Wohoo!

Idag har jag och Andreas köpt flygbiljetterna från Sthlm till San Francisco och från San Diego hem igen! Vi kommer vara där 1-22 september :) Nu är det bara flygen från San Francisco till Los Angeles och från Los Angeles till San Diego och boka hotellen som är kvar. Men en sak i taget! Vi har även fyllt i ett Ja/Nej-formulär på nätet om jag var inblandad i spionage under andra världskriget. En klurig fråga!

 


Kommentarer
Postat av: bloggläsare

Ni måste bila (Highway 1) ROUT 1. Skit i att flyga! Om ni missar highway 1, missar ni cali. Det får ej missas.

Speciellt inte Big sur och valspaning, en och annan delfin kan man också se hoppa förbi. Och allt skönt folk längs vägen!

2012-04-01 @ 09:41:42
Postat av: Elina aka pinkflesh

Hade jättegärna velat bila highway 1, men grejen är att det bara är Andreas som har körkort och han har inte haft det så länge heller. Så det kändes för stressigt för honom att bila den vägen, det ska ju ändå vara semester. Får bli en annan gång helt enkelt!

2012-04-01 @ 12:23:43
URL: http://prettypinkflesh.blogg.se/
Postat av: sandra

håller med bloggläsare, ni borde bila! (en bit iaf!) gjorde faktiskt precis den resan, S.F.-S.D. via HWY1 (och sen upp till L.A. igen och avslutade i vegas). var bara min kompis som körde (hon har endast haft körkort i 1år och har sen dess kört 3ggr. på sin höjd i en liten småhåla). vi köpte gps och det gick hur bra som helst. Ang. körningen är det väl typ städerna som kan bli fett stressiga (min vän vande sig rätt fort dock) HWY1 är ju dock lugn, inte så trafikerad alls och bara att följa, hade aldrig några problem där och det är sååå värt det! Går inte ens att beskriva hur vackert det är. så har ni möjlighet tycker jag verkligen ni borde försöka er på det, om så bara offra någon dag för det.

2012-04-01 @ 15:10:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0