18/2


Grattis på födelsedagen <3 ...

Alla <3 dag ;)


Grattis på Alla hjärtans-dag älskling, jag har gjort den i syslöjden!

Jag gav Andreas den fulaste presenten någonsin igår, hahah XD Men det är tanken som räknas! Hjärtat är stoppat med massor av Lakrisal <3

Vi handlade, tränade och lagade god mat igår. Inge speciellt liksom, lite extra mys bara :) Jag fick ju min present för några veckor sen när jag var på "hårakuten" :P Det var bästa Alla hjärtans-dag presenten!

Bilder från igår :)


Karin och hennes kompis Madde hämtade upp mig på stationen också åkte vi hem till Madde och tog ett par glas innan förfesten :)


På förfesten fanns en trollkarl^^ Fast han sa aldrig "hokus pokus" :(


Sen blev det Kristinehamns uteställe - Mastis! Där hade dom Sing star :D


Jag och Karin :)


Vi dansade oss snurriga ;D


Tjoho!


:D


Och en trött men full och glad Elina på Swebussen hem igen :))

Det var en toppen-kväll :D Alltid så roligt att gå ut i en annan stad! Vaknade idag av att Karin smsade och sa att vi får göra det igen, haha ;)

Redo för Kristinehamn!

...hoppas Kristinehamn är redo för mig? :DOnsdag!


Det är körigt just nu. Skrev tenta i fredags och i måndags och lämnade in ett arbete idag och fick på samma lektion ett nytt arbete att skriva^^ Men jag kör på :) Fast den här terminen ska jag vara ledig på helgerna iaf har jag bestämt! Jag ska planera in tid för plugg efter skolan så gott jag kan på vardagarna och hinner jag inte med så gör jag inte det, och då får jag väl ett G istället för VG^^ Måste lära mig att det inte är hela världen :P Fast det känns svårt..

Dagarna som har gått har jag vart i skolan, pluggat, tvättat och tränat^^ Men resten av veckan blir lite roligare, förutom skolan, plugga och träna ska jag imorn kväll äta tacos hos Andreas familj, på fredag ska jag chilla lite med Vicky och på lördag ska jag göra Kristinehamn osäkert med en klasskompis och hennes vänner :D

Foto; Carlis Fridlund, smink; Hanse Andersson, från boken The red thread av Nicole Östman.

Träna!

Jag och Andreas tränar tillsammans i vardagsrummet, det är skitkul! Och nu har vi köpt den här boken med fler övningar som vi håller på och lär oss :)


Men uppvärmning är ändå alltid fuldans till:
Madness – Baggy Trousers :D

(fattar inte varför det inte går att bädda in youtube-klipp helt plötsligt?)


Tisdag!


Jag åkte hem från skolan igår efter första lektionen, jag mådde illa och hade magont. Som tur är var det inte magsjuka eller nåt sånt, behövde bara gråta ut lite på kvällen^^ Stannade hemma från skolan idag också fast jag mår bra igen, ska ta nya tag imorn :) Vad mycket det är som kan stressa en, och hur kroppen säger till på de allra konstigaste sätten! Eller så är jag toksjuk :P Så kan det också vara^^ Men nu mår jag bra iaf :) Tjohoo!

Foto; Jessica Bergman