Färgat håret :)

Igår inne på H&M insåg jag att mitt hår ser väldigt gult ut ibland :O Så imorse efter frukost slängde jag i en färgning som heter Helsinki från Loreal Preference :) Det blev faktiskt bra! Jag var orolig för att det skulle göra håret ljusare, men det blev det inte alls! Det tog bara bort lite av det gula helt enkelt, gött!


Vårat badrum har tyvärr väldigt gult ljus i sig och kommer rakt uppifrån så det ser ju inte så bra ut här :P Lägg dock märke till mina nya örhängen X)

Kommentarer
Postat av: Isabelle

H&M's ljus är nog inte så smickrande, tycker alltid håret får konstiga nyanser när man är i en H&M-butik :s Haha

2009-11-05 @ 14:31:46
URL: http://isabellecandylove.blogspot.com
Postat av: Stella

Bara ett tips! Var ju själv blond tidigare och var det ett antal år och min räddning mot gula nyanser var silvershampoo! Finns en massa olika märken men Loreals egna är asbra! Så om det i fortsättningen blir gult igen, eller om du färgar om och det känns gult, använd silvershampoo så försvinner det :)

2009-11-05 @ 16:20:27
Postat av: Elina aka pinkflesh

SV Stella; Jora, silvershampoo har varit min vän i många år ;) Nu är jag dock inte så himla ljus, och vill köra en mer naturlig färg, så jag kände att en färgning gjorde susen :) Tack ändå för tipset! Har hört att Loreals är bra, jag brukade köra på Matrix, den var rätt bra den med! Endel säger dock att den är svårare att få jämn och kan lätt ge håret en grå ton om man inte är försiktig^^

2009-11-05 @ 21:31:39
URL: http://prettypinkflesh.blogg.se/
Postat av: vicky

Mums på örhängena, du gjorde verkligen rätt i att köpa dom häromdan :D

2009-11-05 @ 23:59:07
URL: http://vickypedia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0