Jag har precis välkomnat framtiden!

Jag har beställt en iPhone 4S ;)

Efter noggrann granskning bestämde jag mig även för att lämna 3 och gå över till Telia i.o.m. den nya telefonen! Dom var billigast för mig, speciellt eftersom dom erbjuder ett års gratis Spotify premium + att dom helt enkelt har bäst täckning!

Men det lär dröja ett par veckor innan jag får iPhonen i handen och det är ju bara bra för då får jag tid till att säga adjö till min Sony Ericsson Elm :P

Vickys bilder från lördagen i Göteborg!















Vickys bilder från fredagen i Göteborg!

Här kommer fler bilder från för några veckor sen när jag hälsade på Vicky i Göteborg :)






























Bästa utekvällen!

Nånting jag ofta funderar på :P


Bilden lånade jag av Tuttrevolution!

Testar akvarellpennorna!


Ville testa akvarellpennorna så jag målade Picassos Woman with a crow. På högstadiet fick som uppgift på Bilden att måla av en Picassotavla och då valde jag den, tycker om den väldigt mycket!
Akvarellpennorna var roliga :) Framförallt är pressen på att resultatet ska bli bra mycket mindre eftersom det känns som att man målar med vanliga färgpennor på vanligt papper. Och det går snabbt!

Förresten, blev inte min kvinna lite lik Sibel? :)

Phosphenes

 

Visste inte att det fanns ett ord för det! Det var min största hobby när jag var liten. Ska kanske börja med det igen, bara sitta och gnugga ögonen i flera timmar!

Vecka 9: Caring



Just nu:

Jag sitter och väntar på tåget i Sunne. För att få tiden att gå har jag med mig min virkning :) Hela helgen har bestått av virkning förresten, bara en massa mormorsrutor och gamla avsnitt av Gossip girl - härligt! Jag sitter och väntar på tåget i Sunne för jag har varit på möte med chefen på vårdcentralen här. Det gick bra :) Har vikariat här från att jag slutar skolan till årets slut, sen kommer det komma en tillsvidareanställning att söka, så det ser ju ljust ut! Det bästa är nog ändå att jag kommer få 3 veckor semester till hösten så jag och Andreas kan äntligen åka till Kalifornien! Nu ska jag hem och jobba vidare med examensarbetet :)

<3


Mamma när hon var liten...


Jag när jag var liten :)

Pyssel-shopping :)


Idag har jag och Andreas gått på stan. Jag köpte virknål och garn och sen när vi var förbi Panduro köpte jag även med mig akvarellpennor och akvarellblock som pappas Kristina har tipsat mig om! Jag har en idé om att jag ska virka mormorsrutor när jag ser på avsnitt istället för att små-äta eller spela Röj :P

Brorsonkväll <3

Om ungefär en timma ska jag och Andreas gå och möta upp Timo! Han är på disco ikväll och sen ska han sova över hos oss :)


Bild från hmm.. 2003 tror jag! Hos min storebror Marco och hans flickväns hus i Väse. Det är Timo som är spindelmannen ;)

The Chronomancer I: Hubris



En låt som aldrig är "fel" - goes with every mood ;P

Gillar kommentarerna på youtube till det här klippet förresten:
"some serious fucking riffage, guys. damn"
"RIFFFFFFFFFFFF!"
"MY COMPUTER SPEAKERS WILL NEVER BE LOUD ENOUGH FOR THIS SONG!"

Håller med <3

Krypin :)












Himmelsängar och kojor av skynken <3

Onsdagkväll...


Brigitte Bardot

Nya hårbandet :)



Desert tripping









Keith Richards, Anita Pallenberg och Gram Parson i Joshua tree national park 1969. Bilderna är tagna av Michael Cooper.

Gjort ett schema i Excel - like a boss!


På tal om orderliness right? Jag är lite konstig kanske men jag har faktiskt suttit och gjort ett personligt schema i Excel - like a nerd boss! Jag har nog inte nämnt det, men jag redovisar min budget för mig själv i Excel också :P Hur som helst, jag ska verkligen försöka leva efter detta! Lyllos mig som har så mycket egen tid egentligen! Blir hårt sen när jag börjar jobba och ännu värre längre fram när man får barn.. Iiihhh.. Ska försöka njuta av den här tiden lite mer och framförallt GÖRA allt jag vill! ... Enligt schemat ;)

Ska få fram lite jäklar anamma ur mig!


