Åååhh...

Min storasyster Mia ringde mig nyss och frågade hur jag mådde, jag förstog ingenting först men sen kom jag på att det är precis fyra år sen våran mamma gick bort.. Det är något knäppt med det här datumet 30e september, de senaste åren har jag haft det extremt jobbigt känslomässigt den här dagen utan att ens gå in på att tänka vad som hände 30e september 2005. För er som inte vet så gick min mamma, Leeni, bort av en plötslig hjärnblödning, ena dagen var hon frisk och nästa dag död. Oftast när man får en hjärnblödning så kan man operera och bli frisk eller om man har otur kan en del av hjärnan ha förstörts så man kanske är förlamad. Eller också så har man megaotur och blödningen kommer så plötsligt och sprider sig så snabbt så att man inte kan göra någonting åt det alls.


Mamma och jag.

Jag behöver inte säga att det har varit och är extremt jobbigt. Det var lite skönt att få prata med Mia iaf, vi har inte haft den bästa kontakten det senaste, men det kändes jättebra att prata med henne nu!

Mia och jag.

Så typiskt att Andreas inte är hemma en kväll som denna, han är och ser på när FBK möter Detroit Red Wings! Nånting han har sett fram emot att göra i ett halvår.

Jag ska nog gosa ner mig och se på Vänner avsnitt faktiskt! Det serien har jag inte kollat igenom på länge och jag och mamma älskade att se den tillsammans, precis våran humor! Hon gillade speciellt Ross :)

Hihi! Vilken liten armé ;D


Twentyseven names på Nya Zeelands modevecka, sött!

On another note..

Oavsett om jag kommer fullfölja Oslo-planen om att bo där på veckodagarna och jobba eller inte, så har jag ett modelluppdrag där på måndag :) Fotografen Martin Götenstedt ringde mig igår och frågade lite snabbt om jag ville vara med på en plåtning tillsammans med andra modeller (jag tror det var andra modeller med). Det kommer iaf vara en designer (kommer inte ihåg namnet :P) som stylar mig/oss :) Eh ja, det var ett rätt kort telefonsamtal och det var så mycket grejer i mitt huvud igår så jag minns inte exakt vad han sa haha! Men det blir kul!
Här är en bild från en av våra tidigare plåtningar:

Foto; Martin S Götenstedt, Makeup; Jessica J


Snurrig i bollen!


Igår när jag kom hem från Oslo så blev det rätt känslosamt och idag är jag helt snurrig!


Hos Vicky i Norge :)


Nu har jag lånat Vickys pojkväns dator, jag och Vicky sitter brevid varann framför datorerna och lolar like in the old days ;D
Vi har fixat så mitt norska skattekort kommer om typ 2 veckor och sen åkte vi hem hit så jag fick se lägenheten :) Värsta mysig med trägolv! Så lol föresten när vi var påväg till skattekontoret! Folk kom från höger och vänster och frågade oss om vi visste vart det låg, så vi var ett gäng på fem pers eller nåt tillslut, Vicky fick leka dagisfröken ;D Invandrare i Norge :P
Nu ska vi äta snart och sen åka in till stan igen och möta upp Sibbe och hänga lite innan min buss hem går^^ Det känns faktiskt rätt bra att jag kommer bo här på veckodagarna nu, jag tror jag snabbt kommer komma in och förstå norskan.. Jag är bara orolig för om jag kommer få jobb och om jag kommer klara av det, men det ordnar sig! Som vi säger i Värmland ;D Man har bara lite lågt självförtroende när det kommer till jobb-biten efter att ha bott i Karlstad där man aldrig får jobb!
Nu blire mat, hörs imorn igen :) P&K!

Mot Sherwoodsskogen!

Eller Oslo, lite samma sak ;) Ska dit och möta upp Vicky och hon ska hjälpa mig skaffa norskt skattekort, känns lite bra att göra det såhär innan och få se staden en snabbis!
Kommer hem igen ikväll, får se om vi hinner höras då eller om det blir först imorn igen ;S Ha det fint iaf :) P&K!


Vilket par ska jag välja tycker ni?

Har tagit fram 3 finalister från Have2have eftersom jag fick det där erbjudandet som jag skrev i inlägget innan :)

Så himla svårt att bestämma, hjälp mig! Dom första är ju snygga, gillar snörningen och kilklacken och ormmönstret. Jag tänker dom tillsammans med ribbade mörkgrå strumpbyxor, funkar både till vardags och fest.
Dom andra känns så väldigt mycket som ett par skor man måste ha nu, haha! Alla har ju ett par svarta ankelboots med platå, och då vill jag med ha ;)
Dom sista är ju jättebra för jag har inga vanliga svarta pumps liksom, och dom här är ju inte heelt vanliga heller utan sticker ut lite sådär lagom!
Jag får tänka på't några dagar, så får vi se sen :) Jag vill jättegärna utnyttja den här rabatten jag har fått iaf!

Have2have erbjudande <3

Men vad roligt :D Kollade nyss min mail som jag har till den här bloggen och fick se detta:

Och inte är jag ju nominerad till Blogg Awards och inte heller har jag mailat dom så då måste det vara det tredje alternativet - att dom gillar min blogg haha! Det här måste jag ju dra nytta utav, halva priset liksom! Ska genast kolla vad dom har att erbjuda :D

Förberedelser..

Nu har jag precis kommit hem från stan, jag var dit en sväng bl.a. för att hämta personbevis^^ Planen är nämligen att mina vardagar ska förflyttas till Oslo rätt snart!


Såhär ser jag ut idag, har börjat köra på lite mer naturlig sminkning.

Jag skriver mer om Oslo grejen när jag själv vet lite mer, just nu är det lite up in the air^^

Gimme a Brejk!

Min nya godis-obsession är helt klart:

Så himla goootttt ! Och just nu är det ta 4st för 20kr på våran Ica Nära :D
När det kommer till godis så är jag sån att jag kör samma godis en period, köper bara den! Sen kommer det av sig självt att jag hittar nån annan godis som jag sen bara kör den en period. Typ som frukost ni vet, den äter man ju oftast samma rätt länge tills man tröttnar och kör nåt annat!
Men Brejk och riskakor med sourcreme & onion smak är grejen just nu :D

Vilken typ av tjej skulle ni falla för om ni var flata?

Jag tror jag skulle falla för en tjej som denna ;)

Lara Stone

Den här bilden är såå sexig i mina ögon! Alltså så där så att man på riktigt börjar fundera på om man skulle kunna "vara" med en tjej^^ Det är nånslags energi i den här bilden som jag tolkar som rå, farlig, "jag-bryr-mig-inte", ruffsig i håret fast har fin-örhängena på och tar på mina bröst ;D Jättesvårt att förklara, men visst att det finns tusentals med snygga brudar i världen och Lara Stone är verkligen en av dom, men det är just energin i den här bilden som får mig på fall!

