Tikka masala

I fredags åt jag en frysrätt från Findus som heter Indian tikka masala. Frysrätter brukar inte vara en höjdare, men åh vad denna var god! Behövdes bara en nypa salt (som med allt annat ;P). Sitter faktiskt och dagdrömmer lite om att äta den igen X) Kan vara så att jag upplever den så god eftersom jag vet att jag var superhungrig! Så, riktigt smakrik rätt eller glad för vilken mat som helst-sitation? Vet inte, men jag ser fram emot att ta reda på det ;)

Får försöka göra denna maträtt hemma nångång också :)

Har ni hittat något guldkorn bland alla frysrätter?


Modellcoach!

Juste! Innan jag åkte till Sthlm så frågade fotografen Christer Persson mig om jag ville vara modellcoach under en fototräff på UNO ungdomenshus den 6e^^ Det skulle vara många tjejer där som inte är vana framför kameran, så ska hjälpa till, få dom att komma loss lite och ge dom lite tips och saker att tänka på :) Blir kul! Som betalning får jag några prints till portfolion -toppen! Dags att skriva ut bilder och sätta i den nu faktiskt^^ Och det är ju så satans dyrt!
Här kommer lite bilder som jag och Christer har tagit tidigare, från 2008:


Fredag och lördag i Sthlm - Behind the scenes!

Hej hej! Nu är jag hemma igen, kom hem klockan 3 inatt, har nog aldrig varit så trött i hela mitt liv :P Ska berätta lite om igår och förrgår, dom två dagarna känns som en hel vecka, haha!
Så fort jag satte mig på bussen så kände jag att en förskylning var pågång :/ Kom fram i Sthlm klockan 17 och mötte upp Carro<3 Vi åkte hem till hennes pappas hus där vi fick vara själva, handlade mat och såklart Carro&Elina kvällsmys = chips, creme fraiche och cola ;) Vi pratade nog oavbrutet från att vi sågs vid tunnelbanan och tills vi somnade :P Det var verkligen så kul att träffa henne igen!


Chléo<3 En av Carros gosiga katter! Hon kommer alltid fram till mig :)

På lördagen gick jag upp vid 8, superstel och spänd i nacken! Blir alltid det när jag sover hos någon annan, speciellt natten till jag ska fota för man är ju lite nervös inför det!
Mötte upp hela gänget, två fotografer Sven och Carlis, makeupartist Petra, hårstylist Hanse, assistent.. åh har glömt bort namnet :(, författare Nicole och hennes kompis Hannah! Så vi var åtta pers som höll på hela dagen. Väldigt uppstyrd plåtning, så skönt! Alla bidrar med sin expertis liksom :)

Det är Nicole Östman, som bl.a. tidigare hade hand om Nocturnal models agency som har skrivit en bok baserad på sin blogg, den är rätt djup och filosofisk om en människas kämpande kan man säga genom livets up and downs^^ Har inte läst den men det är så jag har uppfattat det! Och då vill hon ha bild till omslag såklart men även en del bilder inuti boken som hjälper till att få fram budskapet.

Jag fick ett stooort hårburr av Hanse med massa extentions, våffeltång, tuppering, locktång, en massa dust it och hårspray och lite mer tuppering ;P Och en enkel make av Petra :)

Vi plåtade i studio och nere i en källare.. Typ tusen olika set ups! Bl.a. var jag en docka som hänger i trådar ni vet^^

Här håller dom på att fixa det..

Jag ritade på golvet med läppstift, jag gick på tå på läppstifts sträcken, jag plockade glasskärvor från min fot, klev ut genom ett fönster i snön i bara nattlinne, tryckte kinden mot fönstret och immade på rutan, jag var inlindad i tjocka rep med ett ankare fast i och skulle ta mig ut, jag hade huvudet inlindat i röd tråd

händerna inlidade i röd tråd, röda paljetthjärtan över hela mig, jag fick göra lite rörelser som dom tog kort på min skugga, jag skulle vara oskuldsfull, söt, poised.. värdig?, ledsen, förtvivlad, frustrerad, psykbryts ilsken, förbannad, rädd, sexig, victorious.. Varenda känsla i ordboken ungefär ;) STOR utmaning! Man var verkligen tvungen att släppa alla spärrar och gå in för det! Känns som man utvecklades mycket :)


Bra musik spelades också hela tiden :)) Tillslut fick ajg be Carlis att lägga in massa låtar på min mp3 ;P


Här fixar dom ihop ett set^^ Från vänster, Carlis, Hanse, Nicole och Sven.


Runt 19-20 tiden var vi klara! Hanse borstade ut det värsta i mitt hår och jag fick sätta upp det i en knut, för det var verkligen hur stort och ostyrligt som helst :P Och jo, vi firade med lite rödvin hos Carlis efteråt :)

Hanse och Petra


Sven och Nicole

Klockan 22.30 gick min buss hem igen! Fyfan vad trött jag var >< Tänk er, förskylning + sov lite halvdant som man gör hos någon annan + hålla energi och fokus uppe under en hel plåtning på 8 timmar där man ska spela ut alla känslor man har + rödvin + bussresa och komma hem kl 03 :P

Resultatet får jag inte visa förrän boken har kommit ut, och förhoppningsvis är det redan till sommaren^^ Men det togs fler behind the scenes bilder igår så när jag får dom lägger jag upp här, så ni får se lite mer :)

Idag har jag en sjuk träningsvärk i precis varenda muskel i kroppen! Det får man alltid efter en plåtning men igår var nåt alldeles extra ;P Ska inte gör NÅGONTING idag! Ska läsa min bloggar som jag har missat, äta och se på Real housewives of O.C ;)

Åker till Sthlm nu!

Godmorgon! Har varit uppe sen åtta imorse och duschat, packat, ätit en stor frulle med scrambled eggs och stekt frukostkorv och apelsin juice X) Älskar när man kan göra en redig frukost! Idag ska jag ju till Sthlm, ska sova hos Carro inatt, ska bli så himla kul att träffa henne igen! Och imorgon fotar jag för ett bokomslag och några bilder i boken också tror jag :) Blir roligt! Sen kommer jag hem igen typ mitt i natten till söndag^^ Snacka om vad trött jag kommer vara, haha!
Bjuder på en ny bild så står ni er ett tag, för vet inte hur mycket jag kommer kunna uppdatera där borta ;P

Fotograf; Jessica Bergman

Ser faktiskt fram emot att sätta mig på en buss i 4,5 timmar ;D Har lagt in helt nya låtar i mp3n också har jag boken Aprilhäxan med mig -Toppen!

Eeuuwww!


