Tisdag!


Fotograf; Jessica Bergman

Helgen var ju som sagt fantastisk, t.o.m. så att det smittade av sig lite på måndagen ;) Jag fick vara med på Forsknings- och utvecklingsenheten för landstinget i Värmland, vilket var jättekul! Några av dom som jobbar där har alltså varit läkarsekreterare från början men sen jobbat upp sig och bytt titlar^^
Efteråt var jag på F! Karlstad möte! Det kanske jag inte har sagt förut i bloggen, men jag är aktiv i den nystartade Feministiskt initiativ Karlstad-gruppen :) Vi träffas måndagar jämna veckor^^ Jag var sekreterare på mötet igår så jag ska sätta mig och skriva börja rent protokollet strax. Och när jag kom hem från det vid 19.30 tiden så duschade jag bara också la vi (jag och Andreas) oss tidigt och såg på ett par avsnitt av House M.D :) Mys!

Idag har jag en liten dipp, vet inte riktigt varför, jag som verkligen har känt ny energi i hela kroppen ett bra tag! Men det kommer igen :) Längtar så mycket till jullovet!

Ny bild förresten :)

Första advent <3


Så himla fin låt, min favorit så här i juletid <3 Ett utdrag:

Glöm djävulskap och stingslighet, glöm allt jag gjort av elakhet.
Jag älskar dig så innerligt.
För du och jag har sett en del, och känner till varandras fel.
Vi lever i vår egen hemlighet.

Snart kommer änglarna att landa, snart står morgonen i brand.
Törs jag säga att vi har varandra?
Törs du lägga kinden i min hand?
Vi är människor och det är märkligt, och kanske svårt och omöjligt ibland.
Var inte rädd för det som är verkligt.
Fred och lugn i natt i männskoland.

Nyårs-outfiten hemklickad!


De båda förslagen jag skrev om för nån vecka sen försvann ju såklart på en gång från Topshops hemsida^^ Det mest frustrerande som finns med den sidan! Men nu har jag iaf bestämt mig och pengarna har gått till den här jumpsuiten och halsbandet från Asos :) Très chic!

<3

Jag har haft en toppenvecka på LIA:n och den här helgen är supermysig, vilken vecka :))
Igårkväll hade jag och Andreas fredagsmys i vanlig ordning och min brorson Timo kom hit och sov över <3

Idag har fikat med några tjejer från klassen på Savoys Afternoon tea! På lördagar mitt på dan har dom buffé med en massa tårtor och kakor och té, det var gosigt!

Och imorn ska vi ut på stan på skyltsöndan med Andreas familj och såklart pynta här hemma :)

Och en till röd bild :D


Fotograf; Jessica Bergman


Här kommer en till röd bild :)


Fotograf; Jessica Bergman

Prioriteringar^^

Jomensåatte.. Istället för att ha läst på några sidor inför provet om ett par veckor så har jag alltså spenderat två timmar till att gå igenom alla klänningar på Tradera i min strl :P Känner mig väldigt bestulen på min tid :(

Ny bild från plåtningen igår!


Fotograf; Jessica Bergman


Spontanfotning med Jessica idag!


Har precis kommit hem från att ha fotat med Jessica :) Jag tog med mig lite grejer också körde vi bara! Blev fyra set, varav två med den svarta peruken jag hade på Halloween :) Så nu ska det bli spännande att se resultatet sen när hon har tid att retuschera!
Jag har ju lagt av med modellandet, jag har ingen lust att lägga tid, energi och pengar på det längre. Men när jag har en vän här i stan som är toppenfotograf så är det ju bara kul att hitta på nåt nångång ibland, för skapandets skull!

Foto; Jessica Bergman 

Gårdagen klädsel och om filmen^^



Jag tog lite bilder igår innan Andreas kom hem så tänkte bara lägga upp dom :)

Harry Potter och Dödsrelikerna del 1 var superbra, bästa Harry Potter-filmen hittills! Jag har läst böckerna och alltid blivit så besviken av filmerna av flera anledningar.. För det första så får man inte med ens hälften av boken och viktiga händelser och detaljer glöms bort och för det andra så har barnskådespelarna varit så dåliga, alltså dom som spelat Harry, Hermione och Ron m.fl.
Men inte nu :D Jag tyckte filmen fick med jättemycket från boken, jag saknade ingenting och nu är ju skådespelarna vuxna och dom gör det så mycket trovärdigare! Filmen vad full av action, lite skräck, drama och charm :) Toppen! Längtar tills del 2 kommer!

<3

Idag för 8 år sen blev jag och Andreas tillsammans :D


Jag var 14 och han 18 <3


Jag fick rosor när han kom hem från jobbet för en liten stund sen :) Ikväll ska vi laga god mat och sen se Harry Potter på bio! Supermysigt <3

Förra året skrev jag om våran historia, HÄR kan ni läsa den och se bilder genom åren :P


Hjälp mig med outfit till juldan/nyår festligheterna!


Funderar över dessa två alternativ till antingen juldan eller nyår! Har bara råd med att köpa en outfit i år, så får jag bestämma sen vilken av festerna jag ska ha på mig det nya och vilken jag får rota fram nåt gammalt till :P
Allt är från topshop och det kostar typ lika mycket^^

Till den övre tänkte jag mig isf svart enkel tight topp, svarta strumpbyxor och svarta högklackade och kanske lite lockigt hår och sotade ögon.
Till den undre tänkte jag mig svarta strumpbyxor, svarta stövlar, enkelt hår och röda läppar.

