Mjau ;)



3

På repeat idag och ikväll ;)

Nu är pojkarna och hämtar pizza, ikväll blire hem till F&J :D Ha en läskig halloween alla! P&K

Three hole punch^^

Dåligt med kommentarer idag i bloggen tycker jag! Jag har iof inte skrivit sen jag åkte in till stan vid 14-15 :P Hittade iaf allt jag behövde förutom dom där svarta ciggen som finns.. Black Devil, hette dom så? Rökte dom hela tiden som 17åring.. Dom i grå paket tror jag det var som var godast X) Det här låter kanske helt skumt för folk som inte röker, men dom här ciggen har alltså choklad och vanilj smak! Och eftersom dom är svarta passar dom ju utmärkt imorn :D Ska åka in till stan (dom säljs bara på speciella spel och tidningskiosker) och hoppas på att dom har öppet! Ludde kom hit idag med, UTAN FÖRKLÄDNAD! Jag gav honom en rejäl utskällning så han ska lydigt få följa med mig in till stan imorn så ska vi får bukt på detta! I värsta fall får vi storhandla toalettpapper på Ica så får han vara mumie :P
Andreas ska vara en "three hole punch" version av sig själv^^ Ni vet en sån där hålslagare.. Det kommer från ett The Office avsnitt:


I samma avsnitt är Pam, tjejen som han "three hole punch"-killen är kär i, utklädd till katt - precis som jag kommer vara X) (OBS! Det är inte den tjocka tanten i sista klippet fastän hon också är utklädd till katt :P)

Pojkvännens tisha ;)




Planerna för idag:

Dagen börjar fint med lite små-shopping, sen dras den ner med jobb, fast bara i fyra timmar! Och efter det blir den nog så rolig som den kan bli med middag hos Andreas familj med vänner :)
Jag ska köpa svarta strumpbyxor och försöka få tag på ett par kattöron såhär dagen innan Halloween :P Vi får se hur det går^^ Annars får det bli en tur till Panduro också får lördagen bli en pysseldag XD
Sitter och lyssnar igenom soundtracket till Gossip Girl säsong 1 och 2 X) Gött med ny musik!
Annars kör jag den här på repeat i mp3n:


Fler festbilder ;)

Här kommer dom sista festbilderna från förfesten förrförra fredan^^




Mmm Karlstad<3

Home sweet home! Sov 12 timmar i natt :P I Oslo dom senaste dagarna har jag sovit så jäkla dåligt så jag är inte förvånad^^ Idag ska jag en sväng till systemet till Halloween-shobänget på lördag och sen ska jag till jobbet - Norstat!
Förresten, nån som har nåt bra boktips som jag kan läsa på jobbet? Helst på svenska eftersom det blir så knasigt om man kommer in i den engelska språket och sen plötsligt får ett samtal och ska ställa om sig till svenskan igen :P Men jag gillar typ allt förutom fantasy och deckare^^
Vi hörs ikväll igen :) P&K!


Ännu en ny modellbild innan jag drar^^


Fotograf: Evelina Eklund Hassel

Nu drar jag till Karlstad :D

Brudar på fest alltså^^

Case #1:

Case #2:

:P

Det är från förrförra helgen, värsta segt, jag vet! Men fler bilder kommer när vi har fått dom från Frida!

You're gonna like this one - ny modellbild!


Fotograf; Evelina Eklund Hassel

Om jag får säga det själv, så är jag jäkligt nöjd ;)

Queen!

Är jämt litte insnöad på Queen just nu :D

Så jävla skön video XD


Jäkligt bra live framträdande också X)

Mina viktigaste krav på ett jobb:

