UVI känningar :(

Usch, jag känner av en urinvägsinfektion kommandes och mina Tranbärs kapslar är slut :( Ingen citron har vi hemma heller.. Gud vad detta suger!

Jag har haft problem med urinvägsinfektion sen jag var 15år, då kunde jag få det typ varannan månad, asjobbigt var det! Men sen för några år sen har det blivit bättre med hjälp av dom här kapslarna:

Finns andra liknande tabletter också på hälsokost affären och dom fungerar säkert lika bra^^
Så fort jag känner av det minsta lilla eller om jag har gjort nånting som jag vet kan ge urinvägsinfektion, typ sitta på kallt underlag länge, så tar jag två såna kapslar och det hjälper! Mina räddare verkligen <3

Men nu är dom som sagt slut, sån himla otur!

Ett tillägg på tal om "Vårt bröllop i era händer"

Juste! När vi ändå var inne på bröllop och tv3s serie "Vårt bröllop i era händer", dom flesta paren i den serien lägger bara ner mellan 40-60 000kr på deras bröllop och förväntar sig en dyr designer klänning och stor festlokal med liveband o.s.v? Jag tycker det är lite pinsamt.. När ett genomsnittligt bröllop i Sverige kostar ca 120 000kr! Och det är faktiskt inte så svårt att spara ihop på 1-2år om båda har heltidsjobb^^ Hur seriösa är dom här paren egentligen?
Och om dom verkligen bara har råd att lägga 40 000kr på bröllopet så ska dom väl vara överlyckliga för det dom får? Dom får ju två stycken experter helt gratis som kan göra hundra gånger mer för dom pengarna än vad dom själva någonsin skulle kunnat! Och ändå är endel så kräsna och går och oroar och stressar upp sig på bara tanken att inte bröllopsklänningen skulle bli den rätta som hon hade sett ut för 10 000kr :P Jisses..

Vackra bröllopsklänningar!

Jag har tänkt myckt på bröllop senaste tiden och har sett på nästan alla "Vårt bröllop i era händer"- avsnitt på tv3 play ;D Tänk att det faktiskt kan gå att anordna ett vackert bröllop i Sverige alá Monica och Chandler i Vänner! För det är ärligt talat i den stilen jag vill ha det, liksom lyxigt!
Och nu har jag hittat dom vackraste bröllopsklänningarna jag någonsin sett! Designern är Claire Pettibone och särskilt kollektionen "Rock 'n' roll bride 2009" <3 Ska visa er klänningarna som mitt hjärta tog ett skutt för:




Priset på dessa ligger mellan 20 - 40 000kr.


Lördag och lite Melodifestivalen snack^^

En otroligt lugn och stillsam lördag! Jag ska inte göra någonting förutom att sitta vid datorn, se på tv-serier, läsa, äta mat och godis ;) Ikväll blir det såklart Melodifestivalen! Förlåt, men jag ser det varje år sen jag var liten, man måste! Jag tycker t.o.m. att några låtar som har gått vidare är bra! Missade dock andra delfinalen^^ Det var ju då jag var hos Vicky när Andreas hade pokerkväll här hemma. Jag frågade henne då, om vi kunde se på Melodifestivalen på kvällen? Och hon blev tyst, gjorde en grimas som att hon verkligen inte ville och försökte komma på nånting att säga tills hon tillslut lyste upp med ett brett leende och sa "Vi har ingen antensladd, vi kan inte se på tv!" Så jäääkla nöjd var hon XD

Dom låtarna jag har sett från deltävling 1 och 3 som jag tyckt vart bäst är nog Salem Al Fakir - den var härlig, må bra-låt, Darin - Jag fick iaf rysningar, väldigt fin, Timoteij - Låter som en sommarvisa man sjöng på skolavslutningen fast i snabbare tempo ;P Men ärligt, fyra blonda tjejer i lite folklig låt, ett bra sätt att representera Sverige på? Crusified Barbara - Kom ju tyvärr bara till andra chansen >< Dom var fett bra!

Behind the scenes-bild från plåtningen igår^^

Ser ni på Melodifestivalen? Och vilka låtar har ni tyckt vart bäst? Var deltävling 2 nå bra eller?

Några glimtar från plåtningen idag :)

Bara några hintar sådär^^

Bakgrund

+


jag

+


kläder

=

?

Jääj! Plåta idag :D

Det är därför jag är uppe så tidigt och kunde skriva förra lilla inlägget ;P Ska fota igen med Jessica Bergman! Här är lite inspirationsbilder som vi har i åtanke denna dag:



Önska oss lycka till! Så hörs vi igen när jag kommer hem i eftermiddag :)

En liten grej bara :P


"lisa_82, 25 år singel"
Nån mer än jag som ser felet i detta? Man är inte 25år om man är född 1982 :P Kan störa mig mycket på såna här småfel :P Jäkla Mötesplatsen!

Låååång dag!

