Gudrun :D


Träffade på Gudrun Schyman idag på stan! Hon stod på torget här i Karlstad och pratade om Feministiskt Initiativ. Det var en ren slump jag var där, hade varit och blivit fotograferad till mitt busskort och hade inget att göra under framkallningen så jag gick förbi torget påväg mot någon affär och hörde en mycket välbekant röst och såg en rosa flagga :) Litte starstruck jag var! Superkul att få höra och se henne tala live, hon har så himla stark utstrålning!

Efter att hon hade talat klart så gick jag och många fler fram för att få signerade vykort att skicka till vänner och påminna dom om att rösta och för att få en bild såklaart ;)


Syns inte på den här bilden eftersom jag stod längst fram :P Men det var faktiskt väldigt många entusiastiska lyssnare där, mycket kul!

3 dokumentärer!

Vilken lugn och skön helg jag har haft :) Idag har jag sett på tre bra dokumentärer på svtplay.se. Dom kommer vara på deras hemsida fram till den 3e september har jag för mig:


Den första jag såg var om Rolling Stones och inspelningen av Exile on main street plattan.


Sen dokumentären om Bonnie and Clyde.


Och sist om Noor Inayat Khan, en kvinnlig spion under andra världskriget.

Nu blir det att slå på SVT1 på TVn istället och se på utfrågningen av Jan Björklund!


Myskväll med Vicky :)

Igår umgicks jag med Vicky på kvällen/natten! Först åt vi på pizzerian vid centrum, sen gick vi hem till mig och satt och babblade och sen drog vi oss hem till Vicky för att lagat mat igen^^ Där satt vi i hennes kök upptänt med bara en massa ljus och drack drinkar, lyssnade på musik och tjattrade lite till ;) Efter tolv tiden nångång hade vi fått i oss ett antal drinkar och hade allsång till Hole :D <3 Såå mysig kväll!


Jag grillar minimarshmallows på en drinkpinne över ljuset^^




<3

Mother's little helper


Fredag!

På torsdag äts det ärtsoppa, på lördag är det fest!
Men fredag är ändå den dagen som känns bäst
ge mig då kräftor, det gillar jag mest!
Kräftor på fredag, det enda jag vill ha
Kräftor på fredag, då mår man riktigt bra!
Kräftor på fredag, vad var det jag sa?
Jag vill ha fredag idag!


Klad!


Första skolveckan är avklarad och det känns toppen! Har haft alla ämnen som vi ska ha den här terminen förutom ett och alla är roliga på sitt sätt! Och klasskamraterna är jätterara :)
Idag fick jag hem Blondinbellas bok, det gick snabbt! Beställde den i ett ryck i Onsdags, så det var kul :) OCH det bästa av allt! Jag får pengar från CSN på tisdag :D :D :D Här ska köpas glasögon! Ärligt, jag kisar så mycket så jag nästan blundar för att se vad som står på vita tavlan, ändå sitter jag näst längst fram :P

CP!


Nån till på FB som använder en (eller fler, vem vet) bilder på mig :( Det var sköna Malin som sa till så jag kunde anmäla :) Om ni ser någon på nätet använda bilder på mig så säg till! Uppskattar verkligen det :)
Tydligen så är det flera som verkar ha kontakt med varandra som har snott bilder från mig, Vicky, Malin och andra bekanta till oss! CP :P

Egoboost!


Jag har precis klickat hem Blondinbellas bok Egoboost, efter alla lovord måste jag ha den! Jag kan behöva boostas lite ;) Den verkar mysig och jag har verkligen lust att läsa nånting peppande nu i början av hösten och skolstarten (säkert så bokförlaget och Isabella har tänkt).

Nån av er som har läst den?


25 dagar kvar till Valet!


Gjorde nyss ett test som jag tyckte var väldigt bra. Den tar upp bra, viktiga frågor och man får läsa bakgrund till frågan och både för-och emotargumenten innan man svarar hur väl eller lite man samtycker!

http://valpejl.se/kompass?ramverk=ja

Vad fick ni för resultat? Tyckte ni det stämde eller inte? Mitt stämde rätt bra med vart jag trodde jag låg på den politiska skalan :)

Trött på glitz & glam!


