efter, haha! Jo för jag jobbade ju extra på öron-, näsa- och halskliniken på sjukhuset medan jag pluggade!


I maj överaskade jag och Vicky vår vän Maya i Oslo på hennes födelsedagsfest :D Det var peruk-tema, tyvärr var jag den enda med peruken kvar hela kvällen :P


I maj åkte jag och tatuerade mig igen hos Johanna i Västerås, det blev en textrad ur en Leonard Cohen låt som vi spelade på min mammas begravning.


Åh det var så varmt och härligt i början av juni! Var t.o.m. till stranden :)


Jag och Vicky hade pyssel-dag :)


Jag tog min examen i juni :D Redan måndagen därpå började jag jobba på Sunnes vårdcentral!


Midsommarafton var chill, Ludde var här från Sthlm och hälsade på!


I slutet på juni åkte jag till Västerås igen och hälsade på Carro och..


.. tatuerade mig igen hos Johanna ;) Jag fyllde i mina pistoler vid bikinilinjen!  Jag hade tagit dåligt hand om mina tatueringar så de hade blekts rätt mycket.


Min födelsedagsfest i juli var off the hook ;D


Sommaren var ju så kass 2012, men nån dag åkte jag och Vicky till stranden i alla fall och fångade några minuter av solen ;)

Vickys födelsedags fest var vild i slutet av juli :D


I augusti blev det flera helger ute på landet med Andreas familj, så mysigt!


I slutet av augusti åkte jag till Kristinehamn och festade med en f.d. klasskamrat :)


Det var några varma dagar i augusti ändå, här är en av dom när vi satt på en uteservering hela dagen och sen tog festen vidare till Koriander!


Här har vi en annan varm dag i augusti när jag och Vicky glassar på stranden :)


Innan jag stack till USA på semester blev det en till galen kväll!


I september fick jag äntligen med semester och vilken sådan! Jag och Andreas åkte ju till Kalifornien och besökte San Francisco, LA och San Diego :) Här äter vi frukost på Cheesecake factory i San Francisco.


Gissa vart detta är ;P


Och Sea world i San Diego :)) Fatta vad brun jag var! Åååhh.....


Hemma igen i oktober var jag ute en kväll på SKA-klubb med min syster :) Askul!


Jag blev starstruck i oktober när jag plötsligt sprang in i Mark Levengood :D

På Halloween åkte jag och Vicky till Maya och Jeremy och firade Halloween i Oslo :D


Jag anmälde mig till en intensivutbildning för att ta körkort, ska gå den nu i januari...Här börjar jag plugga lite smått i november.


I december blev det en asrolig spontankväll på en synt-klubb som min syster dj:ade på!


Helgen innan julafton hade jag och Vicky bak-dag då vi bakade fyra sorters kakor/godis och drack vin :)


Julen firade jag hos pappa och Kristina som vanligt, så himla mysigt :) På kvällen stämde vi upp till sång och smuttade på pappas rödvin. Sen när jag och Mia skulle hem till henne senare snodde vi med oss bag in boxen och fortsatte festa bara vi två till 05 på morgonen :P Så kul!

Nyårsafton firades hos mig och Andreas. 00-slaget var kaos och vi tappade bort typ alla, men på efterfesten skrattade jag så mycket att jag trodde jag skulle spy :D

I årsresumén i januari 2012 skrev jag så här:
År 2012 kommer bli mycket spännande! Till sommaren är jag klar med min utbildning, då är det jobb som gäller. Jag har som mål att fortsätta få VG i kurserna, få ett sommarjobb/jobb, om inte som vårdadministratör så vet jag iaf att jag kan vikariera på stadsbiblioteket :) Jag har också som mål att börja lära mig spela gitarr och att måla mer! Och till hösten/vintern 2012 hoppas jag och Andreas på att kunna åka på en längre resa tillsammans, vi funderar på USA :)
 
Jag hade inte så stora mål mer än att få VG i kurserna, skaffa jobb och åka till USA och det klarade jag ju av galant ;) Jag har fast anställning nu och har redan fått många ansvarsområden som webbredaktör och systemansvarig. Att lära mig spela gitarr gick sådär, jag var rätt flitig i våras, men så fallerade allt runt påskhelgen av någon anledning. Men jag har i alla fall målat mer i år och använt mig av lite olika tekniker, det har varit väldigt kul! En sak jag upptäckte till min förtjusning när jag gick igenom alla bilder och minnen från 2012 var alla roliga fester jag var på :D Det har verkligen varit ett superkul år för mig! Jag har slappnat av och bjudit mer på mig själv och åkt och hälsat på vänner i andra städer. Jag har också jobbat hårt, så det har varit lite "you work hard, you play hard" :)

Till 2013 är mitt mål att ta körkort nu i januari/februari genom en intensivutbildning så att jag har mer flexibilitet och sparar mer tid i pendlandet till mitt jobb. Det är väl den största utmaningen och det som upptar mina tankar mest just nu. Om jag ska försöka se längre fram så är mina mål för 2013 att hälsa på Adam i Lanzarote till våren, saknar honom så mycket! I sommar ska det bli skönt med en första "riktiga" semester som alla vuxna med jobb har ;) Jag har en massa lösa planer inför dom veckorna, bl.a. att besöka någon festival och att husbilssemestra med Andreas familj runt Europa, men vi får se vad det blir! Andra mål jag har är att fortsätta slappna av, ha kul, måla och att få min familj och Andreas familj att umgås mer :) Kanske är det här året sista "tonårsåret"? Fyller faktiskt 25 i sommar och har funderingar på att bilda familj snart... Men inte 2013!