Hahaha har varit en väldigt lång och slitsam dag XD Mycket humörsvängningar såklart, det är inge kul att tvätta, städa och gå på Ikea och skruva ihop möbler :P Och det vitrinskåpet som vi hade tittat ut har utgått ur sortimentet! Men vi kom hem med en hylla till badrummet istället ;)

Har tänkt på detta länge, men har inte fått tummen ur helt enkelt! Så det känns jätteskönt nu :)

Tvätt och städ-dag ><

Idag är det fullt sjå här hemma, vi tvättar och städar och vid fyra ska vi till Ikea och kolla på ett vitrinskåp och senare ska vi se hur budgeten har gått denna månad! Happy fun time hela dan alltså :P
Det var ju tänkt att vi systrar, jag, Mia och Linda skulle ut och äta middag ikväll, men Linda stackarn har blivit kräksjuk :( Så det får bli en annan gång!


Bild från Mars 2009, kunde lika gärna varit idag fast med ljusare hår ;P

BFF poweryoga!

Har slöat en massa idag framför datorn, men har också fått endel gjort samtidigt! Hur gick det där ihop? Hur som helst, nu på kvällen ska jag iaf ut och röra på mig! Jag ska gå över till Vicky strax, ska hänga lite och sen gå på poweryoga ihop på hennes gym! Blir skitkul :D Vi har inte tränat tillsammans förut och jag har inte tränat poweryoga på över ett halvår!

Är pepp ;)

8 faktan om mig - award!

Juste! Jag fick ju en award av Emma häromdagen!



Den som har fått en award ska:
1. Kopiera awarden på sin blogg.
2. Länka till personen som gett dig awarden.
3. Berätta 8 intressanta fakta om dig själv.
4. Välj ut 7(5) andra bloggar du vill ge awarden till.


Åtta faktan om mig:

1.
Jag är sladdbarn, mitt yngsta syskon är 11år äldre än mig! Så jag behandlades ungefär som en bebis hela mitt liv av min mamma :P T.ex. så pratade jag fortfarande bebisspråk i början av förskolan för min mamma tyckte det var så gulligt :P

2.
Jag har sagt det förut, men jag har alltid AVSKYTT bananer! Jag är inte heelt säker och det kan vara en rekonstruktion av minnet, men jag har för mig att det började efter att jag råkade sätta mig på en banan under fruktstund på dagis^^ Gross!

3. Jag måste erkänna, om jag kunde gå tillbaks i tiden så skulle jag faktiskt inte gjort några tatueringar så ung (var 18år när jag gjorde halfsleeven). För det enda jag får höra när jag får nobben av modellagenturer och modelljobb är att tauteringarna är ett stort problem! När jag var 18år trodde jag aldrig att jag skulle vilja eller kunna ge mig in i den här branchen, för jag var med i en bilolycka när jag var 14/15år och fick ärr i ansiktet så jag slutade då att drömma om modellyrket^^ Jag ska inte säga att ALLA måste vänta med att tatuera sig, men det var tydligen inte rätt av mig att göra det då. Annars så älskar jag mina tatueringar :) Det suger bara så jävla hårt att tänka "tänk om jag inte hade tatuerat mig?".

4. Dom flesta vet detta, men jag har dansat sen jag var 6år! Har dansat balett, modernt, jazz, hiphop/street och t.o.m. stepp :P Jag gick danslinjen på gymnasiet och har varit med i flera uppsättningar runt Värmland. Men i slutet av 3an så var det en sån himla stress kring auditions och uttagningar till vidare dansutbildningar att jag bara sa, Neej, jag orkar inte! Det finns ju flera grejer som spelar in här också, t.ex. att min storebror och min mamma hade gått bort under min gymnasietid och att jag drogs med dåliga halsmandlar som gjorde att jag var sjuk mycket, gick på antibiotika varannan månad och tillslut fick operera bort dom, så kroppen och musklerna fick sig ordentligt med stryk!

5. Min pappa hade en katamaran (segelbåt) när jag var liten som han hade byggt själv, två typ frigolit pelare liggandes pararellt med ett starkt gummityg emellan där man kunde ligga och sola + en mast och motor! Hur som helst, en sommar passade inte min flytväst längre och lösningen på detta problem tyckte min pappa var att ta ett rep och binda ena änden runt midjan på mig och andra ändan runt masten i precis det avståndet så jag kunde springa runt på båten utan att ramla i vattnet XD Min mamma var piiissed när hon fick veta detta, haha!