Jag känner mig övergödd på allt vad bloggar heter.. Är så trött på allt skvaller, skitsnack, rosa, perfekt, glitz & glam^^ Alltså, jag är inte trött på att själv blogga, jag är trött på den stora andelen bloggar som innefattar ovannämnda substanser. I ett år nu ungefär har jag frossat i detta och nu kommer bakslaget! Nu vill jag bara ägna mig åt skolan, musiken, vänner/familj och fördjupa min tro. Det känns bra, känns som ett steg frammåt! Som att jag kommer utvecklas.


Foto; Josefine Jönsson


Sometimes, all I need is the air that I breathe...


... and to love you :)


Höstkläder i min önskelista :)


Ärligt, Topshop <3 Jag har försökt kollat efter andra butiker på nätet men ingenting slår Topshop enligt mig.. Jag var inte så impad av deras affär i Sthlm :S Dom hade iof inte allt dom har på webben där.. Men för ögat är iaf det en ren fröjd att gå in på deras sida och ögonshoppa! Den mörkbruna/khaki jackan i skinn är dösnygg! Hade också supergärna velat ha den sammet, tie-dye tunikan^^

Om ni har nåt tips på fler websidor att handla ifrån, så säg gärna till :) Jag kanske har missat något stort?

Hemma!

Oj oj, lång dag, men väldigt kul :) Fattar inte hur Andreas farmor på 70+ år har orkat laga förrätt, varmrätt och efterrätt till över 20 pers! Sjukt! Och gud vad gott det var :)


Btw, nu är jag helt löshår-fri och titta vad långt hår jag har fått X) Första gången i hela mitt liv! Måste dock klippa topparna snart :P men ändå^^


Släktträff!

Befinner mig nu på släktträff hos Andreas farmor och den delen av släkten. Mycket folk, men alla är trevliga så jag klarar mig ;) Hörs ikväll igen! P&K

Bröllop-snack^^


Jag och Andreas har nyss haft värsta samtalet om bröllop, som om vi är 35 åriga ogifta New York-bor :P Hets hets hets! Men ändå, när man kommer upp i den här åldern, jag är 22 och Andreas 26 så är det faktiskt lika bra att berätta vad man vill och inte vill i framtiden^^ Det kan såklart ändras flera gånger om, men ändå! Dessutom är det mysigt när man väl har kommit överens om nånting litet iaf i en sån stor sak som äktenskap ;)
Jag är rätt traditionerlig utav mig, det visste jag inte ens själv förrän på senaste tiden. Men jag vill absolut gifta mig, och allra helst göra det innan barnen kommer. Sen har jag nog färgats mycket av all amerikansk kultur genom TV o.s.v. för jag gillar verkligen tanken med att ens far följer en till altaret och ger över en till sin man som står väntandes! Och vilken tjej nu på 2000-talet vill inte ha en stor, fet diamantförlovningsring som alla amerikanskor? Istället för ett guldband till förlovningsring och en finare under vigseln^^
Däremot vill jag nog inte gifta mig i kyrkligt, varken jag eller Andreas är kristna, jag har en annan tro.
När det kommer till det roligaste utav allt.. Klänningen! Så har jag nog inte hittat några finare än dom jag visade i det HÄR inlägget!
Det är nog så långt jag har kommit i mina funderingar.. Har ni tänkt nånting kring giftemål? Finns det nånting som ni drömmer om om bröllopet eller nånting ni absolut inte vill ha? Vill ni ens gifta er?


Min blogg behöver ett ansiktslyft!

Jag har haft den här designen i över ett år, så det är verkligen på tiden för nånting nytt här! Tjejen som gjorde denna, Emelie verkar inte så aktiv längre på hennes blogg och jag vet inte hur jag ska få tag på henne på annat sätt. Jag är iaf jättenöjd med vad hon har gjort :)

Men en ny era av mitt liv kräver en ny look, så jag tänkte höra med er om det är någon av mina vänner/läsare som har lust? Jag har ingen klar bild utav hur jag vill ha det, bara en idé, jag gillar att ge ut mina idéer och sen ge rätt fria händer, jag blir allra oftast nöjd när jag gör så^^
I gengäld får du som gjort designen en länk till dig precis som Emelie har fått här, ni kan se längst ner i högra kolumnen! Och när jag får komplimanger om designen svarar jag alltid med att säga vem det är som har gjort den :)
Någon som känner sig manad? Eller kan länka någon ni vet som gör bloggdesigner?
PUSS


Imorn börjar nya livet!


