Då och Nu - osminkad...

Jag får ofta kommentarer om att jag verkar perfekt och min hud är så fin o.s.v. Och jag har ju berättat om mitt problem med acne, som nu äntligen är över! Men det gör ändå inte att min hud är perfekt.. Jag har ärr kvar. Vita ärr från när jag var med om en bilolycka för 7år sen och nu röda små ärr efter finnar. Det som är skönt är iaf att ärren efter acnen kommer blekas med tiden, jag ser redan skillnad! Jag tog fram dessa två bilder, en från i april i år och den andra är alldeles nyss tagen idag^^
April:

Idag (3 månader senare):

Jag vet inte varför dom vita ärren inte syns lika tydligt nu, jag var t.o.m. tvungen att gå och kolla i spegeln när jag såg bilderna och det syntes inte så mycket i spegeln heller^^ Det kanske är för att jag är brunare?
Hur som helst, som ni ser så har det skett en stor skillnad! Dom röda ärren har blekts eftersom inga nya finnar har kommit till de senaste veckorna och mitt ansiktsvatten bleker hyperpigmentering och jag har på det hela en jämnare hudton. Endel beror såklart på att jag har fått mer färg (t.o.m. mina läppar har mer färg!). Men jag är 100% säker på att min rengöring har med saken att göra (Q for skin).

Är så glad :) Och ändå så skraj nu, jag har nog aaldrig lagt ut en helt osminkad och oretuscherad bild på mig förut >< Men det är dags att komma ut ;) Kan inte sitta och skriva om min acne och bara visa upp bilder där jag är sminkad och tillfixad i Paint shop pro :P Så dags nu liksom när jag börjar bli nöjd med min hud, men jag vågade inte innan helt enkelt^^ Mye, ångest!

Nu vet ni iaf, alla har vi nåt komplex, nånting vi döljer i vårat utseende. Ingen är prefekt!


Ny bild!


Den här är ifrån när Peter var här i Karlstad i början av juli och jag, han och Jessica fotade ett par dagar :)

Fotograf; Peter Ljungkvist

Jane Birkin - en stilikon att kolla på inför hösten^^

Här har jag samlat ihop en bunt bilder med pinglan Jane Birkin. Några bilder har jag nog lagt upp förut, men dom tåls att upprepas tycker jag^^

Lite väl genomskinligt kanske ;D Men en kort-kort klänning med trumpetärmar är nånting jag vill ha i höst!


Kort-kort med snörboots och statement halsband^^


Over-knee strumpor :)


Over-knee stövlar!


En söt ljus klänning bryts av med läderskärp på höften.


^^


Blusar måste jag ha fler av i höst! Nerstoppat sådär i ett par jeans med ett bälte till^^


Långklänningar som är mycket på tapeten nu, jag skulle kunna tänka mig en sån här svart, enkel..


Snacka om extravagant :D Tänk om man hade såna partys att gå på så man kunde ha på sig nåt sånt ;) Virkat och macramé är iaf en stor hit hos mig!

Avslutningsvis några vackra porträtt:





Mannen på många av bilderna är Serge Gainsbourg

Känner ni igen henne?



Kan ni gissa vem det är? :D

Ledtråd är att bilderna är från tidigt 70-tal, under senare delen av samma årtioende ändrade hon stil helt och slog igenom inom musikbranchen^^

EDIT:
Jag har fått in flera svar, men jag godkänner kommentarerna imorn så fler kan gissa utan att se vad andra har sagt innan ;)


Ny bild från senaste plåtningen på landet!


Fick preciis denna på msn nu av Jessica :D För att se större bild klicka HÄR!

Vad tycker ni? :)


Fotograf; Jessica Bergman

Emilio Pucci Fall 2010


Yes! 70-tals byxor, polotröja, kort-kort, svart, rött, päls! <3 Så vill jag klä mig i höst!

Bilder lånade av style.com

ANTM Fo och April^^

Av en slump har jag sett två stycken deltagare från ANTM i svenska tidningar^^ Först hittade jag April från säsong 2 i Cosmopolitan:


Ni känner igen henne va?


