Hur jag såg ut på plåtningen igår!


Fler behind the scenes-bilder från dagen kommer när jag har snott från andras bloggar ;P

Ny bild! (+ första praktikdagen^^)


Idag började jag praktisera på stadsbiblioteket här i Karlstad, böcker är fan tunga, alltså :P Nämen, det var soft, alla damerna och de få karlar där var mycket trevliga! Ska vara där fram tills den 23e juli^^

Fick se en ny bild också på Jessicas blogg från i somras/höstas? Känns kul när fotografer fixar till gamla bilder ibland :)

Nu ska jag kolla om jag kan hitta länken på Presterudshemsida så jag kan förbereda mig lite inför proven imorn, ska göra intagningsprov till Medicinsk sekreterarutbildningen, en YH utbildning i Kristinehamn. Det är prov i engelska, svenska och datakunskap/textbehandling. Så håll tummarna imorn för jag vill verkligen gå den här utbildningen!

Påväg hem efter plåtningen!

Somnade direkt när jag satte mig på bussen från västerås, om en och en halv timme är jag hemma och då ska vi grilla :D Jag tror jag fick till nån bra bild, alltså det är verkligen skitsvårt på 30 bilder! Man hinner knappt komma in i det förrän det är slut.. Men det i sig är ju en jättebra övning! Vi hade på oss etno-inspirerade kläder som sagt och fick bronzig sminkning + några "krigs-streck" alla blev så himla snygga! Jag får visa behind the scenes imorn^^ Vi fick även välja location själva så våra bilder blir lite mer olika den här gången! Det är ju också en utmaning att se så man väljer ett snyggt ställe som passar! Jag satte mig mitt i djungeln bland ormbunkar, som jag såg nu på blogg.se's reklam är i "full rulle" :P Vi hörs imorn igen hör ni, P&K

Hej igen!

Kom hem för några timmar sen, har varit uppe sen 04 imorse och rest hela dagen! Nu när jag kom hem var det ingen rast, ingen ro heller för jag fick sätta mig och planera min resa till Hallstahammar imorgon och sen handla mat + matsäck och sen kolla ut outfit och packa! Har dessutom hunnit med att träffa Vicky en snabbis :)
Nu ska jag äta mat och sova, ska försöka att inte tänka för mycket på plåtningen imorn så jag inte ligger sömnlös inatt! Men jag ser fram emot morgondagen som fan :D

Får berätta mer om Turkiet i ett senare inlägg och visa massa bilder, nu har jag hundra saker att hinna ikapp med! Men det är skönt att vara hemma iaf

Hejdåå :D

Eller inte riktigt än, men jag kommer nog vara för trött för att skriva det här imorn innan tåget mot sthlm! Såå..

Hejdå, alla! Nu drar vi till Alanya, Turkiet i en vecka! Kommer hem igen den 29e :) Får se om jag hinner uppdatera nånting där nere, annars så får ni hålla ut! Dagen efter vi kommer hem förresten så är det plåtning igen för Projekt Modell :D Vi ska ha med oss etno-inspirerade kläder typ mycket skinn, mocka, fjädrar, träpärlor, jordnära färger m.m. men vi ska tydligen inte täcka upp oss för mycket, utan visa lite hud, jojominsann^^
Puss på er :D


Shortsen :)

Såhär blev shortsen tillslut som jag gjorde utav mina gamla hederliga tonårsjeans<3



Nu är det panik här hemma, har inte packat än :O Så det blir chop chop nu!

Shoppat det sista inför resan!

Har varit på stan idag, fixade först praktikplats på stadsbiblioteket och sen tog jag en runda i affärerna för att kolla utbudet^^ Jag fick med mig detta hem:

Sandaler i ormskinnsmönster från Scorett, cowboyhatt i strå från Kappahl samt örhängen och ett vanligt vitt linne från H&M!

Jag måste bara säga att min hjärna funkar så himla bra ibland, är jättenöjd över den idag! Jag har ju velat ha en cowboyhatt i strå, vet inte varifrån jag fick den idén först men det visade sig att Topshop bl.a. hade det så jag var fast besluten om att det måste finnas i bland dom vanliga kedjorna här med i stan. Gick runt i alla butiker jag brukar handla på - ingenting.. Nånstans bak i huvudet var det en röst som sa "Åhléns, Åhléns!" så tillslut gick jag dit, det visade sig att dom hade HAFT en i beige strå, nu fanns bara dom rosa kvar >< Men så började den lilla rösten prata med mig igen "Kappahl, Kappahl!" och jajemen, där(!) rätt fram vid ingången fanns vad jag letade efter :D Satte den på huvudet och det var en perfect match ;)
Skitbra också eftersom mitt ansikte är lite känslig för sol nu när jag går på Epiduo behandlingen, så hatten hjälper ju till att skugga lite!

Nu tänkte jag fixa lite till på mina jeanshorts, när dom är klara får ni se!