6. Jag blev uppväxt religiöst, min mamma var Bahá'i troende och vi läste bön varje morgon och kväll, hade flera högtider då jag var ledig från skolan och fick presenter och jag fick inte dricka någon alkohol alls eller ha sex före äktenskap. Förutom det med alkohol och sex, som jag inte heelt håller med om, även om inte alkohol är särskilt bra och sex bör man hålla lite heligt. Förutom det, så är jag (mycket tack vare religionen) uppväxt med väldigt bra värderingar och moral, har jag märkt ju mer människor jag träffar på^^ Utan att låta för mycket "holier than thou" :P

7. Jag gillar inte när folk sätter "status" på olika musikgenrer eller band/artister! Det stör mig så himla mycket! Jag lyssnar på ALLT möjligt och tycker inte det är mer creddigt att lyssna på L7 än Pussycat dolls :P Ärligt, mår man bra av musiken, den frambringar nån känsla hos en, peppig, arg, ledsen, sexig eller deppig så är det BRA helt enkelt! Fast nånting som jag har väldigt svårt för är house/trance/techno samt svart/dödsmetal. Jag tror det handlar om att jag tycker att text är viktigt i låtar, jag älskar att sjunga med och kunna texter, och dom stilarna (förutom klassiskmusik) är väl dom genrer där inte texten är så framträdande?

8. Jag har aldrig haft ett "normalt" sommarjobb, jag valde alltid sån där kommunalsommarjobb som hade med teater/dans/skriva att göra :P Så jag har bl.a. lärt mig fysisk teater/mimning och skrivit poesi som sommarjobb^^


Jag vill ge en award till:
Vicky -
Min bästis skriver en otroligt underhållande blogg med mycket åsikter titt som tätt ;)
Vanodorm - Designar sjukt snygga kläder!
Jessica - Min favvo-fotograf just nu? ;)
Sckrollan - Min andra hälft under högstadiet? Virrig och söt blogg :)
Synchiqe - Har inte bloggat på ett tag nuu vafan! Denna award kanske får dig på fötter igen? Väldigt talangfull fotograf och god vän är hon iaf!


Ny bild :)


Foto; Jessica Bergman

Strax ska jag åka till jobbet^^ Vet att det har gått neråt lite med uppdateringar, men det känns som jag inte har nåt att skriva och då låter jag hellre bli :P Kanske är lite nere också? Det händer ju ingenting!

Sov gott!


Madonna och jag säger Godnatt!

Fikat med familjen :)

Min halv storasyster Linda är i Karlstad nu och hälsar på, så i förmiddags hämtade hon upp mig och vi åkte upp till Väse och fikade med Mia, pappa och Kristina! Jättekul att träffas allihopa :)


Pappa, Mia, Linda och Kristina.

På torsdag ska vi systrar ut och äta middag, längtar som bara den :D


Oops!


Råkade shoppa mitt i natten igår ;) Beställde detta från Forever21! Jag hoppas skinnjackan inte är lika glansig i verkligheten :O Men den var billig, så det var värt att testa^^ Första gången jag beställer därifrån faktiskt, ska bli spännande att se, kanske blir nya favvo affären? Fanns ju hur många perfekta basplagg där som helst, och till riktigt billigt pris, även om man får betala tullen! Just nu känns det:
Basplagg? - Forever21!
Speciella/trendiga plagg? - Topshop!

Vilka är era favorit shoppingsidor? och varför? :)

Inspelningen av Lady Gagas "Telephone"!

Själv har jag lyssnat sönder Telephone redan i december :P Men det ska bli så kul att se videon :D Jonas Åkerlund regiserar tydligen, kan nog inte bli annat än succé!
Hittade lite bilder och skvaller:




Temat är tydligen kvinnor i fängelse och många av statisterna kommer faktiskt vara folk som sitter inne!

Ny bild!


Foto; Jessica Bergman

Snön attackerar!


Den här synen vaknade jag till imorse :P Ärligt, snön ska stanna utomhus!
Det här är oacceptabelt ><

En dag på stan :)

Gud vilken härlig dag! Började med att träna Zumba - Sculpt and tone, som jag har gjort nu varje vardag i 3 veckors tid? Känns jättebra iaf! Sen gjorde jag mig iordning och mötte upp Vicky på stan :) Vi käkade kyckling wook och fikade i ungefär tusen timmar och avhandlade alla samtalsämnen typ <3 Sen kikade vi runt lite vad affärerna hade att erbjuda, kom hem med en jacka och ett par skor från Myrorna!



Såhär såg jag ut idag, rotade fram min gamla höst/vårjacka, gillar den som fan! Faktum är att den blev snodd två veckor efter att jag köpte den, men jag tyckte om den så mycket så jag la ut en tusing till och köpte en ny :P Det vart dock lite kallt idag :P


Här har vi mockajackan, är inte helt förtjust i knapparna, ska kanske byta dom innan jag använder den till våren! Annars tycker jag den är sådär härligt 60/70-tal, fin brun färg, sitter som ett smäck!



Och skorna :) Är så jäkla nöjd! 50 pix för dessa :D

Ikväll blir det hemma-mys med Andreas framför Sverige - Vitryssland i OS!

Wohoo!

Känner mig toppen idag :D Ska skynda mig till bussen nu till stan och fika med Vicky! <3

Made me lol irl^^

Först måste jag bara säga, att det är inte kul med "fula" människor, utan det som ÄR kul är Vicky XD

"Can i keep it mom?"
"PPPPLLLZZZ?"


Vi är fåniga, dvd! (Det Vet Du)^^

Torsdag!