Jag är rätt trött på mig själv nu. Jag hade ju anmält mig till en elgitarrkurs på Folkuniversitetet med preliminärt startdatum v 5-8. Well, det är vecka 8 nu så jag ringde till dom för att höra vad som händer och fick till svar att det var för få som hade anmält sig och att kursen förmodligen inte kommer dra igång... Besviken. Men, jag är mest besviken på mig själv eftersom jag under de senaste veckorna istället för att öva själv på gitarren hemma tänkt "äh, jag kommer ju börja den där kursen snart, så jag behöver inte sitta med det nu" och kollat på Real housewives of Beverly Hills istället^^ TRÖTT PÅ MIG SJÄLV!

Början på det här året har jag varit fett slapp alltså. Nu får det bli mer ordning här! Ska sätta mig och göra ett schema på när jag ska göra grejer. Jag vill spela gitarr, måla, träna och virka. Så nu ska jag få fram lite jäklar anamma ur mig och sätta igång!

Vecka 8: Orderliness

Förra veckan var det för mycket som hände så jag hann inte med att lägga upp nåt egenskapskort. Därför väldigt passande att just denna kom den här veckan ;) Ska vara fett ordningssam den här veckan! Ska jobba med examensarbetet, vi har tvättstugan idag, det måste städas här hemma o.s.v. Känns skönt faktiskt efter att ha legat sjuk i flera dagar..


It's time that we began to laugh and cry and cry and laugh about it all again...



<3


Idag skulle min storebror Marco ha fyllt år. På bilden håller han i hans son Timo när han var nyfödd. Timo ska sova över hos mig och Andreas nästa fredag :)

Feverish





Våra Alla hjärtans-dag presenter :)

Eftersom jag åkte till Västerås på Alla hjärtans-dag firade vi det i måndags istället med lite extra omtanke till varandra :)


Vi gav varandra små presenter också. Jag gav Andreas en almenacka med kort på oss för vardera månad. Vid varje bild finns en liten text om när kortet togs, som bilden i mars var från när vi var ute och åt med Fredrik och Jennie på Cazanova i mars 2011! Andreas hade fixat biljetter till oss att se när Filip och Fredrik kommer till Karlstad i april med deras föreställning "Jakten på den försvunna staden". Ska bli jättekul att se!

Vi i Serbien ;D

Hihi! Hittade bortglömda foton från när jag och Andreas var i Serbien och hälsade på en kompis sommaren 2008 :)


Fasen, jag borde bli ljusare och ha hårförlängning igen! Fett snygg^^

Till pappa :)


Jag är som sagt sjuk, förkyld, så jag har varit hemma igår och idag. Idag har jag sysselsatt mig lite iaf och målat denna till min pappa som fyllde år igår <3 Jag körde på akryl eftersom olja nog inte hade torkat till imorgon, men det var skitsvårt att få färgen jämn >< Blev inte så nöjd, men hoppas pappa bli glad iaf! Jag och Andreas ska hälsa på honom imorn! Jag ska också ge honom First aid kits nya skiva, tror han kommer tycka om den :)

Sjuk!




Shopping och indisk mat i Västerås!

Jag köpte ju två målningar av min tatuerare, Johanna:

Ska ramas in och pryda vår lägenhet nånstans :)


Också hittade jag den här supermysiga tröj/klänningen på ett flummigt ställe, den är i typ gosigt filttyg och är jättevarm <3

Sen åt vi som sagt jättegod indisk mat, jag, Carro och Mia :)

Fina Carro <3 <3 <3



Hahaha drygface :P Bara vad gör den här megastora fortune cookien på min indiska mat?!


Mia!