Också såg jag Fo från säsong 12 i H&M katalogen:
 



Har ni sett fler ANTM deltagare nyligen i tidningar eller så?

Turist i ens egna stad ;)


Jag och Andreas drog in till stan, där kan man låna cyklar av komunen så vi tog en tur med dom :)


Stannade för att äta sallad :)


Sen cyklade vi till Mariebergsskogen där det blev glass!


Mmm Magnum Temptation <3


Så tog vi en promenad runt och kollade på lantdjuren^^


Gätter :)


Grisera^^


Posa framför grisera ;D


Stor mamma-gris med kultingar X)


Sen spelade vi mini-golf ;)


^^


Putt^^


Inför sista banan låg jag bara under med två slag, men han vann ändå^^ Kul att det var så jämnt hela tiden iaf :)

Sen cyklade vi tillbaks in till stan, hälsa på några kompisar som jobbar på Sibylla, käkade och sen tog vi en drink på uteservering <3 Så himla mysig dag !!

Fler bilder från gårdagen :)


Hästera!


Jessica och hennes kille kollar så bilderna kom in ordentligt i datorn^^




Jessica :)

Några bilder behind the scenes från igår :)


Vi var ju hos min pappa ute på landet och fotade :) Det var så himla kul! Jag är där allt för sällan.. Det är ju i det huset jag bodde från jag var 6-10år! Sommaren är som bäst där <3


Plåtade först ute på havrefältet..


;D


Sen uppe på loftet på stallet bland höt :)


Sen åkte vi bort till grannen där vi egentligen tänkte låna en gammal traktor, men så kom han utdragandes med denna Harley Davidson från 20-talet ;D

Efteråt blev det grillning X) Superkul dag!


Idag ska jag och Andreas kanske ta oss in till stan, låna cyklar där och ta oss en rundtur :)

Just nu:

Får se om vi fotar nå mer, just nu är grillen tänd iaf. Är jäkligt hungrig efter en hel dags fotande! Tror det blir en hel del bra bilder :)

Fotodag med Jessica på landet :D

Om en timme kommer Jessica och hämtar mig, vi ska till min pappa i Väse och fota loss :D Kommer bli superkul!

En bild från första gången vi plåtade tillsammans förra sommaren :)

Ny väska!

Hittade den här väskan på stan idag för 45kr. Gillar sån här typ macramé, men den hade trähandtag så jag klädde runt mockasnören i svart och mörkbrunt! Kommer bli perfekt att ha böcker o block i :) Nu har vi beställt hemkörning från Max och sen får vi se om vi målar lite^^

Kreativ Måndag^^

Nu ska jag och Andreas gå över till Fredrik och Jennie där killarna ska nörda med CS och vi tjejor ska vara värsta esteterna och måla tavlor och dricka mousserande X)
Fick en väska av Andreas på stan som jag ska pimpa också, visar imorn!
PUSS

Ny bild!


Fotograf; Peter Ljungkvist
Makup; Cecilia Johansson

Det är från när jag var i Dalarna förra helgen :) Jag är toknöjd! Vad tycker ni?

Nu ska jag duscha så jag och Andreas kommer iväg till stan nån enda gång ;P Vi ska kolla på heminredningsprylar^^

Q for skin - uppdatering!

Fick en fråga av Erika (skrev inte med någon blogg) som löd såhär:

Skulle höra om du kör på med Q for skin eller återgått till Dermanord. Och när du stryker på Epiduo, gör du det efter ansiktsvattnet och skippar fuktkrämen??

Och eftersom jag har tänkt att jag ska skriva en uppdatering på hur det går för mig med min hud så passar jag på nu :)
Jag kör på med Q for skin, det är helt fantastiskt hur bra min hy har blivit med detta! Jag använder inte ens Epiduo längre^^ När jag köpte Q for skin så sa säljaren att hon tyckte jag skulle sluta med det, och jag blev väldigt skeptisk.. En säljare för eko-hokuspokus säger att jag ska sluta med en kräm som en läkare har skrivit ut till mig? Men jag testade! I början använde jag Epiduo bara för att punkt-behandla när en finne kom upp, men efter ett par veckor så slutade dom komma så jag har varit utan den starka krämen i nästan en månad^^
Och förutom att jag inte får några finnar längre så gör fuktkrämen så att ansiktsfärgen blir jättejämn och fin! Den håller verkligen vad den lovar :)

Här kan ni läsa om produkterna jag använder!