Ojdå, här vart det dålig uppdatering :O Jag har inte gjort nånting särskilt idag alls, inte ens gått utanför dörren faktiskt! Har sovit ut, tränat, och nu sitter jag och jobbar med projektet, förlåt om jag gör er nyfikna (Carro, haha :P), det är verkligen inte för att locka läsare eller nåt. Utan jag vet helt enkelt inte hur det kommer att bena ut sig än så därför håller jag det hemligt :) Just nu sitter jag och matar in uppgifter i ett program, Ctrl C och V går varma här :P
Boring, boring^^
Imorn ska jag fika med Vicky, det blir kul! Ser fram emot det <3
Och imorn ska Sibel gå två visningar under Oslos modevecka :D *stolt*

Foto; Jessica Bergman

Ny mascara favorit!

För en månad sen ungefär prövade jag på en ny mascara, Maybellines Collosal volum' express! I början är det alltid lite knepigt med nya mascaror, men nu älskar jag den! Den gör allting för fransarna, den ger volym, separer och fransarna ser betydligt längre ut!

Jag sveper och zick zackar över om vartannat, väntar tio sekunder och gör om samma sak igen!

Och här kan ni se hur mina fransar ser ut i min förra favvo mascara, Max Factor Masterpiece max:

Inte alls samma fyllighet! (även om det inte är den bästa bilden, jag vet)

Och här är mina fransar osminkade:



Tänker definitivt köpa den här mascaran igen! Bättre än både Dior show, Max Factor masterpiece max, L'oréal Volume shocking och Max Factor False lash effect - som har varit mina favoriter förut^^
Men det är ju väldigt individuellt med smink! Vilka är era favoriter? Berätta gärna varför dom är så bra också :)


Solglasögon!

Jag är besatt av att tänka på sommaren och utlandsresor nu för tiden XD Har ju redan kollat ut vilken bikini jag ska ha i år ;) Men strand-outfitten slutar ju inte där, det viktigaste är nog ändå solglasögonen! Mina kriterier för snygga sådana är att dom ska vara stora, märkbruna (svart ser för hårt ut), sitta bekvämt uppe på näsan så att det inte kommer in sol uppifrån och dom inte halkar ner + att näsan inte får se dubbelt så lång ut :P Det här verkar dock jättesvårt att hitta i bland budget ställena^^
Jag har hittat bilder på solglasögon som ger mig största ha-begäret någonsin:


Självklart sitter dom på Natacha Peyre, och självklart skriver hon inte ut vart dom är ifrån :P
Någon som vet vilket märke det är?

Jättemysig kväll :)

Så, nu är man hemma och har varvat ner lite! Var ju som sagt och med Andreas upp till Väse och firade min käre far :) När jag, Andreas och Mia kom fram var faster Marja där också med fästman :D Flera år sen jag träffade henne sist och hon är så himla härlig! Hon har bl.a. bott i Italien i flera år och hon är exakt så som jag tänker mig att en italiensk mogen kvinna är ;) Varm, öppen och rolig!
Hade inte med mig kameran :( Skäms på mig! Men vi tog ett par bilder med Andreas iphone så jag har nånting att visa upp!


<3

Min pappa fyller 60år idag!


Jag, pappa och Mia sommaren 2007.

Jag kan inte fatta att min pappa är 60år! Han ser varken ut eller beter sig som 60, så dom där siffrorna känns mycket märkliga :P Men så är det iaf och jag och Andreas ska till Väse och fira honom senare i eftermiddag :D Jag och Mia var ju på stan i fredags och köpte present, och eftersom min pappa inte förstår sig på internet (;P) så kan jag berätta att det är biljetter till The Beach boys som kommer till Karlstad i sommar :) Prrrfekt!

Här kommer en bildkavalkad på min bästaste bästa pappi! (Tyvärr har jag inte bilder från när jag var liten på datorn, utan bilderna är från när han var ung och från de senaste tre åren)

Mammas och pappas bröllop i början på 70-talet.


Bröllopsmiddan.


Mamma, pappa, min storebror Marco och halv storasyster Linda, 1975.


Jag och pappa på min student 2007


Pappa och jag i Malmö 2007.


Hos Mia och hennes kille i Malmö 2007.


Mia och pappa på karaokekväll på pizzerian i Väse, 2007 ;)


Pappa lirar loss lite på min 20-års dag, 2008 :)


Pappa och Mia drar fram gitarren under julen 2008.


Pappa tar in Kristinas hästar nu i julas.

Det är så skönt att se hur lycklig pappa är nu tillsammans med Kristina :) Har nog aldrig sett honom må så bra som han gör nu, och det gör mig så varm inombords! Ska bli jättekul att komma hem till dom sen <3

Småglädje i vardagen^^

Något som gör mig glad är när jag ska städa ur min väska och hittar (bland en massa tobak som åkt ur gamla cigg, snytpapper och annat mysigt) godis, och inte vilket som helst utan mitt favoritgodis :D som har ramlat ur godispåsen nångång för länge sen :P
Så jag sitter och mumsar på 5st. såna där Jättesalta nu X) Strax ska jag ta bussen in till stan och jobbet^^
Ha en fin måndag, alla! P&K

Myskvällen igår!