Om ni hetrotjejer som läser min blogg vore flator, vilken typ av tjej skulle ni då falla för tror ni?

Rad Hourani leggings!


Coolers! Jag vill ha :D

Spontan utekväll igår!

Jag kom hem klockan 19 från STCC i Mantorp och då hoppade jag direkt in i duschen och drog på mig lite random kläder. Sen fick jag sminka mig i raketfart, concealer, rouge, mascara och läppglans för att bege mig iväg till Fredriks 25års kalas! Jag trodde vi bara skulle vara där för det är så det brukar bli, Andreas kompisgäng är inte så krogen-people längre^^ Men just ikväll då när jag inte var iordning alls så skulle vi såklart ut på Blue moon! Jag som hade dragit på mig sköna tygskor när jag skulle dit fick låna ett par heels i strl 37 :P av Jennie och sen bar det iväg!

Såhär såg jag ut! Lufttorkat hår, minimalt med smink och inga accessoarer, herregud! Haha det kanske låter helt fånigt, men i min bekantskapskrets gör vi en stor grej av just att göra sig iordning när man går ut! Så det här var lite nytt^^


Jag och Andreas på Blue moon - första gången för båda att vara där! Det var himla kul, kändes som att man var i en annan stad och festade eftersom att man varken kände till stället eller folket där!
Efter en massa dans och drinkar drog jag och Andreas till Sibylla för fyllekäk och sen taxi hem! - Gött! Jag brukar aldrig unna mig fyllekäk eller taxi!

Nu blire en lugn söndag, ska äta så mycket mat och godis och se på avsnitt! Har bl.a. nytt The Office avsnitt att se + hallå! ANTM s13 har ju börjat och ingen säger nåt :O
Hörs senare, alla! P&K

Det borde vara olagligt..

.. att behöver gå upp 05.30 på en lördag :P Om 10 min ska jag gå och bli upphämtad av Sofie, hennes kille och Linn, tror jag? Vi ska till Mantorp där finalen av STCC är och jobba som gridgirls :) (Inte Sofies kille dårå, han är bara chaufför ;P).
Det  är en 3,5h bilresa dit och hem så jag kommer nog vara helt slut ikväll, men jag ska ändå gå över till Fredrik som fyller 25år när jag kommer hem och fira honom tillsammans med Andreas och gänget!
Med andra ord, förmodligen ingen mer uppdatering idag, men vi hörs imorn :D
Ha en toppenlördag, P&K!

Är alla "dåliga" bloggare idag eller?

Inte bara jag XD Det är helt dött när jag uppdaterar min bloglovin, och ändå bevakar jag typ 50 bloggar^^ Men det är väl så en fredag :) Själv har jag varit och ätit middag på krogrestaurangen här i hörnet med Andreas och hans kompis Eric och nu blire Idol!

Hur många bloggar följer ni?

Prada goes kitsch? ;D

Hihi så himla sött! Två toffsar i håret + en röd liten mun och solglasögonen på det ;D

Prada SS10 Milano fashion week.
Gillade inte visningen i övrigt, men det där var bara för cute :D

Foton lånade av Style.it

Hunnit med mycket redan innan lunch idag :)

Yes, idag har det varit effektivitetüng! Var till kåmmunikare och skrev ut och dolade med CVt, hade möte med min coach, och åkte sen iväg och delade ut mitt CV lite här och var^^ Det brukar ju inte generera så mycket jobb, det mesta går genom kontakter. Men går man inte runt och visar upp sig och lämnar svart på vitt vad man går för så är man ju inte med i gamet heller! Annars så har jag lite Norgeplaner.. Vi får se hur det blir med det^^
Såhär såg jag ut idag iaf:

Blekte ögonbrynen igår också, är väldigt nöjd! Blev bättre den här gången när det var med flit ;P

Nu blire lasagne och Ensam mamma söker s02 ;D Så himla gulligt program som jag aldrig hade haft tanken på att se förut om det inte vore för att jag var så uttråkad igår haha!

Jag ska nog gå och bleka ögonbrynen nu..


Various bilder av Lara Stone
Efit: Det är visst Catherine McNeil på första bilden, my bad!

Haha nånting som verkligen irriterar mig XD


Jag är hemma och vilar eftersom jag har ont i halsen och vill inte bli sjuk eftersom jag har jobb på lördag.. Iaf så ser jag på TV3 play och då kommer den här Gillette Fusion reklamen flera gånger i varje program och dom säger en sak som stör mig så himla mycket! "Ger känslan av mindre irritation!" KÄNSLAN av mindre irritation !!! Liksom, vad menar dom med det? Att det egentligen inte blir mindre irritation? :S Jag hakar lätt upp mig på knäppa reklamer och det här är en sån grej.. Nån mer som kan störa sig på konstiga slogans och reklamer ibland? :P

Usch, jag vill ha jobb så jag slipper sitta här hemma och störa mig på såna här småsaker haha ><

Äntligen!

Lite sommar 2010 kläder jag skulle vilja ha på mig :D

Det är Twenty8twelve som står för detta på London fashion week :)
Ofta när jag ser bilder från visningarna så tycker jag bara att FÅ hela outfits funkar tillsammans med modellernas hår och makeup. Och ibland är det en jacka man tycker om medans kanske kjolen är helt off :P
Men här iaf, gillar jag allt! Allt från modellernas hår, smink, accessoarer, längderna på shortsen, kjolarna och jeansen, skorna, lagom hög midja.. Känslan av stilen helt enkelt! Avslappnat, rockigt, lite Madonna 80-tals vibbar ;) men ändå bohemiskt! Fy vad jobbigt att dom visar sånt här nu när man behöver all pepp man kan få över att hösten är här :P

Jag som trodde hon hade blivit brunett?

Här är Lara Stone utanför Jeagervisningen under Londons modevecka:

Snygg stil, var min första tanke.. Men, hade inte hon bytt image och blivit brunett?

Det kanske bara var en quicky just för det här numret^^ Det är jag glad för iaf :)

Översta fotot är lånat av AltaMira

Nu bär det av på födelsedags firande :)


Andreas mammas sambo, Håkan, fyller år idag! Så strax ska vi över till dom på lite tårta och allt sånt som kommer till, jag är ju lite av ett tårtmonster så jag är glad haha! Vet inte om vi hörs senare ikväll, eller om det blir först imorn.. Ivf, ha det fint alla, P&K!