Jag har inte skrivit så mycket eller så bra i bloggen den här veckan, jag har inte gjort så mycket heller.. Umgicks lite med Vicky men annars har jag bara suttit hemma och sett på avsnitt och dokumuntärer^^ Imorn är allra första dan i skolan, det är bara en informationsdag, men ändå! Det är verkligen nånting helt nytt som kommer hända i mitt liv nu. Äntligen!

Men jag får alltid en konstig känsla i hela kroppen om hösten, höstar är inte bra för mig alls >< Jag blir lite nedstämd, rastlös, nervös, får ångest.. För en vecka sen var det 26 grader varmt, jag och Andreas var på semester, allt var underbart! Och nu sitter jag här som en liten grå mus och känner av hösten :S Usch!

Jag ser iaf fram emot den här skoltiden, antagligen är jag inte heller den enda som känner så här :)

En ny bild!


Fotograf; Jessica Bergman


FK - AF - CSN byråkrati ><

Idag har jag ringt miljoner samtal känns det som, allra först ringde jag utbildningen och frågade vilken tid jag ska infinna mig där på fredag, 10.00 (hade tappat bort pappret). Kollat upp buss och tåg dit.. Sen kom posten och mina böcker har kommit, jääj :D Ska bli så kul att hämta ut dom sen!
Andra brevet var från CSN där det stod att jag kommer få pengar från Försäkringskassan fram till September (stämmer inte eftersom jag blir utskriven imorn), så CSN tyckte inte att jag skulle få pengar från dom förrän 25e oktober >< Suck.. Så jag har ringt Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen och CSN. Byråkrati :( Jag kan inte göra nåt förrän på Fredag då jag officiellt är utskriven från Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan, först då kan jag ringa till FK och be dom skicka ny info till CSN och sen ska jag ringa CSN och höra så att dom har fått dom nya uppgifterna och göra ett ombeslut^^ BÖGA!
Någon mer som varit i samma sits? Hur lång tid tog det för er att få första pengarna?

Amanda Ruby

Igår när jag och Vicky var på stan gick vi förbi Fisheye för Vicky skulle prata lite skisser till hennes tatuering med Jimmy. Under tiden kikade jag i Skin Deep magazine och hittade en tatuerare jag verkligen gillade, Amanda Ruby! Här är några tatueringar hon har gjort:



Ansiktena kan man strunta i, jag älskar bara detaljerna, snirklarna, prickarna.. purr! Mycket fint :) Någon som vet nån tauterare i Sverige som har liknande stil?

Projekt Modell!


Foto; Håkan Dauvén

I söndags var sista plåtningen med Projekt Modell, jag vet inte med.. Jag hoppade av för nästan två veckor sen. Det finns ingen stor anledning, bara en bunt små anledningar. Den största är väl att orken och motivationen inte finns kvar, sen kommer bristen på pengar och tid. Projektet skulle vara över nu under sommaren, men egentligen var vi ju 6 tjejer kvar i tävlingen innan söndagen så jag trodde den skulle fortsätta in mot hösten, vilket jag inte kände mig så pepp på eftersom jag kommer börja pendla en längre bit till och från skolan = min fritid kommer minimeras så mina helger kommer bli dyrbara!
Jag räknade helt enkelt ihop hur mycket pengar jag hade lagt ner på detta och jämförde det med erfarenheten jag har fått, och tyvärr matchade inte det. För mig som bor i en mindre-mellanstor stad är kommunikationerna rätt dåliga så jag fick resa långt, vissa gånger hela 6 timmar enkel väg! Bara för att komma fram, bli sminkad och plåtad på sammanlagt 45 minuter och sen åka hem igen 6 timmar och få en okej bild.. Och det är såklart ingen annans fel förutom min! Men det blev inte som jag hade tänkt mig. För dom pengarna, tiden och energin kunde jag ha åkt till en fotograf jag supergärna vill fota med, plåtat i flera timmar med olika teman och fått många toppenbilder efteråt!
Jag känner att jag har lämnat drömmarna om att få en bra agentur och roliga jobb som modell, nu har jag gått tillbaks till att bara vilja ha fina bilder på migsjälv och ha kul under tiden :) Så när det här projektet började kännas som en börda istället för nånting roligt och spännande så försvann motivationen.