Tatueringen :)


Så blev det! Har nyss smörjt in den här och armen är ju fortfarande svullen, men jag är så sjukt nöjd :) Jag hade inga konkreta idéer när jag kom till studion, jag visste bara det jag skrev i mailet till Johanna att jag ville köra över vargtassarna och tårtmonstret och att jag ville ha lite mer 60/70-tals känsla med nåt snyggt mönster. Johanna fattade precis, hon ritade direkt på armen free hand och det var bättre än jag hade kunnat föreställa mig :)

Så här såg armen ut förut:

Det är ju lite annat ljus och så men färgerna hade blekts väldigt mycket! Jag trodde att det räckte med vanligt solskydd typ 20 för att skydda tatueringen, men så är det visst inte.. Så vi körde ju heela armen i tisdags för att bättra på dom gamla färgerna också! Var hyggligt mör där runt 18-tiden och vi inte var klara än :P Fy satan!

Onsdag i Västerås!


Jane Birkin

Idag har jag och Carro tagit det lugnt, vi mötte upp hennes kompis Mia och åt jättegod indisk mat som jag har varit sugen på i flera veckor <3 Sen har vi shoppat lite och fikat. Jag åker hem om typ en timme!

Tatueringen igår blev asbra förresten! Vi körde över lite grejer och fyllde i det gamla för färgerna hade blekts så mycket, trodde inte det var SÅ viktigt att ha typ solskyddsfaktor 70 på tatueringen :P Men så jag blev sjukt nöjd :) Fick ett bra pris också eftersom vi fyllde i den gamla också köpte jag två målningar av henne och bokade in en ny tid för en till tatuering i slutet av maj!

Vet att bloggen har blivit "lidande" för jag har flängt så mycket de senaste dagarna. Inte för att jag har nå skyldigheter att uppdatera här, men ändå^^ Nu ska jag hjälpa Carro komma över David Beckham, hon har dregglat över hans reklamkampanj för kalsongerna på H&M hela dagen! Vi hörs igen imorn!

Just nu:

Då var det äntligen dax att piffa till armen lite :)

Lördagens bilder!

På lördagen hann jag och Vicky med en del faktiskt! Vi gick på stan lite, åt kinabuffé, fikade hos Raman, gick till Unikum där Maya tatuerade sig hos Stoffe, vi åt sushi med Maya, Jeremy, Erika och Stoffe och sen åkte jag och Vicky hem igen och gjorde oss iordning för att sen åka in till Maya och Jeremys hotellrum och förfesta :))

Maya och jag! Så gött att se henne igen <3


Jeremy!


Erika!


Stoffe!


Och Vicky :D




Sen drog vi till krogen där Stoffe hade utställning, på vägen såg vi den här skylten "Drink ALL the beer!" XD


Vi kom ut lite sent så det var knökfullt! Men vi tog en drink iaf och såg på några tavlor :)


Erika !!


Tjejor!


<3


Vid 01 började alla bli fett hungriga så vi drog till Kelly's och åt veggomat, förvånadsvärt nice faktiskt!


Sen blev det vidare till Sticky fingers!




På söndagen var vi helt utslagna, vi bara låg i sängen tills Sibel kom över och vi hade lite tjejgos X) Bästa helgen !!

Fredagens bilder :)


Sibel mötte mig vid tågstationen och vi gick på stan ett tag, jag köpte en topp och ett bälte och på Beyond retro. Sen fikade vi på Fröken sol och jag pysslade ihop ett hårband till Sibel :) Vi hittade inget fint på stan så hon köpte ett vinrött mockasnöre och pärlor på Panduro!


Fina du!


Sen mötte vi upp den här stumpan <3 Lolade runt på stan ett tag, övertrötta och hungriga :P Sen lagade vi tacos hos Vicky och gjorde oss iordning!


Vi har på oss våra nya kläder från Beyond retro :) Inte för att dom syns så mycket men ändå :P




I looove cheezie poofs, you love cheezie poofs ;)






Haha orka med oss :P





Sibel känner ägaren av den nyöppnade klubben Clooney's så vi åkte dit :)) Det var fett !!




Stället var så skönt! När vi kom in var det som att komma in på en asfet hemmafest för stället var i en gammal fin lägenhetsvåning! Och dom spelade såå bra musik! Ena rummet var det house, och inte dålig house som i Karlstad :P Utan riktigt nice! Och i andra rummet spelade dom hiphop så Vicky dog ju <3 Vi träffade några vi kände och några vi inte kände och det var bara en asbra kväll!

Ett mirakel skedde natten till låtsas-Alla hjärtans-dag!