Foto; Natalie G Sundling

Pyssel-onsdag :D


Idag efter kåmmunikare gick jag och införskaffade ett stort vitt pappers ark och limmstift, det + lite gamla tidningar ska bli en moodboard^^ Ska försöka klistra dit utklippta bilder på hur jag vill se ut/vara, vad jag vill göra på fritiden, hur jag vill bo, vart jag vill resa, vad jag vill jobba med o.s.v. Mina drömmar helt enkelt :) Tror jag behöver lite motivation, och det här kan nog hjälpa en hel del!


En ny bild från söndagen :)

Okej, innan jag går och lägger mig så måste jag lägga upp denna bild som jag fick nyss!

Riktigt cool tycker jag, vad tycker ni?

Foto; Jessica Bergman, Makeup; Jeanette Melwinson


Okej, ni övertalade mig ;)


Jag stannade hemma ikväll tillsammans med babe och hemmalagade pannbiffar, brunsås och pommes + att det blir popcorn och choklad framför Idol snart ;) Mmm mys!
Ha det bra så hörs vi imorn igen, P&K!

Träna när man är påväg att bli sjuk?


Vad säger ni? Är det bra att komma ut och träna lite smått fastän man känner sig krasslig med halsont eller är det bättre att sitta stilla inne hela dagen? Jag brukar ju gå på bodyjam (dans) passet på tisdagar, men det tror jag att jag skippar helt, frågan är istället om jag ska gå på ett bodybalance (yoga) pass istället?
När jag gick danslinjen på gymnasiet så var vi tvungna att träna fastän vi var förskylda, bara vi inte hade feber! Feber var big no-no då skulle man absolut ta det lugnt.. Jag har ju som sagt inte feber, och förskylningen har inte brutit ut än - det tackar jag Esberitox för! Utan jag har bara ont i halsen.. Men tänk om jag överanstränger kroppen och blir sjuk :( Eller är det bara bra för kroppen att komma ut och jobba lite?

Vad tror ni? Vad skulle ni ha gjort? Jag tror det lutar åt att gå på boybalance faktiskt..


Ett år gammal bild^^

Folk på NY fashion week.


Jag klickar in ibland på WhoWhatWear och dom har lagt upp en del bilder på kännt folk under NY fashion week veckan, det mesta såg inte så bra ut enligt mig :P Men här har jag valt ut några snygga outfits att inspireras av :)
Ni får gärna tipsa mig om bra sidor med backstage bilder från modeveckorna, tycker sånt är jättekul att se!

Kunden valde en annan modell..


.. Igen! Haha men det är bara att vänja sig^^ Jag fick mail imorse från min agentur i Berlin, jag hade en option på ett modeplåtning i Hamburg men i mailet imorse då stod det att dom tyvärr valde en annan modell i slutändan. Så är det ibland, eller allra oftast^^ Men det hade varit väldigt kul om jag hade fått det jobbet för det var mycket mer pengar än vad jag har tjänat på andra modelljobb och så skulle jag ha fått träffa dom på agenturen för första gången OCH dom skulle ha passat på att skicka mig på endel go sees.. Det lät ju för bra för att vara sant, så jag har faktiskt inte lagt ner så mycket tankeverksamhet kring det! Bättre lycka nästa gång :)

Foto; Axel Engström, Mua; Lisa Stenlid

Mörkt, dramatiskt, metal, genomskinligt, slinky, gotiskt...

.. Bjuder Topshop på:

Såhär vill jag se ut!

Fotot hör inte till Tophop, det är Lily Donaldson fotograferad av vem vet?


Krasselikrass..


Mm.. Inte konstigt att jag var trött igår när vi fotade trots en stilla hemmakväll i lördags och 10 timmars sömn.. Igårkväll kände jag av dom första tecknena på förskyling - en konstig känsla i halsen. Det slår aldrig fel, idag har jag halsont och huvudet känns tungt :( Så det är bara att börja knapra Esberitox och ta det lungan nu framöver^^

Hemma från fotningen^^

Så, nu är jag hemkommen! Har tvättat av mig sminket och och håller på att laga mat :) Dagen resulterade tillslut i en rätt dramatisk porträttplåtning med Jessica Bergman och sen knäppte även Raman av några bilder med samma smink fast lite annorlunda ändå.. Om det blev något utav allt så får ni såklart se det här ;)
En BTS bild hanns med iaf:

Det är när Raman fotade mig mot slutet^^ Blev himla ljust när dom tog med min kamera :S Det är inte så ljuset blev på bilderna haha bara så ni vet :P

Nu blire mat och chill resten av söndagskvällen :) P&K!

Fototräff idag :)

Yes, om en halvtimme ska jag till Karlstad fotoklubbs lokal och träffa ett gäng tjejer och plåta :D Blir nog jättekul! Jag har inte bestämt med någon direkt utan vi får se vad det blir :) Jag tar med mig ett gäng kläder och mitt eget smink om muan är helt upptagen^^
Skriver sen när jag kommer hem igen hur det har varit :) P&K!

Tidsfördriv ;)

Den som inte har något att göra och är nyfiken av sig kan gå in på den HÄR sidan och få sitt ansikte analyserat ;D Så här gick det för mig:


Nu blire att städa badrummet och sen ska jag och Andreas bara gosa ner oss med god mat och avsnitt X) <3


Foto; Tobias Fischer

Phi SS10 Fashion week


Gillade den här kollektionen väldigt mycket, såklart föll jag för dom svarta plaggen! Är inte så förtjust i helvita eller helbeige outfits och jag tyckte det var en del konstiga längder på kjolarna och byxorna, typ capri - blä!
Men jag gillar allt med dom här tre looksen! Kavajerna, mcjackan, detaljer på axlarna, dom coola jeansen, transparenta tishor och byxor, samt bootsen! Tycker om håret och maken här också på tjejerna, ser så himla naturliga ut, en väldigt snygg kontrast till det svarta!

Foton lånade av Coutorture

Bilder från igår!

Jag och Sibbe hade sjukt kul här hemma hos mig :D Lyssnade på en massa bra låtar från 90-talet typ Destinys Child, TLC, Will Smith, Madonna, Ace of Base,  ;D Och på bussen till stan var Sibbe turk och visste inte att man var tvungen att vara 18 i sverige för att gifta sig XD hahah!

Vi drog först till Arena, var där till typ halv ett och hade skitkul, dansade till alla fula gamla låtar dom spelade XD Sen blev det lite långtradigt så vi gick till Ankan istället..

Där var det fullsmockat med folk som vanligt :P Men ändå rätt kul emellan alla knuffar och äckliga killar^^

Oooohhh haram !!