Jag och Andreas dukade fram räkor, lax, baguetter och såser framför TVn där vi såg på lite olika nya avsnitt som vi hade hunnit med än :) Mmm.. så gott <3

Heaven tonight!


Alla <3 dag!

Jag och Andreas ska bara ta det lugnt, den senaste tiden har vi inte haft så mycket alone time, så vi ska bara äta god mat, se på nya avsnitt av våra favorit tv-serier och gosa ner oss :)
Vet ni? Andreas berättade att han faktiskt tänkte köpa den där jackan till mig i Alla hjärtans dag present! Han sa att han aldrig hade sett mig sukta efter ett plagg så mycket, så han ville jättegärna ge mig den, men tyvärr är den slutsåld i min strlk.. As I predicted^^ Men det är tanken som räknas <3

Förra året åkte vi skridskor denna dag!

BFF Saturday!


Idag ska jag hänga med Vicky! Hon berättade nyss att vi ska äta pannkakor :D Har inte ätit det sen jag var typ 13 eller nåt, Andreas tycker inte om pannkakor så det har bara inte blivit att jag har stekt det själv liksom :P Men ja, idag ska jag vara med Vicky hela dan och kvällen så då ska vi äta pannkakor och ostbågar och allt sånt som är förbjudet i mitt och Andreas hem :P Så kan väl han få passa på att äta bananer och blodpudding och sånt som jag har förbjudit ;)

Bilder från festandet förra Fredan ;)

En vecka efter, inte så farligt va? :P Både jag och Vicky har vart sega med bilderna, haha!

Denna låt kom på och vi gick lite vilda på gitarrerna haha ;D



Hahahahah, orkar inte med mig själv ><


Cutiepie Maya kom över också :D




Första vi gjorde när vi kom till Ankan var att köpa en varsin redbull/vodka och önska Bloodhound gang - Bad touch, haha! BÄSTA!


Oooiiihhh!


<3


Fylla<3




Efter stängning, jag visar hur ledsen jag är över vintern :P


Sletna X)

Lunch och gå på stan med syrran :)


Strax ska jag äta lunch med Andreas, hans jobbarkompisar och Ludde som kom hit igårkväll från Sthlm :) Senare ska jag möta upp Mia på stan och köpa födelesdagspresent till pappa!

Bild från Mars 2008.

Nyklippt :D


Yes nu har Jonna varit här och klippt både mig och Andreas! Älskar att en av mina vänner är utbildad frisör nu ;) Hon klippte topparna och jämnade ut håret lite (har ju klippt mig själv med kökssaxen det senaste året :P). Känns jättebra att ha fått bort allt fnösigt och torrt! Taack, vännen :)

Modellcoach i lördags!

Förresten så har jag ju helt glömt bort att berätta om i lördags då jag var modellcoach under ett Modell för en dag-jippo! Det var väldigt kul :) Men svårt, vafan! Jag hade ju gått och funderat lite kring hur jag tänker under plåtningar men det verkade som att det var alldeles för mycket info för tjejerna så det blev väldigt basic. Jag var nog lite dum som tänkte ge "detalj-tips", när det egentligen bara är att visa några lätta poser som ser bra ut på alla tjejer och få dom att slappna av! Här kommer lite behind the scenes som jag snott från Sofias blogg:

Christer Persson, jag och Patrik Holmström




Torsdag!


Gud vad härligt! Den här veckan blev inte alls så stressig som jag trodde i början :D Det har faktiskt varit en väldigt trivsam vecka med lagom mycket ansträngning vad gäller jobb och lagom mycket tid för intressen och vila :) Vad bra det blev tillslut!
Idag har jag tränat (Zumba Sculpt and toned i vardagsrummet) och tydligen så lyckades min syster vara alldeles för tidig och prickade in att plinga på dörren precis då jag stod i duschen efteråt! Hon ringde mig också men det hörde såklart inte jag :P Så hon trodde att jag inte var hemma och åkte hem till Väse igen, vi som skulle ses på stan senare! Men vi tar't imorn istället och vips så har jag bara några få uppgifter idag! Första var att posta fler tradera paket -Check! Och andra är att Jonna ska kommer förbi senare och klippa håret på mig och Andreas :) Ska se om jag får tid över för att sitta på Skype ikväll också^^

Foto; Rebecka Bergvall

Får ont i magen ><


Jag får ont i magen (!) så mycket ha-begär den här jackan ger mig!
Andreas sprang in i rummet helt orolig förut när jag skrek ut "MEN ÅÅÅÅHHH...... AAAARGGHHHH !!" Bara "Vad har hänt?" "Jackan är så förbannat snygggg !"
Har faktiskt gjort upp en betalningsplan för den nu, för 1800kr pungar man inte upp bara sådär i mitten av månaden :P Men jag har en symaskin som jag inte har använt på flera år så den få ryka nu - Bye bye ;)
Så får vi hoppas för allt i världen att inte jackan är slutsåld nästa vecka när jag har cashen, för det är ju största Topshop-syndromet :P