Q for skin är jättedyrt, jag köpte ansiktstvätt, ansiktsvatten och fuktkräm för runt 900kr men då fick jag 20% rabatt för jag köpte tre produkter! Jag vet inte om dom har det överallt, men jag tror Ekolea i Karlstad - där jag köpte mina, fortfarande har rabatten! Jag kan inte lova att det kommer hjälpa alla, men tydligen så har alla deras kunder på Ekolea kommit tillbaks med lovord om denna serie och det är det bästa jag själv har testat!

Och för att svara på Erikas andra fråga, så tvättade jag bara ansiktet och sen strök på Epiduo på kvällen. På morgonen körde jag hela rutinen med ansiktstvätt, ansiktsvatten och fuktkräm (utan Epiduo)!

The Runaways


Såg filmen The Runaways igårkväll, den var riktigt bra! Det bästa var nog kläderna, musiken och ljuset^^

Några bilder från inspelningarna och filmen:




Har ni sett den? Vad tyckte ni?

Walkonwater

Gjorde ju ett modelljobb för Walkonwater förra hösten och i vintras nångång tror jag att jag hittade mig i en tävling hos Foki för dom, nu har jag även hittat mig hos Paow och en sida som heter PikMee:

Jag har mailat fotografen idag också om ifall jag kan få se fler bilder från det jobbet, vi får se vad hon svarar :)

Nytt i min wishlist från Topshop!


Gillar inte att dom har tagit bort funktionen Wishklist när dom ändra om sidan, varför liksom? Det var ju görbra! Aja, har kollat lite och smått funderat över hur jag vill gå klädd i höst.. Fann inga direkta "statement"-plagg som fixade hela stilen åt mig (för mig är jackan och bootsen viktigast), men detta gillade jag iaf :)


Och lite accessoarer :)

Har ni funderat nåt på höstkläder än?

Medvetenhets-test :P


Kolla det här klippet och få reda på hur "medveten" du är ;)

SEMESTER!


Jag gjorde sista dagen idag på min praktik på stadsbiblioteket :) Jag hade tänkt köpa fikabröd till eftermiddagsfikat men så överaskade dom mig på förmiddagsfikat med tårta och presentkort på Mansion! Jag blev jätterörd, har ju bara varit där i två månader^^ Köpte blommor till dom och skrev ett kort som tack, så ser dom som kommer tillbaks från semestern på måndag det också :)

Men nu är det alltså semester - woho! den 20e augusti börjar plugget! Det blir nog en läkarsekreterare av mig^^ Men nu i 4 veckor blir det att softa järnet :D Det enda som är planerat är en tripp till Sthlm några dagar, bo på hotell, kolla in stan, Gröna Lund o.s.v. Annars har jag faktiskt också tänkt mig att börja lära mig spela gitarr ;D Och franska! Hah! Jag får så mycket idéer när jag sitter och plastar in böcker ;) Tänkte också där ett tag att jag skulle läsa alla världsreligioners "viktigaste" bok - inte under 4 veckor alltså, utan rent allmänt :P Får se hur det blir med det^^

Ha en fin Fredagskväll!

Foto; Louice Weiström

Mata min tå till Orm-Frasse?

Igår var jag med om nåt väldigt traumatiskt, påvägen hem från affären rullar en handikappad och förbannad geting in i mina sandaler och sticker mig i "pekfinger-tån" :( Faan vad ont det gjorde! Och idag är den jättesvullen, ser ut som råttbebisarna som Andreas matar Orm-Frasse med^^

Boo! Maximalt med otur eller? Getingen måste ha blivit av med ena vingen eller nåt och legat grinig på marken och typ blåst in i min sandal!