FÖRFEST! :D




T-t-totally dude!

Extraknäck igen!


Yes, det blir att jobba som gridgirl igen på STCC, det är nästa lördag i Mantorp den här gången, final dessutom :) Gött med extra cash, behövs verkligen den här månaden! Har lite mer räkningar än vanligt att betala också måste jag ju köpa Manson biljett snaaaart!

Nu ska jag hoppa in i duschen, om typ en och en halv timme kommer Sibel hem till mig och vi ska äta tacos och förfesta lite :D yeeeaah! T-t-totally dude ;)

Later Skater!

En present :)

För nån timme sen kom posten och med den var det en present till mig :D Jag fick ett erbjudande för typ en vecka sen om att bli medlem på "modellernas facebook" och som modellmedlem fick man då ett läppglans från Iris Harona, färgen Pink^^


Och så här ser det ut på:

Lite sött, inte riktigt min stil till vardags, men kommer säkert till hands på nån plåtning :) Kul att få free stuff iaf, särskilt eftersom posten bara brukar komma med räkningar :P

Utskrivna bilder :)

Imorse var jag först på kåmmunikare och efter det åkte jag till Christer på X Design och hämtade lite bilder som han hade skrivit ut åt mig, eller min pappa egentligen ;) Han och Kristina hade valt ut bilderna för att ha på väggen hos sig, gulligt va? :)
Dessa 3 bilder valde dom:

Det lila blänket kommer från vårat terarium^^

Tjuvkik på dagens bravader ;)

Nu är jag hemkommen från fotningen med Evelina Eklund Hassel! Riktigt lyckad dag får jag säga :D Tänkte visa er ett par oretuscherade bilder från dom 2 olika ombytena vi körde! Dom här är då tagna med min egna kamera på hennes dataskärm ;P



Nu är jag helt slut, måste äta! Åt frukost runt 10 tiden och sen har jag bara ätit ett äpple och en Center. Ni som känner mig är nog lite chockade nu eftersom jag vanligtvis äter var tredje timme och blir jäkligt grinig om jag får vänta längre än så på maten :P Men när jag står framför kameran så känner jag ingen hunger alls, är så himla fokuserad! Fast det kommer ju igen sen när man har kommit hem och slappnar av, så nu blire som sagt mat + Idol ;D Hoppas ni har haft en lika kul dag som jag! hörs imorn igen :) P&K!

Bilder från igår :)

Puh!´Känner mig lite stressad, Andreas har formaterat datorn så alla program som jag har använt har han tagit bort för han tycker inte dom är viktiga :P Men nu, äntligen(!) efter en timma :P har jag installerat dom igen..
Anyways, här kommer ett par bilder från igår:

Sibel hittade ett par så jääkla snygga over knee stövlar på Scorett! Grymma, vill med ha dom!


Jag inne på Gina tricot^^ Köpte en typ genomskinlig svart tröja och ett halsband där samt en läppenna som jag inte tycker om haha :P Andra gången på bara ett par veckor som jag köper en läppenna som jag inte gillar sen ><


Efter en heldag på stan, följde Sibel med mig när jag tränade och efter det åkte vi hem till mig och jag hjälpte henne göra sig iordning.. Här är en BTS från hennes plåtning :)

Idag ska jag som sagt fota med Evelina Eklund Hassel! Ska äta frulle nu och börja göra mig iordning.. Vi hörs igen när jag kommer hem från plåtningen! P&K

Snabb update!

Nu är jag hemma från träningen och Sibel är med mig! Hon håller på och gör sig iordning och Andreas är och hämtar pizza åt oss ;) Jag ska följa med henne när hon ska fota om en timme, det är en fotograf som varken hon eller jag har träffat förut så det känns bättre att ha en kompis med sig liksom^^ Så jag får väl bli lite assistent :)
Kommer nog hem lite sent ikväll och imorn ska jag ju fota med Evelina Eklund Hassel, så vi hörs igen imorgon bitti, P&K!

Dagens låtsas outfit :)



Allt är ifrån Topshop, förutom väskan som är ifrån Lindex!

Såhär hade jag gärna sett ut idag då jag först ska till kåmmunikare, när det är slut ska jag möta upp Sibel på stan :)) Fika, prata, shoppa? Och efter det ska jag träna aerobics! Så en fullspäckad dag (för mig är det det iaf :P) Så jag kommer inte kunna skriva här under hela dagen, men vi hörs ikväll :) P&K!

Lara Stone för Dsquared2 FW 09/10

Idag är en väldigt icke-händelserik dag, så här kommer mer inspiration istället :)





Foto; Mert Alas och Marcus Piggot

Nu blire ett bodyjam-pass på gymmet, tjarå!


On the floor of tokyo, or down in london town to go, go...





1. Kate Moss, 2. Gemma Ward?, 3. ?
Vet inte heller vilka fotografer det är som tagit bilderna..

Plåtning på torsdag :)

Gött! Jag har lyckats lura en fotograf att fota mig igen haha :P Det är den goa fotografen Evelina Eklund Hassel, som jag har fotat med ett par gånger tidigare! Första gången var förra sommaren då vi tog bl.a. den här bilden:

Vi fotade också nu i somras på den där fototräffen jag var på^^ Men vi fotade allra sist på dagen och vi både var helt slut så det blev inte några direkt "wow" bilder utav det, och då behöver man inte visa det heller^^ Men jag tänkte iaf visa en bild från det tillfället som jag har gått lös på haha! Ser inte ens ut som jag längre :P Och jag behöver kanske inte nämna att jag inte kan retuschera alls förutom att klona och liquifaja ungefär ;D

Ja, så det är Evelinas och min fotohistoria lite kort sådär, och nu väntar alltså rond 3 i hennes studio på torsdag :)


En tatuerad modell NY fashion week


På Alexander Wang visningen^^ Någon som vet vem modellen är? :)

Inspiration & motivation!