Ikväll blir det pepp pepp!

Ikväll kommer Fredrik och Jennie över till oss för att peppa lite inför resan i övermorrn :D


Så här såg vi ut förra året innan vi åkte till Bulgarien! Haha muppig bild :P

Får pengar imorn med så jag funderar på om jag ska köpa ett par nya sandaler eller inte.. Om jag känner mig rätt så kommer jag komma hem med ett par, fattar inte ens varför jag skrev att jag "funderar" på det :P

Köpte vattenfast mascara idag, det fick bli Colossal volum' express från Maybelline för den hade nedsatt pris på H&M XD


Hot in the city!


Snacka om varmt idag :D

Små-testat "sugaring" (en typ av vaxning)!

Skrev om detta HÄR för ett par dagar sen^^
Testade det själv nu, Jennie hade tydligen gjort det igårkväll och tyckte det var skitkul XD Så var tvungen att testa själv på de ställen vaxet inte fick bort allt!


Jag följde det receptet som Jennie sa till mig, 4 och 3/4 dl socker, 4 msk vatten och 4 mask citron. Kokade det i nästan 10 minuter tror jag, man får kolla när det har blivit lite gul-aktigt tar man av kastrullen!


Och häller det i nån form som tål hög värme! I det här fallet blev det en matlåda från Ikea :P Det fick stå och svalna och sen var det bara att kleta på, det ska vara kallt, är det ljummet eller varmt så rinner det bara!

Jag vaxade ju mig som sagt hemma i söndags, men eftersom jag är ganska novis på det än så fick jag inte med precis allt hår under armarna och bikinilinjen, och inget hår från benen gick bort :( Antar att jag hade för korta hårstrån eller nåt, vet inte varför jag knappt fick bort nåt där^^ I vilket fall så testade jag då det här sockervaxet där istället! Man behöver inte några "strips" utan man tar en klump (länkade ett youtube klipp om detta i inlägget jag hänvisar till i början) smetar det över en liten yta, mothårs och drar av snärtigt och snabbt medhårs medans man håller huden utsträckt. Precis som när man vaxar som vanligt alltså, förutom att dom tipsar om att man smetar på degen mothårs och drar bort medhårs vilket är skonsammare för hårsäckarna^^

Vad tyckte jag då? Jo, det gjorde faktiskt inte alls lika ont som vaxning! Och det funkade på dom mindre partierna jag prövade, alltså under armarna och bikinilinjen, men benen förblev håriga.. Alltså, det tog ju bort några hårstrån från benen men jag kände att det blev ett för stort projekt för ikväll^^ Jag kör på rakhyveln där helt enkelt under Turkiet-resan!
Nackdelen är att det är rätt kletigt, funkar bäst om man inte har så långa naglar tror jag för dom var lite ivägen för mig^^ Men det går iaf lätt bort i vatten!

Jag kommer definitivt börja med detta och utforska det mer - fatta bara socker, vatten och citron (sån citronsaft i en gul citron-formad flaska funkar utmärkt)! Det finns nog en viss teknik man ska få in också så går det förmodligen bättre och smidigare^^

En blus följde snabbt med hem^^

Var tvungen att åka in till stan i förmiddags och bussen hem efteråt skulle inte gå förrän om en kvart så jag svängde förbi Myrorna.. Skulle jag inte ha gjort :P Fanns mycket där idag, men det som fick följa med hem var denna blus:

Härligt till sommaren :D

"Shoppat" i min egen källare :P

Jaa, titta vad jag hittade gömt nere i källaren :)

En Musse Pigg cropped t-shirt, två par solglasögon (dom bruna är skiiiitsnygga, behövde bara böja till dom lite!), mina gamla "LOL" och "CAKE" armband <3 och till sist också mina älskade slitna jeans<3 <3 <3 Dom har varit med om mycket dom! Fick dom när jag var 12år av en kompis storasyster så dom har säkert 20år på nacken^^ Dom har varit med på alla festivaler och alla sat-tyg en unge kan hitta på :P Nu ska jag se om jag kan fixa om dom till ett par shorts så dom kan vara med minst en sommar till ;)


Måste bara visa hur snyggt solglasögonen satt på bara jag böjde till dom lite :D Gud vad osmart jag har varit innan, bara "Lol, alla solglasögon sitter så konstigt!" så visar det sig att man kan böja dom hur man vill XD Är iaf skitglad!
(Ursäkta att jag är lite byxlös, jag har sprungit omkring och prövat kläder och nu ska jag sätta mig och sy!)

Mot Kristinehamn!

Nu väntar jag på bussen som ska ta mig till Kristinehamn där jag ska ta gå på ett informationsmöte om utbildningen jag har sökt, medicinsk sekreterare! Känner mig fortfarande trött, snuvig o lite eländig, men jag har köpt ett naturläkemedel, Kaloba, hoppas det hjälper! Hörs ikväll igen, P&K

Ny bild!

Börjar tisdagmorgonen med en ny bild som jag fick av Jessica igår :)

Foto; Jessica Bergman

Nej, nu ska jag rycka upp mig!

Klockan snart 21 på en måndag kväll, den perfekta tiden att "rycka upp sig" på :P Nämen, jag ska faktiskt fräsha upp mig med att smörja in brun utan sol :) Man blir ju beroende! Ser så himla mycket finare ut i lite färg och jag har bilvit kär på nytt i mitt bronzerpuder från Everydayminerals, hade glömt bort hur bra det är!
Men imorn måste jag verkligen köpa nå naturläkemedel för den här halvdana förskylningen jag har dragit på mig^^ Grejen är att jag kände av det i onsdags, då tog jag dom sista Esberitox jag hade hemma, nästa dag hittade jag även Kan jang i kylskåpet så tvingade i mig det och sen mådde jag toppen förutom lite hosta! Men idag är det tillbaks >< Grr!
Vi hörs imorgon igen, hörni!


Tröttis


Sen i onsdags har jag varit lite krasslig, och idag känns det t.o.m. värre, så jag har legat i sängen och kollat på Sex and the city filmen :) Gud vad trött jag är!

Såg på aftonblader att det har kommit in ny aska över södra/västra sverige :( Fan vad jag skulle bli besviken om det kom in över östra delarna också så våran resa blir inställd på lördag! Det skulle vara så ledsamt.. Men man kan ju inte göra nånting åt det där, så det är bäst att inte tänka på det ens! Happy thoughts, happy thoughts^^

Vaxning - Sugaring?

Yes, idag har jag tagit vara av den slappa söndagen genom att vaxa benen m.m. inför Turkiet resan! Andreas hjälpte mig faktiskt, jag är så himla feg och vågar aldrig dra av remsorna haha :P Tur att man ställer upp för varandra! Jag brukar preppa med en Ipren och smörja in med Zoon en timme innan, det är säkert placebo effekt, men det gör inget! Bara jag TROR att det inte gör lika ont så ;) Idag körde jag faktiskt armhålorna för första gången, och fy, det gör fortfarande ont! >< Men jag klarade av det iaf :)

MEN! Nu har jag forskat lite och hittat nånting som heter Sugaring - det är som vax man kan koka ihop själv på socker, citronsaft och vatten! Det blir till en deg som man smetar på och drar bort, det finns en teknik till detta som tydligen inte ska göra lika ont som traditionell vaxning^^ Om man googlar eller youtubar Sugaring så får man upp hur mycket information som helst!


Här är ett kort klipp som sammanfattar det rätt bra verkar det som^^

Har som sagt inte testat detta själv, hittade information om det idag! Men ska nog testa det nångång i sommar :) Någon som har testat detta? Vad är era erfarenheter isf? Eller har ni nåt annat tips när det gäller vaxning?


One vision!

Gillar verkligen den här låten :)


Här har vi ett roligt klipp också från när dom spelade in den ;D Freddie caught with his mojo working^^

Tänk om texten hade lytt så istället:
"One dumb, one turd, two tits, John Deacon!"
"One ssss-sex position!"
"One shrimp, one frog, one clap, one chicken!"

XD

Courtney Love











Jag skiter i vad andra tycker, mig inspirerar hon! Och nej, inte till att ta droger eller hamna i trubbel :P Utan det är nånslags frihetskänsla faktiskt som jag får, dessutom tycker jag att hon är grymt snygg.. oftast!


Vet tyvärr inte vilka fotograferna är till dessa bilder, lånade från google^^

Klarade mig :D

Phew! Klarade mig från att hamna bland dom tre som fick lägst röster! Tack alla ni som hjälpte mig <3 Nästa plåtning sker den 30e maj, dagen efter jag kommer hem från Turkiet :)

(http://projektmodell.blogg.se)

Bortglömda väskor!

Åh! Hittade dom här två små väskorna jag köpte på second hand 2008!

Den till vänster är faktiskt en midjeväska, lite kul ;) Dom har legat gömda i en garderob för jag använde dom inte så dom låg och skräpade och var i vägen överallt. Ska se till att använda dom nu i sommar!

Måste bara flika in och säga..

OMG jag älskar The real housewives of New York city :D They're crazy!


Låtsas outfits inför Turkiet!

Om en vecka kommer jag springa runt här i lägenheten och packa inför Turkiet-resan, för nästa lördag åker vi :) Jag hade sååå väldigt gärna kunnat packa ner dessa outfits:




Tyvärr äger inte jag nåt utav dessa plagg/accesoarer :( Men nu vet ni iaf hur jag SKULLE vilja se ut när ni ser bilder därifrån sen i nån gammal urtvättat t-shirt och sandaler från 2008 :P

För enkelhetens skull är allt ifrån Topshop!