  • En trygg arbetsplats - Att man går till samma lokaler varje dag och arbetar. Det är viktigt för mig eftersom jag tycker om att ha "mitt" ställe, det har alltid varit så i skolan, hemma och även på jobbet.
  • En lugn arbetsplats - Jag vill ha lugn och ro, jag trivs inte i hektiska och högljudda mijöer.
  • Ett fikarum - Det låter kanske fånigt, men mat är viktigt för mig! Jag vill ha ett ställe där jag kan värma min matlåda, sitta ner, äta och slappna av i en halvtimme under mitten av arbetspasset.
  • Inte behöva störa människor - Det jag avskyr mest är jobb där man behöver störa människor, allra jobbigast blir det när man dessutom "inte får ta ett nej!".
Därför sa jag upp mig från sälj-jobbet jag var på kurs för igårkväll. Största ångesten jag har varit med om på flera år! Idag ska jag istället gosa med Vicky och imorgon bär det av hem till Karlstad, fyfan vad gött! Planen är att återregistrera mig hos Arbetsförmedlingen, få Jobbgaranti för ungdomar-bidraget igen och jobba på Norstat. Norstat känns som himmelriket just nu, det uppfyller 3,5 av mina viktigaste krav här ovan. Det enda är att man stör folk, men det sköna då är att om dom i andra änden säger "Nej", så måste man respektera det och säga "Okej, tack ändå. Ha en fortsatt trevlig kväll!".

Jag har kollat lite på utbildningar, har sökt lite kurser för vårterminen på Universitetet. Men just nu ligger min fokus på att kanske läsa lite på Komvux, t.ex. Naturkunskap B, eventuellt även Matte C och D, Fysik A, Kemi A och B. Om jag hade allt detta så skulle jag kunna läsa de flesta programmen sen.

Vad behöver ni för att trivas på ett jobb?

Helgen!

Gud vad skönt det har varit med en riktig långhelg X) Nästa helg, när det är Halloween så kommer jag nämligen bara ha en minihelg :( Det ser ut som att jag kommer jobba tisdag, onsdag, torsdag, fredag och lördag! Så efter jobbet på lördag ska jag försöka hoppa på bussen till Karlstad, kommer vara på Fredrik och Jennies Halloween fest runt 22.00 då och sen ska jag till Oslo igen nästa dag runt 18 tiden :P SUGER! Men det är bara den helgen som det kommer bli så, annars kommer jag jobba mån-fre som vanligt^^
Tänkte ta en liten summering av helgen:
Kom till Karlstad på torsdagkvällen, då blev det bara att äta och sova :P På fredagen var jag själv i lägenheten hela dagen, det skrev jag ju om :) På kvällen där sen så åt jag och Andreas god mat och såg på Idol^^ På lördagen gick vi över till Andreas mamma och firade hans lillebrors 21års dag med en massa släkt. Och på kvällen där kom Fredrik och Jennie över och vi drack lite, såg på Hål i väggen XD och spelade Sing star, skitkul!
Igår var segaste dagen ever haha! Särskilt med den där extra timmen också :P Vi degade oss bara i soffan framför avsnitt, sen på kvällen följde jag med och såg på när Andreas spelade innebandy match! Fredrik spelar också i samma lag så Jennie brukar följa med och titta på, så nu fick hon lite sällskap ;D Dom vann såklart ;P
Det var min helg det^^ Jävligt tofflig! Men det är gött X) Får ju inte toffla nånting under vardagarna så då får man ta igen på helgen!
Om två timmar sitter jag på bussen till Oslo igen^^ När jag kommer dit ska jag bara snabbt hem och lämna resväskan, käka och sen dra igen till inledningskursen för det där jobbet som jag var på intervju för i torsdags! Vi får se om vi hörs igen ikväll efter kursen.. Det beror på hur trött jag är, klockan kommer nog vara närmare 23 och om inget går snett så ska jag ju faktiskt upp i ottan och jobba dagen därpå!
Men önska mig lycka till hörni, det behöver jag! P&K :)

Ny modellbild :)

Jag slänger in en ny modellbild här tänkte jag innan jag och Andreas ska dra och fira hans lillebror!

Fotograf: Jonna Wallén

Det är också från i maj då jag hjälpte till med mitt modellande när Jonna skulle provfota för Modellab! Jag tycker den här bilden känns lite 90-tals musikartist XD

Amelia reportaget!