Imorse såg jag på min borste med helt andra ögon.. Har jag varit blind förut eller vad är det här? Det var FULLT med damm mellan stråna! Ibland tar jag liksom bort hår ur den men har nog aldrig riktigt fått upp allt så det har samlats på verkat det som :S Tog först med en bredtandad kam och drog igenom och fick upp hur mycket skit som helst, sen fick jag ta en mer fintandad och ta det sista^^ Kolla, liksom! :O Det har jag dragit genom mitt hår ><
Finns det nåt speciellt sätt som man ska ta hand om sin svinborste på?

Hemma igen!

Fast jag är ett tard.. Jag glömde ta med mig kameran >< Så det finns inga behind the scenes att visa :( Men bilderna kommer kanske redan till veckan :)
Jag är sjuuukt trött just nu! Ni vet när man har precis vaknat upp från ett litet powernap, så känns det! Har t.o.m. lite sådär sömnsmak i munnen :P Så ska lägga mig i sängen och se på nåt avsnitt av Real housewives of Orange County X) Bästa serien, haha! Fast tyvärr får jag fortfarande stå ut med att bara kunna se ett avsnitt varannan timme typ. Har googlat sönder och hittar faktiskt inte nåt bättre^^
Hörs sen :) Då ska jag visa er nåt äckligt, eeuuwww!!

Svavelflickan!

Om en halvtimme ska jag ta bussen in till stan och möta upp fotografen Rebecka Bergvall :) Hon vill göra en fotografering med mig som Svavelflickan, ni vet från den sorgliga sagan "Flickan med svavelstickorna".

Så jag sitter med lockat hår och har försökt sminka mina ögon lite större som en flickas och när jag kommer fram ska jag ösa på med mer rosor på kinderna, hakan och näsan!
Vicky ska med också och assistera lite :) Skönt att hon ställer upp! Det är så mycket lättare att ha med sig en tredje person på plåtningar som kan hålla i reflexskärm, se så håret ligger rätt och så^^
Hoppas vi lyckas med detta, det är sån vacker och ledsam berättelse :/ Önska oss lycka till! Så ska jag se till att få lite behind the scenes bilder att visa när jag kommer hem i eftermiddag! P&K

Soft kväll^^

Stackars Vicky, gumman är jättetrött idag efter att ha sprungit runt i snön hela dan! Och vi ses ju imorgon :) Så istället ska jag ner till Eric nu där Andreas är och se Robinson tillsammans med dom och en påse chips :D
Hörs imorgon igen! Då blire photoshooooot^^

Blekt utväxt - Tips!

Jääj! Nu är mitt hår fint igen :) Tänkte faktiskt ge er ett litet tips, köp inte den starkaste blekningen till utväxten, om ni vill att det ska se naturligt ut, utan köp den som bleker upp till 3 nyanser istället! Jag har mörkbrunt hår egentligen och sen jag slutade vara platinablond så kör jag med den mildare blekningen och det funkar superbra! Jag använder alltid Jane Hellen MOOD Pärlblond, för den tar även bort gula skiftningar som lätt kan bli när man bleker och särskilt när blekningen inte är så stark!
Såhär ser mitt hår ut nu:


Utväxten blir ju inte exakt samma färg som resten av håret, utan bara nån nyans mörkare, vilket jag tycker är snyggast och ser mest naturligt ut :) Sen när man bleker nästa gång så kan man ha på blekningen på den gamla utväxten också, då blir det samma färg! På det här sättet sliter man inte så hårt på håret heller, det är bättre att bleka 3 nyanser var 4-6 vecka istället för dubbla styrkan på samma tid plus att man får ju dessutom en tydligare utväxt :S

Förresten så visste ni väl att det var casual-wednesday idag? :P

Dagens planering, (ytterst intressant)^^

När jag gick upp imorse vid 11 tiden kände jag bara att jag hade kunnat sova hela dagen :P Var så trött!
Idag ska jag bleka min utväxt sen ska jag och Andreas storhandla, sen kommer Jennie över och ska låna min symaskin, och ikväll ska jag umgås med Vicky X) Jag föreslog att köpa massa godis och se på film, men jag har en känsla av att det kommer bli en massa godis och chitchat ;D

Nu ska jag se ett avsnitt av The real housewives of Orange County innan jag sätter igång med blekningen!


Photoshop mishaps XD

Såg den HÄR artikeln på aftonbladet där dom visar en rad bilder som har råkat ut för vissa Photoshop missöden ;P Flera var såna man redan hade sett, men denna tycker jag var kul XD

"Här har en Österrikisk tidning klippt in en politiker i en trivsam miljö. Två gånger. Politikern Anton Kasser syns på två ställen, och finns även med i bildtexten två gånger - men med olika titlar."

What wont politiker do för att visa upp sin "gemene man image"? ;D

Ännu en ny bild :D


Fotograf; Jessica Bergman

Nu ska jag till jobbet^^ Sista jobbdagen för den här veckan, yes! Skulle vilja jobba nåt extra pass per vecka faktiskt för att få mer sparande, men denna vecka går verkligen inte. Imorgon är enda dagen som är någorlunda öppen även om jag och Andreas ska storhandla och städa, på torsdag ska jag fota och på fredag åker jag till Sthlm för att på lördag fota för ett bokomslag, kommer hem natten till söndag för att fira Andreas mormor på söndag!

Nya plagg i min wishlist på Topshop!


Ååh biker jeansjackan <3 Skulle också vilja ha en bikerjacka i mörkbrunt skinn eller mocka X) Någon som har sett det nånstans till ett resonligt pris?

Balmain kopior!


Inne på DNA kan man hitta dessa boots som är vääldigt lika Balmains ;) Dom har ju gjort det förut, och vi tackar inte nej denna gången heller, haha!

Ny bild! ;)


Jaa, igen! ;P

Fotograf; Jessica Bergman


Ska jobba idaaag och imorn.. Bara att härda ut^^

Jag har ju verkligen stor-missat nåt!

The real housewives of Orange County!

Bästa serien XD Jag är så efter, haha! Började kolla på s01e01 idag !! Vicky hjälpte mig att hitta Ninjavideo där man kan kolla på serier gratis. Men det dumma är att man inte får se mer än typ ett avsnitt varannan timme? Nåt sånt är det, och jag är sån som gärna kör maraton-tittning, avsnitt efter avsnitt! Reklam varje kvart är helt okej, men att behöva vänta en timme innan man får klicka igång nästa avsnitt är inge kul :(
Någon som kan tipsa om en annan sida där man kan se olika serier gratis?