Jag vet inte dom andras anledningar, men två till hoppade också av innan den här omgången som alltså fick bli den sista med 3 snyggisar kvar! Det ska bli jättekul att se alla bilderna och se vem som vinner :)


Foto; Patrik H

Det som jag tar med mig ändå är alla tjejerna som var så himla rara, Angelicas engemang och en tankeställare om att inte behöva 50 bilder innan magin händer, utan få upp energin innan och försöka få till pangbilder på direkten!


Lite nytt smink + hårinpackning!

Jag och Vicky var ju på stan idag igen, jag hade kommit på vad jag ville lägga mina överskottspengar från Sthlmsresan på :P


En hårinpackning från Keune So Pure, mörkbrun matt ögonskugga Sable från Clinique och läppenna Coral 02 från Elizabeth Arden :) Nu tror jag ÄNTLIGEN att jag har hittat en bra färg till läpparna! Den jag köpte senast från Maybelline var faktiskt inte så bra.. Så jag har fortsatt att blanda MUS läppennor Teal och Natural och det blir lite tröttsamt i längden^^ Men nu så hoppas jag att det ska vara över :) Grejen är att dom vanliga färgerna på läppennor är oftast åt det kalla hållet och jag tycker jag ser så blek ut i det ;S Jag passar i de allra flesta färger, men dom olika färgerna tar fram olika färger i mitt ansikte och just nu gillar jag att ta fram det varma!


Nyy bild :)

Har inte visat alla bilder än från när jag och Jessica var i Väse och plåtade! Här kommer ännu en från loftet ovanpå stallet:

Jag tycker fötterna kunde vart mer graciösa :P Men jag gillar den jättemycket! Vad tycker ni?

Fotograf; Jessica Bergman


Om en halvtimme blir det stan igen för mig och Vicky :)


En lång dag på stan^^


Jag och Vicky åt ju kina-mat på vårat ställe X) Mmm kina-mat på vårat ställe.. <3
Sen fastnade Vicky hos Arbetsförmedlingen i 2 timmar där hon skulle skriva in sig :P SÄR! Jag flydde fältet och gick runt på stan sålänge, men gud vad intet-sägande kläder det finns just nu :( Makes me has a sad^^ Så jag tröst-shoppade Daimtårta på Ica :D Ska äta den nu medans jag ser på Real housewives of DC!

Bilden är random, från en rök-pause under en plåtning :)


Kina-date!

Är på mitt och Vickys kina-hak på date X)

Vad jag fick med mig hem från Sthlm :)

Detta shoppade jag på Beyond Retro:

En guld/metallic topp som jag tycker känns både sent 70-tal och nu :)


En svart/vit mönstrad sjal.


En 70-tals klänning med skjortkrage, dragkedja fram och snörresår i midjan som jag ska korta upp lite!


Och en röd 60-tals klänning :)


Stockholm!

Nu är datorn up and runnin' så jag ska visa bilder från våran vistelse i den Kungliga Hufvudstaden^^


Vi spelade kort på bussen och för att hålla korten på plats la vi dom i olika hål på mina trasiga jeans (Y)


Vi stationerade oss på vårt hotellrum och sen drog vi ut och tog en snabbrunda på Beyond Retro (finns det nåt som heter en snabbrunda på Beyond Retro? :P) och efter åt vi en väldigt efterlängtat middag X)


Sen blev det några drinkar på Harry B James med Ludde! Jag bytte om till en t-shirt som jag hade köpt^^


Nästa dag blev det Skansen.. Ärligt, blev helt till mig av alla djur XD "GETTER !!!!1"


Glad med glass och getter X)


Stora saker! Bufflar? Oxar?