Vill vara 14år igen!


Känslan jag vill åt från sommaren 2002 är nog spontanitet och barnslighet ihop med att vara nyfiken och tycka allt är spännande! Jag upptäckte så mycket det sommarlovet, massa ny musik, klädstil, rökning, alkohol, killar.. En massa som var nytt och som inte föräldrarna gillade ;) Tänk om jag visste då att den sommaren som kändes så tung och deppig ofta, skulle vara den jag längtar tillbaks till mest?
Jag kommer ihåg nu när jag tänker efter riktigt ordentligt att jag kände i hela mitt kropp och sinne att jag förvandlades! Jag gick från flicka till tjej under våren och när sommaren kom var jag en förnyad Elina^^ Underbart!
Hoppas jag kommer känna likadant om gymnasietiden om några år :)

Blondinbella besegrat cancer?


Gud vad jag trodde det här var Blondinbella först, ärligt hur lika är dom egentligen, Isabella och Christina Applegate?

Onsdag!

Ååååhhh var såhääär nära på att skriva "Torsdag!" som rubrik till det här inlägget.. Hatar att vara en dag före :P
Imorse var det drama här.. Jag går upp tidigare än Andreas för jag är tjej^^ (läs duschar, fixar håret, sminkar mig och äter frukost på morgonen). Men imorse fick Andreas vakna tidigt också p.g.a. det skriket som flög ur mig när jag såg en baunta stor mal i badrummet :( Hur äcklig som helst flaxade den omkring där, studsade i väggarna och taket så det lät i hela lägenheten! Jag nästan grät när Andreas sa att han minsann inte tänkte gå upp en kvart tidigare bara för att få ut en oskyldig mal ur badrummet </3 Alltså, jag är inte rädd för insekter så direkt, bara om dom beter sig jobbigt som den där malen, ärligt, den var nästan en decimeter och flög runt, runt i badrummet! Jag fick helt enkelt lov att vänta tills Andreas behagade gå upp och sen fixa iordning mig i raketfart^^ Hade vart måttligt pinsamt att komma försent till praktiken p.g.a. en mal :P

Nu är det bara 16 arbetstimmar kvar sen SEMESTER!


Avslutar helt random med två behind the scenes-bilder ur min mobilkamera från den 5e juli :)

Rip her to shreds!

En bunt sköna bilder på Debbie Harry från sent 70-tal <3





















Också Blondies första TV-framträdande, jäkligt bra!

In an ideal world..

..I would have all my ten fingers on my left hand, so that my right hand could just be a fist for punching^^

- Dwight Schrute, The Office

Några bilder ur boken The red thread!

Fotade ju för Nicole Östmans bok i vintras, nu har hon lagt upp några bilder på Facebook hur den förmodligen kommer se ut i hård form, har tidigare visat hur den nog kommer se ut i pocket form :) (får inte länken att funka, om ni inte kommer ihåg så kika tillbaks under den 2a juni)
Anyways, här är baksidan och framsidan och flärparna som viks in i boken, ni vet..


Introduktion:


Målar en ruta på golvet med läppstift:


Sitter i rutan :P


Den här bilden gjorde vi bara som en ploj-grej har jag för mig, vi hittade en gammaldags bröllopsklänning också målade vi dit "I do" på väggen :P


Plockar bort glasskärvor ur foten samtidigt som min skugga går därifrån:


Balanserar på läppstiftslinjen:


Credits, där står jag och den här bloggen med, fjärde uppifrån.


Slutet


Boken är 120 sidor så jag vet inte om det kommer finnas fler bilder i den, är iaf mycket nöjd med dom här som hon har visat! Ska bli så kul att få en egen upplaga av boken :D

Fotograf: Carlis Fridlund
Make up: Petra Heikkinen
Hår: Hanse Andersson
Art direction: Nicole Östman
Assistent: Hana Platbardis

Bilder från helgen!