Min största idol genom tiderna, över på söndagsfika ;)

Tänk, idag har jag redan hunnit med att tvätta OCH samtidigt haft min storasyster Mia över på fika :D Vilken bra söndag!
Min storasyster är coolast i världen <3






Bless FB alltså, hittade den här bilden på Mia bland hennes foton. Det är alltså arvikafestivalen -93, hon var 16år och bodde fortfarande hemma hos mig och mamma :D

OCH IIIHHH!! Dom rosa trollen hon har på kängorna visade hon för mig och sa att om man har dom på så kan man springa jätte-jättefort ;D Jag, 5år gammal och hennes största beundrare, trodde ju såklart på detta ;)

Lite lustigt också, folk som hon inte känner hälsar på henne på stan säger hon och flera av tanterna i Väse sa att dom hade sett henne i Amelia ;P Folk misstar henne alltså för mig! För chansen att folk känner igen henne efter att inte ha varit i Värmland på typ 15år är ju rätt liten, särskilt med tanke på att hon inte känner igen dom tillbaks OCH när man ser hur hon såg ut när hon lämnade Karlstad som 17åring och hur hon ser ut idag ;)
Hoppas att jag också fortfarande kommer se ut som en 20åring när jag är 30 ;D

Alexander McQueen S/S10 ad campaign <3


Photographer; Nick Knight, model; Raquel Zimmermann

Nån som sett fler bilder från den här kampanjen? Länka isf! Har finkrattat hela google för att hitta ;P

Väljer ni Gina eller Topshop?

Två slående lika klänningar, samma pris sånär som på 20kr, en från Gina tricot och en från Topshop^^ När man läser vilken färg Topshops klänning egentligen ska vara (deras färger på hemsidans bilder är jämt så missvisande) så heter färgen Lilac gey, vilket jag skulle kalla klänningen från Ginas färg!
Jag skulle vilja ha Topshops tryck på Ginas klänningmodell ;)

Vilken skulle ni välja?

Ny bild!


Fotograf; Jessica Bergman


Idag fyller Andreas kompis Eric år, så vi ska ner och fira honom med hans familj lite senare :) Andreas är pepp för han vet att det kommer serveras smörgåstårta :P

Kvällens lyx-låtsas outfit!


Om jag var rik och skulle ut och festa med tjejerna ikväll så hade jag nog sett ut såhär X)

Christoffer Kane, Roberto Cavalli, ACB, Antik Batik, Adidas by Stella McCartney

Istället ska jag om en kvart slå på Svt1 och se på På Spåret med Andreas ;)

Mänskligheten kommer gå under!


Jag DÖR! Natacha Peyre la upp ett inlägg där hon visade en kommentar som hon hade fått.. Ärligt.. Det är när man ser sånt här som man VET att mänskligheten kommer gå under ><

Latex hos Topshop!


Enkla latexplagg till överpris finns nu att hitta hos Topshop^^
Själv gillar jag inte latex så mycket, det luktar för mycket kondom :P Men om jag hade varit rik och inte haft nåt annat att lägga pengarna på så hade jag nog köpt den där svarta bandeautoppen ;)

2 veckors användning av Duac!

Fick en förfrågan om att berätta lite om hur det går med min Duac behandling, och tänkte att nu efter två veckor kan vara lämpligt att skriva lite om hur jag har upplevt det såhär långt^^
För det första måste jag säga att jag är helnöjd :D Har inte haft en enda finne på flera dagar nu och dessutom har pormaskarna minskat rejält! Ansiktet är helt lent och ärren efter att man har klämt och hållt på har fått tid att ljusna eftersom det inte har kommit upp nya finnar :) Och det har bara gått två veckor !! Hela behandlingen är ju tre månader! Så jag är väldigt glad just nu :) Huden känns ju väldigt torr och stram när man har strykit på gelen på kvällen, men när det har gått ett litet tag och man kan smörja in med fuktkräm, känns det jättebra :)
Hoppas succén fortsätter och jag kan vara finnfri till April! Vore så skönt att slippa känna att man "måste" ha på sig smink när man ska till stranden, eller för den delen bara gå till Ica och handla mjölk^^
Det bästa man kan göra när man besväras av dålig hy är att prata med sin husläkare om det! Jag har alltid haft hoppet om att klara av det själv för jag har inte haft jätteproblem hud liksom, utan ibland är det rätt okej och då tror jag att tonårshyn äntligen har gått över, men jaa, efter att man fyller 20 och t.o.m. 21 så är det ju bara att inse att man behöver det starkare artilleriet..

Soft hemma-dag med budget och resor i tankarna^^

Eftersom Andreas fortfarande blir yr lätt och sådär så kom han hem efter att han fick gå från sjukhuset^^ Vi har degat oss i sängen med en massa avsnitt men vi har också gjort våran egen månadsbudget :D Med inspiration från Lyxfällan på tv3 ;)

Tänker förståss inte avslöja vad vi båda drar in och vart vi spenderar pengarna :P Men jag är riktigt nöjd X) Och om jag jobbade ett par kvällar till i veckan på Norstat så skulle vi ha råd med en roadtrip genom hela USA redan i Maj! Hmm..

Vi har också kollat runt på internet på resor X) Vi har ju pratat på att åka med Fredrik och Jennie igen nånstans varmt i April/Maj^^

Ett litet kollage jag gjorde ;)

Andreas har gått ner till Eric nu för att kolla på hockeyn, tänkte jag skulle joina dom faktiskt^^ Vi hörs imorn igen, P&K!

Dramatisk morgon!

Inatt drömde jag att jag gifte mig med Andreas, igen :D Drömde ju det för bara en vecka sen?
I den här drömmen valde vi ut hur vårat bröllop skulle vara, vi skulle ha Amerikanskt bröllop som tema, typ båda får ringar, vi valde amerikanskt grillad mat och en massa stora söta tårtor och puddingar till efterätt XD

Men nu imorse för bara en timme sen ringde Andreas och sa att han var på sjukhuset! Fyfan vad rädd jag blev, hjärtat började gå i hundra! Han har nämligen inte kännt sig bra dom senaste dagarna, han har fått yrsel, nästan svimmat och typ förlorat känslan i svaljet och annat konstigt. Och idag hände det tydligen igen när han var på jobbet, så dom körde in honom med ambulans :O Men när han ringde så lugnade han mig och sa att dom hade gjort en massa tester på hjärtat, lungorna och allt sånt och allt såg bra ut, nu väntade han på resultatet av dom sista testerna.
När han ringde upp igen efter en timme lät han glad, och han sa att han var fullt frisk bara det att han hade dragit och spännt sig i nacken när han har tränat så blodtillförseln till hjärnan hade kommit i kläm! Så det enda han behöver göra är att slappna av ta det lugnt med träningen och framförallt inte glömma bort att stretcha! Gud vilken lättnad! :)

Dramatisk morgon, minst sagt!


Min älskling!

Queen!