Andreas, stort djur och Ludde^^


^^


BJÖRNAR !!


ÄLGAR !! (Märks det att jag aldrig har varit på en djurpark förr? :P)


Hihi vad luriga vi ser ut <3


Jag tog säkert hundra bilder på den där horsälen och ändå blev ingen bra ><


Men här hade vi nån som gillade uppmärksamheten iaf!


Lunch :)


Gosigt värre!


Sen hälsade vi på lemurerna :D


Jag och lemuren är såHÄR tighta!


Kolla lemuren bara - Vem är det här? Vart är Elina?


Apor!


Ormar^^


Kolla den här grisen XD


Världens giftigaste orm eller whatever^^


O.o


Mmm sleep X)


Lata jäklar :P


En haj, HA-HA! Den var typ 1dm och inte alls läskig X) (that's what she said)


På Fredag tog vi det bara lugnt, vi bestämde oss för att strunta i Grönan och gick en sväng till på stan istället men jag var inte så shoppingsugen (:O !!) Köpte iaf nån mer grej på Beyond Retro :) På kvällen åt jag och Andreas middag X)


<3 !! Vi var typ Farbror Blå och Tant Röd :P


Ett till plagg jag köpte på Beyond Retro, en röd 60-tals klänning :)

Vi hade velat stanna längre >< 3 dagar går SNABBT! Vi får ta fler weekends till Sthlm och Gbg :)


Bajsdator!

Precis innan vi åkte till sthlm råkade jag få lite virus på den stationära dator som är "min", och tyvärr läkte inte datorn magiskt utav sigsjälv genom att vara avstängd i 3 dagar :P Så stackars Andreas får spendera sin sista semesterdag med att formatera om datorn^^ Jag får ha lite old fashion fun framför TVn :P

Hemma!

Vi kom hem för ett par timmar sen, nu är vi hos Andreas mamma och har just lagt på köttet på grillen :) Resan har vart toppen, men det får jag skriva om imorn eller på måndag! P&K

Onsdag i sthlm!

Just nu sitter vi på Harry B James med Ludde. Innan det shoppade vi (jag) på Beyond retro och åt på London :)

Påväg mot sthlm!

Vi kommer bo tre nätter på Clarion, gå på Gröna lund, skansen, träffa kompisar o shoppa lite :) Kanske uppdaterar lite med mobilen, men annars kommer jag ju hem på lördag! P&K

Nytt i min önskelista hos Topshop!


Jag vill ha ett par enkla skinnboots som dom här i mörkbrunt.. Fler blusar, gillar särskilt den i färg, känns lagom psykadelisk^^ Halsbandet med en massa insekter var ju bokstavligt talat äckligt snygg :P Också gillar jag väskan som är blandat päls och skinn!

Ny bild från när jag var i Dalarna :)


Fotograf; Peter Ljungkvist
Makeup/hår; Cecilia Johansson

Resten av festbilderna i lördags :D


Mitt fina glas X)


Var mycket balkong-häng i början, jag gillar det :)




Typisk Frida-pose ;D


Sen blev det kök-häng..


Och tillsist vardagsrums-häng! Festen flyttar sig liksom från litet rum till större och större ju mer alkoholintag man har och desto större plats behöver man XD Jag åt glass som jag snodde med mig hemifrån i sista sekund för jag var sugen :P <3 Lite retardo jag vet, vad ska jag göra?


Good times, good times^^


Purr!


Puss!


Kul när man träffar folk som man var på samma fester på när man var 14^^ Alex var/är med i RKU och jag var med i Ung vänster så vi sågs ett par gånger i dom svängarna!


<3


^^


Tjejor !!



Aaww gosiga alla var!


Sticka till bussen^^


Spice girls^^


Vänta på bussen..


Sjunga Ebba Grön.. (Och vara helt omedveten om att bilder tas :P)


Påväg til Blue moon med chipspåse i högsta hugg^^


Gud vad vi härjade med bilder och anarki :P



Gosan :D


Poliser och dans^^


Kom till krogen där Jeremy i rockbaren fixade drinkarna..


