"Nya" hörlurar ;)

Bara från tyska ubåtar c:a 1930 :P Andreas mammas man har köpt dom på loppis och byggt om dom så dom funkar, t.ex. i iPhonen ;)


Grym söndag!


Idag tog jag en promenad in till stan och mötte upp Vicky. Vi drog första uteserveringen för i år och åt bakpotatis med skagenröra, såå gott! Satt där och snackade ett tag och sen drog vi vidare till pråmen och åt glass :) Efter några timmar i stan promenerade vi hem och köpte med massa frukt och blanddricka och satte oss på min balkong igen med vattenpipa och drinkar! Det var så härligt <3














Invigde balkongen :)


Idag har jag och Andreas putsat fönstrena, planterat blommor och städat på balkongen och på kvällen kom Vicky över för invigningen ;) Vi satt och drack lite vitt och snackade om aaaallt, som vanligt ;) Nu har hon lämnat mig lullig och dann :P Ska fixa ett par mackor, men först ville jag få upp bilderna vi tog ikväll med min kamera!









Så blir håret :)




Så fint blir det och det tar mig bara några minuter :) Jag släpper ned håret ur strumporna, plattar ut det vecket som blir av hårsnoddarna, sprayar med volymspray i hårbotten uppe på toppen av huvudet också ruffsar jag till volymsprayen med fingrarna så det balanserar upp all volym i längderna som blir av lockarna! Det låter krånglare i text, men i praktiken tar det bara ett par minuter som sagt :P Lockarna lägger sig lite under dagen, men det gör inget för det är lika fint ändå, det blir som självfall för oss som saknar det naturligt ;)

Shoppar blommor till balkongen!


Lockar på sockar!


Där fick jag te't, som vi säger i Värmland :P där fick jag till det (syftar på rubriken)... Jag visade ju ett par youtube-klipp om en tjej som visade hur man får fina lockar genom att använda strumpor. Nu har jag testat det flera nätter och det blir faktiskt riktigt fint :) Jag kör på två bollar för då får man ju mer lockar. Ska försöka komma ihåg att ta bild imorn på hur det blir på mig när jag släpper ut det och fixar till lite!

Har också hittat ett nytt balsam från Fructis som jag gillar ännu mer än den "Pure & shine", den jag använder nu heter nånting med grapefrukt och gör mitt hår superlent och härligt :) Och den är såklart godkänd inom No-poo!

Så det var lite ytlig uppdatering så här på kvällskvisten!

Afterwork med klassen!


Vi var 10 tjejer från klassen som möttes upp för afterwork på Score idag med middag, bowling och några glas och skvaller :) Så goa!

Golvet är din tavla!





Så tänker dom iaf i en av Free Peoples nyöppnade affärer, kommer inte ihåg i vilken stad det var, men nånstans i USA. Om man ändå bodde i en bostadsrätt! Det finns så mycket kreativt man kan göra i hemmet :)

Just nu känns livet så lätt :)


Bild; Peter Ljungkvist

Det går bra nu och jag har mycket att se fram emot! Imorgon blir det grillning hos avdelningschefen där jag är på LIA nu, på fredag ska jag ut och äta med mina klasskompisar, i helgen ska vi förmodligen fixa iordning våran balkong för sommarsäsongen, sen är det ju Valborg och grillning hos Andreas föräldrar, nästa helg fyller Andreas år, efter det är min LIA slut och då ska jag börja jobba där ett par dagar i veckan när jag inte har skola och sen är det ju examen :) Det bästa av allt!

Vecka 17: Joyfulness


Jag har tänkt lite på vad dom här korten ger mig egentligen, ett kort i veckan som jag läser bara ett par gånger. Men grejen är att tack vare att jag faktiskt plockar ett kort varje vecka och läser om den egenskapen tänker jag till några gånger i veckan "just det, vad var det för egenskap jag skulle tänka på den här veckan?" och bara det lilla gör ju gott :)

Det är mysigt också att läsa vad som står om egenskaperna, det är alltid så fint beskrivet! Framsidan kan ibland vara lite luddig, men på baksidan står det uppbenat punkt för punkt och dom sista raderna gör att det verkligen skjunker in vad det handlar om, och då läser jag hela kortet igen :)



Jag ger upp!