Min åsikt kring gårdagens Bella & Tyra show..

Någon mer än jag som aldrig kommer läsa Kissies blogg igen?
Blä, mår illa av att jag har bidragit till hennes kändisskap (genom att klicka mig in på hennes blogg). Såg nyss gårdagens program av Bella & Tyra show och blev plötsligt så trött på hela Kissie och hennes vänner! Det var pinsamt från början till slut och obehagligt att se på. Ibland var Bella och Tyra nästan lika vassa i tungan tillbaks, men för mig är det helt beundransvärt att det hela inte slutade med att alla tre bara stod upp och skrek och kastade stolar på varann :P För hur bemöter man egentligen Kissies dåliga attityd? Jag hade inte klarat det lika bra som dom iaf! Det var bara så barnsligt från hennes sida, fine att hon kanske avskyr programledarna men en vuxen och smart person kan iaf svara som en normal människa på relevanta frågor! Inte bara säga "Det har ni inte med att göra!", "Det hör inte till frågan!" o.s.v. och lämnar en fråga obesvarad genom att bara gå därifrån med ett "Bitches!" klingande efter sig.
Men det som nästan var mest obehagligt var ju när hennes "entourage" kom in under eftersnacket och dom försökte försvara henne med tomma argument^^ Jag tyckte det märktes på dom att dom inte ville vara där, att dom inte ville fläcka ner deras "image" med det som Kissie hade sagt och gjort under programmet. Fy, vad pinsamt! Om inte ens sina närmsta vänner kan backa upp en och tror på den man är och vad man gör..
Nej, jag vet inte vad jag ska säga mer.. Jag har läst hennes blogg ett tag nu för precis som hon säger så är det lite som programmen på MTV - och jag älskar skräptv :P Jag tycker det är underhållande till viss del, men en annan liten del av mig (som jag helst inte vill erkänna men nu gör jag det ändå), läser/läste hennes blogg för att få se hennes uppgång och fall.. Ja, fall! För jag har aldrig trott att hon kommer hålla. Men nu när jag har sett det idag, fallet, så inser jag att det inte är roligt. Inte ett dugg. Om jag satt i hennes situation hade jag nog inte ens velat leva längre^^
Den lilla respekt jag hade för Alexandra är som bortblåst. Jag försökte tro på att hon egentligen var ödmjuk och trevlig, smart och rolig - och att hennes blogg helt enkelt bara var ett underhållningsprogram. Men det visade sig att jag hade fel, fel, fel!

Har ni sett gårdagens avsnitt? Vad tycker ni egentligen?


Sex and the city 2 - preview!

Åh! Har hittat en sida med massa extramaterial om Sex and the city OCH en 2,32 minuter lång trailer i jättebra kvalité för den nya filmen :D
Klicka HÄR för att se trailern!





OMG OMG OMG! Can't wait <3

Bilder lånade av sexandthecitymovie.org

Om ni vill hjälpa mig, gör det nu!

Vill bara påminna er om att röstningen stängs imorgonkväll, så har ni inte röstat (eller sitter på en annan IP-adress nu) så gör det! Det betyder mycket för mig :)

Gå in här för att rösta:
http://projektmodell.blogg.se/2010/may/rostning-omgang-2.html

Som sagt, 1 av dom 3 med minst röster löper risk att få en nackdel till nästa plåtningen, det kan t.ex. vara färre bilder, inte får se hur man ser ut innan man ställer sig framför kameran eller kanske inte få veta nånting om vad plåtningen kommer handla om! Det är inte klart än vad nackdelen är, men det är ju inte nåt bra haha!

Så om ni vill hjälpa mig, gör det nu! <3


Färgat ögonfransarna & vattenfast mascara-snack^^

Jag trodde jag var smart när jag köpte ögonfransfärg istället för vattenfast mascara..

Men jag tycker inte att det blev någon märkbar skillnad.. Böjde ögonfransarna lite förut så dom kom fram mer, tänkte färgen kanske syntes mer då, men njae^^ Ändå var det svart ögonfrans färg jag hade på och jag hade på det den längsta tiden man kunde, 30 minuter.. Tror t.o.m. jag överskred den :P

Grejen var ju att jag ville slippa vattenfast mascara när vi åker utomlands om 9 dagar (!!) och även i sommar^^ Men får nog ta mig en runda på stan innan vi drar.. Har hört mycket gott om Kanebo 38 grader, som alltså ska hållas på plats i ur och skur men samtidigt lätt gå bort i vatten som är över 38 grader varmt!

Eller är det någon annan som har förslag på en bra vattenfast mascara? Kommer inte ihåg vilka jag har testat, men förra sommaren använde jag en från Isadora, men den smulade sig så man hade svarta prickar under ögonen :P


Silly whim!


Varför finns den här låten bara på youtube, hittar den ingen annanstans >< So enjoy!