..och vi dansade :P


Jaa.. Vem vet vad livet ville med oss den kvällen :D


:*

Tips på bra studentlitteratur-sida!

Har precis beställt kurslitteratur :) Annica tipsade om en sida som heter Lycknis där dom hade mycket bättre priser! Kom undan med 200 spänn jämfört med Bokus^^ Där kan man även köpa begagnade böcker! Det får kanske bli till nästa termin för nu är jag ute lite i sista stund känner jag så jag orkar inte krångla med privata säljare.. Kommer vara borta några dagar den här veckan dessutom^^

Jo! Och det var det jag skulle säga också :) Jag och Andreas ska till Sthlm på onsdag och bo på hotell tre nätter! Vi ska gå på Gröna Lund, Skansen, shoppa, träffa kompisar och festa, mysa <3 Ska bli jättekul!

Mys på stan!




<3


Hängde med Vicky igår :)


När bådas bakfylla hade släppt frammåt kvällen gick jag över till Vicky och hängde X) <3 Kollade på hennes bilder från i lördags XD Ska få dom sen så jag kan visa här!

Idag ska vi en sväng på stan och fika^^ Det är skönt att ha henne i Karlstad igen!

Bilden är från Lucia 2008 :P Skylten i bakgrunden förklarar oss på bilden rätt bra.. Champagne 239kr :P

Bilder från igårkväll!

Carro och jag gjorde oss iordning hos mig sen fick vi skjuts av Vickys pappa till förferren hos Emma och Maya^^ Det blev kalasfylla :P Det jag kommer ihåg från förfesten är att vi spelade Ebba Grön, Misfits och jag och Carro nostalgiade oss.. Mycket nostalgi den kvällen för vi satt alla ute på balkongen och pratade om gymnasietiden.. Sen när vi väntade på bussen in till krogen sjöng jag och Vicky hela Ebba Grön - We're only in it for the drugs :D


Outfitten^^


BAAABE !! Hemma från Norgay äntligen <3


Fredrik och Carro<3






Sen vart det en massa härj påvägen från torget till krogen :P Vi köpte chips och cigg och förföljde poliser ><




Frida och Maya!


Carro och Emma!


^^


Snuttis! Bra att mina lösögonfransar lossnade hela tiden :P


Fan vad jobbigt alla poliser som jobbar helgskvällar måste ha det >< "Åh nej polisen!" "Vad ska dom ta oss för? all heroin vi har på oss eller?" Suck.. Fast det såg jäkligt kul ut när vi gick mot VIP-ingången med poliseskort XD

Krogen var fett iaf! Det blev Blue moon där vi var skrivna på listan, fast jag tror vi bara hann vara där en timme eller nåt innan dom stängde? Dansade iaf som fan på rockbaren^^ BÄST var att dom spelade Ramones och Ebba Grön direkt efter varann <3 Guld!

När det stängde skulle vi alla egentligen på efterfest men jag var så jäkla hungrig och Carro var trött så vi fick banga, vi köpte kycklingkebab och åkte hem X) Mmm...

Idag mår jag som jag förtjänar :( Carro och jag har bara segat oss framför MTV, ätit McDonalds, godis och lolat^^

Nya bilder :)




Fotograf; Jessica Bergman

Jag och Andreas var faktiskt ute och solade på gräsmattan vid oss :) Nu funderar jag på vad jag ska ha på mig ikväll.. Kanske klänningen jag har på mig på dom här bilderna? Hmm.. Jag har ingen inspiration, jag är inte van vid detta! Jag brukar alltid se en bild i huvudet ett par dagar innan hur jag ska se ut^^

Fick äntligen upp hyllan igår!

Vi köpte ju en vägghylla i torsdags, men lyckades inte få upp den ordentligt eftersom vi har lättbetong-skitvägg där vi ville ha den :P Så igår fick vi shoppa nya plugg och skruvar hos experter och det blev ett lyckat resultat :)

Tada! Fast vi ställde bara upp ngåra prydnader där provisoriskt, de kommer säkert bli utbytta snart^^ Men vi är iaf väldigt nöjda, hela den långväggen har varit tom förut så det gjorde verkligen mycket!