Jag har försökt varit duktig och pluggat på hemtentan i statistik, men neej! Det går inte! Helt jäkla förbannat omöjligt är det! Förstår nada. Måste vänta tills jag kommer tillbaks till skolan om två veckor och kolla i gamla anteckningar. Får hålla tummarna på att det finns nå vettigt där..

På väg mot Vänersborg på dop!

Stannar på ett hamburgerhak :)


Karlstads nya slogan!

Filip och Fredriks föreställning som vi var på i torsdags gick ut på att vi tillsammans skulle komma på en ny slogan till vår stad :) Det blev tillslut "Gubbera bjuder på pubbera!" På bilden tar vår kommunfullmäktige emot vår nya slogan :P Förövrigt var föreställningen asbest, många skratt och överraskande bra låtar framförda av dom!


Jakten på den försvunna staden!

 

Andreas fixade de här biljetterna till oss i Alla hjärtans dag-present och nu ska vi äntligen gå :) Den har ju fått fin kritik och Filip och Fredrik har liksom hängt med i vårt förhållande via TVn från start. Kommer ihåg när vi såg på Ursäkta röran vi bygger om på datorn i Andreas pojkrum, 14 och 18 år gamla :) Uuhh i år fyller vi 24 och 28, gamlingar :P

 


20 saker att börja göra!



Våren får mig alltid att vilja göra en nystart! När första kvartalet har gått på det nya året får jag som en automatisk nykick då precis såna här tankar som står beskrivet här ovan kommer!

Jane Birkin!


Så unik och vacker!


Be an optimist instead, and somehow happiness will find you.




Forget what happened yesterday,
I know that better things are on the way.

It's really good to see you rocking out
and having fun
Living like you just begun.
Accept your life and what it brings.
I hope tomorrow you'll find better things.
I know tomorrow you'll find better things.

Vecka 16: Responsibility


Den här veckan ska jag göra mitt bästa för att vara någon man kan räkna med, försöka fokusera på det jag ska göra och inte på vad andra gör och kunna acceptera positiv och negativ kritik. Tänk om alla kunde följa detta varje dag, vad mycket lättare allt skulle bli :) Men det är svårt att jobba med sig själv.



Bokat hotell i Kalifornien :)


Idag bokade jag och Andreas äntligen hotellen i Kalifornien, som vi ska till i september och hotell en natt vid Arlanda eftersom flyget går på morgonen! Vi fick tag på prisvärda hotell mitt i smeten i San Francisco och i Hollyood i L.A, men vid havet i San Diego, alla med utomhuspooler. Vi vill ju både se mycket men också slappa mycket när vi är där ;) Jag kommer jobba hela sommaren, så det lär behövas lite lata dagar vid poolen!

Hotellet i San Francisco, Handlery Union Square:

Hotellet i Los Angeles, Hollywood Roosevelt:

Hotellet i San Diego, Best Western Plus Island Palms Hotel & Marina:

Åååh jag längtar så galet mycket!


Löshår!


Satte i löshåret igårkväll, gick på tre timmar bara! Tyckte jag var bra gjort helt själv med keratinvaxslingor och värmetång^^ Man vet att man har långt hår när 50 cm långt löshår bara gör håret ett par cm längre :P Men tjockt är det iaf :) Orkade inte fota igårkväll, så tog det imorse!





Några bilder från igårkväll :)


Tog bara bilder med iphonen igår, men de får åka upp här iaf! Det var några kompisar till oss som kom över och vi förfestade lite med vattenpipa och musikquiz innan vi drog till Koriander. Skön fredagkväll!