Här har jag försökt att fota direkt på tidningen, vilket är lite svårt, men här är iaf den delen jag är med :)



Jag vet inte varför det står att jag är studerande :P Förresten tycker jag är jag låter fett barnslig haha XD Men det var ju bara en kul grej liksom :)
Nu ska jag börja med maten, Andreas kommer alldeles strax hem! Uppdateringen här kommer nog bli lite dålig igen, som den har varit nu ett par helger. Det får vara såhär nu, jag vill ju spendera varenda sekund med Andreas när jag väl är här och inte i Oslo! Ha en fin helg alla :D P&K!

Mini hemma-spa ;D


Mmm har tagit världens längsta dusch, blekt utväxten och ögonbrynen, gjort ansiktsmask och hårinpackning X) Nu är klockan dock lite mer än vad jag hade tänkt mig :P Ska ner till affären nu och handla mat till ikväll och Amelia! Jag fotar såklart bilderna och visar här :D Så hörs snart igen!

Mmm ensam<3

Jag tycker det är skönt att ha folk omkring mig, men ibland är det så himla befriande att vara helt ensam! Jag är hemma i Karlstad nu i min och Andreas lägenhet medans han är på jobbet X) Jag har pillat lite med bilder, som jag tycker är jätte avslappnande! Under resten av min ensamhets-tid ska jag bleka utväxt och ögonbryn och köpa nya numret av Amelia som jag är med i!
Men nu blir det frulle! P&K!

Jag tror det gick bra :)

På arbetsintervjun alltså.. Ska dit på måndag för en genomgång av projektet^^
Så eftersom jag inte har något att göra i Oslo tills dess så åker jag hem redan ikväll och stannar till måndag :D Jääj långhelg! Jag behöver det, är lite vettskrämd haha :P
Skriver mer imorn när godingen är på jobbet :)

Förresten! Min bästis Carro skickade sms imorse och sa att hon hade sett mig i Amelia ;D Så nu är det numret ute tydligen där jag är med i en artikeln som lyder typ "10 kvinnor berättar om sin kroppskonst" :) Är spänd över bilderna och om journalisten förstod mig.. Får kolla det imorn :D
P&K!

Nu är det bara att lägga på leendet...


...och självförtroendet och köra!

Foto: Raman Y

Start spreading the news^^


Fotograf: Jonna Wallén

Det är från i maj då jag ställde upp som modell när Jonna skulle provfota för Modellab :)

Gått runt Oslos ensligaste gator ikväll :P

För att kolla ut vart jag ska på arbetsintervju imorgon.. Ops! Idag^^
Seriöst, jag hade kollat upp exakt vart det låg, hade ritat av kartan från trafikanten.no, Vicky ställde upp och gick med mig men ändå lyckades vi gå heeelt åt helvete fel! Och självklart slutar alla såna här insidenter med ett "Ååååhhh vad dumma vi är, det är ju här! Så enkelt!" :P
Dagen har varit lite upp och ner och vi får se vad det blir av allt..
För att gottgöra den dåliga uppdateringen så bjuder jag på en ny modellbild strax, ni kan lita på mig vet ni ;P

Your hair is beautiful tonight!


Precis så vill jag att mitt hår ska se ut <3 Naturligt blont, självfall och långt :)

NORGE HAR TAGIT SLUT!

Kolla här, Vicky och Sibel har haft jobb i Oslo non stop i 2 år, jag kommer hit och alla jobb tar slut för oss alla :O Vad fan ska vi göra?! Alla bemanningsföretag vi ringer till säger samma sak: "Vi har inge jobb just nu!"
Någon som vill anställa oss? Vi är 3 snygga brudar, en turk, en jugge och en finne/svenne i våra bästa år!

Utländsk arbetsstyrka!

Money don't get everything, it's true...

...what it don't get, I can't use!

Red sequin <3

Litte snygg hon är eller?

