2 nya bilder - konstiga poser ;)

har inte visat dom här två bilderna än från min och Jessicas dag tillsammans för nån vecka sen :) testade lite skumma poser haha, nåt nytt för mig, jag brukar köra avslappnade naturliga poser^^


vad tycker ni? ;D

nu ska jag iväg till kåmmunikare (fick sovmorgon idag). sen ska jag möta upp Vicky på stan, så vi kanske inte hörs förrän ikväll igen.. ha det fint, P&K!


Kommentarer
Postat av: REbecka Bergvall

Grymt snygga!

2009-09-04 @ 10:36:02
Postat av: Madeleine

Första bilden var helt awesome!!

2009-09-04 @ 16:25:25
URL: http://madcreature.blogg.se/
Postat av: Emma - On the moon with Steve.

Första bilden är sjukt snygg.

2009-09-04 @ 16:29:45
URL: http://onthemoonwithsteve.blogg.se/
Postat av: Jp

Det är ju sådana bilder folk minns. Love it. Gör mer sånt :)

btw, jag beställde hårförlängning i den nyans som du hade köpt. Såg så ljust ut på dina bilder, men den är mer gul i verkligheten. Har du använt silvershampoo eller blekt det ytterligare eller så? Har inte bestämt om jag ska skicka tillbaka eller försöka ljusa upp den. :) /JP

2009-09-04 @ 21:41:23
URL: http://jpe.blogg.se/
Postat av: matilda - fotograf

älskar bilden där du ligger på rygg, den andra därimot är avskyvärd... ser väldigt tillgjort och stelt ut..

2009-09-04 @ 23:54:41
Postat av: Elina aka pinkflesh

SV; tack! men att säga att en bild är "avskyvärd" haha det tar jag inte ens åt mig.. men det är lustigt att den posen som var mest ansträngande älskde du och den som var minst ansträngande hatade du :P sen förstår jag inte vitsen med att skriva dit "fotograf", du är fortfarande anonym liksom eftersom det finns måånga Matildor i sverige som är fotografer.. bättre du skriver din hemsida eller nånting så vet man vem du är. bara att skriva fotograf gör dig inte mer "trovärdig".. däremot om du länkar din blogg eller hemsida blir din kommentar mer trovärdig eftersom det visar att du står för det du säger^^ så ett tips i framtiden om du vill att dina "tips" ska bli tagna på allvar!

2009-09-05 @ 10:46:09
URL: http://prettypinkflesh.blogg.se/
Postat av: Lilly

Snygg!

2009-09-06 @ 17:10:04
URL: http://sojealous.blogg.se/
Postat av: åke - brandman

Du frågar "vad tycker ni? ;D"

Ska man inte då få skriva sin åsikt? Angående kommentaren från "matilda - fotograf". Varför får inte den tjejen/killen säga vad den tycker om dina bilder utan att den ska få ett bitchigt svar från dig, du frågade ju efter en åsikt? Jävligt onödigt.

Allt kan inte alltid va positivt, get it? Så lär dig ta kritik ffs.

2009-09-06 @ 23:21:54
Postat av: Elina aka pinkflesh

SV; jag vet inte, men att börja sin kritik med att säga att en bild är avskyvärd gör den lite svårt att ta till sig, tycker jag. det blir istället en väldigt elak kommentar enligt mig som dessutom kommer från någon som är anonym, men som ändå vill påpeka att denna är fotograf.. jag tycker att alla ska få ha sin åsikt, men jag tycker också att man ska ge respekt till den man kritiserar genom att framföra sin åsikt på ett sätt som inte är provocerande.

jag är inte enig med dig i att mitt svar var bitchigt, men om det uppfattas som det så kan man ju samtidigt tänka att man kan inte förvänta sig ett ödmjukt svar när man frågar med ett långfinger uppe.. typ. och jag vill då bara klargöra att jag med det här inte försöker vara bitchig utan bara svara sakligt så som jag tycker/känner.

2009-09-07 @ 08:03:36
URL: http://prettypinkflesh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0