Såfort våren kommer glider vattenpipan fram :)




Musikquiz^^


Vicky tittade förbi en liten stund :)


Jag fick klubba av några Jesusvänner på stan, nöjd!


Grabbar på Koriander :)



Henke och Elin!


<3



Bästa musiken på Koriander !! Sen blev det en nittigrammare med ost och bacon på Sibylla, purrrrfekt!

Fredag!

Blev lite spontanfest här, skål :)


Strange kind of magic


Helg !!

There's a strange kind of magic brewing



Haha plågad!


Dör på köksmattan efter 6 km jogging/powerwalk intervaller :P Har inte tränat sen förra onsdagen. Påsk och dåligt väder och yada, yada, yada! Men ikväll sken solen och det spratt i benen på mig :)

Today's youth...


Hur man får fina lockar med hjälp av en strumpa!


Hittade ett par youtube-klipp på hur man kan få superfina naturliga lockar med en strumpa! Den här tjejen har kommit på värsta smarta grejen!


Man kan klicka fram till precis 01:00.

Här kommer mer ingående hur man gör:

Man kan klicka fram till 3:45 för att se hur hon rullar in håret i strumpan!

Så coolt! Måste testa själv nån dag :)

Nytt löshår!


Jag har köpt löshår och tillsammans med Vicky köpt en värmetång för att sätta i löshåret! Jag slog till bara för jag hittade det skitbilligt på tradera, håret gick på typ 200kr för 100 slingor och värmetången typ 250, men den delar ju jag och Vicky på :)

Har aldrig testat det här löshåret förut, det är säkert inte lika bra kvalitet som det jag har haft förut från Rapunzel, men jag tyckte det vore kul att testa ändå när det var så billigt! Även om jag har långt hår nu är det ändå fint med löshår eftersom det blir så tjockt! Men jag kommer nog inte sätta i det förrän till helgen, det tar några timmar!

Vecka 15: Reverence


Den här lite kortare veckan ska jag tänka på den här stora egenskapen, vördnad! Jag tyckte framsidan av kortet beskrev det lite flummigt, men när jag vände och läste baksidan gick det upp för mig vad det innebär :)


Baksidan:

Miss Mimi & the Mysticals


Det kommer bli dålig uppdatering idag igen, men jag lägger upp den här roliga live-spelningen med min storasysters band! Och vill ni höra musiken igen finns dom på spotify :)

Auktionsfynd och egengjort hos Andreas familj :)


Andreas mamma och hennes man har det såå fint! Dom är åker runt på auktioner och loppisar och gör storslagna fynd och gör om och pysslar själva :) I fredags var vi där och åt påskmiddag och då passade jag på att ta några bilder på deras fina inredning!










Några bilder från skärtorsdagen!

Jag och Andreas har Ludde här från Sthlm över helgen, vi har firat påsken med Andreas familj, min brorson har fyllt år och jag jobbade på bibblan igår så därför har jag inte uppdaterat här!

Men nu kommer några bilder från torsdagskvällen som var så himla kul!


Happy easter!

Firar skärtorsdagen med vin och lol med Vicky <3


Längtar såå...


Längtar till imorn, då jag ska äta lunch med några klasskamrater, längtar till roliga fester, längtar till min tatueringstid i slutet av maj, längtar till att äta grillad mat, längtar till alla studiedagar veckorna innan skolan slutar, längtar till min första jobbdag som vårdadministratör i juni, längtar till att ligga och sola, längtar till min 80 % tjänst i augusti, längtar till Kalifornien i september...


Älskar att längta till saker :)

Håraccessoarer!


Vackra håraccessoarer från Free people! Underbar affär som jag tänker shoppa loss på i USA till hösten ;)

Got my love gun loaded


Vecka 14: Truthfulness

Förra måndagen glömde jag totalt bort detta! Var väl lite snurrigt med Västerås-helgen, nya dagen på LIA:n och förkylning.. Men den här veckan kommer en jätteviktig egenskap!