Det var himla mysigt att börja dagen med yoga :) Men nästa måndag får jag nog hoppa över avslappningsdelen på slutet för annars kommer jag försent till kåmmunikare, som idag :P
Väl på kåmmunikare blev vi indelade i grupper och fick lite olika frågor att diskutera kring som handlade om inspiration och motivation. Jag tycker det är skitkul att diskutera såna här saker :D Så det var verkligen en värd dag för mig! För mig är inspiration det viktigaste att ha, så det är det jag kommer fokusera mest på här :)
Vad jag/min grupp kom fram till var att inspiration är någonting man brinner för, en känsla som gör att man vill skapa och vara kreativ. Motivation är det man får ta till när man inte har någon inspiration till att göra det man behöver^^ Inspiration är glädje genom handling - motivation är glädje genom resultat.
Lycka för mig vore om alla mina handlingar kom från inspiration, kom från ett läge som säger att det här vill jag verkligen göra! Därför funderade vi kring om man kan skapa eller finna inspiration? Och jag tror inte att man kan skapa/finna inspiration när som helst, inspiration för mig kommer när jag mår bra och är avslappnad (kanske därför man kommer på briljanta saker precis när man ska somna :P). Så vad man kan göra för att få inspiration tror jag är att skapa en miljö och/eller ett tillstånd där du lättare kan få inspiration! T.ex. för mig är den miljön/tillståndet här hemma framför datorn där jag sitter nu, jag är mätt, jag är pigg, jag har redan under dagen gjort dom saker jag behöver och jag är nöjd med mig själv. Nu är jag i toppform för att hitta på idéer till fotograferingar, leta efter lediga jobb, komma på snygg outfits och frisyrer, fundera kring inredningar till hemma o.s.v. Men jag har också ett till tillstånd då inspirationen i mig börjar bubbla upp och det är när jag är tillsammans med mina vänner! Jag vet inte om det är för att jag har världens mest underbara, kreativa, ambitiösa vänner eller om det är såhär för alla :) Och utan att ta ifrån från mina vänner, så tror jag faktiskt att det är så här för alla! Det är nog därför man är just vän med den personen för att han/hon får ut härlig inspiration ur en!
Vilken miljö eller vilket tillstånd som gör det lättare för just dig att få inspiration är nog väldigt olik min, men jag tror verkligen att alla människor mår bra av att leta reda på det!

Hur tänker ni kring det här?

Foto: Eugenio Recuenco


Börjar dagen med ett yogapass!


Jaa för första gången sen gymnasiet så ska jag ta och träna nu på morgonen det första jag gör :) Mitt gym Livskraft, har ett yogapass nu mellan 08.00-08.45, så det blir ju perfekt när jag ska till kåmmunikare kl 09.00! Vill iaf pröva på och se om jag tycker det är skönt eller inte^^
Hörs igen senare, P&K!

Yigal Azrouël SS 10

Det är så jobbigt att se en massa vår/sommarkläder nu när man precis har blivit inställd och lite längtansfull till hösten och dess modeplagg! Men jag måste bara lägga upp lite grejer från NY Fashion week medans jag tvättar denna slöa söndag ;)

Jag störde mig så mycket på en modells frisyr så jag var tvungen att måla dit långt hår på henne haha :P Hon passade verkligen inte i den där frisyren på samma sätt som den andra modellen^^
Anyways, så gillar jag det här som fan! För mig är det jättesvårt att sätta ord på varför jag gillar vissa plagg och andra inte, men orden som dyker upp i mitt huvud när jag ser dom här sex looken är "casual cool". Jag gillar dom tunna, trasiga linnena, den svarta oversize kavajen, bikerjackan såklart, dom korta tighta kjolarna, jumpsuiten<3 och sen den lite indiska tunikan! Det är rock-sommar helt enkelt ;) Awesome! Väntar med spänning på fler visningar :D


Foton lånade från Coutorture

Nästa fotografering jag har inplanerat..

..är inte förrän om 4 veckor, det känns lite töligt! Men då den 11e Oktober är det tänkt att jag ska till Göteborg och fota med Peter Guadiano, han såg mitt inlägg om cleana bilder så det ska vi köra då :) Toppen verkligen! Vi har fotat en gång innan tillsammans och det var för nästan exakt ett år sen! Då fotade vi för min vän Malins kläder Kissin Bombs!
Tror ni känner igen bilderna då jag har visat några av dom förut :)

Foto: Peter Guadiano
Makeup: Aina Skogsberg


Gårdagen slutade iaf bra :)

Jaa, jag och Andreas blev sams på eftermiddagen igår och har hållt oss gosiga sen dess ;)
Vi har gjort några små ändringar i våran lägenhet som jag ville visa.. Den första är ju att vi har bytt handtagen i köket :D

Där i hallen skymtar dom gamla handtagen :( Vi ska såklart byta handtagen på garderoberna också till dom här fina nya :) Vårat mål är att ta den här lägenheten så långt bort från att se ut som en hyresrätt som möjligt! Vi kommer nog definitivt köpa en lägenhet om några år, det finns så himla mycket vi skulle vilja göra med den här vi har nu som vi inte kan eftersom vi bara hyr den^^
Den andra grejen vi har gjort är att byta gardiner i vardagsrummet.. Tyvärr fick jag inte till en bra bild på det nu för jag vet inte hur jag ska kunna ta bilder i motljus med min digitalkamera :P Men bilden blev himla fin ändå tycker jag när man ser ut mot balkongen och alla växter Andreas har planterat :)

Ja, det är Andreas som står för växterna i vårat hem, och även städningen! Lyxigt va? Han är helt enkelt uppväxt på det sättet att han mår bra av att ha det fint hemma, medans jag bara kommer ihåg att min mamma hatade att städa - vilket gör att jag med gör det ;P
Men Andreas är driven till att ha ett fint hem och jag uppskattar det så himla mycket! <3

Oj oj oj crappy update!


Idag är en typisk sån dag då jag och Andreas går varandra på nerverna hela tiden >< Ena stunden är vi gosiga och andra stunden blir vi sura på varann för ingenting.. Fler par som känner igen sig?
Det blir en himla slö dag iaf, vi har gjort lite ärenden på stan och senare kommer Andreas mamma över och ska hjälpa oss sätta upp nya gardiner ;P Vidare kommer kvällen att bjuda oss på tacos och trevligt sällskap^^
Nu är jag så trött så jag knappt vet vad jag heter, matkoma deluxe! Vet inte hur jag ska få i mig tacos sen :P
Anyways, hoppas ni har överseende med den dåliga uppdateringen idag, och vi hörs imorn istället som förhoppningvis är en bättre dag på alla plan! P&K

foto: Josefine Jönsson

Nu är det slut på veckan, det är dags för...


Yes! Var nyss på en promenad förbi McDonalds för att köpa ett par chokladmunkar och sen till Ica för att handla mat till ikväll :) Blir laxfiléer och bakpotatis mmm<3 Fredagsmys helt enkelt! Vad ska ni hitta på ikväll?

Reklaminspelning..