Gillar den här liveversionen som fan :D

Det halva mickstativet blev som en "grej" för Freddie Mercery efter att mickstativet gick av under ett framträdande i början av karriären^^

Hemma igen :)

Jag och Vicky satt i nästan tre timmar på kinarestaurangen :P Vi skulle ha suttit där längre också om det inte vore för att dom stängde då, haha! Vi pratade en massa om idioter och fylla, och att vi vill åka till Sthlm, Gbg eller Oslo och ha största tonårsfyllan :D Bara åka typ till Sthlm en lördag, gå och shoppa lite, slänga in köpen i ett sånt där skåp på centralen och kirra förfest nånstans och sen dra ut i natten, festa järnet och sen åka hem med första bussen som går vid 06 på morgonen på söndan :P


Jag inne på Skopunkten^^


Vicky köpte ett par stövlar^^ (Dock inte dessa)

Nu är jag helt slut ungefär ;P Ska softa lite, läsa några bloggar, äta och sen kanske fortsätta läsa i Aprilhäxan? Låter som en plan! Uppdaterar nog här en gång till också ikväll :)

Kinamat-dejt med Vicky <3


Yes, nu ska jag åka in till stan och möta upp Vicky på hennes lunch och äta kinamat på vårat ställe<3 godaste buffén!
Och såhär ser jag ut idag^^ Vi hörs sen när jag kommer hem igen :) P&K!

Take three^^


Hihi Frida tyckte så mycket om den här bilden så hon har suttit och pillat med den själv idag i PS ;) Tack så mycket, hun!

Fotograf; Jessica Bergman

Lite nya vår/sommarkläder från Topshop!


Gud vad Januari går långsamt fram >< Jag vill ha vår nuuuu!

Vilken är snyggast? (Ny bild!)

Har fått två olika versioner utav den här bilden, och jag kan verkligen inte bestämma mig om den är snyggast som "helkropp" eller porträtt ;S Vad tycker ni?



Fotograf; Jessica Bergman

I want to kill you like they do in the movies..


Man kan låtsas som att man är med i en skräckfilm om man går runt med den här låten i hörlurarna en mörk kväll :P
Jag gillar faktiskt den här låten, fett skön att lyssna på när man reser en längre sträcka, en annan sån låt från Manson är Man that you fear^^
Tydligen är orginalversionen av I want to kill you like they do in the movies 25 minuter lång :O Någon som vet vart man hittar den?

En exempelbild från plåtningen i lördags!


Ett första exempel på hur det första settet bilder kommer se ut ungefär :)

Fotograf; Jessica Bergman

Skönaste !! XD

Jag och Andreas kollar igenom American Dad för femtioelfte gången nu och häromdagen såg vi avsnitt s05e04 - Brains, Brains and Automobiles, och det är en scen där som vi bara DÖR åt! Vi försökte hitta den grejen på youtube, men det fanns inte så vi la helt enkelt upp det själva!
Se och skratta:

Roger, skönaste snubben ;D

Produktiv förmiddag!

Vet ni, jag har redan varit till stan idag och fixat med arbetsförmedlingen och shoppat lite :O :D Köpte den där vita tröjan från H&M som jag skrev om i ett tidigare inlägg och ett par svarta leggings från Gina, dom där som har mönster som på MC-skinnbyxor^^


Vad tycker ni, kan man bara ha en svart BH under tröjan? Har inte tagit av lapparna eller slängt kvittona än, så kan lämna tillbaks.. Men den är såå skön! Ska nog iaf ha den på sommarn X)

Så gött, nu kan jag bara softa 3 timmar här hemma innan jag ska till jobbet^^

Ny lampa till matsalsbordet!

Både igår och idag har Andreas med hjälp av hans mamma + sambo Håkan och en vän byggt en lampa att ha ovanför matsalsbordet i vardagsrummet! Vi har haft sån dålig belysning där, och vi har länge velat ha en likadan lampa som dom har (vilken dom också har byggt själva). Så nu äntligen har vi med en fräsig, egen designad lampa ;)

Håkan håller på och moterar upp lampan^^


Och såhär blev det!




Så himla nöjd med vårat vardagsrum nu! Det enda som behövs nu är shit att ha på den långa väggen ovanför TVn ända bort till matsalsbordet^^


Vi bjöd på fika när allt var klart :)

Nu kommer snart dom andra fikagästerna för dagen, Ivan och Jelena!

Behind the scenes från plåtningen igår!

Det var så kul! Vill fota meer >< Oh well, ska ju fota i Sthlm den 30e så får hejda mig lite :) Längtar tills man får se och visa er färdigt resultat, men sålänge kan ni se dessa bilder som Vicky tog med sin kamera, så får ni ett humm om vad som komma skall^^


Hennes fina kisse :* Som löpte btw, så hon strök sig och gosade till sig hela tiden ;P




Jag känner mig jättedum nu i efterhand att inte jag tog några bilder när Vicky blev fotad >< Min kamera (Andreas kamera) hade slut på batterier, men jag kunde ju tagit med hennes! Oh well, ni får en poserbild på henne istället från igår ;)

Och tillsist bjuder jag på en bild på hetingen själv, Jessica's ass ;D


Om ett par timmar kommer Andreas kompisar Ivan och Jelena över :) Dom är i Sverige nu i en månad och firar jugge-jul sen drar dom tillbaks till Serbien^^ Så det ska bli kul att träffa dom! Hörs senare, P&K!

Snabbis inlägg direkt från plåtningen!

Nu är vi i sluttappen här! Jag har kört mina två sets och nu håller dom på med Vickys andra set :) Blir megabra detta!
Vicky är naken, höhö ;)

Det ska bli såå gott med mat sen! Mmm... Mat <3 Fast Vicky har tagit med sig jättegoda choklad-kladd-mashmellows-muffin :D Bästa tjejen!
Lite flamsigt inlägg detta, är rätt trött i hjärnan och kroppen efter att ha presterat hela dagen^^

Behind the scenes-bilder kommer imorn, gott folk! Hörs då, P&K!

Fotodag :)

Om en halvtimme kommer Jessica och hämtar upp mig och Vicky! Vi ska ju fota idaaag, ska bli kul som fan! Jag tänkte köra två sets, en enkel där jag har naturligt smink och bara ett vitt linne och jeans, äntligen ska jag få mina cleana bilder! ;P Och sen så ska jag köra den där grejen jag skrev tidigare i veckan, med inspirationsbilder på Kate Moss och Megan Fox ;)
Nu blir det en megastor frulle, Vicky skulle äta en liten frukost? Jag ska äta en STOR X) Stekt frukostkorv, stekt ägg, macka och yogurt, mmm <3
Här är ett par bilder från när jag och Vicky har fotat tidigare:


Får se ifall vi delar bildram denna gång med?

