Plugg plugg!

Ikväll har jag suttit med en hemtenta i kursen Ekonomisk planering.. ÅH VAD KUL !! :P
Första söndagen i advent!

Idag har vi städat, gått på stan, fikat hos Andreas mor och pyntat i takt till Absolute Christmas, enligt tradition :)


Nytt i köksfönstret i år är den vita virkade adventsstjärnan jag fick av syrran förra året!


Nåt som är ett måste varje jul är att ha fram denna porslinslykta som min mamma har målat! I år får den sällskap av lite hopplock av porslin jag har målat som liten och sånt som kommer från Andreas familj :) Detta står på rokokobyrån i hallen!


Andreas pyntade sovrumsfönstret :)


Andreas ville prompt ha fram denna gamla ljusstake och julmössen. Mellan de mjuka julmössen står mammas små stickade tomtar som föreställer jag, Marco och Mia <3


Det enda julpyntet vi köpte idag var dessa "istappar" :)


Lite av det som alltid står på fönsterbrädet. Ugglorna säkra i bur!


Titt in i vardagsrummet :)


Mitt favoritrum!


I vardagsrummet hänger som alltid kronadventsstjärnan! Den köpte jag och Andreas en av de första jularna tillsammans i vår förra lägenhet. Det var egentligen bara en prydnad för affärens skyltfönster och ej till salu, men vi fick köpa den iaf :) Fast vi blev sjukt blåsta på priset, tror vi pröjsade nära 500-lappen på denna, haha :P Därför får den kallas kronadväntstjärnan!


Adventljusstaken! I år fick ljusen eget pynt :)

Märks kanske att jag är väldigt förtjust i julen <3 Särskilt första advent känns alltid som något extra eftersom vi kickar igång julen här hemma först då :) Jag är väldigt glad över att jag äntligen kan känna den här julvärmen igen. 2004 gick ju min storebror Marco bort i slutet av november och begravdes den 22:e december och året efter gick min mamma bort på hösten, så det var några år där som jularna var konstiga och kändes tomma. Men nu sedan 2008 har jag nya jultraditioner med Andreas :) Och de senaste julaftorna har varit underbara eftersom jag är så tacksam över att få spendera den särskilda dagen med den familj jag har kvar!

Äntligen klar!


Om 10 dagar !!

Om 10 dagar kommer Adam ända från Lanzarote och bor hos oss i en vecka :D :D :D


Är sååå glad <3

Sjukling!

Febrig, trött och ynklig ><Anita Pallenberg

Fredags!

Carro var i stan så jag och Andreas hämtade upp henne och åt middag hos oss :) Sen blev det spontanutgång med Vicky! Vi var först en sväng förbi kvarterskrogen där Vickys lillebrors kompis skulle DJa, det blev dock rätt kortrandigt för vi drog vidare in till Koriander och sen hamnade vi på Ankan :)

Här kommer mina bilder:


Gostjejerna!


Ser ut som John Travolta och Samuel L Jackson pekar mot Vicky med pistolerna, haha ;(


;D


Fina tjejor!

Ännu en som pekar med sin pistol mot mina vänner :P


Jag dansade så mycket så jag sträckte nacken mitt upp i allt :P Men Carro vill bara ha mer vin^^Åh Lasse Brandeby :(

Känns faktiskt tomt och konstigt att han har gått bort </3 Min familj har alltid hållit honom så kär särskilt med karaktären Kurt Olsson!

Tatueringstid!

Jag har äntligen fått tatueringstid hos Johanna på Bluebird igen :) 14e februari ska jag dit och göra en touch up på armen!


Leigh Taylor-Young for en "tatuering" av Andy Warhol.

Idag för 9 år sedan...


...blev vi tillsammans <3 <3 <3

Tisdag!


Dagarna går och går! Jag är inne på min tredje LIA-vecka (lärande i arbete) av fem, jag sitter och skriver på barnkliniken på sjukhuset :) Det är superkul! Och i söndags jobbade jag på stadsbiblioteket, ska jobba en söndag till i december och sen lite under jullovet - få in några extra slantar ;)

Egentligen borde jag sätta mig och plugga lite, har några uppgifter att göra i Kommunikationen och en hemtenta i Ekonomisk planering >< Men kruxet med ekonomin är att jag har upptäckt att det saknas 33 sidor i min bok :P Men Bokia ska skicka en ny till mig :)

Annars så fick jag veta igår att jag har fått VG i IT-kursen! Det gjorde mig så lättad för jag var väldigt osäker, har inte lagt ned mig nånting i det ämnet :S Så det var skönt att min lärare såg att jag visste vad jag höll på med ändå! Mitt mål är att få VG i alla kurser.. Inte för att det spelar nån roll egentligen sen när man söker jobb, men det är kul för en själv bara :) Så läskigt att tänka att det bara är en termin kvar sen :O Till sommaren ska jag alltså gå ut på riktigt och jobba som vårdadministratör! Ja, det kommer heta vårdadministratör efter nyår och inte medicinsk sekreterare^^ Vilket är helt rätt med tanke på själva arbetsuppgifterna!

Nej som sagt.. PLUGGA! Annars blir det svårt med det där målet, haha :P

Nytt i vardagsrummet!

Idag gick jag, Andreas och Eric på stan och tittade runt lite. Inne på Indiska hittade vi lite julpynt :) När vi kom hem kunde jag inte bärga mig utan bytte ut kuddarna i sofforna till de här röda och la på den röda duken på en gång ;) Men resten av julpyntet kommer inte upp förrän första advent!


Förresten tycker jag nog man kan ha detta året om!

Middag hos mig i onsdags!

I onsdags bjöd jag tjejerna på middag hos mig :) Tyvärr var Vicky sjuk :( Och tyvärr togs inga bilder !! Men jag kan lägga upp några bilder från Vickys kamera som togs när vi åt hos henne senast :)
So sleepy..


Önskar att jag hade en katt och gosa med just nu :)

Tror det är Jane Birkin på bilden?

Tintin!

I lördags var jag på bio med min storasyster Mia och våran brorson Timo! Vi såg Tintin och den var så jäääkla bra, superspännande rakt igenom!


<3

Middag hos Frida :)

I onsdags var det dags att träffa tjejerna och äta middag igen! Nu hade vi alla bjudit på middag en gång var så det var dags för Frida igen :) Det är så härligt att ha nånting att se framemot i mitten av veckan. Det behövs verkligen att träffa tjejkompisarna såhär!


Gosnosar!


Frida bjöd på hennes favoriträtt ugnsbakad korv!


Frida i hennes favoritpose ;)
Principessa!<3

En teckning på mig :)

Nicole Östman som bokade mig som modell för bilderna till hennes bok förrförra vintern har skickat en teckning till mig som hon har ritat utifrån framsidan av boken :) Tyckte jag var väldigt kul :)


Här är orginalbilden hon målade av: