Just nu:

Befinner mig i Örebro med Andreas och gänget. Vi har catrat mat och har precis ätit hummersoppan. Vill önska er alla ett gott nytt år :D

Julhelgen!


Jag åkte till min syster Mia den 23e som vanligt och vi slog in paket och kom på rim och såg på TV :)


Här har vi Pontus (Mias pojkväns) nemesis: R-mannen! Han kunde tydligen inte uttala "r" när han var liten och blev reta för det av en pojke som slog honom så Pontus har ett ärr kvar efter det :P


Det finns massor av kort hos Mia och jag tycker jättemycket om detta på mamma <3


På julafton kom Susanne och Timo (min brorson och hans mamma) och hämtade oss och vi åkte till pappa och Kristina :)


Timo och jag <3


Mia och Susanne :)


Julklappsutdelning :) Vi brukar utse en tomte som får dela ut alla, sen så får en i taget öppna en julklapp och läsa rimmet också går vi runt så tills alla har öppnat alla. På det sättet får alla höra rimmen och se vad alla får!


Kristina och pappa :)


Julmys framför Karl-Bertil Jonsson <3

Det var en jättemysig jul! Fick många fina julklappar också :) Bl.a. min favoritparfym Can can, Kurt Olssons julkalender på DVD, böcker, en leopardmönstrad morgonrock, klänningar, prydnader, pengar och såklart resan till Sthlm och få se We will rock you!

Uppesittarkväll med syrran i Väse!

Vi har slagit in och rimmat paket traditionsenligt :) Och som förra året har Mia och Pontus gjort julkreationer, här är tomten Tommen och tomtan Ulla-Kerstin. Kika på förra årets julkrubba i arkivet vettja ;) God jul på er!

Mjau!


Ny bild från min och Jessicas plåtning :D


Helgen!

Jag, Andreas, pappa och Kristina åkte ju till Sthlm i lördags och såg Queen-musikalen We will rock you, så jäkla bra! Bästa musikalen jag har sett, sjukt duktiga musikalartister, dansare, musiker, koreografer, ljus, dekor och ja.. allt! Toppen toppen!


När vi kom fram gick vi först och kikade lite på stan och fikade. Sen gick vi tillbaks till hotellet, gjorde oss iordning och drack drinkar i lobbyn :)


Kristina och Andreas :)


Jag och pappa <3



På Cirkus i väntan på att det ska börja :D




Som sagt, ååååhhh vad bra det var! Kände rysningar under alla 21 låtar dom körde^^ Det var fullsatt och alla i publiken var så himla taggade också så det var så härlig stämning!

Efteråt gick vi och tog ett par drinkar till och på söndagen gick jag och Kristina på stan medan pappa och Andreas var för trötta och såg på nån skidåkning istället :P Vi gick iaf bl.a. till Topshop där jag fick plocka ut en julklapp från Kristina, när vi ändå var i Sthlm liksom :)


Denna valde jag, satt som ett smäck! Funderar på att ha på mig den på juldan :)

Så ja, en skitbra helg har jag haft!

We will rock you!


Imorn åker jag, Andreas, pappa och Kristina till Sthlm och ska se på We will rock you! Det är en 50 års-present till Kristina, hon vet att vi ska till Sthlm men inte varför :D Hon är ett stort Queen-fan^^

Vi kommer sova över på hotell, men åker tillbaks igen på söndag! Får se om jag uppdaterar med mobilen, annars hörs vi om ett par dagar :*

Jullov :D


Imorse hade jag prov i Medicinsk terminologi, kändes som det gick bra :) Sen slutade vi vid lunch så då gick jag och några andra tjejer i klassen till vårat thai-hak! Så himla gott och mysigt :)

Resten av dagen ska jag bara slappa, åååååhh vad skönt !!

Foto; Natalie G Sundling

Blond, brunette, rödhårig?


Jaa, nu har jag suttit med http://www.taaz.com/makeover.html och fibblat med hårfärger igen ;) Jag är verkligen sugen på en förändring, jag vill ha rött eller mörkt hår med löshår och dygnet runt-linser! Står högst upp på inköpslistan när CSN kommer i januari^^

Även om jag säkert kommer fega ur igen och fortsätta vara blondis, vad tycker ni är snyggast? :)

Bitch, I'm broke!


Hahaha Vicky postade den här låten till mig på Facebook XD Har inte hört den på över 3 år då jag och Vicky bodde ihop och gnällde över hur fattiga vi var :P Och nu är vi där igen^^ Men med den här låten kan man iaf skratta åt det!

Idag har jag studiedag, ska förbereda mig inför en redovisning imorn i Kommunikation och plugga Medicinsk terminologi (en massa latinska glosor och deklination 1, 2 och 4 + prefix och suffix) som vi har prov i på fredag. Fick tillbaks provet jag skrev förra veckan förresten i Patientrelaterad administration, fick VG :) Det kändes som att det behövdes för i det ämnet hade jag dittills fått 2 G och 1 VG så nu har det jämnat ut sig lite^^ I de andra ämnena har jag fått VG på proven och inlämningarna, så jag är taggad till provet på fredag!

Ny bild :)


Fotograf; Jessica Bergman

Jobbat!

Idag har jag jobbat på Stadsbiblioteket i lånediskan :) Jag har fått lite vikariat där under jullovet också undrade dom ifall jag kunde hoppa in idag också. Jag praktiserade ju där i somras i två månader genom arbetsförmedlingen, är så glad nu att jag var med i deras arbetsmarknadspolitiska program "Lyft"! Hade ju inte fått vick på bibblan annars :) Gött med extra pengar i januari och februari^^

Håller på och ser om Gossip girl så ska se på ett till avsnitt innan Andreas kommer hem! Han har varit i Örebro med sina kompisar sen i onsdags^^

Loud!


Det finns några riktigt bra låtar på Rihannas nya album, faktiskt! Förutom Only girl (in the world), så gillar jag Man down, Raining men och S&M också efter bara ett par lyssningar!


Mysdag i Väse!

Idag åkte jag och min brorson Timo till min syster Mia i Väse :) Först gick vi på julmarknaden och köpte lotter för 2,50kr styck :P Nyheten om 50-öringen har inte nåt Väse än tydligen^^ Vi sa såklart ingenting då hade ju lotten kostat 3kr!

Timo vann en ficklampa (på bilden) och en keps (inte på bilden).


Efter det bakade vi lussekatter! Igårkväll ringde Mia mig och sa att dom inte hade Lussekatt-mixpaketet på Hemköp och tyckte att jag skulle gå till min Ica :P Jag bara lol, mixpaket? Och sa åt henne att köpa ingredienserna istället typ jäst, saffran och ägg^^ Men hon gick till en annan Ica-affär själv och köpte mixen iaf, jaja :P


Dom var goda iaf :)) Mycket fluffiga!


En mandarin-bluumma ;D


Timo hade med sig sin el-gitarr så Mia kunde lära honom spela lite :)

Härlig dag! Timo och hans mamma Susanne ska fira jul med oss (jag, Mia, pappa och Kristina) i år :D

Ny design :)

Så nu har jag spenderat Fredagskvällen med att försöka mig på att göra en ny design, första gången jag gör en själv så det fick bli nåt enkelt :) Skönt med lite förnyelse!

Ny bild!


Fotograf; Jessica Bergman

Nu får det vara nog med pluggandet, jag känner mig rätt nöjd faktiskt och tror att det kommer gå hyffsat imorn :) Om inte kan jag ju iaf trösta mig med att jag kammade hem VG på Arbetspsykologi-inlämningen/tentan!

Nu ska jag äta risgrynsgröt med kanel och massa socker och se på gamla avsnitt av Gossip girl <3


Plugga, plugga, plugga!


Nu är LIA-tiden över och det är tillbaks till skolan som gäller och det med plugg, plugg, plugg! Har prov imorn i Patientrelaterad administration, det gäller Hälso- och sjukvårdslagen, Patientdagalagen, Offentlighet- och sekretesslagen och sen lite om Dexters laboratorium, jag menar förstås laboratorium^^

Foto; Jessica Bergman, ytterligare retusch av Frida Norgren aka Synchiqe

Do it like a dude!


Sugen på utgång, det var för länge sen!

Men den här helgen blir det inte, ikväll ska Andreas familj komma över på tacos :)

None of them get my sex, none of them move my intellect...