Jag och Adam 2006 - Videoblogg!

Åh :D Har hittat några mobilklipp som jag och Adam fånade oss med under långtråkiga stunder i 3an på gymnasiet :P Jag vet att vi filmade så himla mycket mer, men har tyvärr bara dom här klippen som jag har fått av honom ;/ Saknar honom så mycket! Måste på nåt sätt få råd till att hälsa på i Spanien i sommar!

Det är jättedålig kvalité och det är nog bara vi två som tycker det är roligt, men ändå :)

Uppdatering kring Sun laboratories! (Brun utan sol)

Fick en förfrågan av Elin förut att berätta lite mer hur det har gått med mina Brun utan sol-produkter jag beställde från USA! Tidigare inlägg om detta kan ni läsa HÄR och HÄR Passande nog smorde jag faktiskt in mig igen igårkväll :D Så tog precis en bild i ett vitt linne så man kan jämföra med dom andra bilderna jag har tagit^^
Så här ser jag ut idag efter att ha smörjt in mig helt i BUSen utan att tunna ut den med maintainer-lotion:

Jag är väldigt nöjd med färgen faktiskt! Förut skrev jag att jag tyckte färgen var som vanlig BUS, men tycker ni inte att den här är finare än dom flesta vanliga märkena? Jag blev lite chockad först imorse när jag såg hur mörk jag var och det såg lite ojämnt ut, men det är inte den riktiga färgen, utan efter att man har duschat åker den av och kvar är en ljusare, mjuk och jämn färg :)

Så här kan man jämföra hur jag såg ut från början, vinterblek - insmord 50/50 med BUS och maintainerlotion och idag:

Jag tyckte färgen försvann ganska naturligt, jag tänkte iaf inte så mycket på det och det är väl ett bra tecken? Men jag ska hålla lite koll nu och se hur färgen går bort!

Ehm.. Alkolist eller...?

Blev lite fundersam när jag kom hem till synen av detta:

Sen kom jag på - Aahhh! Andreas har bjudit in grabbarna till pokerkväll imorn ju! Det är då jag ska sitta inne på vårt rum hela kvällen :P Eller kanske våldgästa Vicky? :D

Nu ska jag iaf ta en dusch, varför luktar man så mycket efter att man har suttit inne på kontorsmiljö framför en dator? :S Man är flottigare i håret och ansiktet än en McDonlads anställd, jag svär^^
Ska nog smörja in mig igen med Brun utan sol :D

2 långa dagar!

Idag och imorgon kommer vara två låååånga dagar för mig^^ Om tio minuter ska jag ta bussen till stan och gå på gruppmöte i det nya arbetsmarknadspolitiska programmet jag är med i, Lyft. Och efter det ska jag jobba! Imorn gäller samma sak, fast då är gruppmötet på morgonen, sen hinner jag vara hemma typ0 3 timmar och sen åka till jobbet :P

Det är flera som har kommit på rätta svaret nu till Turk-Matematik inlägget, har godkännt deras kommentarer nu också, så dom nyfikna kan gå dit och titta vad dom har skrivit ;)
Hörs ikväll igen, P&K!

Röstning nr 2 är igång nu!


Klicka här för att se bilden i större format!

Nu är alltså andra röstningen igång, såhär blev min bild :)
Om ni vill se dom andra tjejernas bilder och rösta så går ni in här:
http://projektmodell.blogg.se/2010/may/rostning-omgang-2.html

Och OM ni vill rösta på mig så får ni det ;) <3
Det är en röst per IP-adress som gäller. På Fredagkväll (14/5) stängs röstningen!

"Ingen tjej kommer åka ut denna gången då Minnah redan lämnat tävlingen så istället kommer tjejen med mest röster vinna en fördel vid nästa fotografering och de tjejerna med minst röster kommer bli bedömda av juryn som förra gången och vi väljer en tjej med minst tilltalande bild som får en nackdel vid nästa fotografering."

Ihh jag vill inte få en nackdel på nästa plåtning :P Har redan en nackdel då jag kommer hem från Turkiet dagen innan! Dessutom anar ni inte hur svårt det är att sätta en snygg bild på bara 30 "shots" - typ 5-10 minuter :P En vanlig plåtning jag är på tar mellan 2-3 timmar och man kör kanske 300 "shots" :P

Fotograf; Jörgen Lundh
Make up; Sarah Maria A

En fjärde medlem sökes!

Jag, Vicky och Sibel brukar skämta om att vi "behöver" en fjärde tjej i vårat gäng, göra vår trio till en kvartett som i SATC ;) Sibel är Samantha (independent woman som är lite sexgalen, haha) och Vicky är Miranda (cynisk och sarkastisk) och jag är Carrie (känsloväxlande, "normal"), så vi behöver alltså en Charlotte som är "pryd", haha!

