Middag med pappa & Kristina ikväll!

Ikväll ska jag och Andreas äta middag med pappa och Kristina :)




Sad face :(


Haha ;) En bild som Vicky tog för ett par helger sen!

2011-09-02

Några bilder från en månad sen när jag och Vicky hade myskväll på hennes balkong :)





I can't be near you, the light just radiates


Foto; Evelina Eklund Hassel

Gårkvällens bilder!

Igår blev det fest hos Jenny igen :) Syrran kom också och senare blev det Koriander!







Efter stängning åkte jag och Mia hem till mig med McDonaldsmat som vi åt framför Våra värsta år :P Bra kväll :)

Tog en bild i spegeln också innan jag drog^^

Mitt gamla favvomärke :)


Tripp NYC har börjat säljas på asos.com :D Det var mitt absoluta favvomärke för några år sen! Brukade köpa det från Shock när jag var i Malmö och hälsade på min syster eller så beställde jag från angryyoungandpoor.com ;) Har haft allt möjligt från Tripp, zebrajeans, leopardjeans, tröjor, flera bikerjackor... Förresten så tog jag t.o.m. studenten iklädd zebrajeansen därifrån:


Tyvärr har jag sålt det mesta av mina kläder från den tiden. Men jackan ovan har jag kvar! Kanske för att jag faktiskt har köpt den två gånger! Första gången köpte jag den var i Malmö sommaren 2005, men den blev snodd efter typ två veckor under en danslektion. Ett par månader senare åkte jag och Andreas på en weekend till Gbg och då bestämde jag mig för att köpa den igen!

Jag tyckte det var kul att se Tripp NYC på asos.com nu iaf, blev lite nostalgisk ;)

Lördagkväll!

På lördagskvällen gick jag, Andreas, Eric och hans kompis Linda ut och åt på Alfies, så himla god mat !! Och efter det blev det en drink på Guldapan :)





:)


Jag och Andreas var på dop i lördags :)

Torsdagens bilder :)

Vicky drog ju med mig ut hastigt och plötsligt i torsdags, bäst! Vi förfestade hos en kompis till henne som fixade in oss på Ankan gratis = gött en vecka innan CSN :P Det blev en helkväll med massa dans och skönt folk och promenad hem vid 04^^












GOS !! <3

If she was away!


Så trodde man, aahhh mys-helg utan utgång... Men då trodde man fel! :D Nu skrapar vi ihop de sista slantarna och drar ut ikväll!

Bilder från igår!

Igår blev det förfest hos en klasskompis till mig, Jenny :) Vi drog senare till Koriander och det var så himla kul! Dansade heela kvällen, fett skön musik! Det bästa var att de två sista låtarna innan vi stack var Rebecca och Fiona och sen Moves like Jagger :D Här kommer bilderna:










Liten skiss på ny målning^^


Har suttit och skissat nu på denna och lyssnat på Rebecca och Fiona :) Tänkte använda mycket färg sen på den, får se hur det går.. Just nu är jag lite smårädd för att det ska bli fel :P ..Den får vila lite till imorn kanske eller på söndag^^

I got the moves like Jagger!


HELGA!

Onsdag!


Gött med Fredag imorn! Eller ja.. för MIG är det fredag, för er är det en sliten torsdag :P Har ju studiedag på fredagar den här terminen <3 Antagligen kommer den gå åt till plugg när det drar igång ordentligt, men den här fredagen blir chill iaf X)

Det som händer nu för tiden är att jag har kommit in i skolrutinerna och träningen igen! Men jag ska verkligen försöka att inte bli så uppslukad i studierna som jag var förra hösten! Det var ju sjukt, jag var ute och träffade familj och vänner kanske 3 gånger på typ 4 månader? Hemskt! Så jag ska vara mer social också ska jag måla mer för att koppla av och få göra nåt kreativt, det tror jag alla mår bra av.

På fredag har jag klipptid på Ekolea, hoppas dom inte behöver klippa så mycket av topparna, men det är riktigt slitet nu alltså >< Ska bli så skönt att få bort "fnöset"^^

Jag försöker få en tid hos Johanna på Blue bird också för att fylla i min tatuering på armen som jag gjorde hos henne 2007. Den har aldrig blivit ifylld och ser inte så fräsh ut längre, egentligen ska man fylla i första gången inom ett halvår tror jag? Så sitter färgen bättre sen :S Slarv-Maja! Problemet är bara att dom verkar ha sjukt mycket att göra eftersom dom inte svarar i telefon! Kommer bara till telefonsvararen där hon säger att det är mycket folk i studion just nu, lämna inte meddelande utan ring igen^^ Men nu har jag skickat mail istället, hoppas det går att nå dom så istället!

Bilder från i lördags!

Det blev förfest hos Vicky och sen utgång på Tempel! Här kommer mina bilder:


Hade precis hällt upp ett till glas Tinto de verano när Vicky meddelar att det är dags att gå hem till mig och hämta fribiljetterna, så det fanns inget annat att göra än att ta med sig glaset :P


Väntar på bussen^^


Nån ska va sexii ikveell!


<3 Vi hade en fribiljett för mycket som jag tänkte kränga till nån i kön för 50 spänn, men så påminde Vicky mig om att jag var vänster så jag var tvungen att ge bort den :P Killarna blev överlyckliga iaf!


Krumpin eller nåt ser ni väl^^






"Jimmy Hendrix was a nigger" :P Kvällen innan hade vi lyssnat på massa Patti Smith bl.a. då Rock'n'roll nigger så nånstans i mitt huvud var jag tvungen att posera med Jimi Hendrix tavlan^^

Lanzarote del 3

Nu kommer de sista bilderna från bonusdagarna där nere ;)


En bild från när jag och Andreas är påväg till en restaurang.


Goda smoothies :)


En bild från en till restaurang en annan kväll^^


En kväll följde vi med en av Adams kompisar, Carlos, till ett hotell i södra Lanzarote för att se hans föreställning :)


Medans Carlos gjorde sig iordning för showen gick jag och Andreas runt och kikade och åt mat :)


Showen var jättebra :) Han var klädd som och sjöng som George Michael, Robbie Willliams och Freddie Mercury!


Såhär glada var vi efter att han hade avslutat med Somebody to love ;D


En till "gå ut och äta-bild"^^


De sista dagarna gick mest ut på att slappa X)


Våran andra sista kväll tillsammans gick vi ut och åt på en indisk restaurang som hade blivit en favorit :)


Hahhaah XD Nej men, vi åt mat, gick och satte oss och tog en drink, gick ut och dansade...


...och Andreas slängde sig i poolen :P


Sista dagen :)