Rebecca Simonsson

Men själv har man ju sportat röda paljett shorts i ett år nu^^

November 2008


December 2008


Augusti 2009

Running with scissors - ny modellbild ;)


Fotograf: Jessica Bergman, makeup artist: Jeanette Melwinson

Det är ifrån när vi var på Karlstad fotoklubb, det var sent på dagen och vi hittade en sax :P Åååhh.. Tänkte skriva "saks", jävla norska :P
Sorry att jag inte har skrivit under hela dagen, men blogg.se har krånglat med mig heeela dagen! Har ni haft en bra start på veckan? Jag har haft jobb och penga-ångest :(


Vimmelbilder från i Fredags^^

Var ju ute i Fredags med babesen Vicky, Sibel och Frida! Det var damp som vanligt på förfesten XD <3 Orkar inte skriva så mycket mer nu, det är efter läggdax :P Men har ju inte uppdaterat nånting under hela lördagen och söndagen (vart med Mitti (Andreas) ju <3!) Så jag visar lite vimmelbilder jag har hittat i väntan på att få Vickys bilder^^




Hörs imorn (idag) igen :*

Kvällens outfit :D


Nu ska jag strax iväg och möta upp Vicky och så ska vi få skjuts till förfesten hos Frida :)
Förresten, sa jag att även denna gamling är kvällens låt? :D

Ha det så kul alla :D P&K!

Quicker than the ray of light!

Nu är jag hemma i Karlstad igen :D Har ätit och nu ska jag göra mig iordning, blir utgång ikväll med gurrlsen!
Jag känner att 90-talet är tillbaks så därför spelar jag denna låt på högsta volym ikväll ;)
Cool Madonna är eller?! <3


Mo money, mo problems?

We say not!
Idag har jag, Sibel och Vicky hängt hemma hos oss, gått på stan och vart en stund hemma hos Sibel.. Dagens ledord genom allt har varit pengar - bristen på pengar! Det har varit en deppig dag helt enkelt.. Nu ska vi laga mat och sen sova, imorn bär det av till Karlstad för oss alla tre!
Vi hörs imorn igen :) P&K!

Ännu en ny modellbild :)


Fotograf, Evelina Eklund Hassel

BTS bild från plåtningen i Oslo

Hehe hittade denna behind the scenes bilden i Martins blogg ;P Här sitter jag och den andra modellen Therese på en hög kontainer, Martin står inte på marken utan klättrar upp för att visa oss hur vi ska klättra ner XD

Mina vänner <3

Det bästa med att vara här i Oslo är att jag är nära två av mina allra bästa vänner :D

Sibel kommer hit snart, vi ska se på Gossip Girl :D <3

The last magazine


Om du klickar in HÄR kan du se tre svenska supermodeller i tre olika artsy filmklipp :)
Räknat från vänster till höger så är den första filmen på sidan med Sara Blomqvist, den fjärde är med Frida Gustavsson och femte är starring Hanna Cripps^^

Kan äntligen visa er 2 nya modellbilder!

Åååh! Jag har varit så frustrerad och arg hela dagen för jag har inte kunnat gå in på vissa svenska internetsidor, som t.ex. blogg.se, men nu äntligen funkar det! Och då kan jag visa er två nya bilder som jag fick av fotograf Evelina Eklund Hassel imorse på mailen :)


Idag har jag öppnat upp ett bankkonto här i Oslo och väntat spännt på att Toptemp ska ringa.. Tyvärr har dom inte ens ringt Sibel denna vecka så det ser inte så ljust ut som jag trodde det skulle vara när jag bestämde mig för att komma hit. Fast egentligen så var det ju faktiskt bara igår som jag var på intervju där så jag ska inte vara så nere, dom skulle inte ha tagit emot mig om dom inte trodde att dom kunde fixa jobb åt mig!
Nu ska jag och Vicky fortsätta se på Gossip Girl :) Hörs imorn igen med fler uppdateringar, jag lovar! Får ju själv bloggabstinens när jag inte kan skriva här :P
P&K!

Bästa helgen på länge!