Bild snodd från Cillas blogg :)
Vi var på en strand och fotade porträtt i lördags, det regnade så vi stationerade våra grejer i omklädningsrummet^^ Här är jag nästan redo, bara håret och läpparna som fattas!


Peter och Cilla plastar om blixtarna och ställer ut dom^^


Bild snodd från Cilla!

När det började störtregna fick vi ge oss, vi åkte hem till Cilla igen och åt mat och pratade rökning och musik tills läggdax.


Utvilade på söndagen satte vi igång med sminket och håret igen.


Cilla lånade ut strumpor till mig X)




Peter posar^^


Vi åkte ut till ett nedlagt flygfält och fotade en vit klänning. Under plåtningen ropar jag till "En kossa! Ta kort på kon, Peter!" Så då fick vi avbryta för att ta kort på henne ;) och 5 minuter efter, när vi hade fått upp flödet igen stod det 4 st kor alldeles vid stängslet och kollade på :D Så nyfikna!


Bild snodd från Cilla!
Sen fotade vi den sista grejen som vi spontant kom på med dom kläderna jag hade med mig. Här är Elin (också modell, vi fick turas om att sitta i sminket/vara ute och fota), Peter och jag^^


Bild snodd från Cilla!
Ja.. Lite tuffare ;)

Vad jag ser fram emot bilderna sen!

Förresten har jag fått se lite grann hur boken som jag fotade för kommer se ut! Skrev om det i vintras HÄR! Visar det sen, först måste jag tvätta håret^^ Har inte hunnit det än sen jag kom hem igårkväll, så har fullt med hårspray och tuppering kvar i det (har gjort en provisorisk inbakad fläta idag) :P

:D

Ahh! Livet är gött just nu.. Har smällt i mig en hel ostbåge-påse också lyssnar jag på massa musik som jag inte hört sen sommaren 2002 i princip. "Var e vargen", "Ung och kåt" och "Hon och han" får mig på bra humör! Befinner mig nånstans mellan borlänge o hallsberg, hemma i karlstad om 4 timmar!

Plåtningarna

Igår fotade vi porträtt i regnet, Cilla fixade superfin sminkning o satte upp mitt hår i en toffs - vilket är kul för jag brukar ju bara ha utsläppt! Regnet syns inte utan det blev enkla och fina bilder som jag behöver :) Idag fotade vi först en fin vit klänning, jag hoppade bl.a^^ såg rätt coolt ut! Och sist körde vi helt spontant nåt med lite mer attityd^^ Kul att ha bilder på intåg, jag o Peter har ju fotat några olika set nu på kort tid :) Bilden i det här inlägget är från igår när regnet störtade ner och vi fick lägga av för dagen.

Hallsberg, Borlänge, Mora^^

Nu har jag bytt i Hallsberg, nästa byte blir i Borlänge för att sen komma fram till Mora där Peter ska hämta mig! Bara 4 timmars resande kvar :P Tur jag har lagt in ny (gammal) musik i mp3n o har böcker om Mick Jagger och Brigitte Bardot med mig :) Hörs sen igen!

Ny bild från Projekt modell = ny röstning!

Nu ligger alla våra bilder uppe på Projekt Modell bloggen och röstning nr 4 har gått av stapeln! Vi hoppade ju som sagt på en studsmatta och känslan skulle vara livsglädje.. Inte det lättaste :P
Såhär blev min bild:

Jag vet inte vad jag ska tycka^^ Men gå gärna in HÄR och rösta!

Fotograf Johan Gustavsson
Makeupartister var Angelica Jansson

Imorn bär det av mot Dalarna för mer fotande! Så jag ska lägga mig nu redan, se på avsnitt i sängen med Andreas och sen sova X) Vi hörs imorn igen :*

Ny bild!


Har fått en till bild från mitt och Jessicas fototillfälle förra veckan :)

Antagen till Engelskalärare på gymn. nivå också!

Fick mitt antagningsbesked till universitetet idag och jag kom visst in på mitt första handsval där, Engelskalärare på gymnasienivå^^

Där ser man, i vintras när jag inte hade något att göra då hamnade jag i reserv och kom inte med, nu när jag redan har blivit antagen till en utbildning jag har siktat in mig på, då slår mina gamla drömmar in :P
Har en del tänkande att göra.. Vad vill jag bli? Läkarsekreterare eller Engelskalärare?