Eller så tänker vi så här, vi har ju olika nationaliteter, jag är finsk, Vicky är serb och Sibel är turk.. Så vi kanske behöver en afrikan eller asiat... indier? ;D







Tjejen ska iaf vara snygg, minst 170cm lång, rolig, gilla all sorts musik (särskilt r'n'b, hiphop och rock) och älska att klä upp sig och dansa när man går ut!
Är du den vi söker? ;D


Trio på stan^^

Om en halvtimme ska jag och Sibbe åka in till stan och möta upp Vicky när hon slutar skolan! Klockan 17 går Sibels buss hem, så vi ska hänga, ta en glass i solen och snacka ut ordentligt tills dess ;)
Hörs ikväll igen, P&K!

P.S Bilderna har inte kommit upp på Projekt Modell-bloggen än! Såfort dom gör det, lägger jag upp det här såklart :*

Andreas har varit lite kreativ ;)


:D

Turk-Matematik!

Sibbe berättade en matte-gåta för mig igår som var jättelurig!
3 män tar in på ett hotellrum, det kostar 30kr så dom betalar 10kr var. När dom kommer upp på rummet kommer sprinpojken tillbaks och säger att rummet bara kostade 25kr, så dom får 5kr tillbaks. Men dom tänker att dom inte kan dela 5kr rättvist på 3 pers, så dom tar 1kr var och ger 2kr till springpojken. Och då har dom alltså betalat 9kr var. Men 9kr x 3 = 27kr + 2kr (till springpojken) blir ju 29kr, så var är den sista 1-kronan?

Jag tog till alla möjliga medel för att räkna ut detta :P

Först ritade jag upp det på papper :P


Det räckte inte, så jag började riva upp pappersbitar som fick representera 1kronor...


Och delade ut "1kronorna" till hotellet (boken), dom 3 männen (pennan, lypsylen och internetdosan) och springpojken (pennan) :P

Den är jättelurig.. Tänkte inte berätta lösningen för er än, utan ni kan väl kommentera när ni har kommit på vad svaret är? :D

Bilder från igår :)


Ba-ha-bes!


<3 <3 <3

Tog tyvärr inga fler bilder för batteriet i kameran var slut :( Det togs nån vimmelbild iaf, men den har inte kommit upp på sidan än^^
Alltsååå... Jag hade ju mina "nya" (tradera-köp) jeansshorts på mig igår och min eroompaahh lyfts upp och paketeras väldigt fint i dom, vilket gjorde att vi drog till oss typ 10x fler assholes än en vanlig kväll :P Sibbe sparkade t.o.m. en kille i baken så mina skor som hon hade lånat gick sönder :P Han måste ha haft buns of steel deluxe :(
Men hur som helst så dansade vi verkligen hela natten lång, så jäkla kul! Sibbe får mig verkligen att släppa loss, för den tjejen har inga som helst hämningar ;)

War child!


Spontnutgång !

Yes, vid halv åtta kom jag och Sibbe på att vi faktiskt vill gå ut, trots pengaoron :P Vi gick till Ica och köpte 2,25% cider att blanda ut det lilla rosévinet jag hade + en skvätt vodka också blire att övertrassera kontot till inträde-pengar XD

Ses i vimlet folk! P&K

Sneak peek på nya headern^^

Projekt Modell bloggen har uppdaterats med en vinnare för denna omgången och en sneak peek på hur headern kommer se ut :) Den kommer upp imorgon tillsammans med alla vi andra tjejers bilder och röstningen kommer gå igång! Den här gången kommer dock ingen åka ut för det var en tjej som fick hoppa av^^ Men det kanske kommer upp någonting annat då istället, det pratades om nå typ av "straff" om man fick lägst röster? Vi får se, återkommer i frågan! Såhär ser iaf headern ut:


Snart kommer min homegrrrl Sibbe hit! :)

Ode to Araldica Asti!







;)

Billigaste, godaste, sliskigaste mousserande vinet som jag blir härligt fnittrig av <3 Det ska öppnas nu i goda vänners lag! Hörs imorn igen

Ett gammalt Behind the scenes klipp!

Hittade det här youtubeklippet från när jag fotades för en bok i vintras:

Jag sminkas av Petra Heikkinen och fotografen Sven Goewie filmar^^

Etno inspirerade accessoarer från Topshop^^


Finns MASSVIS med fina smycken på Topshop enligt etno-trenden <3 Några shyssta uppdaterade accessoarer kan verkligen rädda ens sommargarderob! Det enda man behöver är några vanliga bas-linnen och shorts, sen kan man bara slänga på sig såna här statement accessoarer så är man coolaste katten i stan ;)

Gossip girl mode (Dries van noten)

Jag har missat dom senaste två avsnitten och såg dom precis nu! Lite jag dog över Blair när hon lånade Vanessas kläder för en fest ute i Brooklyn, skitsnygg! Har googlat sönder men hittar tyvärr inge bättre bilder än dom här:


Hon har på sig ett par skinnbyxor, en Dries van noten blus och massa accessoarer! Så här vill ju jag se ut, fick massvis av inspiration utav detta :D

Så här ser blusen ut!