Efter att vi har fotat så är jag och Andreas bjudna på middag hos hans mor, så vi får se om det blir nå fler uppdateringar här.. Annars kommer det imorgon, såklart ;) P&K!

Foton; Frida Norgren

Tonårs-dag och pensionär-kväll :P


Har varit hos Vicky idag, vi har chillat, snackat, kollat på varandras smycken och kläder ;) Här smygtog Vicky ett kort på mig och hennes bror Nebban, helt slappa! Jag läser i en bok och han spelar tv-spel :P
Vicky drar ju en sköning inne på Ica också så vi får en massa snea blickar på oss, "Hur fan ska jag ha råd att bli full och hög när tomaterna är såhär dyra?!" :P


Ikväll ska jag och Andreas ta det lugnt här hemma och se på På spåret ;) Det är faktiskt kul nu när Luuk och Fredrik Lindström har det !!

Jag försökte få en bild på mig och Andreas, men han hade precis duschat efter träningen så hans hår var lockigt och det gillar han inte ;P

Imorn ska jag och Vicky fota med Jessica som sagt :) Det ska bli jättekul! Skriver nog ett kortis-inlägg innan jag drar då, P&K!

Later skater^^

Ska gå över till Vicky nu :) Gött att ha sin BFF bara ett par gator bort igen <3 Vi ska gosa ner oss och prata om fotograferingen imorn, gå igenom minsta detalj i molekyler och analysera sönder X)

Vicky har smittat mig med Gangsta rap XD Get busy committee är jäkligt bra, alltså!
Shootin some guys outside of the school, started makin trouble in my neighborhood! Haha!

Vackert!


Vet tyvärr inte vem fotografen eller modellen är :S Någon som vet?

Lite shopping :)

Vicky kom förbi förut och hängde lite, sen så bestämde vi oss för att åka in till stan och kika runt lite :) Det fanns endel fint faktiskt, men för idag nöjde jag mig med lite nya underkläder och annat behövligt som ny fuktkräm till ansiktet, ögonsmink borttagning och värmeskydd till håret^^

Det är så kul med nya underkläder :D
La undan en jättefin, vit tröja på H&M, tyckte väldigt mycket om den för den satt så snyggt, var i lite annorlunda material + att jag passar så bra i vitt X) Det enda knepiga var att den var så genomskinlig, och jag vet inte hur man ska bära det ;S Till sommarn kan man ju ha bikini överdel under, det är ju skitsnyggt! Men BH känns så weird.. Särskilt svart/vit BH, isf ska man ha nån färgglad men det är inte riktigt min stil heller.. Kanske ett vitt linne under? Fast det känns tråkigt :P Nudefärgad BH?
Hur skulle ni göra med en vit lite genomskinlig tröja?

Dagens photobooth^^




Mmm nytvättat hår X)

Nytt minne från min barndom :D

Åh! Igår höll jag på och skulle skriva "men nu ska det bli andra bullar" här i bloggen, och precis då kom ett minne fram från när jag var barn! En bok som jag älskade som heter "Nu ska här bli andra bullar" av Gunilla Hansson! Boken är typ från 70-talet tror jag, så kanske min syrra känner igen den med? :)
Jag började iaf googla som en tok på "andra bullar + barnbok" och hittade några bilder :D



Jag kommer inte ihåg handlingen så mycket ;/ Men katten Korven kommer jag mycket väl ihåg <3 Får en sån mysig känsla genom hela kroppen när jag tänker på den här boken X) Jag har ingen aning om vart den är, kan inte komma ihåg när jag såg den senast, så det känns ju lite som att den är borta? Så då måste jag köpa den så jag kan läsa den för mina och Andreas barn i framtiden :D

Giftemål? ;)


Igår när Andreas kom hem från jobbet så umgicks vi en massa utan att se på nå avsnitt eller spela spel, vi bara lyssnade på musik och pratade :) Det var jättemysigt! Det blir ju lätt att vardagarna kommer och går med samma rutiner och under helgen planerar man in en massa saker, utan att man tänker på det. Så det kändes jätte kärleksfullt att bara vara!
Haha jag bad Andreas ranka dom 10 kroppsdelarna på mig som han tyckte mest om eller som han tyckte var snyggast ;D Ska inte gå in på detaljer, men jag blev förvånad över endel faktiskt! T.ex. att min näsa kammade hem första platsen :D Hahaha!
Och inatt drömde jag att vi gifte oss ;) I drömmen var jag 24år :O Och min mamma var med och hade lagt fram min brudklänning :) Och jag var sådär glad och förväntansfull och pirrig som man nog bara är på sin bröllopsdag!

UVIn känns lite bättre idag också :) Ska fortsätta äta mina tranbärstabletter så blir jag nog av med det helt utan att behöva gå till vårdcentralen!

Nu ska jag hoppa in i duschen! Hörs senare, P&K!

Arrrhhgggg!

Jag är arg nu! Det blir inge jobb för mig idag för det känns som jag kommer få UVI >< Det är bland det absolut värsta jag vet! I 9an och dom första två åren av gymnasiet hade jag urinvägsinfektion var och varannan månad, det var sjukt jobbigt! Och eftersom det var en väldigt jobbig tid generellt för mig så mår jag jämt uruselt när jag får såna här känningar..
Passar på att spela Nirvana på hög volym nu här hemma när jag ändå är arg :P


Så jävla bra låtar !

Plåtning till helgen :)

Juste! Söta fotografen Jessica Bergman frågade om jag ville fota lite för skoj skull till helgen, och det är klart jag vill :D Har inte tänkt ut så mycket än, men jag skulle vilja göra nånting "enkelt" med lite rockig/glammig känsla med slagskugga på väggen^^
Typ:


Det ska bli riktigt kul! Har ju inte plåtat sen Oktober :O Skärpning! Men det har ju med att jag pendlade mellan Oslo och Karlstad i Okt - Nov + zero cash och dessutom julen^^

Dagens^^




Om två timmar blir det jobb igen^^ Igår hade jag megaångest över att jobba, men idag känns det mycket lättare, så är det alltid! Dagen innan känns det som att man ska jobba i en evighet även om jag bara jobbar 10h/vecka :P Och efter ett par timmar på jobbet första dagen så har man kommit in i det igen och det är inte alls jobbigt (även om det är tråkigt :P). Och ja, idag är sista dagen på min jobbvecka ;) Imorn ska jag hänga med Vicky :D jääj!
Hörs kanske efter jobbet, eller så blir det imorn, P&K!