Jag åkte ju till Karlstad i fredags och umgicks med Andreas hela helgen :) Det var så skönt att se honom igen, helt sjukt! Hade inte medvetet tänkt så mycket på att jag saknade honom under veckan, men det kände jag istället sen när jag såg honom :) Fredagkvällen spenderades framför tvn, såg en massa nya avsnitt av våra favoritprogram och sen Idol, första gången jag ser på Idol förutom uttagningarna som jag följde lite grann för ett par veckor sen^^ Men det var ivf rätt kul att se, man känner sig så gammal bara haha :P Sitter framför tvn och småpratar sinsemellan om vad man tycker om den och dens röster och scenframträdande och vad man höll med och inte höll med i vad juryn sa :P
På lördagen såg vi på ännu fler nya avsnitt och var en sväng över till hans mamma och sambo över dagen. På kvällen åt vi på Alfies :) Första gången jag äter där, väldigt mysig restaurang! Och väldigt mysigt att gå till ett nytt ställe med Andreas, det blir ju ofta same old, same old tillslut^^ Vi åt hummersoppa till förrätt och oxfilé till varmrätt, till efterätten mötte vi upp Fredrik och Jennie som hade ätit på Casanova och tog en drink tillsammans på Paché tror jag det hette.. Iaf, väldigt rolig kväll!
Så här såg jag ut:

Sen kom söndagen :'( </3 haha! Vi gjorde typ ingenting förutom att slöa och spela innebandy i köket :P Sen åkte Andreas till sin innebandy match runt tre tiden och då fick jag två timmar på mig att handla och packa^^

Så det var min helg det :) Nu är jag tillbaks i Oslo och väntar på att Toptemp ska ringa eller smsa om något jobb.. Intervjun gick bra i förmiddags nämligen :) Skrev kontrakt och så^^ Tyvärr har dom inte lika mycket jobb just nu som dom brukar, men förhoppningsvis löser det sig!

Intervju om en timme!

Om ungefär en timme kommer jag sitta på arbetsintervju för ett bemanningsföretag här i Oslo. Sibel jobbar redan för dom och Vicky var där på intervju i torsdags och skrev kontrakt! Jag är nervös! Förstår ju att mina vänner blev anställda liksom, dom är ju bäst? Men jag då..

Påtal om vänner så ringde jag till Adam igår när jag väntade på bussen till Oslo. Han sa i somras att han kommer hem till Karlstad den första Oktober, så jag tänkte höra hur det var med honom, tyckte det var konstigt att han inte hade hört av sig^^ Men det visade sig att han var kvar i Spanien.. Han kommer inte hem förrän om en månad och då kommer han bara vara i Karlstad i ett par veckor för att sen åka tillbaks till Spanien för att BO där! Myyyyeee! </3 Jag saknar honom jättemycket! Också kommer han bara vara i Karlstad en pytteliten tid då jag för det mesta kommer vara i Oslo ><
Jaja, om jag nu får jobb och tjänar pengar här så kan jag ju faktiskt åka och hälsa på honom! Det måste jag göra för han är verkligen en av mina bästa vänner <3

Skönt att tänka på nåt annat förutom intervjun för en stund^^ Nu ska jag se så jag har med mig allt viktigt och kolla adressen en gång till!
Vi hörs sen hörni, och då ska jag berätta om helgen också! P&K

Gårdagens mys!

Hallå, jag glömde ju att berätta om gårdagens bravader :P Sibel kom till oss på eftermiddagen och hängde, skitkul att träffa henne igen! Också plingade Vickys hyresvärd på och sa att hon hade sett Vickys katt Vendetta i buskarna. Det blev ett helvetes 2 timmar med att försöka få tag på henne med tre inhängnade hundar som skällde och fyra pers som var irriterade och frusterade :P Men gud vad glada alla blev när vi äntligen fick in henne, åhh stackarn hade ju vart borta i typ två veckor :( Jättesmal och ruffsig och tuffsig var hon!
Sen spenderade vi kvällen med att äta massa onyttigheter och se på Gossip Girl också sov Sibel över och vi tjejer satt uppe till halv fyra och hade tjejsnack ;) Mys!