Bild på oss från 2002 <3


Det hände ett mirakel igår! Medan jag var fast i Mellerud igår för att tågspåren hade pajat var Andreas fast ett par mil utanför Örebro för hans kompisars bil hade pajat. ÄNDÅ kom vi hem exakt samtidigt till Karlstad som planerat, haha! Efter att tåget hade stått stilla i en och en halv timme fixade dom tillslut fram tre bussar samtidigt som Andreas ringde sin lillebror som åkte och hämtade honom så vi kom fram till Karlstad från olika håll precis samma tid som vi skulle bara två timmar för sent :)

Har sovit ut idag och ätit en lång stor frukost, mums! Ska strax ta mig ur morgonrocken och lägga in bilderna från helgen i datorn! Sen idag ska vi fira Alla hjärtans-dag för imorgon åker jag ju till Västerås och tatuerar mig och umgås med Carro <3

Egentligen skulle jag vart hemma om 10 minuter!

MEN! Istället har jag vart fast i Mellerud i över en timme för nåt ljushuvud har kört sönder växlarna på spåren ett par stationer fram! Vi kommer ingenstans med tåg utan istället ska dom citat: "jaga fram" bussar åt oss. En söndagkväll är inte det det enklaste! Ååhh >< Ständigheten!

Trööött!

Det blev en till sen kväll igår med Maya och Jeremy som också är här över helgen och Stoffe och Erika! Fett kul! Snart kommer Sibel hit till Vicky och vi ska gosa lite innan jag ska med tåget hem ikväll :)

Gooodmorgon godmorgon godmorgon!

Känner mig mörbultad i hela kroppen >< Dansat för mycket på ett för taggat överfullt dansgolv och gått i höstjacka mitt i natten i typ 20 minus genom hela bergsjön :P Vi hade fett kul kväll igår iaf jag, Vicky och Sibel <3 Vi var på ett nyöppnat ställe där vi hade lista som var i en fin gammal lägenhet med högt i tak och persiska mattor och ljuskronor i varje rum! Jag lägger upp bilder och skriver mer när jag är hemma igen på måndag :) Idag ska vi gå lite på stan, se en väns utställning och ikväll blir det utgång igen. OM jag och Vicky (och Texas <3) kommer ur den här sängen nångång.. Vi har haft på That 70's show hela natten, så nu ligger vi och kollar på det och äter cheez ballz mmm!

Och då frågar jag: Vart är vi på väg?

Vi reser från solstaden mot Sveriges framsida till en stad där femman räcker långt om du ska shoppa! ;)

En månad gamla festbilder coming right up!

Vicky har ju haft fullt upp med flytten till Göteborg, men nu har hon fixat bilderna från våran sista utekväll med tjejerna i Karlstad :) Så jag slänger bara upp dom här, utan krusiduller.












På tal om accessoarer... Kunde inte låta bli!

Det här hårbandet har precis kommit in på topshop.com och jag var tvungen att köpa det! Det är alldeles för enkelt att handla där :P Dom sparar kortnumret och ens studentkort så rabatten kommer med på en gång^^ Anyhow, det gick bara på runt 160 spänn med frakt :) Har suktat efter ett liknande hårband från freepeople.com, som iof är finare, men det kostade runt 1300kr har jag för mig + frakt och tull på det!

Accessories please?









Ekologiska hus!















Jag själv är alldeles för bekväm av mig för att knappt ens bo i villa förnärvarande :P Men jag inspireras ändå av de här bilderna, av att ta tag i saker i egna händer. Och jag gillar lite idealistiskt och utanför boxen-tänkande!

Lugg!

Jag bestämde mig och gick förbi frissan efter skolan och klippte luggen!




Fler nya bilder :)

Har visst inte lagt upp resten av bilderna jag har fått av Jessica efter att vi fotade för typ tre veckor sedan! Vi körde ett annat tema också och dom bilderna ska jag såklart också visa sen när jag får dom :)




Fotograf; Jessica Bergman

Måndag!


Idag har jag studiedag som vanligt den här terminen. Går bara i skolan tisdag, onsdag och torsdag för mycket tid går åt till att skriva examensarbetet! Har suttit ett par timmar med det nu på förmiddagen och försökt sammanställa lite vad mina intervjupersoner har svarat. Det är himla intressant faktiskt! Men kan inte sitta med det för långa stunder i streck, blir så rastlös.