Casting i Berling, boo :(


Fick detta mail igårkväll, som ni ser^^ Fan vad kul det hade vart att åka på den castingen! Men det finns några problem, för det första har jag utslag nu på kroppen, det som jag var till vårdcentralen och kollade upp förra tisdagen! Och för det andra, ifall dom inte pröjsar min biljett dit och hem igen så har jag inga pengar för att åka ;/ Boo! Jag skrev detta i svaret till dom, så får se vad dom säger.. Men det chansen är nog vääldigt liten att dom skulle resa ner mig med utslag från revbenen och ner till smalbenen :P

:(

Svårt för att prata..


Jag har så svårt för att prata om privata saker, tankar och upplevelser,  t.o.m. inför dom som jag litar på och älskar mest i hela världen.. Jag tycker det är svårt att sätta ord på känslor och tror hela tiden att jag ska bli missförstådd, eller liksom.. Hur mycket jag än berättar om hur jag känner så kommer ju den människan inte förstå ändå och då är det ingen idé att säga nåt alls^^ Men jag vill få ur mig saker..
Kanske ska ta mig en dag när jag är helt själv i flera timmar och skriva ner allt i en bok, då får jag ur mig det samtidigt som ingen annan vet!

Känner ni så ibland?

Åh! Kom nyss på att jag brukade skriva ner mina tankar då och då i ett kollegieblock när jag var 14/15år! Undrar vart den finns nu? :S

Jag är lite nere idag bara, ska till jobbet om ett tag också så vi hörs imorgon igen istället! Förhoppningsvis lite glarade :) P&K!

Sömnlös natt..


Dagens låtsas outfit!


Min låtsas outfit idag är från Topshop, Missguided, H&M och Digby & Iona^^


Victoria's Secret-maraton ;)

Haha jag och Adam har kollat på en massa Victoria's Secret fashion shower idag, 2001, 2002, 2005, 2007, 2008 och 2009 ;) Jag blir så glad av att se dom söta änglarna dansa omkring och le i underbara kreationer! Också tycker jag man blir pepp på att själv skaffa nya fina underkläder och piffa till mig för sin partner :)
Min favoritängel är nog Miranda Kerr, hon är så makalöst snygg/söt/sexig, allt i ett enda perfekt paket ;D


Förresten så var det himla kul att se Tyra Banks strutta sin grej på catwalken, hon har verkligen scennärvaro!
Vad tycker ni om Victoria's Secret showerna?

Hejdåmys^^


Om en timme eller så kommer Adam hit, vi ska umgås hela dagen, skvallra, kolla Victoria Secrets shower, äta och snacka lite till ;) För imornnatt åker han tillbaks till Spanien </3 Myyyee!

Aprilhäxan!

Nu har jag äntligen börjat läsa i boken som jag fick i julklapp av Mia, Aprilhäxan av Majgull Axelsson, har myst ner mig i sängen och sträckläst i ett par timmar och ska nu fortsätta :)

Väldigt seg söndag med andra ord!

Svag sommarinspiration^^


Har suttit och slöat framför datorn idag, kollat runt på lite internetshoppar och lyssnar på Queen X) Göttmos!
Känner mig inte såå inspirerad till sommarmodet.. Är fett trött på hippiegrejen iaf, kommer nog köra på lite white trash/americana style och turkost såklart!

Stuff från Topshop, Missguided, Make up store, H&M

Min nya mysiga klänning!

Har inte visat denna stora, mysiga stickade klänningen från Topshop som jag bl.a. fick av Andreas i julklapp! Så himla fin och det blir extra bra med det här chunky "diamant"halsbandet som jag också fick därifrån av honom :)

Den kommer också bli perfekt sen när minusgraderna börjar gå ner och man kan ha skinnpajen till!
Hörs imorn igen, P&K!

En dag på isen vid Mariebergsviken :)

Nu är vi hemma igen, har tagit en skön dusch och kurat ner mig i min varma morgonrock och raggsockor!
Det var riktigt roligt, men det tar ett tag innan jag vågar ta upp farten och åka på riktigt, men vi åkte ett varv runt viken, köpte varm choklad och åkte ett varv till sen :) Och jag ramlade bara tre gånger :P Här kommer lite bilder:

Sitter vid bryggan och har snört på skridskorna!


Babe och jag :)


Det var liksom som olika spår runt som man kunde åka längskidor och skridskor i.


Fredrik kom med varm choklad till oss alla, riktigt härligt! Det gjorde så man orkade med ett varv till :)


<3


Vi hann precis innan skymningen kom! Men kolla vad vackert det var :)

Nu ska vi äta lite mat och ikväll kommer som sagt F&J över till oss för att se Robinson!
Hoppas ni har haft en härlig lördag, alla! P&K

Pardate på isen!


Idag ska jag, Andreas, Fredrik och Jennie åka skridskor :) Ska bli jättekul, första gången på isen i år! Har ätit en stor frulle nu med stekt frukostkorv och stekt ägg, ostmacka och apelsinjuice X) Fast Andreas påpekade så snällt att jag inte kommer åka nå bättre för det :P Jag är jättedålig på skridskor XD Men desto roligare, kanske :P
Förutom den fina kommentaren så har Andreas bråkat med mig jättemycket imorse! Höll kvar mig i sängen när jag ville gå upp så jag kunde äta en sån här stor frukost i lugn och ro o.s.v. Jag sa till honom "Om du håller fast mig nu så kommer det gå såhär, Fredrik kommer ringa om en halvtimme och du kommer säga till honom att vi kommer och hämtar dom om en kvart och jag kommer bli jättesur och stressad!" När vi väl gick upp runt 12 tiden så hörde jag att han pratade i telefon med Fredrik och jag frågade sen "Vad sa ni för tid?" Och Andreas bara:
A: Vi sa halv ett!
Jag: What?! Nej, nej, nej! Det är om en halvtimme, det går bara inte! Sa du verkligen halv ett?
A: Ja.. Alltså, det beror på hur man tänker.. Om man tänker engelsk tid så hämtar vi dom halv ett.. Om man tänker finsk tid så hämtar vi dom halv tre..
Jag: Så vi hämtar dom halv två?
A: Svensk tid?
Jag: MEN JAAAA !!!
A: Ja X)

XD

Ikväll blir det rosé med Fanta framför Robinson :D Kanske hörs när vi kommer hem igen, P&K!

Foto; Raman Yazdani

Beautiful ones!

Den här låten har jag fått på hjärnan lite då och då sen jag var 6 år gammal, då jag först hörde den ungefär då. Dom uppträdde på Söndags öppet, men jag var för liten då för att höra vad dom egentligen sa och därför har jag aldrig kunnat leta upp vilken låt det var! Men nu så kom jag äntligen ihåg att nynna den för Mia när hon var här under julen, och hon visste på en gång :D

Härligt 90-tal, shysst låt va? Kommer ni ihåg den?