Happ, det blir Dalarna i helgen!

Det kom lite hastigt, men idag frågade Peter mig om jag ville komma till Älvdalen och fotas i kläder för en designer han känner, och det är klart jag vill det! Det är inte helt lätt att ta sig från Karlstad till Älvdalen dock visade det sig, så vi har dividerat fram och tillbaks under kvällen vilka tåg/bussar jag ska ta.. Därför jag inte har haft tid till att uppdatera här! Men nu så är det bokat och klart, tåg dit på lördag och sen hem igen på söndag^^ Väldigt mycket resande på så kort tid, men jag vet att det kommer bli kul :) Det är är inte så ofta jag fotar med ett helt team med fotograf, makeupartist, stylist, fler modeller.. Det är så lyxigt att inte behöva bry sig om nåt annat än att bara se bra ut ;)


Varför är det så pinsamt?

Jag anser migsjälv som vuxen, har haft mens i halva mitt liv nu. Och varje gång jag köper bindor tänker jag Vad jag är mogen och cool som är så oberörd av detta! Och jag skyndar inte ner paketet i kassen först utav allt heller, utan.. är normal! Men nyss hamnade jag i en situation som fånigt nog gjorde mig generad..

Jag gick en sväng till Ica för jag var röksugen och behövde bröd till frulle imorn + att jag sen i söndags har tänkt att jag måste köpa mensskydd, har inte lust att ta fram nöd-tampongerna..
Så jag är på Ica, lalala bröd.. juice.. cola.. Står i kö till kassan, det blir min tur och BAM! sekunden jag har dragit mitt kort vid den enda kassan som är öppen och som naturligtvis har en manlig kassör kommer jag på Fan bindor! Jag plockar i mina varor i kassen och står sen vid utgången och dividerar om jag ska gå in igen och köpa Libressen, eller om jag ska skita i't..
Jag går in igen! Tänker ååh vad pinigt, ska jag säga nåt? Oops så vimsig man kan bli^^ eller Glömde visst bort att det var den veckan, hehe! Vad ska han tro liksom? att jag fick mens right then and there framför honom? ><

JAG ÄR SÅ FÅNIG! Varför var det pinsamt att jag glömde köpa bindor?! Om jag ska tänka såhär kan jag ju lika gärna flytta tillbaks ett par hundra år i tiden och stänga in mig i mitt hem utan någon som helst kontakt med någon av det manliga könet i en vecka, varje månad!

><

Ny bild :)


Från min och Jessicas fototillfälle förra veckan! Vi ville köra lite svart/vita porträtt som kändes några decennier bakåt i tiden :) Jag har verkligen snöat in mig på 60/70 nu haha :P
Vad tycker ni?

Bonnie and Clyde



Tyvärr hittar jag inte någon version av den riktiga videon som går att embedda, men här är länken :)
http://www.youtube.com/watch?v=nB112Vbl8-A

och här med engelska subtitles:
http://www.youtube.com/watch?v=PVXnUGfgE6o

Enjoy!

Varmt!





Brigitte Bardot

Slappis-söndag!


Åh vad jag behövde den här dagen! Jag har inte gjort ett skvatt X) Bara degat framför datorn precis som jag gjorde innan jag började praktisera^^ Jag känner inte ens av halsontet längre fastän jag inte druckit någon Kan Jang idag! Kanske var en dags vila allt jag behövde för att krya till?
Nu är det bara två veckor kvar på praktiken, sen är jag som sagt ledigi fyra veckor innan utbildningen börjar! Har planerat att fota lite mer med Jessica hos pappa ute på landet + kanske en tripp till Sthlm med Andreas och hälsa på Ludde och kanske Carro(?) och en tripp till Gbg med Vicky och hälsa på Sibbe! + En jäkla massa slappande i solsken <3
Jag mår bra :)

She says good morning!