På fredag åker jag till Göteborg igen och hälsar på Vicky! Vi ska umgås med Sibel, tänkte gå på stan lite (har inte så mycket pengar kvar men lite fika och nåt second hand-shopping kanske går, lånar väl pengar av mig själv som vanligt :P), festa, och kanske titta förbi Felicia på Buzzstop 28 och se om hon har nån tid framöver för en liten tatuering :)

På tisdag nästa vecka ska jag till Västerås och tatuera mig hos Johanna på Bluebird :) Vi ska lägga till lite på min armtatuering hon gjorde 2007. Sen passar jag på och sover över hos Carro och umgås med henne på onsdagen innan jag åker hem! Ska bli mysigt att träffa henne igen <3

Det blir lite skojsigt som händer framöver alltså :) Men nu ska jag göra nåt så tråkigt som att duscha och tvätta håret...

Vecka 6: Forgiveness

Det här kortet rörde mig lite extra, man kan vara så hård mot sig själv ibland. Jag kan t.ex. ofta må dåligt över nånting jag gjorde eller sa när jag var 6 år! Men den här veckan ska jag alltså försöka tänka på att vara lite mer förlåtande mot mig själv och andra :)


På baksidan av kortet står det såhär:


Det är flera som har frågat mig vart man kan få tag på dom här korten och jag vet faktiskt inte, mer än att när jag googlade kom jag till den här sidan:
http://www.virtuesproject.com/
Där står det Order the virtues cards och man kan visst dra ett kort därifrån också när man vill genom att klicka på Do a virtues pick! Då får man upp ett kort med en slumpad egenskap i ett nytt fönster.

Bianca Jagger

Jag vet att Bianca Jagger är och har gjort så mycker mer än att vara drottning på Studio 54, men dom här bilderna är bara för härliga <3


Happiness is not a destination...

Har ni läst artikeln i aftonbladet om vad människor ångrar mest när de ligger på dödsbädden? Det är en sjuksyster som, i sitt jobb att ta hand om människor de sista veckorna i livet, har skrivit en bok om vad dom ångrar mest. Aftonbladet har gjort en sammanfattning av boken i listform där nummer ett var att människorna inte hade uppfyllt sina drömmar och nummer två var att dom hade jobbat för mycket istället för att vara med sin familj. Det var intressant läsning för en gångs skull från den sidan :)

Det som många hade kommit underfund med också under äldre dar var att att känna glädje är ett val man gör.


Nånting man inte får glömma :)

Let's spend the night together!


Så härlig låt! Fast den var visst för härlig för The Ed Sullivan Show 1967 då dom var tvungna att ändra texten till "let's spend some time together" istället. Och när Rolling Stones gjorde sin första spelning i Kina 2006 fick dom inte spela låten överhuvudtaget!

Gjorde om ett par skor!

Cowboy-bootsen jag köpte på Tradera visade sig vara av syntetiskt skinn och var inte "klassiska" cowboy-boots som jag hade tänkt mig. Men jag fixade lite med dom förut idag iaf och såhär kan jag nog använda dom ihop med stuprörsjeans när det blir varmare :)



Överblivet litet tygstycke jag köpte för länge sen, två gamla skärp jag inte använder längre och en bandana jag klippte på mitten!

Shopping!


Köpte precis dom här t-shirtarna från Topshop och hårbandet från Asos :)

Visste ni att man kan knappa in sitt studentkort på topshop.com och få 10 % rabatt? Trodde det bara funkade för dom i England! Där har man ju gått miste om några kronor under åren :P

Tisdags!


I tisdags var jag ju med Vicky och Sibel och såg på första avsnittet av Top model Sverige där Sibel är med! Var hur kul och mysigt som helst! <3 Och Sibbe var ju fan med heeela tiden i avsnittet! Och så som hon var i avsnittet är hon på riktigt, så skön <3 Det som alla som känner henne vet, är att hon är en så varm person med en stor dos humor! Hoppas det kommer fram mer och mer under programmets gång :)


<3

Återkommer imorgon!


Jag lever :) Men jag återkommer imorgon! Det var iaf superkul att se första avsnittet av Top model Sverige igår med brudarna <3