Nu blir det tacos och På spåret ;)

Look of the day^^



Inget speciellt, bara sotade ögon och mina nya örhängen :)
Nu ska jag gå över till Vicky!

Trött på denna häxjakt på smala människor!

Har ni sett DENNA artikel på aftonbladet.se?
Den gör mig väldigt frustrerad och arg faktiskt! Först är det ett jäkla tjat om hur retuscherade alla magazine för tjejer är och att det ger en osund bild om hur tjejer ser ut. Då försöker Marie Claire möta deras krav och verkligen har en helt oretuscherad bild som cover:

Men grejen är att då inser dom tjocka/korta/finniga/celluitiga vad nu deras skönhets"deffekt" må vara, tjejerna att det faktiskt FINNS kvinnor som ser så här bra ut! Och då vart det plötsligt inte okej att ens visa upp såna vackra tjejer på bilder heller!
Liksom, what?! Varför i helvete är det inte okej att visa hur snygg en tjej är? Detta är ju inte ett osunt ideal eftersom det faktiskt finns miljoner tjejer med dessa kroppar! Det som däremot ÄR osunt det är fettma och anorexia, men Jennifer Hawkins lider ju faktiskt inte av nåt utav det^^
Dessutom bör ju alla normalbegåvade förstå att det ligger ett stooort team bakom denna bild som har som jobb att göra allt vad dom kan för att få det så perfekt som möjligt, i form av t.ex. ljusättning, makeup, hår, hur hon ska sitta o.s.v. om du också hade alla dom här förutsättningarna hade du också sett wa-wa-wa-woom ut, OAVSETT klädstorlek!

Det är den här kvinnan, en radioprogramledare vid namn Bianca Dye som har gått ut offentligt och sagt att detta naturliga cover är ett slag i ansiktet:

Varför kritisera flera miljoner kvinnnors kroppar bara för att du inte är nöjd med din egen?
Jag är trött på denna häxjakt på smala människor!
Vad tycker ni?

Lite shopping blev det :)


Kul med ett par blåjeans i mörktvätt! Kan inte minnas att jag någonsin ägt ett par vanliga jeans :P Dags nu! Också blev det en tisha som ni ser med lite snygga detaljer och ett par örhängen, dom har ju både guld och silver i sig så, annars brukar jag ha lite svårt för guld^^
Sen köpte jag lite tråkiga saker på apoteket, hudkräm och nåt som inte är så tråkigt iof, hämtade ut min Duac gel! Är nog mest glad över den faktiskt, om den hjälper så ska jag ha tipp-topp hy innan April X) Alltså, min hy är helt okej med smink, men om somrarna speciellt är det så himla tråkigt att känna att man måste ha smink hela svettiga dagen lång >< Dessutom är jag 21år och borde vara kvitt detta tonårsproblem nu!
Nu sitter jag nergosad i min varma morgonrock och ska läsa massa bloggar innan hockeyn är slut och Andreas kommer hem, då blir det läggdags, är så jäääkla trött! Hörs imorn igen, P&K!

Lambretta, jäkligt cool alltså!

Gud vad jag älskade den här låten när den kom -99 :D Jag var då 11år och satt framför Ztv och MTV hela dagarna på sommarlovet och väntade på att videon skulle komma ;) Och det linnet hon har på sig med strand och palm-tryck är nog mitt första starkaste minne av "OMG! jag måste ha den! Det kommer bli största trenden och jag måste vara först!" ;D

Minns ni? :D

Denna vet jag iaf att ALLA känner igen, -01


Och den här gillade jag också som fan! -01


Linda Sundblad var/är jäkligt cool alltså! Hon var tydligen bara 15år när hon började i det då all-boybandet 1996! Önskar jag med var rockstar när jag var 17år liksom :D som hon var då dom slog igenom^^

Meep meep





Så ser jag ut idag när jag ska in till stan och fixa lite ärenden och sen möta upp Vicky för att kolla om det finns nåt värt att spendera mina presentkort på? :)

Tröttast!

Tror ni jag fick en chock "imorse"när jag vaknade till lite, var stentrött och trodde inte klockan skulle vara mer än 09-10 och fick studsa upp ur sängen istället för klockan var 14.17 ?! Vi som hade tvättid kl 14! Men som tur var så hade ingen annan tagit tiden :) Fattar inte, vi la oss liksom i normal tid, typ 00-01 kanske vi somnade.. Men nu har vi iaf handlat och snart ska vi hämta upp tvätten, och sen ska vi bara laga god mat och gosa ner oss resten av kvällen, jag och Andreas X) Vi har inte varit för oss själva på typ 3 veckor^^ Alltid haft kompisar här som sovit över, Adam, Ludde, Mia och sen Ludde några hundra nätter till :P Så igår kändes det t.o.m. romantiskt när vi gick till Burger King och käkade när jag kom hem från jobbet ;)
Blir nog dåligt med inlägg idag känner jag på mig.. Imorn ska jag på stan med Vicky<3 Kanske t.o.m. knäpper av nån bild på hur jag ser ut innan jag går ;) Hörs då :) P&K!

Problem med svenskat idag :P

"Ska sprätta upp pengarna!"
"Spritt språngande galen!"

Ibland är det inte lätt att vara halvfinne :P

"Ska sätta sprätt på pengarna"
"Spritt språngade naken"
- är dom korrekta uttrycken^^

100105


Ska strax till Norstat, igår var en skön dag på jobbet vi fick gå hem 1,5h tidigare för det fanns så lite att göra X) Hoppas på samma idag, haha :P Men hur som helst så är det sista dagen för veckan :D
Var till min husläkare tidigare idag, har fått lite hudutslag men det visade sig vara ingenting, det går bort av sig självt, så det var skönt :) Också fick jag dessutom utskrivet recept på en acnegel!
Nu blir det som sagt jobb i 5h! Ha det fint alla, P&K!

Foto; Martin S Götenstedt

En grej som verkligen stör mig!

När man ringer till sin husläkare på den timmes telefontid dom har så tutar det upptaget, UPPTAGET! Sätt in en telefonkö innan jag blir tokig !!

Am I right?

2 nya modellbilder, lifestyle från Oslo!

Nu så :P Först så hade Martin varit virrig och glömt skicka bilderna till mig och sen så råkade han skriva fel i min e-mail adress, men nu så har jag fått bilder från när vi plåtade i Oslo i Oktober!


Kul att se sig själv i en helt annan styling! Kläderna kommer från piadesigngroup.com och fotograf är Martin S Götenstedt!