100210


Idag blire jobb! Sista jobbdagen för veckan, känns bra! Och det verkar ju inte som att jag ska till Köpenhamns fashionweek i helgen så nu känns livet lite lättare faktiskt :) Det kändes så stressigt för jag har aldrig varit i Köpenhamn och jag hade vart tvungen att fixa resa och boende själv för det ingår i lönen och halva lönen hade gått åt till det så.. äh! Förhoppningsvis kommer det nåt annat modelljobb som Berlin-agenturen vill skicka mig på detta år :)

Jag vill ha sommar! Snygg jag var förra året eller? ;O Vill ha lååångt hår.. Fast inte löshår :P Också vill jag vara brun X) Det är som en grej jag har varje vår/sommar, att bli så brun som jag bara kan! Det är det enda jag tänker på ungefär :P och jag misslyckas varje år, haha! För jag är blek helt enkelt^^ Men jag blir faktiskt sakta men säkert lite brunare varje år ändå :)

Tommy gun!


Gillar videon och låten sätter sig direkt! Perfekt till förfesten tror jag ;)

Just nu ligger det en lasagne i vår ugn och go'nar sig X) Ikväll ska jag jobba med "projektet" med Chocolate chip cookies vid min sida och denna spel-lista ur högtalarna! Min och Vickys pepp musik ;)

Nytt i min Wishlist!


Jag dregglar extra mycket över sandalerna, dom är ju helt perfekta !! Såna där westernspännen + öppen häl och tå <3 Tishan med patches och "jeans"läderjackan!

Balmain inspirerat från Ann-Sofie Back hos Topshop!


Nu kan man hitta denna tröja på Topshop, lite Balmain inspirerad, right? Jag giller't iaf! Finns massor hos Topshop nu som jag seriöst funderar på att lägga sparpengarna på :P

"Ledig idag"


Det visade sig att det finns rätt lite att göra på jobbet nu så jag var inte "grön" för idag^^ Så istället flyttade jag och Andreas våran tvättid från Torsdag till nu (han jobbar hemifrån)! Också ska jag träna, handla mat, jobba med det nya projektet och ikväll går mina Tradera auktioner ut så ska hålla lite koll på det och skicka mail :)
Känns skönt att ha en heldag då jag kan fixa med detta, det behövdes! Gjorde min vecka lite mindre stressig^^


Mrs Smarty-pants ;P

"Nu ska jag köpa ett halvt kg Chocolate chip cookies och Cola light och gå ner i vikt!"


Jobba, jobba, jobba!

Om en halvtimme sticker jag till jobbet^^ Har megaångest ungefär, för nu är det två veckor sen sist och det är alltid tungt att jobba igen när det har gått en tid.. Men egentligen borde jag vara glad, för jag var inte ens bokad för idag men jag ringde igårkväll och frågade om det fanns plats för mig :) Behöver pengar!
Har iaf nya numret av Glamour att läsa och mobilen sitter på laddning så jag kan spela spel på den ;D
Vad tråkig min blogg är :P Men det går ju upp och ner i livet och det smittar av sig på bloggen^^
Hörs imorn igen, P&K!

P.S. Glöm inte mina auktioner på Tradera, dom går ut imorgon!

Ett par nya bilder :)

Från plåtningen med tema "Flickan med svavelstickorna" med fotograf Rebecka Bergvall!


Stressad^^

Oj vad dålig uppdatering det har varit här då under helgen! Jag känner mig lite sådär smått nere/stressad för det tycks dyka upp en massa saker jag måste göra det närmsta 2 veckorna nu..
Jag kommer ihåg när jag gick i högstadiet/gymnasiet, jag hade ett fullpackat schema varenda dag! Jag dansade flera gånger i veckan, spelade teater, spelade basket, repade med ett band, varannan helg var jag hos pappa i Väse och samtidigt hann jag med skola, vänner och pojkvän! Just nu blir jag stressad av att prata med två olika på msn samtidigt som jag ska läsa bloggar, haha XD
Men just nu är det jobba på Norstat mån, tis och ons, på torsdag ska jag och syrran hitta en 60-års present till pappa, klippa håret och tvätta, och sen under helgen vet jag inte om jag ska till Köpenhamn eller inte :O Jag har en option på ett jobb där under modeveckan.. Samtidigt har jag det här nya projektet som jag vill visa framfötterna för!
Och egentligen vill jag bara sitta hemma, läsa, träna, se på Real housewives och äta kakor :P
Men jag är ju från Värmland, så jag vet att "dä årner säj"!

Nu ska jag laga mat med stortjocken (<3) Hörs imorgon istället :) P&K!

