Min mamma skulle ha fyllt år idag.. (Långt inlägg)

Oj oj, idag har verkligen varit en jobbig dag.. Jag brukar alltid vara så positiv, så det här är inte likt mig! Men ett par dagar om året känns det som att jag ska brista ut i gråt varje minut.. Hela dagen egentligen har varit katastrof, jag drömde nånting om att en i familjen dog i cancer, jag fick världens jobbigaste person att prata med på Drop-inen på AF - redan då märkte jag att det var nå fel på mig idag för jag brukar inte ta åt mig när folk är hårda mot en! När jag skulle åka till jobbet sen kändes det ändå lugnt och jag var faktiskt peppad på att få jobba efter att ha varit ledig en vecka, men så fort jag fick en endaste liten motgång hade jag gråten i halsen, t.o.m. när nånting hemskt hände i boken som jag läste var tårarna nära. Tillslut orkade jag inte mer och fick lov att åka hem..
Jag började yla lite när jag ringde till Andreas medans jag väntade på bussen hem, jag kände att det brann i ögonen när busschauffören hälsade på mig och ett par tårar trilla ner för kinden när jag satte mig på sätet.. Usch! Som sagt, det är inte sån jag är nu för tiden, jag släppte det deppiga när jag var 15 år.

Det är så konstigt också för varje gång en sån här dag kommer, som jag sa, ungefär ett par - tre gånger om året så prickar det alltid in på en dag som faktiskt från grunden är jobbig för mig. Det är svårt att förklara.. Men idag skulle min mamma ha fyllt år, hon dog när jag var nyss fyllda 17. Och även om jag inte tänker på det, så är det som att mitt hjärta är sorgset bara av sig självt en sån här dag! Jag saknar ju och tänker på min mamma varje dag, men mitt liv fungerar normalt ändå nu. Men på nåt sätt är jag alltid extra känslig och negativ dom dagarna min mamma eller storebror skulle ha fyllt år eller dom datumen då dom dog..

En bild som folk säkert undrar varför jag väljer att lägga upp den? Det är inte en så smickrande bild på mamma och den visar verkligen att varken nån av oss är särskilt ordningsamma. Men, det är en av väldigt få bilder jag har från när vi bodde tillsammans, bara hon och jag. Den är tagen spontant och när jag ser på den känns det som att jag står där igen och tar bilden och bara kan krama om henne!

Jag kände för att få skriva av mig lite! Nu sitter jag min morgonrock, har precis fått i mig lite mat och ska försöka att bara vara.. Gosa ner mig, se på avsnitt och acceptera att såna här dagar kommer då och då och det är okej att må dåligt och ha skitdagar ibland!

Ta hand om er

Kommentarer
Postat av: Madde

Usch vad jobbigt tjejen! Kan inte förstå hur jobbigt det måste vara utan kan bara försöka föreställa mig känslan av att förlora sin förälder när man är så ung.. Hoppas du blir lite gladare av sköna Bella och Tyra! Kramar till dig

2010-04-08 @ 20:57:25
URL: http://maddisenj.blogg.se/
Postat av: elin

såg dig för ngr minuter sedan då kollade jag igenom lite o läste men jag kollade inte det här inlägget

Sen kom du fram igen o då såg jag det här inlägget o läste allt.

Det är jätte jobbigt , jag vet inte hur det är att förlora ngt när man är ung .

Men kan föreställa mig

Såna ssaker är hemska .

2010-04-08 @ 21:43:44
URL: http://eeelinnnnnn.blogg.se/
Postat av: ylva

hoppas du mår bättre snart!

2010-04-08 @ 22:26:10
Postat av: Anonym

hej , läste detta inlägget och vet exakt vad du går igenom. Att förlora sin mamma, min mamma gick bort i november förra året i cancer. och det var/är det värsta jag varit med om! vill du prata så vet du iaf att jag är finns, och vet exakt vad du känner!



puss amanda

2010-04-08 @ 22:47:12
URL: http://www,amandiisch.blogg.se/
Postat av: JuliaOfSweden

Hejj :) Snygg design har du gjort den själv ? Isf skulle jag vilja ha lite hjälp med min. Hör av dej på min blogg ! Kram

2010-04-08 @ 23:07:44
URL: http://juliaofsweden.webblogg.se/
Postat av: Vicky

PUSS på min underbara gostjej! <3 Man får tänka på att utan downs skulle det inte finnas några ups! Älskar dig <3

2010-04-08 @ 23:31:32
URL: http://vickypedia.blogg.se/
Postat av: Anonym

JAG ÄLSKAR DIN BLOGG, DEN ÄR JÄTTE SNYGG! :)

2010-04-09 @ 10:15:04
URL: http://ellieviolet.blogg.se/
Postat av: Catherine

Utrolig trist... men sånne ting ligger i underbevisstheten.

2010-04-09 @ 10:17:00
URL: http://catherinesund.blogg.no
Postat av: Elina aka pinkflesh

SV Ylva; Tack! Idag är en ny dag :)

2010-04-09 @ 10:18:53
URL: http://prettypinkflesh.blogg.se/
Postat av: Malin

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

2010-04-09 @ 10:36:23
URL: http://vanodorm.blogg.se/
Postat av: Sandie

<3

2010-04-09 @ 19:13:44
URL: http://swedhik.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0