Och när vi ändå är inne på Dries van noten, kolla den här blusen:

Och dom här skorna:

Ska definitivt försöka mig på att få till lite av den här stilen i sommar :) Det känns som att Myrorna is your friend?


Tipsa om bra sidor med badshorts för killar, tack!

Alltså, frustration deluxe.. Jag och Andreas har kollat på massvis av sidor med badshorts till honom, men har bara hittat en liten "kanske" i ett hav av töntiga typ "grafitti"tryck och fula färger med gubblängd :P Ärligt, jag har ingen aning om hur ett par snygga badshorts ser ut, någon som kan berätta för mig?
För antingen ser dom ut såhär:

Bara för mycket, det här är inte ens dom värsta men jag orkade inte kolla igenom allt igen utan tog första bästa exemplet :P

Eller så ser dom ut såhär:

För tråkiga och gubbiga..

Varför finns det bara badshorts för 16 och 40 åriga killar/män? :S

Andreas 26års-dag :)

Andreas jobbade hemifrån idag, efter att han slutat åkte vi in till stan och hämtade tårta och dricka till helgen^^ Vid 17-18tiden kom hans familj och släkt hit på kalas!


Andreas skär första biten av smörgåstårtan^^ Jag är som det svarta fåret på alla födelsedagskalas i hans släkt p.g.a. den där jäkla smörgåstårtan :P Tycker inte om en massa klet jag inte vet vad det är med grönsaker på som jag inte vet vem som skurit och kalla kokta ägg.. och blä! Jag äter dock gärna räkorna X)


Av mig fick han detta, en bok med 1001 album man måste höra innan man dör, tydligen ;) Väldigt kul bok att bläddra i faktiskt! Och ett musik sällskapsspel, ena laget sjunger första strofen i en sång och det andra laget ska sjunga resten^^ Så nu ska vi bli bäst på musik ;D Bokade även in honom på 45-minuters massage till helgen!

Fler sponsorer till Projekt Modell :D

Åh !! Såg nyss på Projekt Modell-bloggen att vi har fått nya sponsorer som kommer bidra med sina produkter till plåtningarna och till vinnaren av hela tävlingen :D
Bl.a. Rapunzelofsweden (!!) som jag alltid köper löshår ifrån, bättre än allt annat hår jag har testat! <3




Mmm långt hår <3 <3 <3

Gillade alla dom "gamla" sponsorerna också, men kul att det dyker upp nya! Vi ska ha peruker på en plåtning :D

Dagens^^

Lite snabbt så där, ska åka in till stan nu och hämta tårta m.m. :)

Ursäkta den dåliga uppdateringen på senaste tiden, har väl iof uppdaterat ett par gånger per dag, men det känns lite innehålls löst^^ Har varit lite mycket bara i början av den här veckan, och idag är det ju faktiskt Andreas dag :) <3

Ofattbart trött^^


Det blev ju ungefär som att jobba 09-21 idag.. Jag är inte van vid det, haha! Känner mig lika trött som efter en plåtning, kroppen är mör, huvudet hänger inte med nånting och ögonen svider av trötthet^^

Imorn är iaf en jätterolig dag för då fyller min älskling år :D 26år! Uuuh vad gammal, haha <3 Längtar tills han fyller 30, 40 och 50 så jag kan mobba honom ordentligt ;)
Godnatt, alla

Utställning på Värmlandsmuséet^^

Fotografen Dan Fjällman som jag har fotat med två gånger mailade mig i förmiddags och sa att utställningen han har på Värmlandsmuseum är uppe nu, och att jag faktiskt var med på första sidan på http://www.varmlandsmuseum.se/ :) Lite kul!
Dom här bilderna hänger han ut som jag är med på:


Fullt upp idag! Har redan varit på Jobbcenter där jag är med i ett nytt arbetsmarknadspolitiskt program :P Är hemma i 40 minuter nu och äter mat, sen ska jag iväg igen till dom och efter det är det jobb som gäller!
Hörs ikväll igen, you guys!

Behind the scenes från Projekt Modell igår!

Här kommer några få bilder som jag har hittat på mig igår, själv är jag lika dålig som alltid med att ta bilder, men allt gick snabbt igår, kan inte lika gärna ta bilder på mig själv under plåtningen ;) Hur som helst:

Jag sitter på golvet i köket vid studion och väntar på min tur i sminket^^ Bild snodd från Projekt Modell.

Ska visa vilken jättebra bild jag tar här:

Tada! Så bra är min kamera i motljus :P Det är Johanna som blir sminkad av Sarah Maria (en i juryn) och självaste Angelica som har hand om hela Projekt Modell!


Jag blir sminkad :) Bild snodd från Projekt Modell.