Vicky och Alex har fått en till katt också:

Han har inge namn än bara, hjälp dom med era förslag HÄR! Han är skitgooo! Purrar jättehögt, som en motorbåt eller nåt X) Det mindre charmiga med honom är att han fiser :(

Avslutar med en bild från när jag och Vicky var på stan i förrgår, jag ville var turistig och ta bild med slottet i bakgrunden^^


Jag tror bestämt att jag måste köpa nytt batteri till min kamera för jag fick inte till en enda bild under hela veckan, stog bara "Batteri Tomt" fastän jag hade laddat hela natten.. Töligt!

Nu kommer Andreas hem snart :) Hörs kanske imorn igen, P&K!

Helgmys!

Om en halvtimme ska jag ta t-banan in till busstationen och fara hemmåt till Karlstad och min Andreas :D Kommer komma hem ungefär samtidigt som han kommer hem från träningen!
Jag vet inte hur mycket jag kommer att skriva här under helgen eftersom det är kvalitétstid med älsklingen på schemat och typ tusen nya avsnitt att se igenom av The Office, ANTM, Project Runway, SYTYCD o.s.v..
Vicky har föresten invigt mig in i den här tidens största tjejserie sensation sen SATC - Gossip Girl. Jag vet att jag är den sista tjejen i hela världen med att se denna serie, och det är bara för att jag inte gillar dramaserier över huvudtaget! Men jag måste erkänna att man sugs in i handlingen på direkten, så jag kommer antagligen att sakna Gossip Girl när jag är borta :P

Intervjutid, yes!

Vicky kommer strax hem från en intervju hos Toptemp och jag ska dit på måndag för min intervju :) Ringde och fixade det nyss, så det känns jätteskönt! Har dammsugit, moppat golven och dammtorkat lite här också så jag känner mig duktig och vill bli belönad ;D Kanske åka hem till Karlstad tidigare? :) Saknar ju Andreas jättemycket!

<3

Tummen upp från Carlings, tummen ner från...

Nu har jag precis kommit hem från att ha gått runt hela Oslo! Det verkar som att jag är lite sent ute, dom allra, allra flesta sa att dom precis har anställt nya.. Men på en Carlings butik blev jag lite mini-intervjuad och vi stog och pratade en stund så det verkar ju lovande :) Det pinsamma idag var iaf när jag sa Lindex inne på Kappahl hahah XD Snurrig :P Men det spelade inte så stor roll för dom sökte inte något nu och det var inte ens butikschefen jag pratade med^^
Nuuu blir det mozzarella fryspizza och gos framför tvn X) Imorgon ska jag försöka få tag på Toptemp!

Iiihhh! Önska mig lycka till ><


För nu drar jag och raggar jobb!


Foto; Raman Yazdani

Tur att jag känner så många bra fotografer X)


Foto från Aftonbladet i anknytning till artikeln.

Alltså har ni läst den HÄR artikeln på aftonbladets hemsida? Det handlar om ett par som har anlitat en yrkesfotograf för att ta bilder på deras bröllopsdag. Alla 400 bilder dom fick var helt oanvändbara, oskarpa, avkapade huvuden och bilder på bilar som inte ens hade med bröllopet att göra :O Jag hade varit helt utom mig av ledsamhet!
Dom hade anlitat den här fotografen i tron om att han var bra och kunde ge dom fina bilder till att minnas. Tyvärr verkar det som att han tagit andra fotografers bilder och sagt att det är hans verk..
Det här paret har nu stämt fotografen och fått tillbaks sina 16 000kr, men ändå! Strunt i pengarna, det är ju dom vackra bilderna från deras alldeles speciella, underbara dag som har gått förlorade! Man kan ju inte göra om ett bröllop liksom!
Usch nu blev jag ledsen :( Tur att jag känner så många bra fotografer!

Har fått hälften gjort iaf..


Ja, jag har iaf fått hälften gjort av det jag skulle göra idag. Det har spöregnat precis hela dagen här så man var inte så särskilt sugen på att gå runt utan paraply och söka jobb :P Men jag har åtminstone ändrat mitt CV så det funkar i Norge, ändrat adress o.s.v. och lagt in mig på en bemanningsbyrå så jag kan ringa dom imorn och förhoppningsvis fixa intervju^^ Imorn ska det dessutom bli fint väder så då blir det att gå runt och ragga jobb på butiker!