Vad tycker ni?

Peppen!


Trots att jag är helt utmattad så är jag himla nöjd med mig själv just nu! Idag fick vi tillbaks ännu ett prov och jag kirrade VG på det (med) ;) - som alltså är högsta betyg. Ställningen just nu är 4 VG:n och 1 G. Idag lämnade jag även in ett arbete i Arbetspsykologi och i måndags hade vi praktiskt och teoretiskt prov i Patientrelaterad dokumentation.

Nästa vecka går jag ut på LIA igen i två veckor och när vi kommer tillbaks är det bara två veckor kvar i skolan :D Och då har dom klämt in två prov :P Men jag grejar ju detta!

Foto; Peter Ljungkvist, mua; Cecilia Johansson

Trist!

Gud vad trist att Mona Sahlin avgår >< Jag tror faktiskt att S hade kunnat vända skutan med henne som kapten. För jag tycker inte att det är i henne som problemet ligger, dom behöver förnya sig precis som M gjorde och det kan man göra med samma partiledare. Men det är väl enklare att ge en ny image när man har ett nytt ansikte att fästa den till. Själv hoppas jag på att Margot Wallström tar över, hon verkar grym! Inte för att jag har så stor koll på alla de tänkbara personerna som kan ta över.. Men inte Thomas Bodström eller Thomas Östros iaf ;/ Den ene verkar arrogant och den andre lite mesig :P

Vad tycker ni?

Ny bild!

Jessica har retuscherat en ny bild från vårat foto-tillfälle i april :)

Superkul att få bilder såhär i efter hand :) Vi funderar på att fota igen snart, jag har ju inte stått framför kameran sen i somras! Har faktiskt saknat det lite, det är så kul :)

Photographs


Den här låten går mycket nu, skön remix!

Alla helgona-helgen!


Den här helgen har det ju varit Alla helgona, igår var jag, Andreas, Andreas mamma och mormor till Ruds kyrkogård och tände ljus. Det är så himla fint där och särskilt vid Alla helgona! Det var perfekt väder också, kallt men klart och bäcksvart.


Efteråt drog jag och Andreas in till stan där vi åt middag med min pappa och Kristina :) Supermysigt! Efter maten gick vi till Guld apan och tog några drinkar och sen dansade vi i Red rum!

Jag visade respekt för dom bortgångna och festade med min familj på en och samma dag. Det känns motstridigt och jag var nervös över hur detta skulle gå själv innan. Men jag fick gå in i en sinnesstämning där jag bara skulle visa vördnad och inte så mycket sörja mina egna. För det känns för hemskt att göra vid deras gravar, jag besöker aldrig kykogården för att sörja, det skulle jag inte klara av, för mig känns inte det fint och jag känner mig inte bekväm i det. Samtidigt ville jag att deras gravar skulle bli ompysslade som de flesta andras, låter fånigt men så är det! Och det är ett bra tillfälle att faktiskt besöka deras gravar minst en gång om året.

Tände ni ljus i helgen? Hur ser ni på Alla helgona?

Just nu:

Jag och Andreas väntar med en varsin drink, pappa och Kristina kommer snart hit, vi ska äta middag :)

Nya Uggs!


Nu äntligen är dom här! Mina svarta, höga Uggs australia :) Såå gosiga, ser fram emot att ha dom på mig imorn!




Jag köpte dom på Tradera, så jag kom undan lite billigare :) Hade tur förr förra söndan när jag av en slump hittade auktionen som bara hade varit uppe i två timmar så ingen hade hunnit lägga några bud :P Då snodde jag åt mig dom fort som attan för "Köp nu"-priset! En ska ha tur ibland! Dessutom har pappa gått med på att betala dom ;)

Kate Moss for Topshop


Mina favoriter ur den här höstens samarbete mellan Kate Moss och Topshop :)

Bilder från Halloween!


Vicky var Jem, en tecknad rockstjärna från 80-talet och jag var galen kirurgsköterska^^


Ludde och hans tjej kom hit från Sthlm och var utklädda till Kurt Cobain och Courtney Love :D


Sen har vi Fredrik och David.. Vet inte riiktigt vad dom var utklädda till, men David creeped me out iaf med den där påsen över huvudet >< Fick flashback från när jag såg Kent videon "En himmelsk drog" när jag var liten :P


Nilsson var lieman och Jenny en djävul, här är dom lekledare^^


XD


Haha Jennie XD


Det var precis som förra året en massa mat och snacks, här har vi spindelmuffins ;)


Lite foods, mumieskallar och avhuggna fingrar, jag lovar!


Obligatoriska pumpan! Jag vet att den ser ut som att den är av porslin typ, men Fredrik och Jennie har skärt ut den själva!


<3






Team Tea-bagz :D


Lite reenactment på G^^


Lite spegelposing på G!


^^


Haha Andreas kunde verkligen inte motstå att skriva dit namnet på sjukhuset i South park på sin utklädnad :P




Jennie och jag :)


;)