Kunde jag ha vart på idag ja, i Stockholmo.. Tyvärr klaffade det inte med resa, sovplats och lön.. Jag ringde såklart min söta bästis Carro och undrade om hon hade en soffa ledig, tyvärr bor hennes pojkväns kompis på den lediga soffan nu :P så det gick inte.. Och då skulle jag ha gått +/- 0 eller t.o.m. kanske back om jag bara åkte dit över dan och alltså bara kunde jobba halvdag^^ Och jag orkar inte mer sånt nu, bara resersättning eller så liten lön så den knappt täcker resekostnaderna.. Heeehhh (suck)! Jag vill faktiskt ha lön för det jobb jag gör liksom! Ibland känns det riktigt frustrerande att bo i Karlstad när man vill ge sig in i modellandet, och jag kan tänka mig att det är så i typ alla "estetiska" branscher typ musiker, skådespelare, designer m.m.
Aja, nu ska jag inte gräva ner mig, det ska gå detta!

Så det så! ;)


Foto: Jessica Bergman

Saknar min andra pojkvän ;(


Och då menar jag såklart min bästis Adam<3 <3 <3 Han är i Spanien och har vart där hela sommaren och jobbat, men han kommer hem snart iaf - 1a Oktober :D *längtar*
Visst är han snygg föresten? :D

Nu ska jag iväg på poweryoga, ha en fin kväll alla och tänk på era vänner! P&K!

Mot Ikea! (igen :P)


Jepp, jag ska strax åka till Ikea igen^^ Jag och Andreas var ju där igår och då köpte vi bl.a. nya handtag till alla skåp och lådor i köket, bara det att vi inte räknade rätt och var 2st too short :P Så det blir ett snabbt ärende dit^^

Ååhh jag väntar på mail..... Fick ett lite roligt mail från Berlin agenturen, så jag väntar på fortsatt info :D *pirr*
Hörs sen när jag kommer hem igen! P&K

Hur jag sminkar mig till vardags!

Har fått förfrågan om att berätta hur jag sminkar mig, det är väldigt simpelt egentligen, tar ungefär 20 minuter om man kollar på Seinfeld under tiden ;)

1. Jag använder Everyday Minerals concealer "Intensive Fair" under ögonen och på blemmor och sveper sen över med Everyday Minerals foundation "Sunkissed Fair".
2. Jag lägger Everyday Minerals bronzer precis under kindbenen för att göra dom mer tydliga.


3. Rouget jag använder kommer också från Everyday Minerals och heter "Nick Nack".
4. Sen fyller jag i ögonbrynen med en ögonbrynspenna från Isadora.


5. Sen tar jag en svart kajal (min är från H&M) och målar längs hela övre fransraden och drar den lite grann ut mot sidorna, samt längs 1/3 del av undre fransraden.
6. Efter det lägger jag en brun ögonskugga över kajalen på både övre och under fransraden, och på den undre fransraden drar jag den lite längre än vad jag gjorde med kajalen. Den här skuggan jag använder är från Make Up Store och heter "Brownie", den har lite guldglitter i sig. Men egentligen är jag inte helt förtjust i deras ögonskuggor, tycker dom försvinner så lätt.. Någon som har något tips på andra ögonskuggor som sitter bättre?


7. Sen är det bara att måla på med svart mascara, jag använder nu Maybellines "Great Lash Mascara", men jag gillar också Max Factors "Masterpiece Max"!
8. Och allra sist målar jag läpparna röda med en läppenna, just den här är från L'oréal Infaillible lip liner och färgen heter "Invincible Red". Jag tycker också Make Up Stores läppenna i färgen "Teal" är shysst, den går lite mer åt det orange hållet^^

Till fest är egentligen bara skillnaden att jag tar längre tid på mig med grunden, gör den mer noga. Och istället för att bara markera kindbenen med en bronzer under så kör jag även en highlighter uppepå för att förstärka dom ännu mer! Highlightern kör jag även i ögonvrån och precis under ögonbrynen :) Också går jag mer wild med kajalen och ögonskuggan ;)

Hur man sminkar sig tycker jag ändrar sig beroende på humör, kläder och årstider, men det är iaf så här jag sminkar mig på vardagsmorgona nu!

Det pinsammaste jag gjort i mitt liv XD


Haha ååh >< jag ser på So You Think You Can Dance s05 (igen :P) och det fick mig att minnas en så himla pinsam grej jag gjorde en gång på en dansuppvisning för typ 5 år sen! Har aldrig varit så bortgjord i hela mitt liv tror jag, på det sättet :P
Vi dansade till Three doors down - Here without you, och vid en punkt mot slutet skulle vi springa fram mot räcket som delade publiken och scenen och hoppa upp och ställa oss på rad på där, som en surprise liksom^^ Bara det att jag var ganska nervös inför det, för jag tycker inte om att stå så högt upp på en smal planka och veta att allt ska klaffa rätt i musiken.. Så när vi springer fram bara några steg i mitten av dansen så blir det helt fel i mitt huvud och jag springer istället hela vägen fram, helt själv! Och ställer mig i mitten av den där plankan :O Och precis när jag har hoppat upp och ställt mig så känner jag att det inte var någon annan som följde efter och inser att jag står helt själv på den där jävla plankan, 10cm framför publiken >< hahah! Så vad gör man liksom, jo man står där i några plågande låååångsamma sekunder till, för att få det att se ut som att det var meningen, innan jag hoppar ner och kommer in rätt i koreografin med dom andra :P Det roliga är också att det här är en av dom FÅ gånger som min familj filmade min dansuppvisning dessutom, så vi har det på band nånstans hahahahha fyfan! Men enligt min mamma så trodde man att det skulle vara så, men det är ju bara en sån typisk grej som mammor säger :P
Det här minnet kommer föralltid att plåga mig :P

Have 2 have

Såg ett inlägg av 53rdn3rd där hon tipsade om snygga skor från sidan Have2have och jag är väl säkert den sista människan i Sverige som har hittat den här sidan :P
Anyways så fann jag några darlings där med! Bl.a. dessa Gucci fall08 knock offs som jag bara måste haaa! Dom är inte ens dyra liksom, så jäkla frustrerande att inte ens kunna köpa ett par must have skor (har ju velat ha dom i ett år!) för 698 spänn!

Sen har vi ett par andra godingar i fuskmocka, 598kr/st.

Dags att sälja mer saker på tradera kanske? Men även om jag skulle göra det så är det faktiskt andra saker jag borde göra för dom pengarna än att köpa skor >< Vem vill byta liv med mig? Haha ><


min "ryska" sjal X)


Yes, jag spär på folks fördomar om att jag är ryska, polska, estländska genom att bära denna sjal ;) Köpte den förra året på H&M och hittade den imorse innan jag sprang till bussen och kåmmunikare^^

Idag är nog planen att jag och Andreas ska åka till Ikea med hans mamma + sambo^^ Gud så vuxet :P Men vad som är ännu mer vuxet är att jag ska börja skriva ordentligt med stor bokstav i början av varje ny mening, deru!