Vi bjöd över Andreas mamma och sambo på mat och sen spelade vi Oogachakka med alla 3 kortlekarna och jag och Andreas vann alla 3 gångerna ;D Roligaste spelet!

Idag var det tänkt att vi skulle sola och bada, dom visade fint väder igårkväll (yr.no och klart.se) men nu har odm ändrat till molnigt :( Carro kommer till mig iaf från Sthlm :D Och ikväll ska vi festa med Vicky som har kommit hem från Norgay, Frida och en massa!
Hörs igen senare :*

Now I wanna be your dog!


Bra cover tycker jag!

Roberto Cavalli Fall 2010


Ser ut som vargar och skogsnymfer :* Tycker det är fasansfullt vackert!

Bilder lånade från style.com

Skönhetsbehandlingar jag skulle vilja göra:

Ett ämne som är väldiskuterat bland mina vänner är skönhetsbehandlingar och skönhetsoperationer! Jag tycker det är jättekul med utseendet, allt från huden till kläder och hår^^ Så jag tänker ofta på vad jag skulle vilja göra för behandlingar om jag hade råd till det.. Förr tänkte jag på operationer, bl.a. att jag vill ha en ordentlig B-kupa istället för A^^ Men jag har lämnat den tanken nu. Däremot känns behandlingar roligare! Dessa skulle jag göra om jag hade pengar till det:


Ta bort hår på benen, under armarna och bikinilinjen med laser.


Göra ögonfransförlängning kontinuerligt.


Göra ärrkamouflage med permanent makeup i ansiktet, både dom ljusa ärren efter bilolyckan och dom röda ärren efter finnar.


Förlänga, färga, slinga, tvätta, blåsa håret hos frissan hela tiden.


Göra manikyr och pedikyr kontinuerligt.


Bleka tänderna.

Jag tror det var allt.. Vad skulle ni göra för utseendet om ni hade pengar att lägga på det?

Ny bild!


Fotograf; Jessica Bergman

Vad tycks? :)

Fasen!

Först var vägghyllan "Lack" från Ikea slut (när är den någonsin slut?! deras mest köpta grej ungefär^^), så vi köpte en från EM istället som var 250 spänn dyrare :P Sen åkte vi ju till Väse för att hjälpa Mia med sin varmvattenberedare, det gick tyvärr inte.. Och nu när vi skulle sätta upp vägghyllan så släpper pluggarna och skruvarna pyttelite så att hyllan hänger lite nedåt = våran vägg är helt bajs att borra upp saker på! Aarrghhh! säger vi åt det^^
Men nu är det tvättid som gäller, så det får vi fortsätta bekymra oss för imorgon.. Utlovad bild kommer strax ;)

Nyttiga-dagen^^

Idag har jag redan varit till stan och hämtat mitt nya legg, fått påskrift för ett papper till försäkringskassan och vart på uppföljningsmöte på Jobbtorg. Andreas hämtade mig efter och vi åkte till Ikea, EM och MIO och handlade lite nödvändigt till hemmet^^ Nu är vi hemma i 20 minuter innan vi ska iväg till Väse, Andreas bror ska se om han kan hjälpa min syrra med sin varmvattenberedare. Och ikväll har vi tvättid.. Fullt upp med andra ord! Gött att det är mulet ute så vi inte missade en sol-dag till detta :P
Vi hörs ikväll igen, då ska jag visa ännu en till ny bild som Jessica har tagit när vi var i Väse och plåtade, kommer ni ihåg?

Bilder från Väse ikväll!














Vilken underbar dag <3

Stannade en liten stund hos Mia också när vi skjutsade hem henne, jag ville kolla igenom lite bland mina gamla kläder och skivor där! Hittade en hel del som är snyggt igen och en drös bortglömda låtar ;)

Bilder från sol-dagen :)





:*

På kvällen åkte vi till min pappa i Väse och grillade X) Visar bilder från det sen eller imorn :)

En till ny bild :)


Fotograf; Peter Ljungkvist

Jessica var ju med när jag och Peter fotade här i stan och när vi kom hem sen och kollade igenom alla bilderna så sa både jag och Jessica "DEN HÄR!" Peter är rätt tyst av sig,men tydligen gillade han den med ;) Vad tycker ni? Jag får lite filmaffisch-vibbar^^

Onsdag!