En bild på en bild på datorn :P Började med att plåta en ny bild till headern! Bild snodd från Projekt Modell.


Och sen var det dags att bli blöt :P Det här är alldeles i början, sen blev jag helt klassblöt och dom sista 5 bilderna ville dom ha in hela ansiktet i vattnet, jag som hatar att få vatten i ögonen :P Men det var bara att fokusera och tvinga sig ha ögonen öppna! Bild snodd från Projekt Modell.


I bilen påväg hem efteråt ;) Bild snodd från Therese!

Bilder från min spontana Valborg^^

Vicky fick ju mig att komma till Rockin Friday på Tempel i Fredags, knappt nå smink på mig och i vanliga jeans och tröja, men så är det ibland :) Fick låna lite kajal och läppenna av Vicky ;D

Gosan och jag <3 När jag hittade henne på Tempel så kastade jag mig på henne ovetande om att hon hade högsta klackarna på sig, haha :P Sry gumman!


Haha vi lolade åt alla där ett tag^^ Alla tjejer i kort kort och uringat som åmade sig till Alice Cooper - Poison XD


Alltså sist jag var där, alltså första gången jag var där, var det skitkul! Det var liksom en ny rockklubb och det var härlig stämning och rolig musik, men nu andra gången kommer man dit och dom spelar exakt samma låtar som sist? Redan då tyckte jag det var lite för "Absolute 80-tals hårdrock", liksom lite för "schlager dänga rock" ni vet, alla dom uppenbara låtarna som Poison, It's my life och Basket case :P Varför spear dom sån mainstream rock när det är en rockklubb med rockdj för rockare? :P Sjukt tråkigt tycker jag ><


När vi gick var det en halvtimme kvar tills bussen kom, så vi lolade lite med Våxnäs smågangstas :P Ni vet, det finns alltid ett gäng teens vid Centrum i varje stadsdel^^




Sen kom Raman och en kompis till honom också :) Vickys lillebor, Raman, Ramans kompis och jag^^


Wåxnäs!


Påväg hem igen!

Det gick snabbt o smidigt den här gången, ingen direkt väntan eftersom jag var sista tjejen som kom dit! Vi plåtades under "regn" i en studio, det var svårt men så kul! Sitter i bilen hem nu med Therese o hennes kille, som förra gången :) Det är en lång resa så jag kommer vara dödstrött när jag kommer hem, så vi hörs imorn igen med behind the scenes bilder! P&K

Snart framme!

Vantar på tåget nu, sista bytet, nu är jag snart framme :) Har rest sen halv åtta imorse! Är ganska utvilad fast jag vaknade typ hundra gånger inatt :P Hör av mig lite senare igen, P&K

2 nya bilder till :)

Här kommer dom sista bilderna från min och Jessicas senaste plåtning!


Foto; Jessica Bergman

Nu ska jag bara slänga ner det jag ska ha med mig i en väska, ta mig nåt lätt att äta och sen lägga mig och se SATC avsnitt tills jag somnar :) Ska INTE ligga sömnlös inatt som sist :P Fy vad hemskt det var!
Ska försöka att uppdatera lite imorn med mobilen!

Talika eyelash conditioning cream - dag 29!

Eller egentligen är det dag 30 och jag hann inte lägga upp bilderna igår^^


Skillnaden från veckorna som har gått: dag 1 - dag 8 - dag 15 - dag 22 och dag 29:

Och här också:


Tänkte skriva en liten utvärdering också vad jag har tyckt om krämen^^
Minus: Man får skaffa en pensel och mascaraborste själv, det kommer inte med. Det svider som fan om man får det i ögonen och mascaran sitter sämre.
Plus: Fransarna blir faktiskt längre! Märker det särskilt när jag ska måla dom, det är inte dom vanliga gamla ögonfransarna man har haft hela sitt mascara-liv liksom :) Dessutom tycker jag dom har blivit lite mörkare i sig!

Jag kommer nog fortsätta använda den på kvällarna då jag kommer ihåg och orkar :)

1a maj!

Hallå hallå! Det var skitkul igårkväll, grillade ju med Andreas, hans familj och några kompisar. Satt ute hela kvällen, drack vin och skrattade under infravärmen och filtar ;) Sen vid 23 tiden skickade Vicky sms och ville ha med mig till Rockin' Friday igen på Tempel, jag var på bra humör och hoppade på bussen in^^
Idag ska jag bara ta hand om migsjälv och göra klart allt inför imorn, drar ju på morgonen långt söder ut för Projekt Modell! Krånglig resväg - 6,5 timmar och 3 byten ;/ Men jag vet att det kommer bli kul så det gör inget :)
Hade ni kul igår? En av Andreas föräldrars vänner, som också var vän till min bror berättade så sjukt knasiga historier så vi dog av skratt XD Har aldrig sett Andreas skratta så mycket någonsin tror jag!