100103


Igårkväll blev det att vi festade till det lite, jag, Andreas och Ludde, så idag kom vi inte upp förrän typ 15.30^^ Och vårat internet hänger sig fortfarande varje gång jag ska gå in på blogg.se, (hade tur nu)!
Men jaa, vi har inte gjort så mycket idag :P Eric kom över förut så vi spelade en omgång Puerto Rico igen fast på 4 personer, skitkul! Och jag vann dessutom storslaget :D
Senare ikväll/natt ska vi gå till Statoil och köpa snacks till hockeyn kl 03 inatt! Härligt att vänd apå dygnet :P Tur att jag inte börjar jobba förrän kl 16 imorn!
Förutom detta så har det dykt upp en rolig och annorlunda plåtning planerad i slutet av denna månad! Ska bli lite artsy bilder till en bok :)

Foto; Kristoffer Battisti, fast jag har croppat bilden och gjort den svart/vit bara för skojs skull tidigare idag^^


Mongointernet och mongohockey ><


Har inte kunnat logga in på blogg.se under hela dagen på våran dator hemma för internet har hängt sig varje gång :( Men det har inte hänt så mycket heller^^ Igårkväll spelade vi ännu en omgång av Puerto Rico som blir roligare och roligare för varje gång :D Jag och Ludde hade lika mycket victory points 1,5h senare vid spelets slut, men tyvärr hade han fler tillgångar så han vann^^ Efter det åt vi en massa glass med grädde, maränger och riven choklad X) (i brist på Schwarzwaldtårta) framför en komedi vars humor krävde ytterst lite hjärnkapacitet :P
Idag har jag tjuvgooglat Puerto Rico strategier ;D Nu sitter jag på Erics laptop, vi har sett DIF - FBK matchen här, trött jag är på elitserien! Men slagsmålet var kung, haha!
Pizzorna kommer hit om 40 min och senare blir det Robinson och en till runda Puerto Rico^^
2010 börjar med riktiga softardagar X)

Foto; Natalie G Sundling

Modellbilderna som togs 2009!


Jag hann med rätt många plåtningar ändå ;) Jag som har vart lite nere i höst för att jag kännt att jag inte modellat så mycket^^ Men om man tänker på det så är det ju iaf mycket mer än 2008, och dessutom bättre!

Mina favoriter ur det privata foto-albumet 2009!


Mysiga vinter <3


Isprinsessan Elina ;P - Alla <3 dag


Byxlös outfit på krogen i Februari :P


En kärlekspåminnelse från Andreas <3


Posade med migsjälv i Mars X)


Första maj var soligt och varmt! Jag och Adam grillade :D


Jag jobbade med att hålla i en skylt och vara snygg samtidigt, ett hårt jobb - no joke!


Vilken BABE jag var i juni :D


Jag, Andreas, Fredrik och Jennie åkte på en sista minuten till Bulgarien :D


Firade min och Mias födelsedag in style!


Parta lite granna!


En behind the scenes bild från fototräffen i augusti!


Gosan och jag <3


My famous Britney-face :D


En blåsig och sandig foto-dag senare i augusti!


Snygg höst outfit^^


Babe och jag på krogen! Jag tror inte jag har ett enda kort på Andreas där han ler :P


En behind the scenes från min första fotografering i utlandet! (Norge :P) Bilder därifrån har jag inte fått än, men det kommer har Martin lovat :)


Jag var Oslo-bo i ungefär en månad :P Oktober-November^^


Det enda som var bra med Oslo-vistelsen var att jag umgicks med Vicky och Sibbe så mycket :D


<3 <3 <3


Söt i toffsar i Oktober :)


Halloween :D


Har blivit väldigt pepp på att se Hockey under hösten/vintern! Särskilt nu när det är Junior VM kan tilläggas, det är bäst !!


Största jul-känslan jag hade <3


Mias julkrubba XD Hahahahah!


Och juldagen vart lika lyckad detta år med :D Alla mina bästisar var med och festade med mig <3 Kom ihåg att vi mötte upp Carro sen på krogen med <3

Och så var det ju Nyårsafton igår, men jag har ju som sagt inte några fler bilder från det än vad jag la upp innan festen^^ Det har varit ett bra år :) Ganska jämn tror jag.. Det har inte hänt nåt som gjort mig helt knäckt och jag har nog inte heller haft nåt lyckligaste stunden i mitt liv-moment, utan bara sådär allmänt mått bra :)
För år 2010 önskar jag mer tid för mina vänner, träffa pappa och Mia mer och försöka komma på rätt spår med vad jag vill med livet vad det gäller jobb/plugg! 2009 tog jag inte så stora kliv frammåt på just det planet, jag försökte men halkade tillbaks till ruta ett^^
Också vill jag bara skicka ut en kärlekshälsning till Vicky, Sibel, Adam, Carro, Andreas, pappa och min storasyster Mia, ni är alla min familj och jag älskar er av hela mitt hjärta!

Bästa Nyårsaftonen någonsin :D

Yes! Äntligen ett nyårsfirande utan att man är sjuk eller blir sentimental eller startar bråk :P Igår kom gänget över på knytkalas! Största och godaste middagen + efterrätt blev det :D Alla gjorde ett toppenjobb! Sen lekte vi Charader och när matkoman äntligen hade släppt drog festandet igång!
Strax innan 00-slaget gick vi till himlabacken och såg på fyverkerier i vanlig ordning, poppade champagne och skålade! Då fick jag, Ludde och Andreas den briljanta idén att åka stjärtlapp nerför himlabacken XD Och man kan väl lugnt säga att ingen av oss hade klätt oss för snö-bus direkt :P Jäklar vad kallt, haha! Men fan vad kul XD Måste åka mer pulka om vintrarna ju!
Anyways, vi gick hem igen och kom på ett spel där någon får göra en hemlig lista på spotify och så delar man upp sig i olika lag med tillhörande Team namn + ljud och gest^^ Och då ska man alltså göra sitt lagljud och gest när man vet vilken låt det är som Gay-mastern (game-mastern) spelar upp! Superkul var det, alla tyckte det! Även om det var jag som vann alla gånger ;D Sen vart det mer festande och folk droppade av en och en, vid halv fyra var det bara Nilsson, jag, Andreas och Ludde som skulle sova över kvar.. Det vart böghög av allt ihop med jag skrattandes så jag tappade andan ungefär!
Vill inte träffa grannarna idag :P Ska bara äta upp all mat som blev över igår och bota huvudvärken med stilla datorlolande eller möjligtvis lite brädspel senare^^
Inga bilder har jag att visa upp tyvärr, förutom dom jag la upp igår innan folket kom! Det blir så, har jag roligt så är ju kameran det sista jag tänker på :P Det är synd för man vill ju ha minnen från lyckade fester liksom!
Nu ska jag läsa om alla andras nyårsfirande :) P&K!