Aahhhh, The Pretty Things <3

Lördag!

Jag, Andreas och Fredrik har legat ute på gräsmattan och lapat sol, ikväll ska vi grilla lax hos Fredrik och Jennie X) Fyy vad gött med helg! Nu är det bara två veckor kvar på praktiken dessutom, sen blir det fyra veckors semester innan skolan börjar :D

Ikväll har jag på mig klänningen jag fick av Andreas i födelsedagspresent, älskar den!


Ha en skön lördagskväll, alla

After work X)

Jag och Andreas möttes upp efter vi hade slutat praktiken/jobbet, först köpte vi med oss en sallad och satt i musét parken och åt, sen gick vi och satte oss uppe på kupolen på en restaurang och tog ett par drinkar - mys!




Efteråt köpte vi med oss lite gott på Konsum och nu ska vi fortsätta fredags-myset <3
Hörs imorn igen! P&K

Fredag!

Sitter och katalogiserar och/eller lokaliserar nu på praktiken^^ Lyssnar på webradio - House of rock, som har levererat hittills :) Har aldrig brytt mig om webradios förut..
Det SKA bli sol idag så när jag har slutat har jag och Andreas tänkt att mötas upp på stan och hitta på något :)


Foto; Jessica Bergman. En behind the scenes bild egentligen, men den blev ju jättefin så hon fixade till den lite snabbt :) Gillar sånt!

Nu kom Rolling Stones - Paint it black på och jag ska fortsätta jobba^^ Kanske hörs senare igen

Second hand shopping^^

Idag är jag pigg igen! Efter att jag fick sluta praktiken tidigare mötte jag upp Sibbe och vi fikade på Waynes innan hennes buss gick hem, det var mysigt att se henne igen, även om det bara var en kort stund^^ Sen gick jag förbi Ekolea och köpte nytt shampoo och balsam där (ska testa det senare, så skriver om det i ett annat inlägg). Och efter det gick jag förbi den nya vintage butiken som jag inte har vetat om innan, den var mer välsorterad, även om jag inte hittade så mycket där just idag, så ska jag definitivt gå dit emellan åt och kika! Fick med mig ett bälte därifrån iaf:

Sen gick jag förbi Myrorna också och fick med mig en tröja, en tunika och ett bälte därifrån:

Vanlig vit ribbad tröja och ett läderbälte i olika bruna nyanser^^


Och en afrikansk tunika! Blir nog lite för "etno" nu i sommar, men tror man kan styla den rätt snyggt till hösten med boots och jacka :) Har kollat på liknande på ebay, så det var ju kul att jag råkade få syn på en här i stan för ynka 65 spänn ;)

Nya böcker!

En av dom roliga sakerna med att praktisera på stadsbiblioteket är att jag har fått upp intresset för att läsa igen! Jag sitter ju på avdelningen där vi får in nya böcker och tar hand om dom gamla. Så jag kommer i kontakt med massor av intressanta (och dötråkiga) böcker varje dag :D
Så det var himla kul på min födelsedag när jag öppnade dörren för Mia och hon lassade en bunt böcker i min famn med orden "dom här måste du läsa!" :

"Konsten att vara Ela" läste jag ut på tåget till och från Södertälje i söndags och jag har bestämt mig för att läsa Johanna Nilssons tre andra böcker också :)
Dom andra verkar väldigt bra också, "Kvinnorna och staden" har jag ju hört mycket bra om^^ Men nu är jag redan pågång med en ny som jag lånade från biblioteket i måndags! Jag hittade den när jag satte upp böcker på musik-avdelningen:

En biografi om Mick Jagger, den verkar sjukt bra! Jag letade först i Expert-sök efter böcker om Stones flickvänner som Anita Pallenberg eller Marianne Faithful, men fann inga ;/ Vet inte om det har skrivits några heller, men jag tycker det borde det :P Anyways, så måste det ju stå en hel del om dom i den här boken iaf :)

Jag är sjuk idag så nu ska jag krypa ner i sängen och fortsätta läsningen!