Vimmelbilder från igårkväll^^

Hittade några vimmelbilder från igårkväll, tänkte lägga upp dom här i väntan på dom från Vicky :)
Men varför kan dom inte ändra så att man inte bilderna ser så röda ut? Hemskt ><

Vicky och jag <3 Svettiga och gosiga X)


Hahah jag ser jätterädd ut! Och det med all rätt, den här bruden var galen :P


Och en till :P

Nu blire mat och melodifestivalen! Berättar om Modell för en dag-grejen där jag var modellcoach imorgon^^

Modellcoach!


Godmorgon! Det blev lite vilt igår ;D Hade skitkul verkligen! Tog tyvärr inga bilder, men jag vet att Vicky gjorde det så får vänta tills jag får av henne^^
Om en timme ska jag till stan och vara modellcoach under en fototräff där det kommer vara rätt många nya tjejer/killar som vill stå framför kameran, så ska hjälpa till, dela ut lite tips och tricks ;)
Ikväll ska jag och Andreas över till Fredrik och Jennie och se på Melodifestivalen! Fler som ska se?
Hörs förhoppningsvis senare, men det kan hända att jag måste åka direkt från fototräffen till F&J^^
Ha en kul lördag, alla! P&K

Foto; Armand Dommer

Fast and frightening!

Hej hej!
Jag, Vicky och Maya är här på förfest, skitkul! Sry att jag inte har uppdaterat innan med outfit och sådär, men vi har haft för kul helt enkelt :P Ska till Ankan snaaart.. Syns där :D P&K!

Fredag!


Idag har jag tränat Zumba igen, haha ;D Men det funkar bra, bara dra undan soffbordet i vardagsrummet, man behöver inte bry sig om hur man ser ut, man kan göra övingarna så som känns bäst för en själv, jag t.ex. har en väldigt spänd nacke så jag ändrar om lite så att jag inte ska få ont i den, efteråt kör jag lite extra övningar för rumpan och sen stretchar jag. -Toppen!
Nu ska jag till Ica och posta ett par grejer som redan har blivit sålda på Tradera :) Och ikväll blir det utgång med Vicky, jääj :D Ska bli såå kul! Har inte sett henne på en vecka typ, förutom en snabbis för ett par dagar sen. Vi har hundra grejer att catcha up on^^ Och jag har inte varit ute och festat sen juldagen, känn på den!
Hörs igen lite senare :) P&K!

Foto; Tommy Andersson

Nytt projekt!

Har precis pratat på Skype i 2 timmar, känns som 20 minunter :P Det är ett nytt projekt som jag har på gång, det är väldigt nytt så vill/kan inte säga så mycket.. Det låter för bra för att vara sant just nu och då är det förmodligen det också :P Berättar senare i framtiden när saker förhoppningsvis börjar hända!

Nu blir det natti natti, så hörs vi imorgon! P&K

Ris i vattenflaskor = hantlar^^

När jag var på stan ringde Andreas mig och sa, "Köp inte hantlar på stan, gumman, det finns mycket billigare på nätet!" Och jaa.. orka betala 150kr mer bara för att dom är köpta på Staduim och är från ett fläshigt aerobics märke! Så ska beställa senare och tills vidare har vi fyllt mina 0,5l vattenflaskor med ris, så det blir lite tyngre ;)
Efter Zumba - Sculp and tone så körde jag 5 minuter extra med rumpövningar som Sofi Fahrman visare på aftonbladet:

Dom är riktigt bra, faktiskt! Dom som har gått på yoga känner nog igen det :)
Nu blire duschen och sen maaat!


100204

Strax ska jag in till stan, ska till arbetsförmedlingen och sen ska jag köpa hantlar :D Ska ju testa på Zumba, och igår använde jag två 0,5l vattenfyllda flaskor som hantlar haha ;) Blir nog bättre med lite tyngre och mer lätthanterliga hantlar, skitkul var det iaf och man blir riktigt svettig!


Och såhär ser jag ut^^
Långt hår jag börjar få :D Men jag vet att jag måste klippa topparna snart, alltså! Jonna, kom igen, åk till Karlstad nu :P Har inte lust att betala 400 spänn för att klippa 2cm av mitt hår :P Och jag måste sluta klippa mitt hår själv med kökssaxen för det sliter bara ännu mer på håret nästan^^

I sommar vill jag gå klädd i Victoria's Secret!

Åh! Har hittat den perfekta bikinin tror jag :D

Tror den kommer sitta jättefint + att jag älskar den färgen, den komplimenterar min hudfärg :)

Sen så hittade jag lite annat smått och gått också ;)

En jumpsuit i typ samma färg, perfekt utomlands!


Och dessa Steve Madden sandaler, i svart <3

Jag vill ha sommar nuuuuu! Eller iaf åka utomlands<3

En behind the scenes bild från bokplåtningen ;D


Hahah fotografen Carlis Fridlund och jag went a little silly under plåtningen :P Vi hittade en gitarr och Carlis tog ett stativ och baseboll trä som mick :P Living out our dreams XD
Mannen som fångade ögonblicket var fotografen Sven Goewie!

Artikel om mig, men vart är fotografernas credit?