Foto; Louice Weiström

Manson ställer in!


Fick veta av Andreas igårkväll föresten att Marilyn Manson ställer in sina konserter i Sverige! Det får mig att må bättre haha eftersom jag inte har köpt biljetter än som jag har tjatat om att jag ska göra. Plus att jag förmodligen inte hade kunnat gå eftersom den konserten i Stockholm var på en måndag lol :O Och jag har ju bestämt att jag ska ha jobb nu i Oslo så då kan jag ju inte åka en måndag till Stockholm^^
Vi tar honom nästa gång Carro!

Idag ska det hända saker!

Idag ska jag verkligen försöka få saker att hända, jag ska snart iväg till biblioteket här i närheten och skriva ut mitt CV, sen ska jag försöka hitta runt i Oslo och söka jobb helt enkelt. Jag skriver helt enkelt, men det känns inte helt enkelt :P Det känns jätteläskigt att jag ska åka t-banan runt Oslo och hitta till olika butiker som kan tänkas behöva personal.. Jag har ju gjort precis samma grej i Sverige, men det som jag tänker på och skrämmer upp migsjälv med är "tänk om jag inte alls förstår vad dom säger". Men det är ju bara dumt, norska är inte såå svårt att förstå, det är kanske bara några ord som kan vara kniviga om man är lite trög. Som igår när jag och Vicky gick till Ica och kassörskan sa "Kvittering?" och jag bara "Vaa?" haha jag fattade ingenting, bara "Är vi kvitt?" hahah XD "Kvitto?" frågade hon ju såklart :P Jag vart bara trött efter att ha fotat hela dagen.. Vi säger så iaf^^

Hemma från fotningen!

Kom hem för en timme sen och fick ett glädjerus av att det stog matrester på spisen XD Så nu har jag ätit upp Alex mat och varvat ner lite, pratar med Andreas på msn :)
Plåtningen gick bra även om jag är lite osäker på min prestation ;S Det var så jääkla kallt !! Men vi började iaf med att fota i Grönland utanför en tygbutik och vid en grönsaksmarknad, lite sådär "lifestyle" bilder som det heter.. Sen fick jag klättra upp på en mur vid Oslo city gallerian och posera som en ballerina ;) Lite läskigt var det för jag har världens höjdrädsla. Och det sattes ännu mer på prov sen när jag och en till modell, Therese fick klättra upp på en kontainer vid hamnen!
Ja, så det blev en heldel olika bilder vilket är kul! Jag har som sagt inte nån såndär jättestark känsla av att det här blev toppen WOW, men jag tror att det blev bra och jag längtar tills man får se resultatet :)
Nu ska jag nog gå till Ica och köpa nåt tjockt och gott, typ tårta och gosa ner mig :D

Min första morgon i Oslo!


Godmorgon! Jag har faktiskt sovit gott min första natt här :) Förutom att jag har bajsont i halsen :O Igen! Men den här gången känns det inte som förskylnings-ont utan som att om jag hade haft halsmandlarna kvar så hade den ena varit lika stor som en tennisboll :( Efter en ipren känns det bra iaf och jag är pigg, vilket är super eftersom jag har ju en plåtning idag! En sån där gosig en då det finns makeupartist på plats OCH stylist, så man behöver bara duscha och åka iväg och bli omhändertagen X) Så som det ska vara!

Har kommit på tusen grejer som jag har glömt att ta med hit.. Bl.a. sladden till kameran, så jag kommer inte kunna lägga upp några bilder >< Gud vad typiskt!

Men vi hörs igen när jag kommer hem sen iaf :) P&K!

Foto; Rebecka Bergvall
PS. Tror inte jag har visat den här bilden innan?

Myyyeee...

Idag om bara fem timmar ska jag åka till Oslo :O Det känns läskigt att lämna Andreas och inte ses förrän på fredagkväll, men jag vet att det kommer kännas bättre när jag sitter med Vicky på tåget :) Vi ska åka tåg dit för hon och Alex har fått en ny katt, purr! Jättegosig var den, hoppas den kommer sova med mig ;D
Nu ska jag hämta upp resväskan ur källaren och börja packa! Kanske hörs senare, P&K!