Nu ska jag och Andreas handla och sen åka iväg och sola :D

När jag kommer hem sen i eftermiddag ska jag visa en ny bild :) P&K!

Nytt på väggen!

Denna väggprydnad köpte vi på stan idag :)



Satte upp den på vardagsrumsväggen ovanför tv-bänken^^ Vi får åka till Ikea nån dag här och köpa nå hyll-plan att ha under med lite ljus och grejer på, tror det kommer bli perfa!

Vi skyndar inte med att inreda vårt hem, haha :P Har bott här i 2 år nu och är inte klara än^^ Men vi slår till när vi väl ser nånting som vi vet att vi vill ha!

Skolböcker!

Kollade upp vad min kurslitteratur kommer kosta första terminen.. Aj! Skrek det till från mitt bankkonto ><
Dessa böcker + 6 st. kompendium som säljs via utbildningen ska jag ha nu innan plugget börjar:

Arbetsgruppens psykologi
Hälso- och sjukvårdsrätt
Medicinska förkortningar och akronymer
Svenska akademiens ordlista
Medicinsk terminologi
Uppsatshandboken
Kommunikation : samspel mellan människor
Svenska skrivregler
Medicinsk dokumentation

Bara detta kalaset går på 2500 spänn.. Sen ska alltså 6 böcker/kompendium till inhandlas:
Grammatikkompendium
Ordförståelsekompendium
Kompendium Anatomi och fysiologi för läkarsekreterare
Kompendium Sjukdomslära
Övningskompendium
IT Kompendium

Hoppas dessa är vanliga, häftade papper som alltså inte bör kosta så mycket^^

Men jag ser fram emot att få hem böckerna :D Får låna pengar utav Andreas så jag har böckerna innan utbildningen börjar! Jag kommer bli en sån nööörd på Svenska språket XD

En dag på stan :)

Jag, Andreas och hans mamma med sambo åkte in till stan och åt lunch hos Andreas mormor, sen gick vi runt på stan, tittade, shoppade och sen köpte med oss bakelser och gick tillbaks hem till mormor för fika :) Mys!

Babe!




Fika X)

Vi köpte ett par saker till vardagsrummet, ska visa när det kommer på sin plats^^

Ny bild!


Fotograf; Peter Ljungkvist

Jag gillar'e :) Det är nåt nytt uttryck i ansiktet som passar bra med bilden. Tycker om håret också ;)
Vad tycker ni?

Mmm färskpotatis i ugn X)


När vi kom hem från klipporna lagade vi supergod mat! Färskpotatis i ugn med olivolja och salt, kött, Bonjour vitlök & örter och baguette <3 Andreas tog fram lite mer grejer till sig typ potatissallad, bearnaisås, oliver och annat crap :P
Nu ska jag se nya avsnittet av Bethenny getting married? som jag har hört ryktas om finns på youtube^^

Visar er en ny bild senare :*

Måndag!

Härlig start på veckan, jag, Andreas och hans mamma med sambo är o solar på klipporna :) Hörs senare, P&K

Äntligen!

Jag har nog missat att informera här i bloggen om att 6 män har i princip bott här från i tordags fram till nu! Min kille har nämligen haft lan.. Dom är alla forna data-nördar som p.g.a. jobb och flickvänner inte har ägnat sig så mycket åt data-spel på många år, så nu under semestern anordnade dom en "tonårs-helg" här hemma hos oss med bara en massa data-spel och öl :P
Jag har utlidit detta med hjälp av tv-serier, filmer, bas-spelande och bloggar^^ Mina vänner är nämligen på annat håll som vanligt, varför måste alla flytta hela ti'n?
Nu är iaf lanet över och jag ser fram emot att Andreas gottgör mig genom att vi hittar på massa saker utomhus :D Hoppas på några sista veckors sol nu!
Börjar ikväll med att vi ska hem till Andreas mamma och grilla X)

Nastygal


Jag blir ibland för insnöad på Topshop, igår kom jag att tänka på Nastygal igen och se vad mycket snyggt dom har!