I just can't control myself!

Sprang några ärenden på stan och Bergvik nu i förmiddags och vid ett tillfälle befann jag mig på Ica Maxi för att döda lite tid i väntan på bussen hem.. Tyvärr har dom skönhets sektionen precis när man kommer in i affären och där blev jag ståendes^^
Kom hem med detta:

En gummihätta till att göra slingor i håret, "frisörsax" och ögonfransfärg i svart!
Men jag har en liten historia bakom varför jag måste ha dom här grejerna - som kan verka helt random annars :P Hättan behöver jag för jag har tänkt göra slingor och det känns lättast att göra det själv med en ordentlig hätta och inte använda den som kommer med paketet! Saxen inbillar jag mig ska vara bättre för håret att klippa med än våran vanliga köksax hemma. Och när det gäller ögonfransfärgen tänker jag att det är smidigast att färga ögonfransarna istället för att köra på vattenfast mascara nu när vi ska utomlands och även under sommaren^^
Bra va? :D


Kommentarer
Postat av: lovisa/polichinelle

jag kan skriva under på att det ONEKLIGEN är bättre att klippa sig själv med frisörsax. jag minns när jag klippte mohawk på min kompis som hade page innan. fyfasen, så ont jag hade i min tumme efter. frisörsaxar är snabbare och vassare, och det räcker med den billigaste från clas ohlson för att märka stor, stor skillnad.

2010-04-22 @ 11:43:38
URL: http://polichinelle.webblogg.se/
Postat av: ♥ Tjelsi - så kan det gå när inte haspen är på ♥

Bra skit! Du kommer bli så snygg! (snyggare)

2010-04-22 @ 11:51:38
URL: http://tjelsi.com
Postat av: Emma - On the moon with Steve.

Jag hoppas verkligen att din gummihätta är bra för jag använde en dyr en gång och det har aldrig gjort så ont att slinga håret. Jag grät nästan. Nu använder jag bara plasthättan som följer med i paketet eller kammar i själv.



Hoppas att din är snäll :)

2010-04-22 @ 14:58:30
URL: http://onthemoonwithsteve.blogg.se/
Postat av: sckrollan

inlägget ligger uppe nu!



2010-04-22 @ 16:27:03
URL: http://sckrollan.blogspot.com
Postat av: bella

haha NU kommer jag låta som en stalker, men tyckte jag kände igen dig idag. Var på arbetsförmedlingen, och tyckte visst att det var en viss bloggerska jag följer (: Kan detta ha vart du? (:

2010-04-23 @ 00:37:13
URL: http://anomalhy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0