Glasögonorm!

Idag slutade både jag och Andreas efter lunch så vi gick på stan lite och prövade ut glasögon, äntligen! Vi hittade båda ett par var som vi gillade och som vi fick ta hem och känna på ett par dagar innan vi köper dom^^ Såhär ser mina ut:



Det står mellan dom här och ett par från Lacoste, men dom senare kostade en 1000-lapp mer så det svir lite grann faktiskt.. Hade ändå inte tänkt använda dom ute varje dag, utan kommer köra vidare på linser! Men glasögon är ju ändå bra att ha  sådär på kvällen när man inte orkar ha i linserna längre eller när man är förskyld o.s.v.

Vad tycker ni?

Kommentarer
Postat av: Linda

Gud vad jag funderade över det där när jag skulle köpa glasögon. Jag är tyvärr inte så förtjust i just den modellen som du har nu, men det är ju inte jag som ska bära dom. Du kommer alltid vara lika vacker i mina ögon what so ever.



Men, något som verkligen underlättade mitt köp var att fråga. Om du inte har gjort det så är det verkligen ett tips. Jag stod och testade en massa runda glasögon liknande de du har på dig för jag trodde att jag skulle se bäst ut i det. Men tji fick jag. Jag bad om en ärlig åsikt varpå hon sa att eftersom jag har ett kantigt ansikte så kommer det även smälta in bäst med ett par kantiga glasögon. Hon gav mig ett par för att testa och 5 minuter senare köpte jag dom och jag har aldrig ångrat det köpet. Lycka till och hoppas du hittar ett par som du känner dig nöjd med!

2010-09-23 @ 18:18:01
URL: http://larotika.blogg.se/
Postat av: Frida

Du passar/ser jättebra/cool i glasögon! Tycker du ska våga ha dom på stan och sådant också. ;)

2010-09-23 @ 22:12:01
URL: http://synch.blogg.se/
Postat av: JessicA BergmaN

Nice gums!

2010-09-23 @ 22:54:04
URL: http://http://jessica4you.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0