Vad ska ni göra idag?

pouty


;)

fotograf är Rebecka Bergvall.


ikväll blire mys i soffan framför Idol faktiskt, man kan nog räkna alla gånger jag sett det programmet på en hand :P men auditions är väl iaf kul? ;D ska ni också kolla nu om en kvart? :)


nu ska jag iväg och skaka rumpan^^

jepp, mer träning! idag blire ett bodyjam pass, det är verkligen det roligaste man kan gå på tycker jag! inte så konstigt kanske eftersom jag har dansat hela mitt liv ;) men p.g.a. olika anledningar la jag av efter jag gick ut danslinjen på gymnasiet.. men jag tycker fortfarande att det är skitkul att dansa :D särskilt på ett sånt ställe som på ett gym där man bara dansar för att ha roligt liksom och släppa loss! ibland kände jag i skolan att det blev för mycket "du måste" och prestationsångest på dansklasserna mot slutet och all hysteri om att komma in på vidare dansutbildningar.. så nu ska jag bara iväg och cut loose, footloose helt stressfritt :D

haha jag på förfest för över ett år sen ;D


varför är jag inte lika söt längre? ;P

hihi hittade lite bilder från 2007/2008! måste hitta min inre cuteness igen haha ;D






Hitler i sexfilm :O XD

ja, så lyder den konstigaste rubriken jag någonsin sett tror jag på Aftonbladet.se XD

HÄR ser ni klippet^^


nu bär det iväg till träningen!


yes, det blir pilates idag, är verkligen pepp!

jag behöver..

några enkla bilder till min portfolio.. jag får déjà vu nu :P tror det var förra hösten jag också satt och beklagade mig över att jag inte hade några cleana shots^^ och nu har ett helt år gått och jag har fortfarande bara en massa onödigt halv-spex i portfolion >< okej, nu är jag lite hård.. det är inte alls onödigt halv-spex, jag har fått en hel del jättebra och behövliga bilder under året! men iaf, agenturen i Berlin som jag har kontakt med efterlyser nu enkla, eleganta bilder där mina tatueringar syns.. dom är lite trötta på "cool & bitchy shots" och vill ha mer "cool & elegant shots", som dom uttryckte det ;P som samtidigt exponerar mina tatueringar^^ och jag tycker det är så himla svårt att hitta inspiration till det.. men jag har hittat några bilder iaf som jag tror är lite åt det hållet som jag ska försöka fånga in känslan utav och förhoppningsvis förverkliga nångång snart framöver :)

om någon hittar nån shysst bild som ni tror passar till detta så länka gärna till mig eller maila mig på [email protected], behöver mer inspiration!

asian ;)


haha lite bilder jag tog när jag hade tråkigt i mars :P

vore rätt kul att testa på brunt hår igen.. (då hade jag inte brunt men det lyckades se ut så på dom här bilderna efter lite kontrastökningar och sådär :P) dock hade jag ju brunt hår när jag var liten X)

om man tonar håret brunt/mörkbrunt äre lätt att få tillbaks ljust hår igen då? behöver lite tips och råd känner jag..

Kanske en tjej nästa gång?


fotograf; Satoshi Sakurai, modell; Ash Stymest, tidning; HUgE

jäkligt coolt! och snart kanske en tatuerad tjej får plats i modevärlden som modell?

soft söndag & nostalgi på barnprogram :D

idag ska jag slappa till tusen! bara äta mat och godis och se på Babar<3 jag älskade Babar när jag var liten, bästa barnprogrammet :D mina andra favoriter var Bamse, Nalle Puh, Duck Tales och Räddningspatrullen! och jo! Vilda djurens flykt !! nån mer som kommer ihåg den serien? här är iaf introt:

ha en fin söndag alla :D jag kommer gosa ner mig nu X) P&K!

Plopp vs Center


igår var jag tvungen att köpa Plopp istället för min älskade Center så än en gång började jag fundera över varför Cloetta har dessa två, kan man tycka - identiska chokladbitar, och vad är egentligen skillnaden?
svaret är tydligen att Center är bäst ;D haha nämen, allvarligt så är skillnaden att Plopps fyllning har smak av karamell, till skillnad från Center vars fyllning smakar kola. Plopp är också mer rinnig p.g.a. att den kokas längre.. Innehållsförteckningen påpekar att dom båda är nästan den samma förutom att det visar sig bl.a. att Plopp har mindre socker.
ryktet säger att Cloetta först hade Center och 1949 uppfanns konkurrenten Plopp av Choklad AB Thule, 20år senare köpte Cloetta dock upp sin konkurrent och började sälja Plopp jämte Center.
jag måste säga att jag föredrar Center p.g.a. att fyllningen är trögare så att man liksom kan suga ur kolan X) jag tycker det är roligare och godare när man kan hitta på egna sätt att äta sina godisar på! + att den är mindre sötsliskig än Plopp^^

vilken föredrar ni?

dagens outfit ;)


så såg jag ut idag :) är jättenöjd över att jag köpte dom där örhängena! man kan ha dom till allt :D måste köpa mer accessoarer^^

ny bild från i förrgår innan jag drar :)


fotograf, Rebecka Bergvall

ha en bra lördag alla, så hörs vi ikväll :) P&K!


Jag har fått ett nytt smeknamn :P

Gayby, det har Andreas börjat kalla mig XD och det kommer från en enkel matematisk uträkning:
gay + baby = gayby
:D

(inte "gay" som i homosexuell, utan ni vet.. "lame")

om en halvtimme ska vi iväg med Fredrik och Jennie till Örebro och fira att Nilsson fyller 28år!
jag kanske hinner uppdatera en gång till innan vi åker, men annars hörs vi ikväll :) P&K!