Åååhhh jag som blev glad först! Det är en artikel/intervju med mig i det nya numret av en online tidning, Exposureonline, dom kontaktade mig i höstas och frågade om jag ville vara med i den och dom försäkrade mig om att alla fotografers namn kommer stå med under bilderna. Och när jag kollar igenom dom andra modellernas artiklar i samma nummer så står deras fotografer med? Men inte i min artikel.. WHY?! Jag blir faktiskt arg för det framstår mig som dum eftersom jag sa till fotograferna vars bilder jag ville ha med att deras namn skulle stå med som copy right ägare av bilderna, så att dom med fick publicitet! Jag skrev klart och tydligt vilka fotograferna var till varje bild jag skickade till tidningen också, så just nu förstår jag ingenting, det måste ha blivit ett misstag från deras sida^^ Jag har nyss skrivit ett mail och frågade vad som har hänt iaf, så jag väntar på svar just nu..
Såhär ser sidorna ut och en in zoomning på texten, hoppas det är läsligt!






Jag hoppas alla fotografer till dom här bilderna som läser detta förstår att jag är hemskt ledsen att inte era namn står med just nu, jag har mailat dom på tidningen och jag hoppas att dom kan fixa till detta snart! Jag kommer uppdatera er om vad som händer.

Sålänge kan jag ju berätta vilka fotograferna är då i tur ordning från vänster till höger:
Tobias Fischer
Natalie G Sundling
Rebecka Bergvall
Axel Engström
Jessica Bergman
Tobias Fischer
Armand Dommer
Axel Engström
Evelina Eklund Hassel
Rebecka Bergvall

Det var väl inte så svårt, eller hur? :P

Säljer plagg/skor/löshår!

100209 20:51 Alla auktioner har gått ut!

Har lagt upp 10 tradera annonser ikväll som går ut om en vecka alltså runt 19-20 den 9e februari, kom ihåg detta ;)
Om det inte redan har hunnit läggas ett bud på tradera så kan jag sälja det genom bloggen till ett överenskomligt pris! Skriv det isf i en kommentar i detta inlägg, fast bara om du verkligen vill köpa det! Tar inte bort det från tradera förrän vi har kommit överens om något!


Utropspris 100kr
Strl 36
Klicka
HÄR för att komma till annonsen!


Utropspris 100kr
Strl S
Klicka
HÄR för att komma till annonsen!


Utropspris 1kr
Strl S
Klicka
HÄR för att komma till annonsen!


Utropspris 1kr
Strl S/M
Klicka
HÄR för att komma till annonsen!


Utropspris 50kr
Klicka
HÄR för att komma till annonsen!


Utropspris 100kr
Strl S
Klicka
HÄR för att komma till annonsen!


Utropspris 1kr
Strl One size
Klicka
HÄR för att komma till annonsen!



Utropspris 50kr
Strl XS
Klicka
HÄR för att komma till annonsen!


Utropspris 100kr
Strl 39
Klicka
HÄR för att komma till annonsen!


Utropspris 1kr
Strl XS
Klicka
HÄR för att komma till annonsen!

Lycka till :D

Publicer-bar enligt Baldur Bragason ;)

Rebecka Bergvall berättade just en lite rolig sak för mig! Hon är i Forsa med sin fotoklass och har haft en föreläsning med Baldur Bragason. Och efteråt fick dom visa sina bilder för honom och han hade då sagt att dessa två bilder som hon och jag har tagit tillsammans skulle kunna publiceras på en gång! Lite kul tyckte vi :)


Obs! Den sista här är ju en alldeles ny bild från Svavelflickan sessionen i torsdags!

Target


Har haft tråkigt idag så pillade lite med en bild för skojs skull^^
Dom där knivarna som sitter runt om mig ramlade ner hela tiden och ballongerna blåste omkring överallt och sprängdes rätt var det var, så det var nog den mest stessfulla plåtningen någonsin för mig!

Fotograf; Tobias Duveskog, Makup; Petra Heikkinen

Skratta inte åt mig nu :P

Jag håller på och får hem lite olika dans/arobics videos så jag kan träna hemma XD Helt gaaay, jag vet! Men jag har inte tid eller ork eller pengar för att ha gymkort längre, så kan lika gärna testa detta :P

Zumba och Core rhythm^^


Låt aldrig din kille tvätta ensam :P


Min Matthew Williamsson for H&M bikini är helt förstörd! Som tur är erkänner han och ska köpa en ny bikini till mig X) Kan inte ni tipsa om ställen där dom har snygga bikinis/baddräkter? Längtar såå till sommaren!

Foto till höger; Evelina Eklund Hassel

Nothing to do-monday!

Haven't you heard? It's nothing to do-monday :P Så Andreas visade mig lite roliga grejer på Something awful, hans favoritsida ungefär^^ Detta tyckte jag var rätt kul ;D Ni vet när man måste skriva i två ord för att bekräfta att man inte är nå spam eller nåt? Dom har hittat lite roliga såna ord och gjort bilder till dom ;)