En drös festbilder till :P

Hittade ytterligare bilder från i lördags på Vickys bdb^^











Wohoo! Är så glad över den kvällen <3

En behind the scenes från plåtningen idag!


Tagen med min mobilkamera^^
Vi tog svart/vita porträtt med lite hårdare ljus, tror det kan bli riktigt bra, alltså!

Fler bilder från festen i lördags :)

Nu har jag snott Vickys bilder ;)





Behind the scenes från igår!

Fotade ju med Peter (en vän till Jessica) igårkväll, vi körde helt spontant. Jag drog med mig några plagg, sminkade mig vanligt också drog vi iväg med bilen alla tre och letade locations^^ Blev en camping plats och ett industriområde :)

Här kommer bilder som jag har fått av Jessica:




Också några bilder som jag tog med mobilkameran på dataskärmen:


Jag tror vi fick till några bra bilder :D Kul var det också!

Idag kör vi vidare, fast nu ska Jessica vara fotograf och Peter assistent :)

Bilder från mitt födelsedagsfirande igår!

Jag fyller ju som bekant 22år idag, men vi firade mig igår med en fest hemma hos mig och Andreas med vänner och familj :) Det lite lösa temat var Rock och alla var så snygga! det spelades bara en massa rockmsuik från 60-talet och fram till idag och både Ludde och min pappa lirade live för oss :D


Vi gjorde bål på vodka, fanta exotic och koncentrerad tropisk juice + frysta hallon och mangobitar! Det blev skitgott!


Jag hade önskat mig en låt av Ludde, Deep Purple - Burn och den satt som en smäck, alla var mäkta imponerade! Han spelade också Ozzy - Bark at the moon :)


Sen var det pappas tur och han ville ha med sig sina backup singers (min storasyster Mia och jag) :P Körde någon Jimi Hendrix låt som jag inte kommer ihåg namnet på just nu^^


Min brorsons mamma Susanne och Eric :)


Posa med pappas hatt såklart, tradition^^


<3


:D


Sen kom Dire Straits - Walk of life på högtalarna och pappa stämde in på gitarren igen!


Älskade Vicky kom och överraskade mig också fastän hennes allergichock!


Det blev mycket häng på balkongen sen när solen hade gått ner^^


Vid tolv tiden tog vi taxi in till Ankan och där bjöd Vicky mig på en födelsedagsdrink :)

Åååhh vilken kul kväll det var! Längtar tills jag får se fler bilder som andra tog! Så kul att ha Andreas och mina gemensamma vänner, en av mina homegrrrls Vicky (mina andra var antingen sjuka, hade ingenstans att sova eller var bortresta :( Typiskt just den här helgen liksom) och min familj där på samma fest <3 Bästa! Alla fastnade dock inte på bild i min kamera, därför jag vill ha andras bilder som var där med !!

Outfit för ikväll^^


Kvalitén blev sämre än vanligt på bilderna den här gången utan blixten på.. Men men, man ser ju ungefär hur jag ser ut iaf ;) Nu ska jag äta andra halvan av pizzan och sen kommer folket :D

Presenterna från Andreas :D





Inte heeelt oväntat eftersom jag skickade över länkar på saker jag ville ha ifrån Topshop :P Men ändå ;)

Chill Fredag X)

Hej! Uj, idag har jag varit trög här på bloggen :P Efter praktiken drog jag med Andreas, Ludde och Eric direkt hem till Andreas mamma och har grillat och druckit mousserande och spelat kort :) Älskar såna kvällar!
Imorn blir det att städa det sista, kanske hinner med lite filt på matten i solen-häng och sen göra sig iordning och festa :D Har ju min födelsedagsfest imorn eftersom jag fyller år på söndag! Det är rocktema där folk ska klä sig efter det årtal som dom tycker rocken var som bäst^^
Hörs mer imorn

Fan..


Städandet går inte bra när man börjar med att ha sönder tvålpumpen ><

Såhär låter det just nu..

BrumbrumZZZ brumbrumZZZ och WIIH WIIH WIIH! (Jag slipar ljudböcker)^^