1 ny bild med mig & Sibbe + fler BTS ;)

har fått en hel drös med bilder från Rebecka Bergvall nu, vi sitter och diskuterar dom fortfarande så dom får vänta..
men jag kan visa ett par behind the scenes bilder och 1 klar!



iiiik en spindel i håret !!! ><

färdigt resultat:



gud vilket höstväder det har varit idag :(( också har jag varit sugen på chokladmunk från mcdonalds hela dan! tillslut gick jag och Vicky ut i regnet och blåsten ända bort till mcdonalds för att jag skulle få köpa en, SÅ HADE DOM INGEN :''((((( !!! blev fett ledsen på riktigt >< så gick vi till Lidl, för det var närmast, för att köpa Center till mig istället, men så fanns inte det heller !!!!!! åååh missär! men förutom det så har dagen varit bra haha ;P

dokusåpa-Elina XD

haha det var en som ringde till mig från Mastiff och hon sa att hon hade sett mig på statist.se och gillade mitt utseende och att dom letade efter en cool tjej för att vara med i en produktion i Mexico! jag bara "lol Mexico :O" också kom det fram att det var Paradise Hotel :O XD haha! aja, jag typ:
"menne, man bör vara singel då va?"
"ah.. jo.. det är en fördel.. är du inte det?"
"nej, jag är sambo sen flera år tillbaks så det kanske inte är så lämpligt.."
"nej, det har du rätt i, vad synd"
men hon var jättegullig iaf och sa att dom gillade ju mitt utseende så dom skulle ha mig i åtanke om det dyker upp något annat man kan passa till ;)
en liten rolig parantes bara i vardagen :P

2 nya bilder - konstiga poser ;)

har inte visat dom här två bilderna än från min och Jessicas dag tillsammans för nån vecka sen :) testade lite skumma poser haha, nåt nytt för mig, jag brukar köra avslappnade naturliga poser^^


vad tycker ni? ;D

nu ska jag iväg till kåmmunikare (fick sovmorgon idag). sen ska jag möta upp Vicky på stan, så vi kanske inte hörs förrän ikväll igen.. ha det fint, P&K!


alltså... äre bara min statistik som är mongo?


det står liksom fel datum, den är en dag efter :S och det har vart så sen dom bytte statistikgrejen^^ och det verkar bara vara jag som har det här felet, för jag har sett andra som print screenat för att visa hur många besökare dom har :P och då har datumet stämt.. nån som fattar varför det har blivit såhär?

hemma från fotningen :)

lång dag.. men jävligt kul :D mötte upp Sibel, Rebecka och Raman i stan kl 10 och sen dess har vi fotat fram till kl 15 fler olika grejer. efter det gick vi till mc donalds och kollade igenom bilderna i kameran :) var himla kul att vara med Sibbe igen X) en av mina närmsta kompisar helt klart!
här kommer lite bilder från dan :)

fortfarande hemma och gör mig iordning^^



Raman fotar Sibel, Rebecka assar..



..jag röker :P



Sibel ser en bild hon tycker är FIEEERCE ;D



jag assisterade lite idag :D det var himla kul faktiskt att se det från den andra sidan liksom :)



Sibbe och jag vill också vara old hollywood ;)


nu drar jag och spontanfotar^^

yes, Sibel frågade mig igår om jag ville vara med och assistera när hon och Rebecka ska fota idag, och det är klart jag vill! och det är planerat att även jag ska få några bilder :)
så nu sticker jag, skriver sen när jag kommer hem hur det har gått! P&K

gud vilken dålig dag!

har verkligen varit helt negativ hela dagen idag, och jag brukar faktiskt se det mesta positivt^^
det började ju med att en föreläsare kom till communicare imorse och skrek och rev sönder en tidning för en av deltagarna där :O psychooo.. okej att man inte ska sitta och snegla på en tidning när någon står och föreläser, men snälla nån! vad sägs om att säga till som en normal människa?
sen kom jag hem och fick mail om det där croupierjobbet och då surnade jag till lite såklart^^ och när jag väl surnade till så kändes allt bara så himla hopplöst på jobbfronten också är jag rätt sur på min familj också, men det är en annan historia.. självömkan på hög nivå hare vart här :P men Andreas kom hem lite efter 16 och han klappade på mig lite och vi snackade om det och han har fått mig att må lite bättre nu :)
nu är jag fett hungrig och kokar pasta att ha till köttfärsåsen Andreas lagade igår!


hann klicka av en bild imorse^^

hoppas ni har haft en bättre dag :) P&K!

böga...

fick inte croupier jobbet ><
hehhh... det är tråkigt för jag är så pepp på att få jobba nu!
jaja, bättre lycka nästa gång.. på den positiva sidan så kan man ju tänka att nu kan jag gå ut varje helg haha ><

näe, vet inte vad jag ska säga.. kanske inte ska säga nåt heller.. ska nog äta istället! jag gjorde ju en jättegod sallad igår som det finns kvar av :)

hörs igen lite senare, P&K!


ny modellbild från i början av sommaren :)

jag var till Gbg i maj tror jag det var och hjälpte min kompis Jonna med att provfota för modellab, jag fick liksom stå modell då när hon fotade där för första gången så cheferna fick se hur hon fotade och ifall dom gillade hennes typ av bilder och så där :) det gick bra, hon jobbar som fotograf hos dom nu!

Jonna fixade även mitt hår OCH sydde klänningen jag har på mig :D

vad tycker ni?

hemma från arbetsintervjun!

jag hoppas det gick bra.. man grämer sig alltid efteråt, vad går dom efter? sände jag verkligen ut rätt signaler? sa jag bra saker? men som tur är så ringer dom redan imorn och berättar så behöver inte gå med frågorna i huvudet för länge ;P
det var jag och några till där som fick fylla i lite frågor om varför man vill jobba som croupier, ifall man har rygg/ben besvär, röker, är van att jobba kväll/natt m.m. också pratade chefen lite om företaget, utbildningen som man får o.s.v. sen fick man göra det där förbaskade räkne-testet >< men det gick lite bättre den här gången ;) jag var ju trots allt beredd på det^^ och sen tog dom in en, en och en, för en kort intervju.
får som sagt veta imorn om dom vill anställa mig eller inte.. det vore gött att ha ett nytt extrajobb som inte har med att störa någon över telefon att göra! + ett deltidsjobb sen skulle inte sitta helt fel så har man faktiskt en okej lön och kan betala för sig här hemma OCH skämma bort sig själv lite :) *längtar*

nu ska jag göra en pastasallad, lägger upp den där nya modellbilden om en stund, kika in då igen :) P&K!

arbetsintervju idag :O

för Cherry Casino, såndär croupier^^ var på intervju för dom för två år sen men fick det inte.. man vet ju aldrig anledningen, men jag kan säga så mycket att jag hade förmodligen inte ett enda rätt på matte-testet som vi gjorde haha :P fick fett med panik när man satt där med andra och såg folk bara skriva svar efter svar.. har aldrig kännt så på ett prov i hela mitt liv, men precis då stog allt still i mitt huvud!
förhoppningsvis går det bättre idag :)



önska mig lycka till! skriver sen när jag kommer hem hur det gick :) också har jag fått en ny modellbild från i maj som jag vill visa med! P&K


första gången jag står med på dörren :D


häftigt !! (haha våran Ingen reklam-lapp XD)