Antonella Arismendi











Hemma-lördag!


Idag ska jag bara försöka njuta av att vara hemma, för imorgon eftermiddag drar jag till Oslo! Jag kommer nämligen att bo hos Vicky och hennes pojkvän under veckodagarna och bara komma hem under helgerna.. Kommer bli sjukt jobbigt att vara ifrån Andreas så mycket, vi som har bott tillsammans sen jag var 17år ungefär! Men jag måste pröva på jobblyckan i Oslo och få en chans till att tjäna egna pengar, för det finns verkligen inte i Karlstad. Iaf inte om man är som jag och har bara gått ur gymnasiet med dansinriktning och sen pluggat på komvux och jobbat som telefonförsäljare och telefonintervjuare^^
Så, idag blir soft-dag och imorn bli pack och res-dag.

Foto; Natalie G Sundling


Svenskt 60-tal!



Min mormor :) Hon dog i en bilolycka när min mamma var 20år och låångt innan jag var påtänkt. Men vi har massor utav gamla bilder, såpass långt tillbak som i precis vid sekelskiftet 1800/1900-talet. Dom här är dock från 60-talet ;) Lite roligt att titta på tycker jag!

Jag <3 Balmain 4ever!


Klockrent! Ord är överflödigt här känner jag, vad känner ni? :)

Foton lånade av nymag.com

Visar upp en ny modellbild i väntan på Vicky ;)


Vicky är seg, så jag är hemma nu efter kåmmunikare och väntar på henne ;P Och då fick jag helt plötsligt en ny modellbild från Jessica när vi plåtade i studio för ett par veckor sen! Så kul att få nya bilder titt som tätt :D

Foto; Jessica Bergman, Makup; Jeanette Melwinson

En dag på stan med Vicky :)


Yes, det blir idag det! Efter att jag har varit på kåmmunikare^^ Så vi hörs senare ikväll! Ha en fin dag, P&K!

Foto; Axel Engström, Makeup; Lisa Stenlid

Mixa!

Jag har börjat tycka att det är himla coolt att matcha svart läder med brunt läder, precis som det som har varit på tapeten med att bryta mot "guld & silver" regeln. Förr var det "våga bryta av din söta klänning med en skinnjacka eller kängor!" och nu har man liksom vidare utvecklat det där, brytit moderegel efter moderegel och har kommit till regeln med svart och brunt.. Speciellt skinn tycker jag har varit extra känsligt, men kolla bara hur coolt Mischa Barton får det att se ut:

Mixa brunt och svart läder.


Mixa guld och silver smycken.

Ahmen vad tror ni..

Det är klart att jag med är kär i dom här bilderna ur Numéro Tokyo!


Har sett dom här bilderna i flera modebloggar, och det är ju tråkigt när flera lägger upp samma, men jag inte hålla mig :D

Föresten så skulle min Andreas faktiskt kanske passa i sån frissyr som killarna här har! Han har ju lockigt hår egentligen men kör med plattången genom håret varje morgon ;)

Lean like a chola! XD

Hahahah ååh jag är ju helt efter, Vicky la upp ett inlägg om det här youtube klippet nångång i somras och jag hade väl bråttom och kollade inte på det just då och sen glömt bort det! Men flera gånger har Vicky och Sibbe skämtat om det här klippet så nu var jag tvungen att se :P Gör det ni med! Jag dog så hårt XD För att citera Vicky:
"Vet inte om detta är på skoj eller på riktigt men varför är dom här människorna inte mina vänner? AAAAAAH <3"


;)

Inga snestreck!

Nu fattar jag varför inte min blogg funkade igårkväll! Det var för att i inlägget om min mamma hade jag gjort "</3" i rubriken och då trodde bloggen tydligen att det var nån kod :P Så förlåt alla som försökte komma in på min blogg men misslyckades igårkväll, nu vet jag att jag inte kan göra snestreck i rubriken! :)